Categorii

Tutun pentru rulat si injectat tigari.


5 x Tutun Altora Yellow 30g + Energizant Altora 250 ml

5 x Altora Yellow Virginia + 1 x Energizant Altora 250 ml

Tutun Altora Yellow Virginia cu Energizant AltoraTutunul Altora Yellow Virginia este un blend fin si dulce de tutunuri Virginia si Oriental, cu provenienta din cele mai insorite tari.Acest blend unic ofera o aroma usor dulce, ardere lina si nu are postgust neplacut.Amestec tutun: Virginia si OrientalTarie: mediu Gramaj: 30gFiecare pachet de tutun Altora Yellow Virginia vine insotit de 1 x bautura energizanta Altora 250 ml + 1 x pachet cu 50 foite Altora Blue Cut CornerAcest p..

Campania Altora Green 40g (tutun + energizant)

1 x Altora Green Virginia 40g + 1 x energizant Altora 250 ml (+ foite)

Campania Altora Green (tutun, energizant si foite) Campania Altora Green contine:1 x tutun Altora Green Virginia 40g1 x bautura energizanta Altora 250 ml1 x foite rulat tutun Altora Blue (Cut Corner)Tutunul Altora Green Virginia este un amestec de tutun Flue Curred si alte tutunuri Virginia cu arome usoare si dulci.Acest blend unic ofera o aroma usor dulce, ardere lina si nu are postgust neplacut.Amestec tutun: Virginia si Flue CurredTarie: mediu Gramaj: 40gAcest produs se adreseaza exclus..

Tutun Altora Green Virginia 40g (T&T)

10 pachete/folie (+ foite)

Tutun de rulat Altora Green Virginia 40g Tutunul Altora Green Virginia este un amestec de tutun Flue Curred si alte tutunuri Virginia cu arome usoare si dulci.Acest blend unic ofera o aroma usor dulce, ardere lina si nu are postgust neplacut.Amestec tutun: Virginia si Flue CurredTarie: mediu Gramaj: 40gTara de provenienta: OlandaFiecare pachet de tutun Altora Green Virginia vine insotit de 1 pachet cu 50 foite Altora Blue Cut Corner!Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu va..

Tutun Altora Yellow Virginia 30g (T&T)

5 pachete/folie (+ foite)

Tutun pentru rulat Altora Yellow Virginia 30g Tutunul Altora Yellow Virginia este un blend fin si dulce de tutunuri Virginia si Oriental, cu provenienta din cele mai insorite tari.Acest blend unic ofera o aroma usor dulce, ardere lina si nu are postgust neplacut.Amestec tutun: Virginia si OrientalTarie: mediu Gramaj: 30gFiecare pachet de tutun Altora Yellow Virginia vine insotit de 1 pachet cu 50 foite Altora Blue Cut Corner!Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de ..

Tutun RioTabak Blue Volume 100g (T&T)

Gramaj: 100g, 24 pungi/bax

Tutun RioTabak Blue Volume 100g RioTabak este un tutun firicel de calitate superioara, special conceput pentru umplut/injectat tuburi de tigari. Informatii tutun: Amestec tutun: American Blend Tarie: mediu Gramaj: 100g Punga resigilabila cu sistem Zip Lock pentru pastrarea umiditatii si a prospetimii tutunului. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din ..

Tutun RioTabak Blue Volume 100g + Tuburi Tigari RioTabak Copper XL Carbon Activ (24 mm) 200

1 x RioTabak Blue Volume + 1 x RioTabak Copper XL Carbon Activ (24 mm) 

RioTabak Blue Volume cu RioTabak Copper XL Carbon Activ 200 RioTabak este un tutun firicel de calitate superioara, special conceput pentru umplut/injectat tuburi de tigari. Informatii tutun: Amestec tutun: American Blend Tarie: mediu Gramaj: 100g Punga resigilabila cu sistem Zip Lock pentru pastrarea umiditatii si a prospetimii tutunului.Fiecare punga de tutun RioTabak Blue Volume vine insotit de 1 x pachet de tuburi tigari RioTabak Copper XL Carbon Activ 200 Acest produs se adr..

Tutun The Turner Dark 30g (T&T)

5 pachete/folie, 150 pachete/bax (+ foite)

Tutun The TURNER Dark 30g Turner Dark este un tutun negru de calitate superioara pentru rulat tigari, produs in Belgia, din mix-uri de tutun Kentucky cu Burley pentru o tarie si aroma puternica. Tarie: strong (tare) Fiecare pachet de tutun The Turner vine insotit de 1 pachet cu 50 foite Altora Blue Cut Corner Istoria marcii Turner: www.colonelturner.ro Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatat..

