Categorii

Narghilea cu patru furtunuri

Narghilea cu patru furtunuri


83802 Narghilea Kaya Caipi Glass

Narghilea cu patru furtunuri.

Descriere narghilea Kaya Caipi GlassNarghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil, cu 4 furtunuri.Caracteristici:Inaltime: 55 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: TransparentCreuzet din sticla cu The Block BigStar heat manager inclusPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghileaua impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si de tutun pentru narghilea.Producator: KayaGama completa de narghi..

Narghilea DM2 Brown 45 CM

Narghilea patru furtunuri

Narghilea ieftina DM2 Brown Inaltime: 45 cm Lungime furtun: 120 cm  Culoare: maro Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Descopera gama completa de narghilea (click)..

Narghilea DM53 Black 44 CM

Narghilea cu patru furtunuri

Narghilea ieftina DM53 Black 44 CMInaltime: 44 cmLungime furtun: 120 cmCuloare: negruPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Gama completa de narghilea cu patru furtunuri (click)..

Narghilea DM54 Red 44 CM

Narghilea cu patru furtunuri

Narghilea rosie DM54 Red 44 CMInaltime: 44 cmLungime furtun: 120 cmCuloare: rosuPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Gama completa de narghilea cu patru furtunuri (click)..

Narghilea DM55 White 44 CM

Narghilea cu patru furtunuri

Narghilea alba DM55 White 44 CMInaltime: 44 cmLungime furtun: 120 cmCuloare: albPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Gama completa de narghilea cu patru furtunuri (click)..

Narghilea Dream Havana Blue 65 CM

Narghilea cu patru furtunuri

Narghilea patru furtunuri Dream Havana Blue Inaltime: 65 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: albastru, negru si transparent Sistem Click-Lock Creuzet cu sita Mockingbird inclus   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner G..

Narghilea Dream Havana Red 60 CM

Narghilea cu patru furtunuri

Narghilea fumat Dream Havana Red Inaltime: 60 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: rosu, negru si transparent Sistem Click-Lock Creuzet cu sita Mockingbird inclus   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de..

Narghilea Dream Flames Silver Off The Future 80 CM

Narghilea cu patru furtunuri

Narghilea patru furtunuri Dream Flames Silver Off The Future 80 CMInaltime: 80 cmLungime furtun: 150 cmCuloare: transparent si argintiuSilencer inclus - filtru silentios montat in coloana de fum.Creuzet cu sita mockingbird inclusLED RGB - cu telecomanda inclus, lumineaza vazul de narghilea (montat la baza)Molasses catcher - captator melasa, aduna lichidul din tutun si aroma care se scurge jos din creuzet in coloana de fum a narghilelei.Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pen..

Narghilea DM41 Green 53 CM

Narghilea cu patru furtunuri.

Narghilea fumat DM41 Green Inaltime: 53 cmLungime furtun: 120 cmCuloare: verdePachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghileaua impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Gama completa de narghilea (click) ..

Narghilea DM42 Pink 53 CM

Narghilea cu 4 furtunuri.

Narghilea cu 4 furtunuri DM42 Pink 53 CM Inaltime: 53 cmLungime furtun: 120 cmCuloare: rozPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghileaua impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Gama completa de narghilea (click) ..

Narghilea DM48 Blue 54 CM

Narghilea cu patru furtunuri

Narghilea cu 4 furtunuri DM48 Blue 54 CMInaltime: 54 cmLungime furtun: 120 cmCuloare: albastruPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Gama completa de narghilea cu patru furtunuri (click)..

Narghilea Dream Havana Gold 70 CM

Narghilea cu patru furtunuri

Narghilea de lux Dream Havana Gold Inaltime: 70 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: aur roz, negru si transparent Sistem Click-Lock Creuzet cu sita Mockingbird inclus   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama comple..