Categorii

Portofel Tutun RYO 11 Pipa

Portofel pentru tutun de pipa

Portofel pentru tutun de pipa RYO 11 Saculet pentru tutun confectionat din piele ecologica, culoare neagra.Caracteristici:- inchidere cu cordon- inaltime: 11 cmGama completa de portofele pentru pipa (click)..

630231 Portofel pipa Black

Portofel pentru o pipa.

Portofel pentru pipa piele ecologica Portofel pentru pipa confectionat din piele ecologica, culoare neagra. Caracteristici: deschidere cu fermoar un buzunar interior dedicat pentru pipa saculet pentru tutun (piele ecologica) Gama completa de portofele pentru pipa (click)..

630232 Portofel pipa Brown

Portofel pentru o pipa.

Portofel pipa piele Portofel pentru pipa confectionat din piele ecologica, culoare maro. Caracteristici: deschidere cu fermoar un buzunar interior dedicat pentru pipa saculet pentru tutun (piele ecologica) Gama completa de portofele pentru pipa (click)..

830390 Portofel Pipa Angelo

Portofel pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele ecologica deschidere cu fermoar un buzunar pe interior cu capse, dedicat pentru tutun si captusit cu material siliconat culoare negru capacitate 2 pipe Tara de origine : Germania..

832020 Portofel Pipa Angelo

Portofel pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele ecologica deschidere cu fermoar si capse un buzunar pe interior cu capse, dedicat pentru tutun si captusit cu material siliconat culoare negru cu insertii maro capacitate 2 pipe Tara de origine : Germania..

832040 Portofel Pipa Angelo

Portofel pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele ecologica deschidere cu fermoar un buzunar pe interior cu capse, dedicat pentru tutun si captusit cu material siliconat culoare negru capacitate 2 pipe Tara de origine : Germania..

832080 Portofel Pipa Angelo - piele naturala

Portofel pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele naturala deschidere cu fermoar si capse un buzunar pe interior cu fermoar, dedicat pentru tutun si captusit cu material siliconat culoare gri inchis capacitate 3 pipe Tara de origine : Germania..

832090 Portofel Pipa Angelo

Portofel pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele ecologica deschidere cu fermoar  culoare maro capacitate 2 pipe Tara de origine : Germania..

832100 Portofel Pipa Angelo

Portofel pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele ecologica deschidere cu fermoar  un buzunar pe interior cu capse, dedicat pentru tutun si captusit cu material siliconat culoare gri capacitate 2 pipe Tara de origine : Germania..

832120 Portofel Pipa Angelo - piele naturala

Portofel din piele pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele naturala deschidere cu fermoar un buzunar pe interior dedicat pentru tutun. culoare maro capacitate 2 pipe Tara de origine : Germania..

832130 Portofel Pipa Angelo

Portofel pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele ecologica deschidere cu fermoar  culoare negru capacitate 2 pipe Tara de origine : Germania..

832150 Portofel pipa Angelo

Portofel pentru pipa din piele naturala.

Portofel de pipa piele naturala Angelo Portofel pentru pipa confectionat din piele naturala, culoare neagra. Caracteristici: deschidere cu fermoar un buzunar pe interior suport pentru doua pipe Gama completa de portofele pentru pipa (click)..

832210 Portofel pipa piele Angelo

Capacitate: 2 pipe

Portofel pentru pipe piele naturala AngeloPortofel pentru pipa confectionat din piele naturala, culoare maro.Caracteristici:deschidere cu fermoarun buzunar pe interior dedicat pentru tutundoua buzunare pe exterior cu inchidere magneticacapacitare: 2 pipeGama completa de portofele pentru pipa (click)..

833050 Portofel Pipa Angelo - piele naturala

Capacitate : 3 pipe

Portofel pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele naturala deschidere cu fermoar si capse un buzunar pe interior dedicat pentru tutun si captusit cu piele intoarsa. culoare negru capacitate 3 pipelungime: 20 cminaltime: 12,5 cmgrosime: 5,5 cm Tara de origine : Germania..

833060 Portofel Pipa Angelo - piele naturala

Capacitate : 3 pipe

Portofel pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele naturala deschidere cu fermoar un buzunar pe interior dedicat pentru tutun si captusit cu piele intoarsa. culoare maro capacitate 3 pipelungime: 18,5 cminaltime: 10 cmgrosime: 6 cm Tara de origine : Germania..

833070 Portofel Pipa Angelo - piele naturala

Capacitate : 3 pipe

Portofel pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele naturala deschidere cu fermoar un buzunar pe interior dedicat pentru tutun si captusit cu piele intoarsa. culoare maro capacitate 3 pipe Tara de origine : Germania..

842010 Portofel pipa Peterson Angelo

Portofel pentru pipa.

Portofel pentru pipe Angelo Portofel pentru pipa confectionat din piele ecologica, culoare neagra. Caracteristici: deschidere cu capse si fermoar doua buzunare pe interior captusite cu material siliconat dintre care unul dedicat pentru pipa un buzunar pe exterior cu fermoar capacitate 2 pipe Gama completa de portofele pentru pipa (click)..

Geanta Pipa Angelo - Piele

Geanta de umar pentru pipa si accesorii, marca Angelo Caracteristici : confectionata din piele naturala deschidere cu capse un buzunar pe exterior cu fermoar, si unul in interior care contine 4 mini buzunare pentru pipa, tutun si accesorii diverse. culoare negru Tara de origine : Germania..

Portofel Pipa Angelo

Portofel pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele ecologica deschidere cu capse un buzunar pe exterior cu fermoar, dedicat pentru pipa si accesorii doua buzunare pe interior, unul cu fermoar si unul dedicat pentru tutun captusit cu material siliconat culoare negru Tara de origine : Germania..

