Categorii

Aparate Injectat Tutun slim si ultra slim.


Aparat Injectat Tutun RioTabak Slim

1 aparat/cutie, spatula + cap de schimb

Aparat slim de injectat tutun manual RioTabak Dimensiune slim 7mm compatibil cu filtre de 17 mm si 20 mm. Pachetul contine: aparat, cap de schimb si spatula presat tutun.Gama completa de aparate injectat tutun (click) ..

Aparat Injectat Tutun Korona Slim

1 aparat/cutie, spatula + cap de schimb

Aparat pentru injectat tutun manual Korona Slim. Destinat pentru injectarea tuburilor de tigari slim. Pachetul contine: aparat, cap de schimb, spatula presat tutun...

Aparat Injectat Tutun Laramie Ultra Slim

1 aparat/cutie, spatula + cap de schimb

Aparat pentru injectat tutun manual. Destinat pentru injectarea tuburilor de tigari ultra slim. Pachetul contine: aparat, cap de schimb, spatula presat tutun...

Aparat Injectat Tutun Rollo Micro Slim (5,5 mm) cu Manivela

1 aparat/cutie

Aparat de injectat tutun cu manivela Rollo Micro Slim 5,5 mm Robust si usor de manevrat, aparatul are un lacas care se umple cu tutun, puneti tubul pentru umplut si rotiti manivela. Tigareta dumneavoastra este gata. Metalic, rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere. Destinat tuburilor de tigari cu diametrul de 5,5 mm si o lungime totala a tubului de 80 mm.Gama completa de aparate injectat tutun cu manivela (click)..

Aparat Injectat Tutun Rollo Ultra Slim (6,5 mm) cu Manivela

1 aparat/cutie

Aparat pentru facut tigari cu manivela Rollo Ultra Slim 6,5 mm Robust si usor de manevrat, aparatul are un lacas care se umple cu tutun, puneti tubul pentru umplut si rotiti manivela. Tigareta dumneavoastra este gata. Metalic, rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere. Destinat tuburilor de tigari cu diametrul de 6,5 mm si o lungime totala a tubului de 80 mm.Gama completa de aparate injectat tutun cu manivela (click)..

Aparat Injectat Tutun Rollo Micro Slim

1 aparat/cutie, spatula + cap de schimb

Aparat pentru injectat tutun manual Rollo Micro Slim. Destinat pentru injectarea tuburilor de tigari micro slim. Pachetul contine: aparat, cap de schimb, spatula presat tutun. ..

Aparat Injectat Tutun Rollo Ultra Slim

1 aparat/cutie, spatula + cap de schimb

Aparat pentru injectat tutun manual Rollo Ultra Slim. Destinat pentru injectarea tuburilor de tigari ultra slim. Pachetul contine: aparat, cap de schimb, spatula presat tutun. ..

Aparat Injectat Tutun Senator cu Manivela Slim

1 aparat/cutie

Aparat injectat tutun cu manivela Senator Slim Chrome Aparatul cu manivela Senator Ultra Slim Chrome este conceput pentru umplut tuburi tigari slim si ultra slim cu diametrul incepand de la 6,5 mm si cu o lungime totala a tubului de 84 mm. Robust si usor de manevrat, aparatul are un lacas care se umple cu tutun, puneti tubul pentru umplut si rotiti manivela. Tigareta dumneavoastra este gata. Metalic, rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere, compatibil cu toate tipurile de tubur..

Aparat Injectat Tutun Senator Slim

1 aparat/cutie, spatula + cap de schimb

Aparat injectat tuburi slim Senator Destinat pentru injectarea tuburilor de tigari slim. Pachetul contine: aparat, cap de schimb, spatula presat tutun. Gama completa de aparate injectat tutun slim si ultra slim (click)..