Categorii

GLO Dunhill Copper Tobacco

Pret maximal: 22 lei

Descriere GLO Dunhill Copper TobaccoAceste rezerve sunt produse din tutun 100% care nu arde.Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Compatibil cu GLO Hyper, GLO Hyper+, GLO Hyper+ UNIQ model G403, GLO hyper+ UNIQ si GLO Hyper X2.Tutun fin si echilibrat de calitate superioara cu note subtile de caramel si vanilie.Interzisa vanzarea catre minori. Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii daunea..

GLO Dunhill Obsidian Tobacco

Pret maximal: 22 lei

Descriere GLO Dunhill Obsidian TobaccoAceste rezerve sunt produse din tutun 100% care nu arde.Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Compatibil cu GLO Hyper, GLO Hyper+, GLO Hyper+ UNIQ model G403, GLO hyper+ UNIQ si GLO Hyper X2.Tutun de intensitate medie cu un gust bogat cu note lemnoase, condimente si cirese.Interzisa vanzarea catre minori. Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii d..

GLO Dunhill Topaz Tobacco

Pret maximal: 22 lei

Descriere GLO Dunhill Topaz TobaccoAceste rezerve sunt produse din tutun 100% care nu arde.Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Compatibil cu GLO Hyper, GLO Hyper+, GLO Hyper+ UNIQ model G403, GLO hyper+ UNIQ si GLO Hyper X2.Tutun cu intensitate medie cu note subtile de alune, cafea si caramel.Interzisa vanzarea catre minori. Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilulu..

GLO Kent Tobacco

Pret maximal: 20 lei

Descriere GLO Kent TobaccoAceste rezerve sunt produse din tutun 100% care nu arde.Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Compatibil cu GLO Hyper, GLO Hyper+, GLO Hyper+ UNIQ model G403, GLO hyper+ UNIQ si GLO Hyper X2.Tutun delicat si fin cu intensitate medie.Interzisa vanzarea catre minori. Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu..

NEO Classic Tobacco

Pret maximal: 19 lei

Descriere NEO Classic TobaccoAceste rezerve sunt produse din tutun 100% care nu arde.Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Compatibil cu GLO Hyper, GLO Hyper+, GLO Hyper+ UNIQ model G403, GLO hyper+ UNIQ si GLO Hyper X2.Un mix de tutun premium fin si intens cu note lemnoase.Interzisa vanzarea catre minori. Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Prot..

NEO Golden Tobacco

Pret maximal: 19 lei

Descriere NEO Golden TobaccoAceste rezerve sunt produse din tutun 100% care nu arde.Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Compatibil cu GLO Hyper, GLO Hyper+, GLO Hyper+ UNIQ model G403, GLO hyper+ UNIQ si GLO Hyper X2.Tutun delicat si aromat cu note finale echilibrate.Interzisa vanzarea catre minori. Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati..

NEO Terracotta Tobacco

Pret maximal: 19 lei

Descriere NEO Terracotta TobaccoAceste rezerve sunt produse din tutun 100% care nu arde.Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale)Compatibil cu GLO Hyper, GLO Hyper+, GLO Hyper+ UNIQ model G403, GLO hyper+ UNIQ si GLO Hyper X2.Un mix bogat de tutun premium cu note catifelate.Interzisa vanzarea catre minori. Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Proteja..

Tigarete Snagov Blue Super Slim

Pret maximal: 20 lei

Descriere tigarete Snagov Blue Super Slim Pachet cu 20 tigarete super slim cu filtru.Gudron: 7 mgNicotina: 0,6 mgMonoxid de carbon: 8 mgLungime tigara: 100 mmFabricat in Germania Vanzare la cartus (10 pachete) Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale) Interzisa vanzarea catre minori. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul..

Tigarete Snagov Silver Super Slim

Pret maximal: 20 lei

Descriere tigarete Snagov Silver Super Slim Pachet cu 20 tigarete super slim cu filtru.Gudron: 7 mgNicotina: 0,6 mgMonoxid de carbon: 8 mgLungime tigara: 100 mmFabricat in Germania Vanzare la cartus (10 pachete) Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale) Interzisa vanzarea catre minori. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. ..