Portofel Pipa Angelo 2 Piele

Portofel din piele pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele naturala deschidere cu fermoar un buzunar pe interior cu capse, dedicat pentru tutun si captusit cu material siliconat culoare negru Tara de origine : Germania..

Portofel Pipa Angelo 4

Portofel pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele ecologica deschidere cu fermoar doua buzunare pe interior, unul cu capse dedicat pentru tutun captusit cu material siliconat si unul pentru accesorii culoare negru suport pentru doua pipe Tara de origine : Germania..

Portofel Pipa Angelo 5 Piele

Portofel din piele pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele naturala deschidere cu capse doua buzunare pe exterior cu fermoar, dedicat pentru pipa si accesorii un buzunar pe interior, dedicat pentru tutun captusit cu material siliconat culoare maro Tara de origine : Germania..

Portofel Pipa Angelo Piele 832060

Portofel din piele pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele naturala deschidere cu fermoar un buzunar pe interior cu fermoar, dedicat pentru tutun si captusit cu material siliconat culoare negru   Tara de origine : Germania..

Portofel pipa Peterson Avoca 1

Portofel pentru pipa.

Portofel pentru pipa piele naturala Peterson Avoca 1 Portofel pentru pipa confectionat din piele naturala. Caracteristici: deschidere cu capse magnetice doua buzunare pe interior dintre care unul dedicat pentru pipa un buzunar pe exterior cu fermoar Gama completa de portofele pentru pipa (click)..

Portofel pipa Peterson Avoca 2

Portofel pentru pipa.

Portofel pipa piele naturala Peterson Avoca 2 Portofel pentru pipa confectionat din piele naturala, culoare neagra. Caracteristici: deschidere cu capse doua buzunare pe interior dintre care unul dedicat pentru pipa un buzunar pe exterior cu fermoar Gama completa de portofele pentru pipa (click)..

Portofel pipa Peterson Avoca 3

Portofel pentru pipa.

Portofel pipa Peterson Avoca 3 Portofel pentru pipa confectionat din piele naturala, culoare neagra. Caracteristici: deschidere cu capse doua buzunare pe interior dintre care unul dedicat pentru pipa un buzunar pe exterior cu fermoar Gama completa de portofele pentru pipa (click)..

833090 Portofel pipa Angelo

Portofel pentru pipa piele naturala.
Portofel de pipa piele Angelo Portofel pentru pipa confectionat din piele naturala, culoare albastra. Caracteristici: deschidere cu fermoar un buzunar interior dedicat pentru pipa un buzunar pe exterior cu inchidere magenticacapacitate: 3 pipe Gama completa de portofele pentru pipa (click)..

833100 Portofel pipa Angelo

Portofel pentru pipa piele naturala.

Portofel pipa piele naturala Angelo Portofel pentru pipa confectionat din piele naturala, culoare maro. Caracteristici: deschidere cu fermoar un buzunar interior dedicat pentru pipa un buzunar pe exterior cu inchidere magenticacapacitate: 3 pipe Gama completa de portofele pentru pipa (click)..

833110 Portofel pipa Angelo

Portofel pentru pipa piele naturala.

Portofel piele pipa Angelo Portofel pentru pipa confectionat din piele naturala, culoare neagra. Caracteristici: deschidere cu fermoar un buzunar interior dedicat pentru pipa un buzunar pe exterior cu inchidere magenticacapacitate: 3 pipe Gama completa de portofele pentru pipa (click)..

832140 Portofel Pipa Angelo

Portofel pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele ecologica deschidere cu fermoar  culoare maro inchis capacitate 2 pipe Tara de origine : Germania..

832240 Portofel pipa Angelo Brown

Capacitate: 2 pipe

Portofel pentru pipe Angelo BrownPortofel pentru pipa confectionat din piele naturala intoarsa, culoare maro.Caracteristici:deschidere cu fermoarun buzunar pe interior dedicat pentru tutundoua buzunare pe exterior cu inchidere magneticacapacitare: 2 pipeGama completa de portofele pentru pipa (click)..

832250 Portofel pipa Angelo Black

Capacitate: 2 pipe

Portofel pipa piele intoarsa Angelo BlackPortofel pentru pipa confectionat din piele naturala intoarsa, culoare neagra.Caracteristici:deschidere cu fermoarun buzunar pe interior dedicat pentru tutundoua buzunare pe exterior cu inchidere magneticacapacitare: 2 pipeGama completa de portofele pentru pipa (click)..

834010 Portofel pipa Angelo

Portofel pentru pipa din piele naturala.

Portofel piele naturala pipa Angelo Portofel pentru pipa confectionat din piele naturala, culoare neagra. Caracteristici: deschidere cu fermoar si capse un buzunar pe interior dedicat pentru tutun si captusit cu piele intoarsa. capacitate 4 pipe Gama completa de portofele pentru pipa (click)..

834020 Portofel Pipa Angelo-piele naturala

  • capacitate 4 pipe
Portofel pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele naturala deschidere cu fermoar si capse un buzunar pe interior dedicat pentru tutun si captusit cu piele intoarsa. culoare maro capacitate 4 pipelungime: 20,5 cminaltime: 15,5 cmgrosime: 6 cm ..

Portofel Pipa Angelo 3 Piele

Portofel din piele pentru pipa, marca Angelo Caracteristici : confectionat din piele naturala deschidere cu capse un buzunar pe exterior cu fermoar, dedicat pentru pipa si accesorii doua buzunare pe interior, unul cu fermoar si unul dedicat pentru tutun captusit cu material siliconat culoare maro Tara de origine : Germania..