Categorii

Narghilele

51008 Sita narghilea Kaya

Sita metalica pentru arome si tutun de narghilea

Sita metalica pentru arome si tutun de narghilea Diametru : 5 cm Adancime : 2,5 cm Sita metalica pentru creuzet narghilea, se foloseste cu tutun de narghilea si pietre/arome narghilea.  Se plaseaza in interiorul creuzetului dupa care adugati dupa preferinta tutun sau arome. important ! – aceasta este o sita doar pentru tutun sau arome, NU este pentru carbuni, atentie la ce creuzet aveti pe narghilea deoarece este compatibil DOAR cu creuzetele care au un diametru mai mare de 5 cm si o adan..

Carbuni Narghilea Golden River Cocos (40 mm)

10 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Golden River Cocos 40 mmPretul afisat este pentru un pachet cu 10 tablete de carbuni. Diametru: 40 mmObtinuti din coaja de cocos presata. Fumul acestora este inodor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare.Acesti carbuni sunt folositi si recomandati de toti fumatorii experimentati de narghilea. Tara de provenienta : GermaniaDescopera gama completa de carbuni pentru narghilea (click)..

Creuzet Narghilea Aladin Optimus

1 creuzet/pachet

Creuzet narghilea profesional Aladin OptimusCreuzet confectionat din ceramica cu sita si distantiere.Se poate utiliza cu aroma, tutun sau pasta de narghilea.Diametru cupa: 70 mmInaltime: 100 mmDiametru baza: 19 mmCompatibil cu narghilea de dimensiuni mici si mari.Se livreaza impreuna cu sita din aluminiu si distantiere.Descopera gama completa de creuzet narghilea (click)..

Narghilea Aladin Alux Admiral Black 62 CM

Narghilea profesionala Aladin 

Narghilea calitate Aladin Alux Admiral Black Se pot conecta patru furtunuri! Inaltime: 62 cmLungime furtun din silicon: 150 cm Culoare: negruSilencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum.Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghileaCreuzet Optimus Eco cu sita mockingbird inclus. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel ..

Narghilea Aladin Alux Admiral Blue 62 CM

Narghilea profesionala Aladin

Narghilea premium Aladin Alux Admiral Blue 62 CM Se pot conecta patru furtunuri! Inaltime: 62 cm Lungime furtun din silicon: 150 cm  Culoare: negru si albastru Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghilea Creuzet cu sita mockingbird inclus. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta c..

Narghilea Aladin Alux Admiral Orange 62 CM

Narghilea profesionala Aladin 

Narghilea moderna Aladin Alux Admiral Orange Se pot conecta patru furtunuri! Inaltime: 62 cmLungime furtun din silicon: 150 cm Culoare: negru si portocaliuSilencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum.Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghileaCreuzet Optimus Eco cu sita mockingbird inclus. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta cal..

Narghilea Aladin Alux Admiral White 62 CM

Narghilea profesionala Aladin 

Narghilea profesionala Aladin Alux Admiral White 62 CM Se pot conecta patru furtunuri! Inaltime: 62 cm Lungime furtun din silicon: 150 cm  Culoare: negru si transparent Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghilea Creuzet cu sita mockingbird inclus. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalt..

Narghilea Aladin Bangkok 2 Gold 63 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea de calitate Aladin Bangkok 2 Gold 63 CM Inaltime: 63 cm Lungime furtun: 160 cm Culoare: auriu   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Aladin Gama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea Aladin Bangkok 2 Green 63 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea egipteana Aladin Bangkok 2 Green 63 CM Inaltime: 63 cm Lungime furtun: 160 cm Culoare: verde Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinGama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea Aladin Bangkok 2 White 63 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea Aladin Bangkok 2 White 63 CM Inaltime: 63 cm Lungime furtun: 160 cm Culoare: alb   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Aladin Gama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea Aladin Epox 360 Black Gold 36 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea un furtun Aladin Epox 360 Black GoldInaltime: 36 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: transparent si negruCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusSilencer – inclus, este un filtru silentios in coloana de fumSistem Click-Lock – sistem filetare modern pentru vas narghileaPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si de tutun pentru narghilea.Info: narghilea conf..