Tutun The Turner Original 30g (T&T)

5 pachete/folie, 150 pachete/bax (+ foite)

Tutun The TURNER Original 30g Turner Original este un tutun de calitate superioara pentru rulat tigari, produs in Belgia, dintr-o selectie de 14 tipuri de tutun, acest mixt exceptional ii ofera o aroma deosebita si unica. Tarie: mediu Fiecare pachet de tutun The Turner vine insotit de 1 pachet cu 50 foite Altora Blue Cut Corner Istoria marcii Turner: www.colonelturner.ro Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEET..

Tutun The Turner Virginia 30g (T&T)

5 pachete/folie, 150 pachete/bax (+ foite)

Tutun The TURNER Virginia 30g Turner Virginia este un tutun blond de calitate superioara pentru rulat tigari, produs in Belgia, din cel mai bune si fine tutunuri Virginia, pline de aroma si gust. Tarie: light (slab) Fiecare pachet de tutun The Turner vine insotit de 1 pachet cu 50 foite Altora Blue Cut Corner Istoria marcii Turner: www.colonelturner.ro Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul d..

Tutun Flandria Sauvage 30g (T&T)

100% fara aditivi: 10 pachete/folie.

Tutun fara aditivi Flandria Sauvage 30g Flandria Sauvage este un tutun de calitate, produs natural, fara aditivi, respectand intocmai gustul frunzelor de tutun, fara arome artificiale si agenti de textura. - tutun de calitate: selectare riguroasa a celor mai bune frunze de tutun care provin din intreaga lume. - frunze de tutun indepartate manual: sunt utilizate doar frunze de tutun taiate manual. - frunze de tutun fara pedunculi (cotoare): pedunculul este inlaturat manual. - tutun natural 1..

Tutun Flandria Virginia Green 30g (T&T)

10 pachete/folie
Tutun rulat Flandria Virginia Green 30g (T&T)Virginia Green este un amestec atent selectionat din tutun Virginia, un adevarat clasic englezesc.Frunzele din tutun Flandria sunt selectate manual, nu contin cotoare deoarece pendunculul este inlaturat manual.Cernere dubla (fara praf), taiere extra fina.Amestec tutun: VirginiaTarie: mediuGramaj: 30gFiecare pachet de tutun pentru rulat Flandria Virginia Green vine insotit de 1 pachet cu 50 foite Altora Blue Cut Corner.Acest produs se adreseaza exc..

Tutun Flandria Virginia Yellow 30g (T&T)

10 pachete/folie
Tutun Flandria Virginia Yellow 30g (T&T)Virginia Yellow este un blend echilibrat din tutun Virginia si Oriental cu textura fina, perfect pentru rulat.Frunzele din tutun Flandria sunt selectate manual, nu contin cotoare deoarece pendunculul este inlaturat manual.Cernere dubla (fara praf), taiere extra fina.Amestec tutun: Virginia si OrientalTarie: lightGramaj: 30gFiecare pachet de tutun pentru rulat Flandria Virginia Yellow vine insotit de 1 pachet cu 50 foite Altora Blue Cut Corner..

Tutun Look Out Halfzware Shag 30g (T&T)

10 pachete/folie.

Tutun rulat Look Out Blue Halfzware Shag Look Out Hafzware Shag este un tutun cu amestec traditional olandez realizat din tutunuri atent selectionate Virginia si smoked Kentucky cu textura fina si întunecata. Acest blend unic ofera o aroma usor dulce, ardere lina si nu are postgust neplacut. Amestec tutun: Virginia si smoked Kentucky Tarie: mediu Gramaj: 30g Bax: 120 pachete Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutu..

Tutun RioTabak White Volume 100g (T&T)

5 cutii/folie, 30 cutii/bax.

Tutun RioTabak White Volume 100g RioTabak este un tutun de calitate superioara (firicel), special conceput pentru umplut/injectat tuburi de tigari. Poate fi si rulat cu usurinta. Blend unic marca RioTabak - Tobacco to its perfection! Produs in Olanda de catre Heupink & Bloemen la standarde occidentale! Informatii tutun: Blend: 4 tipuri de tutun, 4 continente, predominant tutun Oriental Tarie: light Aroma: oriental Gramaj: 100g Cutia este prevazuta cu capac suplimentar pent..

Tutun The Turner American Blend 100g (T&T)

24 cutii/bax.

Tutun The Turner American Blend 100g The Turner este un tutun de calitate superioara, special conceput pentru umplut/injectat tuburi de tigari. Este un blend echilibrat din frunze proaspete de tutun Virginia, Burley si Oriental. Aroma clasica, ardere lina lipsita de orice postgust neplacut. Informatii tutun: American Blend: Virginia, Burley si tutun Oriental Tarie: light Gramaj: 100g Istoria marcii Turner: www.colonelturner.ro Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta ..

Tutun Drum Original 50g

5 pachete/folie

Tutun de rulat Drum Original 50g Tutunul Drum Original este un amestec de tutun Dark Kentucky si Virginia cu o aroma placuta si o tarie medie.Amestec tutun: Dark Kentucky si VirginiaTarie: mediu Gramaj: 50gTara de provenienta: OlandaAcest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Drum White 50g

5 pachete/folie

Tutun de rulat Drum White 50g Tutunul Drum White este un amestec de tutun Dark Kentucky si Virginia cu o aroma fina si o tarie usoara.Amestec tutun: Dark Kentucky si VirginiaTarie: slab - mediu Gramaj: 50gTara de provenienta: OlandaAcest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Golden Virginia 50g (T&T)

Gramaj: 50g

Golden Virginia la 50g - tutun pentru rulat tigari Pachetul contine 50g tutun de rulat. Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Golden Virginia Gold 30g (T&T)

Gramaj: 30g

Tutun pentru rulat Golden Virginia Gold 30g Pachetul contine 30g tutun pentru rulat. Tarie: light Fiecare pachet de tutun Golden Virginia Original Gold vine insotit de 1 pachet cu 50 foite Rizla Red. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Golden Virginia Gold 50g (T&T)

Gramaj: 50g

Tutun Golden Virginia Gold 50g Pachetul contine 50g tutun de rulat.Amestec tutun: VirginiaTarie: slab Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Golden Virginia Original 30g (T&T)

Gramaj: 30g

Tutun de rulat Golden Virginia Original Pachetul contine 30g tutun pentru rulat. Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Senator Golden Extra Volume 110g (T&T)

Gramaj: 110g, 20 pungi/bax

Tutun Senator Golden Extra Volume 110g. Pachetul contine 110g tutun firicele de calitate superioara. Amestec tutun: American Blend Tarie: mediu Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Continental Tobacco Gama completa de tutun injectat tigari (click)..

Tutun Senator Halfzware Shag 30g (T&T)

Vanzare la display: 10 pachete.
Tutun de rulat Senator Blue Halfzware Shag Pachetul contine 35g tutun fin taiat de calitate superioara. Tarie: mediu spre tare Tutun destinat pentru rulat tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Continental Tobacco..

Tutun Senator WHITE American Blend 30g (T&T)

Vanzare la display: 10 pachete.
Tutun de rulat Senator white american blend Pachetul contine 35g tutun fin taiat de calitate superioara. Tarie: mediu Tutun destinat pentru rulat tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Continental Tobacco..

Tutun Silverado Blue Volume 140g (T&T)

Gramaj: 140g, 30 pungi/bax

Tutun Silverado Blue Volume 140g. Pachetul contine 140g tutun firicele de calitate superioara. Amestec tutun : American Blend. Tarie: mediu Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Continental Tobacco..

Tutun Silverado Red Extra Volume 100g (T&T)

Gramaj: 100g, 35 pungi/bax

Tutun Silverado Red Extra Volume 100g Pachetul contine 100g tutun firicel voluminos de calitate superioara. Amestec tutun : American Blend Tarie: mediu Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Continental Tobacco..

Tutun DB Alternative 100g (T&T)

Gramaj: 100g, 32 pungi/bax

Tutun DB Alternative 100g Pachetul contine 100g tutun voluminos pentru injectat tuburi de tigari. Tarie: mediu spre tare Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Rona Dohany Kft..

Tutun DB Original 100g (T&T)

Gramaj: 100g, 32 pungi/bax

Tutun DB Original 100g Pachetul contine 100g tutun voluminos pentru injectat tuburi de tigari. Tarie : medie Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Rona Dohany Kft..

Tutun Primus Blue 80g (T&T)

Gramaj: 80g

Tutun Primus Premium Blue 80g Pachetul contine 80g tutun. Tarie: mediu Amestec tutun: American Blend Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur...

Tutun Red Bull Special Blend 45g (T&T)

Gramaj : 45g

Tutun Red Bull Special Blend 45g Pachetul contine 45g tutun firicele de calitate superioara. Amestec tutun : American Blend. Tarie: tare Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Poschl Tabak GmbH&Co...

Tutun Bali Shag Authentic 35g (T&T)

Gramaj : 35g

Tutun Bali Shag Nature 35g. Pachetul contine 35g tutun firicele de calitate superioara + 50 foite pentru rulat Bali Shag. Amestec tutun : Virginia, Burley si Oriental. Tarie: mediu Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Scandinavian Tobacco Group..

Tutun Bali Shag BLUE 40g (T&T)

Gramaj : 40g

Tutun Bali Shag Blue American Blend 40g. Pachetul contine 40g tutun firicele de calitate superioara + 50 foite pentru rulat Bali Shag. Amestec tutun : Virginia, Burley si Oriental. Tarie: slab Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Scandinavian Tobacco Group..