Mini narghilea Selfie STIQ Blue Razz (0 mg) 2500 pufuri

2500 pufuri, aroma zmeura albastra

Mini narghilea Selfie STIQ Blue Razz (0 mg) 2500 pufuri - Specificatii ProdusTigara electronica de unica folosinta cu o capacitate de 2500+ pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: zmeura albastraConcentratie nicotina: 0%Numar aproximativ de pufuri: 2500+Capacitate lichid: 6.5 mlDimensiune: 20 x 115 mmDepozitare la loc uscat si racorosDispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul!Gama completa de mini narghilea fara..

Mini narghilea Selfie STIQ Grape Ice (0 mg) 2500 pufuri

2500 pufuri, aroma struguri si gheata

Mini narghilea Selfie STIQ Grape Ice (0 mg) 2500 pufuri - Specificatii ProdusTigara electronica de unica folosinta cu o capacitate de 2500+ pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: struguri si gheataConcentratie nicotina: 0%Numar aproximativ de pufuri: 2500+Capacitate lichid: 6.5 mlDimensiune: 20 x 115 mmDepozitare la loc uscat si racorosDispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul!Gama completa de mini narghi..

Mini narghilea Selfie STIQ Strawberry Ice Cream (0 mg) 2500 pufuri

2500 pufuri, aroma capsuni si gheata

Mini narghilea Selfie STIQ Strawberry Ice Cream (0 mg) 2500 pufuri - Specificatii ProdusTigara electronica de unica folosinta cu o capacitate de 2500+ pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: capsuni si gheataConcentratie nicotina: 0%Numar aproximativ de pufuri: 2500+Capacitate lichid: 6.5 mlDimensiune: 20 x 115 mmDepozitare la loc uscat si racorosDispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul!Gama completa de m..

Mini narghilea Selfie STIQ Strawberry Kiwi (0 mg) 2500 pufuri

2500 pufuri, aroma capsuni si kiwi

Mini narghilea Selfie STIQ Strawberry Kiwi (0 mg) 2500 pufuri - Specificatii ProdusTigara electronica de unica folosinta cu o capacitate de 2500+ pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: capsuni si kiwiConcentratie nicotina: 0%Numar aproximativ de pufuri: 2500+Capacitate lichid: 6.5 mlDimensiune: 20 x 115 mmDepozitare la loc uscat si racorosDispozitivul este de unica folosinta si nu se poate incarca bateria/lichidul!Gama completa de mini nar..

Narghilea Aladin 2GO Black 23 CM

Narghilea portabila, de calatorie.

Descriere narghilea Aladin 2GO Black 23 CMInaltime: 23 cmCuloare: negru cu bol transparentSistem Click-LockColoana de fum - confectionata otel inoxidabilPachetul nu vine insotit de: creuzet si furtun narghilea!Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinGama completa de narghilea cu un furtun (click)..

Narghilea Aladin 2GO Rainbow 23 CM

Narghilea portabila, de calatorie.

Descriere narghilea Aladin 2GO Rainbow 23 CMInaltime: 23 cmCuloare: argintiu cu bol rainbowSistem Click-LockColoana de fum - confectionata otel inoxidabilPachetul nu vine insotit de: creuzet si furtun narghilea!Narghileaua impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinGama completa de narghilea cu un furtun (click)..

Narghilea Aladin Alux Marmor Black 38 CM

Narghilea cu un furtun

Descriere narghilea Aladin Alux Marmor Black 38 CMInaltime: 38 cmLungime furtun: 150 cmCuloare: marmura neagraSistem Click-LockColoana de fum - confectionata din aluminiuCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusaPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producato..

Pipa sticla Dream 28 Lady Hornet (set)

32 buc/display

Descriere pipa sticla Dream 28 Lady Hornet (set)Setul contine:- pipa din sticla (lungime 95 mm)- grinder plastic (diametru 60 mm)- sita pentru pipa (diametru 18mm)Gama completa de pipe din sticla (click)..

Cutie depozitare RIO 2 Wee

Cutie depozitare.

Descriere Cutie depozitare RIO 2 WeeMaterial: metalLungime:60,50 mmLatime: 96,70 mmInaltime: 20,70 mmCutie depozitare accesorii fumat, toate intr-un singur loc!Gama completa de depozitare si ascunzatori accesorii fumat (click)..

Scrumiera auto HEETS si NEO (German Couture)

Scrumiera auto HEETS si NEO

Descriere scrumiera auto HEETS si NEOScrumiera confectionata din ceramicaCaracteristici:Inaltime: 11 cmDiametru: 7,7 cm (gura) 6,7 cm (recipient)Culoare: negruGama completa de scrumiere auto (click)..

Scrumiera pentru HEETS si NEO

Scrumiera HEETS si NEO

Descriere scrumiera pentru HEETS si NEOScrumiera confectionata din ceramicaCaracteristici:Inaltime: 10 cmDiametru: 9 cmCuloare: negruDescopera gama completa de scrumiere (click)..

Tutun Marlboro Azure 30g

10 pachete/folie

Descriere Tutun Marlboro Azure 30gPachetul contine 30 grame de tutun firicel pentru rulat, inchidere zip-lock.Caracteristici:Amestec tutun: Oriental Burley si VirginiaTarie: mediuGramaj: 30gAcest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Marlboro Gold 30g

10 pachete/folie

Descriere Tutun Marlboro Gold 30gPachetul contine 30 grame de tutun firicel pentru rulat, inchidere zip-lock.Caracteristici:Amestec tutun: White Burley si VirginiaTarie: mediuGramaj: 30gAcest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Trabucuri JDN Rosalones 552 Robusto Grande (20)

20 trabucuri/cutie

Descriere trabucuri JDN Rosalones 552 Robusto Grande (20)Cutie cu 20 trabucuri confectionate manualCaracteristici:Lungime: 127 mmInel: 52 (20.47 mm)Umplutura: Nicaragua CriolloInvelis: NicaraguaTarie: mediuPretul afisat este pentru o cutie.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: Joya De NicaraguaGama completa de trabucuri (click)..

Trabucuri JDN Rosalones 654 Gran Toro (20)

20 trabucuri/cutie

Descriere trabucuri JDN Rosalones 654 Gran Toro (20)Cutie din lemn cu 20 trabucuriCaracteristici:Lungime: 152 mmInel: 54 (21.26 mm)Tarie: mediuPretul afisat este pentru o cutie.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: Joya De NicaraguaGama completa de trabucuri (click)..

701020 Suport Pipa din Briar

Suport din briar pentru o pipa

Descriere suport Pipa BriarSuport pentru o pipa confectionat manual din BriarCaracteristici:Capacitate: 1 pipaMaterial: BriarInaltime: Aprox 110 mmLatime: Aprox 150 mmSuportul este confectionat manual si de aceea dimensiunile acestuia pot diferii de la suport la suport.Poza cu caracter informativ, suporturile nu vin insotite de pipe.Gama completa de accesorii pentru pipe (click)..

703004 Suport Pipe Lemn Brown

Suport din lemn pentru 3 pipe

Descriere suport Pipe Lemn BrownSuport din lemn masiv pentru 3 pipeCaracteristici:Capacitate: 3 pipeMaterial: lemn masivCuloare: maro inchisLatime: 14.5 cmInaltime: 12 cmPoza cu caracter informativ, suporturile nu vin insotite de pipe.Gama completa de accesorii pentru pipe (click)..

706003 Suport Pipe Lemn Black

Suport din lemn pentru 6 pipe

Descriere suport Pipe Lemn BlackSuport confectionat din lemn pentru 6 pipeCaracteristici:Capacitate: 6 pipeMaterial: lemn masivCuloare: negruLatime: 26.5 cmInaltime: 12.5 cmPoza cu caracter informativ, suporturile nu vin insotite de pipe.Gama completa de accesorii pentru pipe (click)..

Trabucuri Macanudo Inspirado Tercio Aged Toro Limited Edition (10)

10 trabucuri/cutie

Descriere trabucuri Macanudo Inspirado Tercio Aged Toro Limited Edition (10)Cutie din lemn cu 10 trabucuri long filler. Caracteristici:Lungime: 152 mm Inel: 54 (21.26 mm) Umplutura: Columbia si Republica Dominicana Invelis: Mexic San AndresTarie: mediu Pretul afisat este pentru o cutie. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Macanudo Gama c..

Trabucuri Macanudo Inspirado White Travel Edition (4)

4 trabucuri/cutie

Descriere trabucuri Macanudo Inspirado White Travel Edition (4)Cutie din lemn cu 4 trabucuri ambalate individualCaracteristici:2x Robusto2x ToroPret afisat este pentru o cutieul.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: MacanudoGama completa de trabucuri (click)..

Trabucuri Casa Turrent 1880 Robusto Mix (7)

7 trabucuri/cutie

Descriere trabucuri Casa Turrent 1880 Robusto Mix Cutie din lemn cu 7 trabucuri din colectia 1880 Robusto 1x Claro1x Colorado1x Maduro1x Oscuro1x Rosado1x Doble Claro1x Doble MaduroLungime: 127 mmInel: 50 (19.69 mm) Pretul afisat este pentru o cutie. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Casa Turrent Gama completa de trabucuri (click)..

Trabucuri Casa Turrent 1901 Gran Toro (20)

20 trabucuri/cutie

Descriere trabucuri Casa Turrent 1901 Gran Toro (20)Cutie din lemn cu 20 trabucuri long filler confectionate manualCaracteristici:Lungime: 153 mmInel: 63 (24.8 mm)Umplutura: MexicInvelis: MexicTarie: mediuPretul afisat este pentru o cutie.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: Casa TurrentGama completa de trabucuri (click)..

Trabucuri Flor de Copan Maya Short Robusto Tubos (21)

21 trabucuri/cutie

Descriere trabucuri Flor de Copan Maya Short Robusto Tubos 21Cutie din lemn cu 21 trabucuri ambalate individual in tub de pastrareLungime: 101 mmInel: 49 (19.29 mm)Umplutura: Honduras, NicaraguaInvelis: ConnecticutTarie: slab - mediuPretul afisat este pentru o cutie.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: Flor de CopanGama completa de trabucu..

Trabucuri CAO BX3 Robusto (20)

20 trabucuri/cutie

Descriere Trabucuri CAO BX3 Robusto (20)Cutie cu 20 trabucuri confectionate manualCaracteristici:Lungime: 127 mmInel: 52 (20.47 mm)Umplutura: Brazilia, Honduras, Mexico, NicaraguaInvelis: Brazilian Mata FinaTarie: mediuPretul afisat este pentru o cutie.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: CaoGama completa de trabucuri (click)..

Trabucuri CAO BX3 Toro (20)

20 trabucuri/cutie

Descriere trabucuri CAO BX3 Toro (20)Cutie cu 20 trabucuri long filler confectionate manualCaracteristici:Lungime: 152 mmInel: 54 (21.26 mm)Umplutura: Brazilia, Honduras, Mexico, NicaraguaInvelis: Brazilian Mata FinaTarie: mediuPretul afisat este pentru o cutie.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: CaoGama completa de trabucuri (click)..

Trabucuri CAO Champion Sampler (10)

10 trabucuri/cutie

Descriere trabucuri CAO Champion Sampler (10)Cutie din lemn cu 10 mostre de trabucuri.1 x Consigliere Associate (127 mm x 52 (20.47 mm) )1 x Pilon Corona (139 mm x 44 (17.32 mm) )1 x Colombia Bogota (152 mm x 60 (23.62 mm) )1 x America Monument (159 mm x 54 (21.26 mm) )1 x MX2 Beli (177 mm x 56 (22.05 mm) )1 x OSA LOT 58 (165 mm x 59 (23.23 mm) )1 x Flathead V660 Carb (152 mm x 60 (23.62 mm) )1 x Maduro Belicoso (152 mm x 54 (21.26 mm) )1 x Gold Corona (165 mm x 54 (19.69 mm) )1 x Brazilia Corco..

Trabucuri CAO Vision Toro (30) - Humidor cu LED

30 trabucuri/humidor

Descriere trabucuri CAO Vision Toro (30) in Humidor cu LEDHumidor cu LED care contine 30 trabucuri confectionate manual CAO Vision Toro. Doar 2700 de humidoare din aceasta editie limitata au fost fabricate in intreaga lume.Caracteristici:Lungime: 152 mmInel: 52 (20.47 mm)Umplutura: NicaraguaInvelis: NicaraguaTarie: mediuPretul afisat include humidor iluminat led cu 30 trabucuri CAO Vision Toro.Video Prezentare:Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directi..

Trabucuri CAO World Sampler (5)

5 trabucuri/cutie

Descriere trabucuri CAO World Sampler (5)Cutie din lemn cu 5 trabucuri confectionate manual1 x Columbia Tinto1 x Brazilia Gol1 x America Potomac1 x Italia Ciao1 x Nicaragua TipitapaLungime: 127 mmInel: 50 (19.69 mm)Pretul afisat este pentru o cutie.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: CaoGama completa de trabucuri (click)..

Trabucuri La Aurora 107 Robusto (21)

21 trabucuri/cutie

Descriere trabucuri La Aurora 107 Robusto (21)Cutie din lemn cu 21 trabucuri confectionate manualCaracteristici:Lungime: 127 mmInel: 50 (19.69 mm)Umplutura: Republica Dominicana, Brazilia, Nicaragua, PeruInvelis: SumatraTarie: mediu spre tarePretul afisat este pentru o cutie.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: La AuroraGama completa de trabucuri (click)..

Trabucuri Partagas Mille Fleurs (25)

25 trabucuri/cutie

Descriere trabucuri Partagas Mille Fleurs (25)Cutie din lemn cu 25 trabucuri confectionate manual.Caracteristici:Lungime: 129 mmInel: 42 (16.54 mm)Umplutura: CubaInvelis: CubaTarie: mediu - tarePretul afisat este pentru o cutie.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: PartagasGama completa de trabucuri (click)..

563473 Humidor Colibri Rally

Dimensiune: 15.5x40x26 cm

Descriere humidor Colibri Rally- fabricat din lemn de cedru si MDF- exterior lacuit- culoare negru cu galben- contine higrometru digital- contine umidificator reglabil- ichidere soft close- capacitate trabucuri: 100-125 bucatiDimensiune: 15.5x40x26 cmSe livreaza in cutie protejata, atent pregatita pentru curier!..

Bricheta Gaz 10 (Harlequin)

Bricheta flacara normala, 50 buc/display.

Descriere Bricheta Gaz 10 (Harlequin)Caracteristici:- aprindere cu piatra- flacara normala- bricheta reincarcabila cu gaz- reglaj pentru controlul fluxului de gaz- bricheta confectionata din plastic- diferite culori (Harlequin)Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Gaz 5 (Sexy Girls)

Bricheta piezo, 50 bucati/display

Descriere Bricheta Gaz 5 (Sexy Girls)Caracteristici:- aprindere piezo- flacara normala- bricheta reincarcabila cu gaz- reglaj pentru controlul fluxului de gaz- bricheta confectionata din plastic- diferite modeleGama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Gaz 6 (antivant)

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Descriere Bricheta Gaz 6 cu flacara antivant Caracteristici:- aprindere piezo- flacara antivant- bricheta reincarcabila cu gaz- reglaj pentru controlul fluxului de gaz- bricheta confectionata din plastic Gama completa de brichete flacara antivant (click)..

Bricheta Gaz 9 Color Mini

Bricheta flacara normala, 50 buc/display.

Descriere Bricheta Gaz 9Caracteristici:- aprindere cu piatra- flacara normala- bricheta reincarcabila cu gaz- reglaj pentru controlul fluxului de gaz- bricheta confectionata din plastic- diferite culoriGama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Angel 24 (antivant)

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Descriere bricheta Angel 24 (antivant)Bricheta din plastic cu print exterior si flacara antivantCaracteristici:flacara antivantbricheta reincarcabila cu gazreglaj pentru controlul fluxului de gazbricheta confectionata din plasticGama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Angel 44 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display.

Descriere bricheta Angel 44 (antivant)Bricheta cu exterior metalic si flacara antivantCaracteristici:flacara antivantbricheta reincarcabila cu gazreglaj pentru controlul fluxului de gazbricheta confectionata din plastic cu exterior metalicGama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Angel 45 (antivant)

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Descriere bricheta Angel 45 (antivant)Bricheta confectionata din plastic cu flacara antivantCaracteristici:flacara antivantbricheta reincarcabila cu gazreglaj pentru controlul fluxului de gazbricheta confectionata din plasticGama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Narcos Seria 1

30 bucati/display

Descriere Bricheta Narcos Seria 1 Caracteristici: - flacara normala- aprindere cu piatra - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Gama completa de brichete flacara normala (click)..