Pouch nicotina Killa 13 Extra Strong

Aroma de energizant, fructe de padure si menta.

Pliculete cu nicotina Killa 13 Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: energizant, fructe de padure si menta Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Apple Extra Strong

Aroma de mere.

Nicotina Killa Apple Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: mere Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).   Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Banana Ice Extra Strong

Aroma de banane si gheata.

Pouch nicotina Killa Banana Ice Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: banane si gheata Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Banana Ice Mini Extra Strong

Aroma de banane si gheata.

Plicuri nicotina Killa Banana Ice Mini Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: banane si gheata Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 30 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Blueberry Extra Strong

Aroma de coacaze negre.

Pouch nicotina Killa Blueberry Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: coacaze Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).   Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Blueberry Mini Extra Strong

Aroma de afine.

Pouch-uri Killa Blueberry Mini Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: afine Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 30 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Bubblegum Extra Strong

Aroma de guma de mestecat.

Plic nicotina Killa Bubblegum Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: guma de mestecat Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Cola Extra Strong

Aroma de cola.

Pliculete nicotina Killa Cola Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: cola Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).   Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Cold Mint Extra Strong

Aroma de menta.

Plic Nicotina Killa Cold Mint Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).   Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Cold Mint Mini Extra Strong

Aroma de menta.

Snus Killa Cold Mint Mini Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 30 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Cold X Extra Strong

Aroma de menta si gheata.

Pouch-uri cu nicotina Killa Cold X Mint Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta racoritoare Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).   Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Double Dutch Cold Extra Strong

Aroma de menta indulcita.

Pouch Killa Double Dutch Cold Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta indulcita Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Frosted Mint Mini Extra Strong

Aroma de menta cu gheata.

Pliculete cu nicotina Killa Frosted Mint Mini Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta cu gheata Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 30 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Grape Ice Extra Strong

Aroma de struguri si gheata.

Pliculet nicotina Killa Grape Ice Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: struguri si gheata Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare.Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism.Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Mango Ice Extra Strong

Aroma de mango si gheata.

Nicotine pouches Killa Mango Ice Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: mango si gheata Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Mango Ice Mini Extra Strong

Aroma de mango cu gheata.

Pouch-uri nicotina Killa Mango Ice Mini Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: mango cu gheata Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 30 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Melon Extra Strong

Aroma de pepene galben.

Nicotina Killa Melon Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: pepene galben Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Pineapple Extra Strong

Aroma de ananas.

Pouch cu nicotina Killa Pineapple Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: ananas Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).   Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Spearmint Extra Strong

Aroma de menta puternica.

Pliculete cu nicotina Killa Spermint Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta puternica Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).   Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Strawberry Cheesecake Extra Strong

Aroma de capsuni si cheesecake.

Pouch-uri nicotina Killa Strawberry Cheesecake Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: capsuni si cheesecake Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Strawberry Lychee Extra Strong

Aroma de capsuni si lici.

Plic cu nicotina Killa Strawberry Lychee Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: capsuni si lici Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Watermelon Extra Strong

Aroma de pepene verde.

Nicotine pouches Killa Watermelon Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: pepene verde Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).   Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa XXL Cold Mint Extra Strong

Aroma de menta.

Pouch Killa Cold Mint XXL Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 30 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Senator Classic Tobacco

Pouch-uri cu nicotina, aroma tutun.

Snus nicotina Senator Classic Tobacco Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: tutun Concentratie nicotina: 20 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa timp de 5 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi. Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Senator Fresh Mint

Pouch-uri cu nicotina, aroma menta.

Nicotina Senator Fresh Mint Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta Concentratie nicotina: 20 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa timp de 5 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi. Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Senator Ice Mint

Pouch-uri cu nicotina, aroma menta cu gheata.

Plic cu nicotina Senator Ice Mint Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta cu gheata Concentratie nicotina: 20 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa timp de 5 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi. Gama completa de pouch cu nicotina (click..

Pouch nicotina Senator Mint Raspberry

Pouch-uri cu nicotina, aroma zmeura si menta

Pouch nicotina Senator Strong Mint Raspberry Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: zmeura si menta Concentratie nicotina: 20 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa timp de 5 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi. Gama completa de pouch cu nico..

Pouch nicotina Senator Mint Watermelon

Pouch-uri cu nicotina, aroma pepene verde si menta

Pouch-uri nicotina Senator Strong Mint Watermelon Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: pepene verde si menta Concentratie nicotina: 20 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa timp de 5 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi. Gama completa de po..

