Categorii

Pouch nicotina Killa Apple Extra Strong

Pouch-uri cu nicotina aroma mere.

Nicotina Killa Apple Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: mere Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).   Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Blueberry Extra Strong

Pouch-uri cu nicotina aroma coacaze.

Pouch nicotina Killa Blueberry Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: coacaze Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).   Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Cola Extra Strong

Pouch-uri cu nicotina aroma cola.

Pliculete nicotina Killa Cola Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: cola Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).   Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Cold X Extra Strong

Pouch-uri cu nicotina aroma menta racoritoare.

Pouch-uri cu nicotina Killa Cold X Mint Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta racoritoare Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).   Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Pineapple Extra Strong

Pouch-uri cu nicotina aroma ananas.

Pouch cu nicotina Killa Pineapple Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: ananas Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).   Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Spearmint Extra Strong

Pouch-uri cu nicotina aroma menta puternica.

Pliculete cu nicotina Killa Spermint Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta puternica Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).   Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Watermelon Extra Strong

Pouch-uri cu nicotina aroma pepene verde.

Nicotine pouches Killa Watermelon Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: pepene verde Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).   Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Loop Jalapeno Lime Extra Strong (4)

Pouch-uri cu nicotina (snus), aroma chilli si lime.

Pouch nicotina Loop Jalapeno Lime Extra Strong Pliculetele (pouch-urile) cu nicotina sunt un sistem nou de absortie a nicotinei in organism si pot inlocui produsele din tutun sau vaping pe baza de tabac. Aroma: chili si lime Concentratie nicotina: 20 mg/g Tarie: tare (4/4) Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 40 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-u..

Pouch nicotina Loop Jalapeno Lime Strong (3)

Pouch-uri cu nicotina (snus), aroma chilli si lime.

Snus nicotina Loop Jalapeno Lime Strong Pliculetele (pouch-urile) cu nicotina sunt un sistem nou de absortie a nicotinei in organism si pot inlocui produsele din tutun sau vaping pe baza de tabac. Aroma: chili si lime Concentratie nicotina: 15 mg/g Tarie: mediu spre tare (3/4) Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 40 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pou..

Pouch nicotina Loop Mango Tango Strong (3)

Pouch-uri cu nicotina (snus), aroma mango, lime si chili

Pliculete cu nicotina Loop Mango Tango Strong Pliculetele (pouch-urile) cu nicotina sunt un sistem nou de absortie a nicotinei in organism si pot inlocui produsele din tutun sau vaping pe baza de tabac. Aroma: mango, lime si chili Concentratie nicotina: 15 mg/g Tarie: mediu spre tare (3/4) Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 40 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pl..

Pouch nicotina Loop Mint Mania (2)

Pouch-uri cu nicotina (snus), aroma gheata racoritoare si menta

Nicotine pouch Loop Mint Mania Pliculetele (pouch-urile) cu nicotina sunt un sistem nou de absortie a nicotinei in organism si pot inlocui produsele din tutun sau vaping pe baza de tabac. Aroma: gheta racoritoare si menta Concentratie nicotina: 10 mg/g Tarie: slab spre mediu (2/4) Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 40 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul ..

Pouch nicotina Loop Mint Mania Extra Strong (4)

Pouch-uri cu nicotina (snus), aroma gheata racoritoare si menta

Nicotina Loop Mint Mania Extra Strong Pliculetele (pouch-urile) cu nicotina sunt un sistem nou de absortie a nicotinei in organism si pot inlocui produsele din tutun sau vaping pe baza de tabac. Aroma: gheta racoritoare si menta Concentratie nicotina: 20 mg/g Tarie: tare (4/4) Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 40 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pou..

Pouch nicotina Loop Mint Mania Strong (3)

Pouch-uri cu nicotina (snus), aroma gheata racoritoare si menta

Snus de vanzare Loop Mint Mania Strong Pliculetele (pouch-urile) cu nicotina sunt un sistem nou de absortie a nicotinei in organism si pot inlocui produsele din tutun sau vaping pe baza de tabac. Aroma: gheta racoritoare si menta Concentratie nicotina: 15 mg/g Tarie: tare (3/4) Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 40 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (po..

Pouch nicotina Loop Salty Ludicris (2)

Pouch-uri cu nicotina (snus), aroma licorice sarat si zmeura

Snus de vanzare Loop Salty Ludicris Pliculetele (pouch-urile) cu nicotina sunt un sistem nou de absortie a nicotinei in organism si pot inlocui produsele din tutun sau vaping pe baza de tabac. Aroma: licorice sarat si zmeura Concentratie nicotina: 10 mg/g Tarie: slab spre mediu (2/4) Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 40 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculet..

Pouch nicotina Loop Salty Ludicris Strong (3)

Pouch-uri cu nicotina (snus), aroma licorice sarat si zmeura

Pliculete nicotina Loop Salty Ludicris Strong Pliculetele (pouch-urile) cu nicotina sunt un sistem nou de absortie a nicotinei in organism si pot inlocui produsele din tutun sau vaping pe baza de tabac. Aroma: licorice sarat si zmeura Concentratie nicotina: 15 mg/g Tarie: mediu spre tare (3/4) Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 40 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncat..