Categorii

Noutati

Tutun Altora Fake 30g (T&T)

5 pachete/folie (+ foite)

Descriere tutun de rulat Altora Fake 30gTutunul Altora Fake este un amestec creat din cele mai fine tutunuri Virgnia si Orient pentru momentele cand originalul nu este de-ajuns.Caracteristici:Amestec tutun: Virginia si OrientTarie: mediu Gramaj: 30gTara de provenienta: BelgiaFiecare pachet de tutun Altora Fake vine insotit de 1 x pachet cu 50 foite Altora Black Ultra Thin.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutu..

Tutun Altora Original 30g (T&T)

5 pachete/folie (+ foite)

Descriere tutun de rulat Altora Original 30gTutunul Altora Original este un amestec unic de tutun Virginia si Orient special selectionat pentru gustul altora.Caracteristici:Amestec tutun: Virginia si OrientTarie: mediu Gramaj: 30gTara de provenienta: BelgiaFiecare pachet de tutun Altora Original vine insotit de 1 x pachet cu 50 foite Altora Black Ultra Thin.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza gr..

Bricheta Ronson cu benzina Black Ice

1 bucata/display

Descriere bricheta Ronson cu benzina Black IceCaracteristici:- flacara normala- functioneaza cu benzina pentru brichete- bricheta confectionata din otel inoxidabilLivrare in cutie cadou Ronson.Gama completa de brichete cu benzina (click)..

Bricheta Ronson cu benzina Blue Ice

1 bucata/display

Descriere bricheta Ronson cu benzina Blue IceCaracteristici:- flacara normala- functioneaza cu benzina pentru brichete- bricheta confectionata din otel inoxidabilLivrare in cutie cadou Ronson.Gama completa de brichete cu benzina (click)..

Bricheta Ronson cu benzina Brass Satin

1 bucata/display

Descriere bricheta Ronson cu benzina Brass SatinCaracteristici:- flacara normala- functioneaza cu benzina pentru brichete- bricheta confectionata din otel inoxidabilLivrare in cutie cadou Ronson.Gama completa de brichete cu benzina (click)..

Bricheta Ronson cu benzina Chrome Brushed

1 bucata/display

Descriere bricheta Ronson cu benzina Chrome BrushedCaracteristici:- flacara normala- functioneaza cu benzina pentru brichete- bricheta confectionata din otel inoxidabilLivrare in cutie cadou Ronson.Gama completa de brichete cu benzina (click)..

Bricheta Ronson cu benzina Chrome Polished

1 bucata/display

Descriere bricheta Ronson cu benzina Chrome PolishedCaracteristici:- flacara normala- functioneaza cu benzina pentru brichete- bricheta confectionata din otel inoxidabilLivrare in cutie cadou Ronson.Gama completa de brichete cu benzina (click)..

Bricheta Ronson cu benzina Chrome Vertical Brushed

1 bucata/display

Descriere bricheta Ronson cu benzina Chrome Vertical BrushedCaracteristici:- flacara normala- functioneaza cu benzina pentru brichete- bricheta confectionata din otel inoxidabilLivrare in cutie cadou Ronson.Gama completa de brichete cu benzina (click)..

Bricheta Ronson cu benzina Gold Brushed

1 bucata/display

Descriere bricheta Ronson cu benzina Gold BrushedCaracteristici:- flacara normala- functioneaza cu benzina pentru brichete- bricheta confectionata din otel inoxidabilLivrare in cutie cadou Ronson.Gama completa de brichete cu benzina (click)..

Bricheta Ronson cu benzina Gold Polished

1 bucata/display

Descriere bricheta Ronson cu benzina Gold PolishedCaracteristici:- flacara normala- functioneaza cu benzina pentru brichete- bricheta confectionata din otel inoxidabilLivrare in cutie cadou Ronson.Gama completa de brichete cu benzina (click)..

Bricheta Ronson cu benzina Rainbow

1 bucata/display

Descriere bricheta Ronson cu benzina RainbowCaracteristici:- flacara normala- functioneaza cu benzina pentru brichete- bricheta confectionata din otel inoxidabilLivrare in cutie cadou Ronson.Gama completa de brichete cu benzina (click)..

Bricheta Trabuc Ronson Bora Black (punch)

Bricheta 2 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Descriere bricheta trabuc Ronson Bora Black (punch)Caracteristici:- 2 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuri- poate fi folosit si ca suport pentru trabucLivrare in cutie carbon Ronson.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

Bricheta Trabuc Ronson Bora Chrome (punch)

Bricheta 2 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Descriere bricheta trabuc Ronson Bora Chrome (punch)Caracteristici:- 2 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuri- poate fi folosit si ca suport pentru trabucLivrare in cutie carbon Ronson.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

Bricheta Trabuc Ronson Bora Red (punch)

Bricheta 2 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Descriere bricheta trabuc Ronson Bora Red (punch)Caracteristici:- 2 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuri- poate fi folosit si ca suport pentru trabucLivrare in cutie carbon Ronson.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

Bricheta Trabuc Ronson Chinook Black (punch)

Bricheta 3 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Descriere bricheta trabuc Ronson Chinook Black (punch)Caracteristici:- 3 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie carbon Ronson.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

Bricheta Trabuc Ronson Chinook Gun Metal (punch)

Bricheta 3 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Descriere bricheta trabuc Ronson Chinook Gun Metal (punch)Caracteristici:- 3 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie carbon Ronson.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

Bricheta Trabuc Ronson Cyclon Black (punch)

Bricheta 3 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Descriere bricheta trabuc Ronson Cyclon Black (punch)Caracteristici:- 3 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie carbon Ronson.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

Bricheta Trabuc Ronson Cyclon Gun Metal (punch)

Bricheta 3 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Descriere bricheta trabuc Ronson Cyclon Gun Metal (punch)Caracteristici:- 3 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie carbon Ronson.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

Bricheta Trabuc Ronson Fen Silver (punch)

Bricheta 3 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Descriere bricheta trabuc Ronson Fen Silver (punch)Caracteristici:- 3 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie carbon Ronson.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

Bricheta Trabuc Ronson Mistral Black (punch)

Bricheta 3 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Descriere bricheta trabuc Ronson Mistral Black (punch)Caracteristici:- 3 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuri- se poate folosi si ca suport pentru trabucLivrare in cutie carbon Ronson.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

Bricheta Trabuc Ronson Mistral Gun Metal (punch)

Bricheta 3 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Descriere bricheta trabuc Ronson Mistral Gun Metal (punch)Caracteristici:- 3 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuri- se poate folosi si ca suport pentru trabucLivrare in cutie carbon Ronson.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

Bricheta Trabuc Ronson Monsun Gun Metal (punch)

Bricheta 3 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Descriere bricheta trabuc Ronson Monsun Gun Metal (punch)Caracteristici:- 3 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie carbon Ronson.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

Bricheta Trabuc Ronson Volcano Graphit (punch)

Bricheta 4 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Descriere bricheta trabuc Ronson Volcano Graphit (punch)Caracteristici:- 4 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie carbon Ronson.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

Bricheta Trabuc Ronson Volcano Grey (punch)

Bricheta 4 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Descriere bricheta trabuc Ronson Volcano Grey (punch)Caracteristici:- 4 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie carbon Ronson.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

Foite Altora Brown Slim Rola (4m)

24 role/display, lungime: 4m

Descriere foite Altora Brown Slim RolaCaracteristici:Lungime: 4 mLatime: 44 mmUnbleached Brown PaperSlow Burning PaperUltra Thin PaperNatural Arabic GumGama completa de foite la rola (click) ..

Foite Rulat Tutun Altora Black Ultra Thin (cut corner)

50 pachete/display, 50 foite/pachet

Descriere foite rulat tutun Altora Black Ultra Thin Pachetul contine 50 foite ultra subtiri de rulat tigari cu colturi taiate. Caracteristici: Lungime: 69 mm Latime: 36 mmGrosime: 14 g/m²Made in Spain, the birthplace of rolling paper! Ultra ThinNatural Arabic Gum Cut Corner Slow Burning Single Wide Gama completa de foite rulat tutun standard (click)..

Foite Rulat Tutun Altora Blue (cut corner)

50 pachete/display, 50 foite/pachet

Descriere foite rulat tutun Altora Blue Cut Corners Pachetul contine 50 foite de rulat albe. Caracteristici: Lungime: 69 mm Latime: 36 mmGrosime: 18 g/m²Made in Alcoy Spain, the birthplace of rolling paper! Cut CornerMedium BurningNatural Arabic Gum100% Chlorine Free Gama completa de foite rulat tutun standard (click)..

Foite Rulat Tutun Altora Red (cut corner)

50 pachete/display, 50 foite/pachet

Foite de rulat Altora Red Cut Corners Pachetul contine 50 foite de rulat albe cu colturi taiate. Caracteristici: Lungime: 69 mm Latime: 36 mmGrosime: 21 g/m² Natural Arabic Gum Cut Corner Regular Burning Single Wide Gama completa de foite rulat tutun standard (click) ..

Mini narghilea VIVO FLIX Blueberry Ice (20 mg) 700 pufuri

10 buc/display, aroma afine racoritoare

Descriere mini narghilea VIVO FLIX Blueberry Ice (20 mg) 700 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 700+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: afine racoritoareConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 700 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 350 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Mini narghilea VIVO FLIX Bubble Gum (20 mg) 700 pufuri

10 buc/display, aroma guma de mestecat

Descriere mini narghilea VIVO FLIX Bubble Gum (20 mg) 700 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 700+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: guma de mestecatConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 700 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 350 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Mini narghilea VIVO FLIX Cherry (20 mg) 700 pufuri

10 buc/display, aroma cirese

Descriere mini narghilea VIVO FLIX Cherry (20 mg) 700 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 700+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: cireseConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 700 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 350 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Mini narghilea VIVO FLIX Cola Ice (20 mg) 700 pufuri

10 buc/display, aroma cola cu gheata

Descriere mini narghilea VIVO FLIX Cola Ice (20 mg) 700 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 700+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: cola cu gheataConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 700 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 350 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Mini narghilea VIVO FLIX Double Apple (20 mg) 700 pufuri

10 buc/display, aroma mere

Descriere mini narghilea VIVO FLIX Double Apple (20 mg) 700 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 700+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: mereConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 700 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 350 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Mini narghilea VIVO FLIX Mango Ice (20 mg) 700 pufuri

10 buc/display, aroma mango si gheata

Descriere mini narghilea VIVO FLIX Mango Ice (20 mg) 700 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 700+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: mango si gheataConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 700 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 350 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Mini narghilea VIVO FLIX Mint (20 mg) 700 pufuri

10 buc/display, aroma menta

Descriere mini narghilea VIVO FLIX Mint (20 mg) 700 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 700+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: mentaConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 700 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 350 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Mini narghilea VIVO FLIX Mixed Berries (20 mg) 700 pufuri

10 buc/display, aroma fructe de padure

Descriere mini narghilea VIVO FLIX Mixed Berries (20 mg) 700 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 700+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: fructe de padureConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 700 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 350 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Mini narghilea VIVO FLIX Strawberry Kiwi (20 mg) 700 pufuri

10 buc/display, aroma capsuni si kiwi

Descriere mini narghilea VIVO FLIX Strawberry Kiwi (20 mg) 700 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 700+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: capsuni si kiwiConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 700 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 350 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Mini narghilea VIVO FLIX Watermelon (20 mg) 700 pufuri

10 buc/display, aroma pepene verde

Descriere mini narghilea VIVO FLIX Watermelon (20 mg) 700 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 700+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: pepene verdeConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 700 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 350 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Mini narghilea VIVO Nexxt Blackberry Ice (20 mg) 1000 pufuri

10 buc/display, aroma mure si gheata

Descriere mini narghilea VIVO Nexxt Blackberry Ice (20 mg) 1000 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 1000+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: mure si gheataConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 1000 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 480 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Mini narghilea VIVO Nexxt Cola Ice (20 mg) 1000 pufuri

10 buc/display, aroma cola si gheata

Descriere mini narghilea VIVO Nexxt Cola Ice (20 mg) 1000 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 1000+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: cola si gheataConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 1000 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 480 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Mini narghilea VIVO Nexxt Fruit Punch (20 mg) 1000 pufuri

10 buc/display, aroma mix de fructe

Descriere mini narghilea VIVO Nexxt Fruit Punch (20 mg) 1000 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 1000+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: mix de fructeConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 1000 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 480 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Mini narghilea VIVO Nexxt Mint (20 mg) 1000 pufuri

10 buc/display, aroma menta

Descriere mini narghilea VIVO Nexxt Mint (20 mg) 1000 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 1000+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: mentaConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 1000 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 480 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Mini narghilea VIVO Nexxt Strawberry Ice (20 mg) 1000 pufuri

10 buc/display, aroma capsuni si gheata

Descriere mini narghilea VIVO Nexxt Strawberry Ice (20 mg) 1000 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 1000+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: capsuni si gheataConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 1000 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 480 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Mini narghilea VIVO Nexxt Strawberry Ice Cream (20 mg) 1000 pufuri

10 buc/display, aroma inghetata cu capsuni

Descriere mini narghilea VIVO Nexxt Strawberry Ice Cream (20 mg) 1000 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 1000+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: inghetata cu capsuniConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 1000 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 480 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Mini narghilea VIVO Nexxt Strawberry Kiwi (20 mg) 1000 pufuri

10 buc/display, aroma capsuni si kiwi

Descriere mini narghilea VIVO Nexxt Strawberry Kiwi (20 mg) 1000 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 1000+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: capsuni si kiwiConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 1000 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 480 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Mini narghilea VIVO Nexxt Up Juice (20 mg) 1000 pufuri

10 buc/display, aroma energizant

Descriere mini narghilea VIVO Nexxt Up Juice (20 mg) 1000 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 1000+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: energizantConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 1000 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 480 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Mini narghilea VIVO Nexxt Watermelon Ice (20 mg) 1000 pufuri

10 buc/display, aroma pepene verde si gheata

Descriere mini narghilea VIVO Watermelon Ice (20 mg) 1000 pufuriTigara electronica de unica folosinta cu capacitate de 1000+/- pufuri. Cand lichidul este epuizat, dispozitivul nu mai functioneaza.Caracteristici:Aroma: pepene verde si gheataConcentratie nicotina: 20 mg/mlNumar aproximativ de pufuri: 1000 +/-Capacitate lichid: 2 mlCapacitate baterie: 480 mAhIndicator LEDGama completa de mini narghilea cu nicotina (click)..

Tuburi Tigari RioTabak Slim Carbon Black 200 Filter Plus (20 mm)

200 tuburi/cutie, 50 cutii/bax

Descriere tuburi tigari RioTabak Slim Carbon Black 200 Filter Plus (20 mm)Cutia contine 200 de tuburi tigari slim negre cu filtru din carbon activ.Aceste tuburi se pot incarca cu aparate de injectat tutun slim.Caracteristici:Lungime tub: 80 mmDiametru: 7 mmLungime filtru: 20 mmCuloare tub: negru (gold ring)Gama completa de tuburi tigari slim (click)..