Tutun Bali Shag GREEN 40g (T&T)

Gramaj : 40g

Tutun Bali Shag Premium Virginia 40g. Pachetul contine 40g tutun firicele de calitate superioara + 50 foite pentru rulat Bali Shag. Amestec tutun : Virginia si Dark Tobaccos. Tare: slab Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Scandinavian Tobacco Group..

Tutun Bali Shag Halfzware 40g (T&T)

Gramaj : 40g

Tutun Bali Shag Halfzware 40g. Pachetul contine 40g tutun firicele de calitate superioara + 50 foite pentru rulat Bali Shag. Amestec tutun : Dark Kentucky si Golden Virginia. Tarie: tare Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Scandinavian Tobacco Group..

Tutun Bali Shag RED 40g (T&T)

Gramaj : 40g

Tutun Bali Shag Rounded 40g. Amestec tutun : Golden Virginia si Oriental. Tarie: tare Pachetul contine 40g tutun firicele de calitate superioara + 50 foite pentru rulat Bali Shag. Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Scandinavian Tobacco Group..

Tutun Bali Shag Silver American Blend 35g (T&T)

5 pachete/folie

Tutun Bali Shag Silver American Blend 35g Pachetul contine 65g tutun de rulat. Amestec tutun: Virginia, Burley si Oriental. Tarie: slab - mediuGramaj: 35g Tutun destinat pentru rulat tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Scandinavian Tobacco GroupGama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Bali Shag WHITE 40g (T&T)

Gramaj : 40g

Tutun Bali Shag White Halfzware 40g. Pachetul contine 40g tutun firicele de calitate superioara + 50 foite pentru rulat Bali Shag. Amestec tutun : Dark Kentucky si Golden Virginia. Tarie: slab Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Scandinavian Tobacco Group..

Tutun Bali Shag YELLOW 40g (T&T)

Gramaj : 40g

Tutun Bali Shag Mellow Taste Virginia 40g. Pachetul contine 40g tutun firicele de calitate superioara + 50 foite pentru rulat Bali Shag. Amestec tutun : Virginia si Kentucky. Tarie: mediu Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Scandinavian Tobacco Group..

Tutun Casablanca 30g (T&T)

Gramaj: 30g

Tutun de rulat Casablanca 30g Pachetul contine 30g tutun. Tarie: medu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur...

Tutun CHE Blue Halfzware 30g (T&T)

Gramaj: 30g

Tutun de rulat ieftin CHE Blue Halfzware Pachetul contine 30g tutun de rulat. Amestec tutun: Virginia si Dark Kentucky Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun CHE Red Virginia 30g (T&T)

Gramaj: 30g

Tutun pentru rulat CHE Red Virginia Pachetul contine 30g tutun de rulat. Amestec tutun: Virginia Tarie: tare Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Chesterfield Blue 35g (T&T)

Gramaj : 35g

Tutun CHESTERFIELD Blue 35g Pachetul contine 35g tutun pentru rulat tigari. Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Chesterfield..

Tutun Chesterfield True Blue 35g (T&T)

Gramaj : 35g

Tutun CHESTERFIELD True Blue 35g Pachetul contine 35g tutun pentru rulat tigari. Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Chesterfield..

Tutun Eastwood Authentic 30g (T&T)

Gramaj : 30g

Tutun Eastwood authentic 30g - amestec de tutunuri galbene aromate Pachetul contine 30g. Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca : Eastwood..

Tutun Eastwood Golden Green 30g (T&T)

Gramaj : 30g

Tutun Eastwood golden virginia 30g - amestec clasic englezesc. Pachetul contine 30g. Tarie: slab - mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca : Eastwood..

Tutun Mac Baren American Blend 30g (T&T)

Gramaj : 30g

Tutun Mac Baren American Blend 30g Pachetul contine 30g tutun firicele de calitate superioara, atent selectionat, taiat fin fara resturi si bucati de tulpina. Amestec tutun : Virginia si Burley. Tarie : slab spre tare. Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Tara de provenienta : Danemarca..

Tutun Mac Baren Amsterdamer 30g (T&T)

Gramaj : 30g

Tutun MAC BAREN Amsterdamer original 30g Pachetul contine 30g tutun aromat de calitate superioara, atent selectionat, oferind o experienta unica de fumat. Amsterdamer Original - un blend de exceptie, din tutun Virginia Gold cu o mica aditie de tutun Burley. Note picante, dar totodata dulci.  Tarie : slab spre medium. Tutun destinat pentru rulat tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav ..

Tutun Mac Baren Choice Barista No 09 30g (T&T)

Gramaj: 30g

Tutun de vanzare MAC BAREN choice barista No 09 la 30 grame Pachetul contine 30g tutun. Amestec tutun silk cut Virginia, Burley, Orient cu note aromatice de cafea. Tarie : medie Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Tara de provenienta : Danemarca ..