Narghilea Aladin Epox 360 Black Matte

Narghilea cu un furtun

Narghilea premium Aladin Epox 360 Black MatteInaltime: 36 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: argintiu si negru matCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusSilencer – inclus, este un filtru silentios in coloana de fumSistem Click-Lock – sistem filetare modern pentru vas narghileaPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si de tutun pentru narghilea.Info: narghilea conf..

Narghilea Aladin MVP 460 M1 Rainbow

Narghilea profesionala Aladin
Narghilea de calitate Aladin MVP 460 M1 Rainbow 46 CM Se pot conecta doua furtunuri! Inaltime: 46 cm Lungime furtun silicon: 160 cm  Culoare: rainbow Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghilea Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cle..

Narghilea Egipteana T79 Blue 47 CM

Narghilea egipteana cu un furtun.

Descriere narghilea Egipteana T79 Blue 47 CMInaltime: 47 cmLungime furtun: 150 cmCuloare: albastruPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata manual in Egipt, mici imperfectiuni si diferente pentru fiecare model in parte!Gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

Narghilea Nebula Rhea 40 CM

Narghilea Nebula Rhea.

Narghilea Nebula Rhea 40 CM cu un furtun Inaltime : 40 cm Lungime furtun : 150 cm Culoare: transparent Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si de tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata complect din sticla de inalta calitate, doar furtunul este din silicon. Aromele, carbunii si tutunul pentru narghilea se pot achizitiona separat din cat..

Perii Narghilea ALADIN Coloana

Perii pentru coloana narghilea ALADIN Perii pentru curatat narghilea : - cu aceasta perie speciala, foarte eficienta si practica, puteti fi sigur ca in coloana de fum nu raman reziduuri ce ar putea afecta gustul si savoarea narghilelei - se recomanda curatarea coloanei de fum cu peria speciala de fiecare data cand schimbati aroma - pentru a prelungi durata de viata a narghilelei, curatati coloana de fum dupa fiecare folosire Pretul afisat este pentru o bucata. Fabricate in Germania..

Perii narghilea Aladin Sticla

Perii pentru vas narghilea Aladin Perii pentru curatat narghilea: - cu aceasta perie speciala, foarte eficienta si practica, puteti fi sigur ca in vasul de narghilea nu raman reziduri ce ar putea afecta gustul si savoarea narghilelei - se recomanda curatarea vasului de narghilea de fiecare data cand schimbati aroma - pentru a prelungi durata de viata a narghilelei, curatati vasul de narghilea dupa fiecare folosire Pretul afisat este pentru o bucata.Gama completa de accesorii narghilea (clic..

Narghilea Dream All in Green 42 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea ieftina Dream All in Green 42 CM Inaltime: 42 cm Lungime: 150 cm Culoare: verde si gri Sistem Click-Lock   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea (click)..

Narghilea Dream Aswan 70 cm DeLuxe

Narghilea de lux cu un furtun.

Narghilea de calitate Dream Aswan 70 CM Inaltime: 70 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: transparent si negru Sistem Click-Lock Creuzet cu sita Mockingbird inclus Molasses catcher - captator melasa, aduna lichidul din tutun si aroma care se scurge jos din creuzet in coloana de fum a narghilelei. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. P..

Narghilea Dream Black Click 72 CM

Narghilea cu un furtun!
Narghilea inalta Dream Black Click 72 CMSet pot conecta maxim 2 furtunuri!Inaltime: 72 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: negru, transparent si albastruSistem Click-LockCreuzet cu sita Mockingbird inclusMolasses catcher - captator melasa, aduna lichidul din tutun si aroma care se scurge jos din creuzet in coloana de fum a narghilelei.Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de ar..

Narghilea Dream Madaras 52 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea de lux Dream Madaras 52 CM Inaltime: 52 cm Lungime: 145 cm Culoare: gri si alb Sistem Click-Lock   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea (click)..

Narghilea Dream Mariuca Blue 44 CM

Narghilea cu un furtun.

Narghilea Dream Mariuca Blue 44 CM Inaltime: 44 cm Lungime furtun: 120 cm Culoare: albastru si transparent Sistem Click-Lock Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea Aladin 2GO Black 23 CM

Narghilea portabila, de calatorie.