Pouch nicotina Senator Mint Wintergreen Berry

Pouch-uri cu nicotina, aroma wintergreen si menta

Pouch nicotina Senator Mint Wintergreen Berry Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: wintergreen si menta Concentratie nicotina: 20 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa timp de 5 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi. Gama completa de pouch c..

Pouch nicotina Loop Jalapeno Lime Extra Strong (4)

Pouch-uri cu nicotina (snus), aroma chilli si lime.

Pouch nicotina Loop Jalapeno Lime Extra Strong Pliculetele (pouch-urile) cu nicotina sunt un sistem nou de absortie a nicotinei in organism si pot inlocui produsele din tutun sau vaping pe baza de tabac. Aroma: chili si lime Concentratie nicotina: 20 mg/g Tarie: tare (4/4) Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 40 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-u..

Pouch nicotina Loop Jalapeno Lime Strong (3)

Pouch-uri cu nicotina (snus), aroma chilli si lime.

Snus nicotina Loop Jalapeno Lime Strong Pliculetele (pouch-urile) cu nicotina sunt un sistem nou de absortie a nicotinei in organism si pot inlocui produsele din tutun sau vaping pe baza de tabac. Aroma: chili si lime Concentratie nicotina: 15 mg/g Tarie: mediu spre tare (3/4) Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 40 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pou..

Pouch nicotina Loop Mango Tango Strong (3)

Pouch-uri cu nicotina (snus), aroma mango, lime si chili

Pliculete cu nicotina Loop Mango Tango Strong Pliculetele (pouch-urile) cu nicotina sunt un sistem nou de absortie a nicotinei in organism si pot inlocui produsele din tutun sau vaping pe baza de tabac. Aroma: mango, lime si chili Concentratie nicotina: 15 mg/g Tarie: mediu spre tare (3/4) Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 40 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pl..

Pouch nicotina Loop Mint Mania (2)

Pouch-uri cu nicotina (snus), aroma gheata racoritoare si menta

Nicotine pouch Loop Mint Mania Pliculetele (pouch-urile) cu nicotina sunt un sistem nou de absortie a nicotinei in organism si pot inlocui produsele din tutun sau vaping pe baza de tabac. Aroma: gheta racoritoare si menta Concentratie nicotina: 10 mg/g Tarie: slab spre mediu (2/4) Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 40 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul ..

Pouch nicotina Loop Mint Mania Extra Strong (4)

Pouch-uri cu nicotina (snus), aroma gheata racoritoare si menta

Nicotina Loop Mint Mania Extra Strong Pliculetele (pouch-urile) cu nicotina sunt un sistem nou de absortie a nicotinei in organism si pot inlocui produsele din tutun sau vaping pe baza de tabac. Aroma: gheta racoritoare si menta Concentratie nicotina: 20 mg/g Tarie: tare (4/4) Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 40 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pou..

Pouch nicotina Loop Mint Mania Strong (3)

Pouch-uri cu nicotina (snus), aroma gheata racoritoare si menta

Snus de vanzare Loop Mint Mania Strong Pliculetele (pouch-urile) cu nicotina sunt un sistem nou de absortie a nicotinei in organism si pot inlocui produsele din tutun sau vaping pe baza de tabac. Aroma: gheta racoritoare si menta Concentratie nicotina: 15 mg/g Tarie: tare (3/4) Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 40 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (po..

Pouch nicotina Loop Salty Ludicris (2)

Pouch-uri cu nicotina (snus), aroma licorice sarat si zmeura

Snus de vanzare Loop Salty Ludicris Pliculetele (pouch-urile) cu nicotina sunt un sistem nou de absortie a nicotinei in organism si pot inlocui produsele din tutun sau vaping pe baza de tabac. Aroma: licorice sarat si zmeura Concentratie nicotina: 10 mg/g Tarie: slab spre mediu (2/4) Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 40 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculet..

Pouch nicotina Loop Salty Ludicris Strong (3)

Pouch-uri cu nicotina (snus), aroma licorice sarat si zmeura

Pliculete nicotina Loop Salty Ludicris Strong Pliculetele (pouch-urile) cu nicotina sunt un sistem nou de absortie a nicotinei in organism si pot inlocui produsele din tutun sau vaping pe baza de tabac. Aroma: licorice sarat si zmeura Concentratie nicotina: 15 mg/g Tarie: mediu spre tare (3/4) Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 40 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncat..