Grinder tutun metalic


Grinder metalic Altora Black (4 parti)

1 grinder/display, diametru 39 mm

Grinder metalic Altora BlackConfectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare cu sita + spatula.Grinder cu 4 partiDiametru: 39 mmInaltime: 35 mmCuloare: negruGama completa de grinder metalic (click)..

340030 Grinder Oil Barrel

Diametru: 34 mm

Grinder tutun metalic Oil Barrel Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 3 parti Culoare: galben/negru/rosu Diametru: 34 mm Inaltime: 45 mm Gama completa de grinder metalic (click)..

340131 Grinder Dreamliner Rainbow

Diametru : 50 mm

Grinder Dreamliner Rainbow Confectionat din aluminiu, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient cu sita + spatula. Grinder cu 4 parti. Culoare : cameleon..

340176 Grinder Dreamliner Gold (24K)

Diametru: 60 mm

Grinder Dreamliner Gold Confectionat din metal si suflat cu aur 24K, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient cu sita + spatula. Grinder cu 4 parti Culoare: auriu Inaltime: 49 mm Diametru: 54 mm Setul contine certificat de autenticitate. Se livreaza in cutie cadou + saculet confectionat din material textil + laveta microfibra...

340179 Grinder cu boxa Bluetooth - Violet Mat

Grinder cu boxa incorporata.

Grinder metalic cu boxa bluetooth Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere cpac si recipient stocare. Contine boxa in partea superioara (conexiune bluetooth) pentru a asculta muzica in timp ce il folosesti :) Grinder cu 4 parti Culoare: violet mat Inaltime: 70 mm Diametru: 62 mm Se livreaza impreuna cu un cablu USB pentru incarcare boxa. Important !!! - incarcarea boxei se face doar prin conectarea la un laptop, tableta sau calculator, NU se conecteaza la priza 220V ! ..

340580 Grinder Gearbox Metalic

9 grindere/display, diametru 54 mm

Grinder Gearbox Metalic  Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient cu sita. Diametru : 54 mm..

340680 Grinder Aluminiu

6 grindere/display, diametru 35 mm

Grinder 3 parti din aluminiu Confectionat din aluminiu, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient cu sita. Diametru: 35 mm..

Grinder DM 11 Auto

Diametru: 42 mm

Grinder de vanzare masina DM 11 Auto Confectionat din metal cu exterior din plastic, prevazut cu magnet pentru sustinere capac. Grinder cu 2 parti. Diametru: 42 mmCuloare: negru/galben/rosu Gama completa de grinder metalic (click)..

Grinder DM 13 (rainbow)

Diametru: 40 mm

Grinder tutun DM 13 Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient cu sita. Grinder cu 4 parti. Culoare: multicolor Diametru: 40 mm Gama completa de grindere (click)..

Grinder DM 19 Girls

6 grindere/display, diametru: 50 mm

Grinder de calitate metalic DM 19 Confectionat din metal, prevazut cu magnet si recipient stocare + spatula. Grinder cu 3 parti. Diametru: 50 mmGama completa de grindere metalice (click)..

Grinder DM 2 Skull

12 grindere/display, diametru: 48 mm

Grinder metalic DM 2 Grinder metalic prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient de stocare. Grinder cu 3 parti. Diametru: 48 mm Gama completa de grinder metalic (click)..

Grinder DM 20 Black Bullet

12 grindere/display, diametru: 42 mm

Grinder de calitate DM 20 Grinder metalic prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 3 parti. Diametru: 42 mm Gama completa de grinder metalic (click)..

Grinder DM 4 Grey

Diametru: 39 mm

Grinder metalic tutun DM4 Grey Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 3 parti Culoare: gri Diametru: 39 mm Gama completa de grindere (click)..

Grinder DM 5 Bob Marley

Diametru: 52 cm

Grinder tutun Bob Marley Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 3 parti Diametru: 52 mm Inaltime: 30 mm Gama completa de grinder metalic (click)..

Grinder DM 6 Black

Diametru: 39 mm

Grinder tutun DM6 Black Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 3 parti Culoare: negru Diametru: 39 mm Gama completa de grindere (click)..

Grinder DM 7

Diametru: 43 mm

Grinder maruntit tutun metalic DM 7 Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 4 parti Culoare: rainbow Diametru: 43 mm Gama completa de grinder metalic (click)..

Grinder DM 8 Black

Diametru: 43 mm

Grinder pentru tutun DM 8 Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient cu sita + spatula. Grinder cu 4 parti. Culoare: negru Diametru: 43 mm Gama completa de grinder tutun (click)..

Grinder DM 9 Skull

Diametru: 43 mm

Grinder tutun metalic DM9 Skull Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 3 parti Culoare: multicolor (rainbow) Diametru: 43 mm Gama completa de grindere (click)..

Grinder Dreamliner 10

1 grinder/display, diametru 52 mm

Grinder Dreamliner 10 Confectionat din aluminiu, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient cu sita + spatula. Grinder cu 3 parti, capac cu sticla transparenta...

Grinder Dreamliner 100

Diametru: 62 mm

Grinder aluminiu Dreamliner 100Grinder metalic din aluminiu prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare.Grinder cu 4 parti.Diametru: 62 mmInaltime: 65 mmGama completa de grinder metalic (click)..

Grinder Dreamliner 101 (4 parti)

Diametru: 50 mm

Grinder colorat Dreamliner 101Grinder metalic prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient de stocare cu sita.Grinder cu 4 parti.Diametru: 50 mmInaltime: 55 mmCuloare: rainbowGama completa de grindere metalice (click)..

Grinder Dreamliner 102 (4 parti)

Diametru: 50 mm

Grinder premium Dreamliner 102Grinder metalic prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient de stocare cu sita.Grinder cu 4 parti.Diametru: 50 mmInaltime: 30 mmCuloare: bronzGama completa de grindere metalice (click)..

Grinder Dreamliner 103 (4 parti)

Diametru: 63 mm

Grinder metalic Dreamliner 103Grinder metalic prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient de stocare cu sita.Grinder cu 4 parti.Diametru: 63 mmInaltime: 50 mmCuloare: negruGama completa de grindere metalice (click)..

Grinder Dreamliner 11 Copper

Diametru: 44 mm

Grinder tutun medalion Dreamliner 11 Copper Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 2 parti Diametru: 44 mm Inaltime: 62 mm Grosime: 18 mm Lungime snur: 40 cm Gama completa de grinder metalic (click) ..

Grinder Dreamliner 12

1 grinder/display, diametru 55 mm

Grinder de calitate Dreamliner 12Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare.Grinder cu 4 parti.Diametru: 55 mmInaltime: 60 mmGama completa de grinder metalic (click)..

Grinder Dreamliner 13

1 grinder/display, diametru 40 mm

Grinder metalic Dreamliner 13Grinder metalic prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient de stocare.Grinder cu 4 parti.Diametru: 40 mmGama completa de grinder metalic (click)..

Grinder Dreamliner 14

Diametru: 50 mm

Grinder tutun Dreamliner 80 Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 3 parti Culoare: negru si portocaliu Diametru: 50 mm..

Grinder Dreamliner 15

6 grindere/display, diametru 50 mm

Grinder Dreamliner 15 Confectionat din metal pe interior, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si sita. Grinder cu 3 parti...

Grinder Dreamliner 16

1 grinder/display, diametru 60 mm

Grinder Dreamliner 16 Confectionat din aluminiu, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient cu sita + spatula. Grinder cu 4 parti, capac din sticla transparenta cu interior gravat. Culoare : auriu..

Grinder Dreamliner 17 DeLuxe

Diametru 60 mm

Grinder profesional Dreamliner 17 Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 4 parti Diametru: 60 mm Culoare: negru si auriu Gama completa de grinder metalic (click)..

Grinder Dreamliner 19

Diametru: 53 mm

Grinder tutun Dreamliner 19 Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 3 parti Culoare: multicolor Diametru: 53 mm Gama completa de grindere din metal (click)..

Grinder Dreamliner 2 Splash

6 grindere/display, diametru 63 mm

Grinder tutun metalic Dreamliner 2 Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 4 parti Diametru: 63 mm Culoare: verde, negru Gama completa de grinder metalic (click)..

Grinder Dreamliner 22

Diametru: 50 mm

Grinder tutun Dreamliner 22 Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 4 parti Culoare: multicolor Diametru: 50 mm Gama completa de grindere (click)..

Grinder Dreamliner 23

12 grindere/display

Grinder de buzunar Dreamliner 23 Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 2 parti Diametru: 30 mm Gama completa de grinder metalic (click)..

Grinder Dreamliner 26 Silver

Diametru: 44 mm

Grinder lantisor Dreamliner 26 Silver Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 2 parti Diametru: 44 mm Inaltime: 62 mm Grosime: 18 mm Lungime snur: 40 cm Gama completa de grinder metalic (click)..

Grinder Dreamliner 27

12 grindere/display, diametru: 42 mm

Grinder ieftin Dreamliner 27 Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 3 parti Diametru: 42 mm Gama completa de grinder metalic (click)..

Grinder Dreamliner 28 (manivela)

1 grinder/display, diametru 55 mm

Grinder metalic cu manivela Dreamliner 28Confectionat din metal cu manivela, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare.Grinder cu 4 parti.Diametru: 38 mmInaltime: 56 mm si 77 mm (cu manivela)Gama completa de grinder metalic (click)..

Grinder Dreamliner 30

Diametru: 53 mm

Grinder din metal Dreamliner 30 Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 3 parti Culoare: multicolor Diametru: 53 mm Gama completa de grindere din metal (click)..

Grinder Dreamliner 31

12 grindere/display, diametru: 50 mm

Grinder metalic Dreamliner 31Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare.Grinder cu 3 partiDiametru: 50 mmGama completa de grinder metalic (click)..

Grinder Dreamliner 33 Gold

Diametru: 44 mm

Grinder tutun metalic Dreamliner 33 Gold Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 2 parti Diametru: 44 mm Inaltime: 62 mm Grosime: 18 mm Lungime snur: 40 cm Gama completa de grinder metalic (click)..

Grinder Dreamliner 34 Green

Diametru: 30 mm

Grinder metalic de buzunar Dreamliner 34 Green Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 3 parti Diametru: 30 mm Inaltime: 24 mm Gama completa de grinder metalic (click)..

Grinder Dreamliner 35

1 grinder/display, diametru 50 mm


Grinder Dreamliner 35Confectionat din aluminiu, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient cu sita + spatula.Culoare : negru matGrinder cu 4 parti...

Grinder Dreamliner 36

1 grinder/display, diametru 50 mm


Grinder Dreamliner 36 Confectionat din aluminiu, prevazut cu magnet pentru sustinere capac. Grinder cu 3 parti, model gravat...

Grinder Dreamliner 37

1 grinder/display, diametru 50 mm


Grinder Dreamliner 37 Confectionat din aluminiu, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si sita. Grinder cu 4 parti...

Grinder Dreamliner 38 Breloc

24 grindere/display, diametru 30 mm


Grinder Dreamliner 38 Breloc Confectionat din aluminiu, prevazut cu magnet pentru sustinere capac, breloc pentru chei. Grinder cu 2 parti...

Grinder Dreamliner 39 Blue

Diametru: 30 mm

Grinder tutun mini Dreamliner 39 Blue Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 3 parti Diametru: 30 mm Inaltime: 24 mm Gama completa de grinder metalic (click)..

Grinder Dreamliner 41

Diametru: 53 mm

Grinder tutun Dreamliner 41 Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 4 parti Culoare: auriu Diametru: 53 mm Gama completa de grinder metalic (click)..

Grinder Dreamliner 42

Diametru: 50 mm

Grinder metalic tutun Dreamliner 42 Confectionat din metal, prevazut cu magnet pentru sustinere capac si recipient stocare. Grinder cu 4 parti Culoare: multicolor Diametru: 50 mm Gama completa de grindere (click)..