Descriere narghilea Aladin 2GO Black 23 CMInaltime: 23 cmCuloare: negru cu bol transparentSistem Click-LockColoana de fum - confectionata otel inoxidabilPachetul nu vine insotit de: creuzet si furtun narghilea!Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinGama completa de narghilea cu un furtun (click)..

Narghilea Aladin 2GO Rainbow 23 CM

Narghilea portabila, de calatorie.

Descriere narghilea Aladin 2GO Rainbow 23 CMInaltime: 23 cmCuloare: argintiu cu bol rainbowSistem Click-LockColoana de fum - confectionata otel inoxidabilPachetul nu vine insotit de: creuzet si furtun narghilea!Narghileaua impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinGama completa de narghilea cu un furtun (click)..

Narghilea Aladin Admiral Black 50 CM

Narghilea profesionala Aladin 

Narghilea profesionala Aladin  Aladin Admiral Black este o narghilea confectionata din sticla de inalta calitate, si aluminiu. Inaltime: 50 cm Lungime furtun din silicon: 150 cm  Culoare: negru cu transparent Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghilea Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Producator: Aladin..

Narghilea Aladin Admiral Gold 50 CM

Narghilea cu un furtun
Narghilea de calitate Aladin Admiral Gold 50 CMSet pot conecta maxim 2 furtunuri!Inaltime: 50 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: negru, transparent si auriuCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusSistem Click-Lock.Silencer inclus - filtru silentios montat in coloana de fum.Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info:&n..

Narghilea Aladin Admiral Green 50 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea premium Aladin Admiral Green 50 CMSet pot conecta maxim 2 furtunuri!Inaltime: 50 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: negru, transparent si verdeCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusSistem Click-Lock.Silencer inclus - filtru silentios montat in coloana de fum.Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: ..

Narghilea Aladin Admiral Red 50 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea un furtun Aladin Admiral Red 50 CM Set pot conecta maxim 2 furtunuri! Inaltime: 50 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: negru, transparent si rosu Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus Sistem Click-Lock. Silencer inclus - filtru silentios montat in coloana de fum. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. ..

Narghilea Aladin Admiral Silver 50 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea profesionala Aladin Admiral Silver 50 CM Se pot conecta doua furtunuri! Inaltime: 50 cm Lungime furtun silicon: 150 cm  Culoare: transparent si argintiu Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghilea Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin in..

Narghilea Aladin Alux Blue 47 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea de calitate Aladin Alux Blue 47 CM Inaltime: 47 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: negru, transparent si albastru Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus. Sistem Click-Lock. Silencer inlus - filtru silentios montat in coloana de fum. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata d..

Narghilea Aladin Alux Blue 55 CM

Narghilea profesionala Aladin

Narghilea profesionala Aladin Alux Blue 55 CM Se pot conecta doua furtunuri! Inaltime: 55 cm Lungime furtun din silicon: 150 cm  Culoare: albastru cu transparent Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum.Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Aladin..

Narghilea Aladin Alux Gold 48 CM

Narghilea Aladin cu un furtun.

Narghilea Aladin Alux Gold 48 CM Inaltime: 48 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: negru, transparent si auriu Creuzet Optimus Eco inclus. Sistem Click-Lock. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Aladin Gama completa de narghilel..

Narghilea Aladin Alux Gold 50 CM

Narghilea Aladin cu un furtun.

Narghilea premium Aladin Alux Gold 50 CM Inaltime: 50 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: negru, transparent si auriu Sistem Click-Lock. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Aladin Gama completa de narghilele (click) ..

Narghilea Aladin Alux Green 55 CM

Narghilea profesionala Aladin

Narghilea de calitate Aladin Alux GreenSe pot conecta doua furtunuri!Inaltime: 55 cmLungime furtun din silicon: 150 cmCuloare: verde cu transparentSilencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum.Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinGama completa de narghilea cu un furtun (cl..

Narghilea Aladin Alux M7 Copper 53 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea calitativa Aladin Alux M7 CopperSe pot conecta maxim 4 furtunuri.Inaltime: 53 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: cupru, transparent si negruCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusSilencer – inclus, este un filtru silentios in coloana de fumSistem Click-Lock – sistem filetare modern pentru vas narghileaPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si de tutun p..

Narghilea Aladin Alux M9 Rainbow 44 CM

Narghilea cu un furtun.

