Categorii

JUICY JAY INCENSE FUNKINCENSE 20

20 buc/pachet, 12 pachete/display.

Betisoare parfumate Juicy Jay Funkincense


Aroma: funkincense
Betisoare parfumate: 20 pachet
Timp de ardere: 30 de minute

Aroma poate inspira o varietate de stari de la calm la multumire si entuziasm. Aroma imbunatateste bunastarea. Indiferent daca esti gata sa te relaxezi, sa meditezi sau pur si simplu vrei sa adaugi un pic de stil acasa aceste betisoare parfumate Juicy Jay vor fi unele dintre cele mai aromate si placute pe care le-ai experimentat vreodata. 
Juicy Jay este una dintre cele mai bine vandute marci de produse de fumat aromatizate din lume si acum ei si-au pus anii de experienta in aromatizarea know-how-ului in fiecare bat.
Juicy Jay a ales Thailanda pentru fabricarea betisoarelor parfumate datorita istoriei budiste a tarii. Ei au folosit tamaie de mii de ani, deci cu siguranta au perfectionat arta.

Indiferent daca arzi betisoare parfumate in timpul meditatiei cand te asezi in pat dupa o zi lunga sau cand te trezesti in fiecare dimineata, asigura-te ca folosesti aroma potrivita pentru starea ta de spirit. Pentru a inspira calmul, a scuti de stres si a incuraja sentimentele de bunastare, ardeti unul dintre aceste betisoare parfumate de la Juicy Jay.