Categorii

Card Aromat Tigari RioTabak Blueberry Mint

20 bucati/display.

Card aromat pentru tigari RioTabak Blueberry Mint Card cu aroma de coacaze si menta pentru aromatizarea tigarilor si a tutunului. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 30 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma doritaPretul afisat este pentru 1 card. Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Card Aromat Tigari RioTabak Strong Menthol

20 bucati/display.

Card mentolat tigari RioTabak Strong Menthol Card cu aroma de menta puternica pentru aromatizarea tigarilor si a tutunului. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 30 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma doritaPretul afisat este pentru 1 card. Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Card Aromat Tigari Senator Ice

25 bucati/display.

Card aromatizant tigari Senator Ice Card cu aroma mentolata, rece ca gheata pentru aromatizarea tigarilor si a tutunului. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 30 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma doritaPretul afisat este pentru 1 card. Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Stick aromat tigari SpearWind Menthol

40 bucati/display.

Stick aromat tigari SpearWind Menthol Stick cu aroma de mentol. Inaltime: 7,5 cm Diametru: 8 mm Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 60 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma dorita Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Stick aromat tigari Cool Apple

Stick aromat tigari FrutaStick Cool Apple Stick cu aroma de mere Cu fiecare stick puteti aromatiza aproximativ 800 - 1000 tigari. Utilizare: - se umezeste filtrul de tigara - se trage o linie pe lungimea tigarii Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Stick aromat tigari Fresh Orange

Stick aromat pentru tigari FrutaStick Fresh Orange Stick cu aroma de portocale Cu fiecare stick puteti aromatiza aproximativ 800 - 1000 tigari. Utilizare: - se umezeste filtrul de tigara - se trage o linie pe lungimea tigarii Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Card Aromat Tigari Korona Strong Mint

25 bucati/display.

Card aromat tigari Korona Menthol Leaf Card cu aroma puternica de mentol. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 60 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma doritaPretul afisat este pentru 1 card. Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Card Aromat Tigari Senator Cherry

25 bucati/display.

Card aromat tigari Senator Cherry Card cu aroma de cirese pentru aromatizarea tigarilor si a tutunului. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 30 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma doritaPretul afisat este pentru 1 card. Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Card Aromat Tigari Senator Menthol

25 bucati/display.

Card aromat pentru tigari Senator Menthol Card cu aroma de menta pentru aromatizarea tigarilor si a tutunului. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 30 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma doritaPretul afisat este pentru 1 card. Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Card Aromat Tigari Senator Mint Lemon

25 bucati/display.

Card aromatizant pentru tigari Senator Ice Mint Lemon Card cu aroma de menta si lamaie pentru aromatizarea tigarilor si a tutunului. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 30 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma doritaPretul afisat este pentru 1 card. Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Card Aromat Tigari Frizc Double Apples

25 bucati/display.

Card aromat Frizc Mar Dublu Card cu aroma de mar dublu Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 60 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma doritaPretul afisat este pentru 1 card...

Stick aromat tigari Cherry

Stick FrutaStick Cherry Stick cu aroma de cirese Cu fiecare stick puteti aromatiza aproximativ 800 - 1000 tigari. Utilizare: - se umezeste filtrul de tigara - se trage o linie pe lungimea tigarii Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Stick aromat tigari Ice Mint

Stick aromat tigari FrutaStick Ice Mint Stick cu aroma de menta racoritoare Cu fiecare stick puteti aromatiza aproximativ 800 - 1000 tigari. Utilizare: - se umezeste filtrul de tigara - se trage o linie pe lungimea tigarii Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Stick aromat tigari Strawberry

Arome pentru tigari FrutaStick Strawberry Stick cu aroma de capsuni Cu fiecare stick puteti aromatiza aproximativ 800 - 1000 tigari. Utilizare: - se umezeste filtrul de tigara - se trage o linie pe lungimea tigarii Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Aroma Tigari Smoks Menthol Drip 15 ml

10 sticlute/display.

Aroma tigari menthol Smoks Drip 15 ml Sticla cu aroma de menthol prevazuta cu pipeta. MOD DE FOLOSIRE: -agitati recipientul inainte de folosire -se aplica picaturi Smoks Drip direct pe tigara sau filtru Indicii tigara slim: -aplicati 2 sau 3 picaturi pe tigara dupa care lasati sa se usuce Indicii tigara king size: -aplicati 4 sau 5 picaturi pe tigara dupa care lasati sa se usuce Indicii tutun de rulat si injectat: -se aplica 5 picaturi pe piatra din lut; -se asteapta 5 minute pentru c..