Descriere narghilea Aladin Alux M9 RainbowNarghilea confectionata din otel inoxidabil cu bol de sticla.Caracteristici:Inaltime: 44 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: MulticolorSilencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fumCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghileaua impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si de tutun pentru narghilea.Producator: ..

Narghilea Aladin Alux Marmor Black 38 CM

Narghilea cu un furtun

Descriere narghilea Aladin Alux Marmor Black 38 CMInaltime: 38 cmLungime furtun: 150 cmCuloare: marmura neagraSistem Click-LockColoana de fum - confectionata din aluminiuCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusaPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producato..

Narghilea Aladin Alux Marmor White 38 CM

Narghilea cu un furtun.

Narghilea de fumat Aladin Marmor White 38 CM Set pot conecta maxim 2 furtunuri! Inaltime: 38 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: negru, transparent si gri Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus Sistem Click-Lock. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si..

Narghilea Aladin Alux Purple 55 CM

Narghilea profesionala Aladin

Narghilea premium Aladin Alux Purple 55 CMSe pot conecta doua furtunuri!Inaltime: 55 cmLungime furtun din silicon: 150 cm Culoare: violet, albastru si transparentSilencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum.Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinGama completa..

Narghilea Aladin Alux Red 48 CM

Narghilea Aladin cu un furtun.

Narghilea de lux Aladin Alux Red 48 CM Inaltime: 48 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: negru, transparent si rosu Creuzet Optimus Eco inclus. Sistem Click-Lock. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Aladin Gama completa de narg..

Narghilea Aladin Alux Red 55 CM

Narghilea profesionala Aladin

Narghilea de calitate Aladin Alux Red 55 CM Se pot conecta doua furtunuri! Inaltime: 55 cm Lungime furtun din silicon: 150 cm  Culoare: violet, portocaliu si transparent Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum.Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: Alad..

Narghilea Aladin Alux Silver (Mod.3) 48 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea de vanzare Aladin Alux Silver Set pot conecta maxim 2 furtunuri! Inaltime: 48 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: negru, transparent si argintiu Creuzet cu sita mockingbird inclus Sistem Click-Lock. Silencer inclus - filtru silentios montat in coloana de fum. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghi..

Narghilea Aladin Alux Silver 48 CM

Narghilea Aladin cu un furtun.

Narghilea de vanzare Aladin Alux Silver 48 CM Inaltime: 48 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: negru, transparent si argintiu Creuzet Optimus Eco inclus. Sistem Click-lock. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Aladin Gama compl..

Narghilea Aladin Alux Torquoise 55 CM

Narghilea profesionala Aladin

Narghilea profesionala Aladin Alux Torquoise 55 CM Se pot conecta doua furtunuri! Inaltime: 55 cm Lungime furtun din silicon: 150 cm  Culoare: albastru turcoaz, portocaliu  transparent Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum.Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil..

Narghilea Aladin Bangkok2 Purple 63 CM

Narghilea cu un furtun!

Descriere narghilea Aladin Bangkok2 Purple 63 CMInaltime: 63 cmLungime furtun: 150 cmCuloare: argintiu cu bol movSistem Click-LockColoana de fum - confectionata otel inoxidabilPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinGama completa de narghilea cu un..

Narghilea Aladin Epox Green Glow 36 CM

Narghilea premium cu un furtun!

Narghilea eleganta Aladin Epox Green Glow 36 CM Inaltime: 36 cm Lungime furtun silicon: 150 cm  Culoare: argintiu, galben si transparent Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus Coloana de fum - confectionata pe exterior din rasina epoxidica si particule fosforescente. Bol: sticla cu particule fosforescente   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Nargh..

Narghilea Aladin Epox Rose Copper 36 CM

Narghilea premium cu un furtun!

Narghilea de calitate Aladin Epox Rose Copper 36 CM Inaltime: 36 cm Lungime furtun silicon: 150 cm  Culoare: crem si cupru Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus Coloana de fum - confectionata pe exterior din rasina epoxidica   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pe..

Narghilea Aladin Epox Turquoise Gold 36 CM

Narghilea premium cu un furtun!

Narghilea moderna Aladin Epox Turquoise Gold 36 CM Inaltime: 36 cm Lungime furtun silicon: 150 cm  Culoare: albastru turcoaz si auriu Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus Coloana de fum - confectionata pe exterior din rasina epoxidica   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni ..