Categorii

Pouch nicotina Altora Blueberry Ice Galaxy Strong (60 mg)

Aroma de afine si gheata.

Descriere pouch nicotina Altora Blueberry Ice Galaxy Strong 60 mg Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: afine si gheata racoritoare Concentratie nicotina: 60 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 30 de minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe ..

Pouch nicotina Altora Mango Ice Galaxy Strong (60 mg)

Aroma de mango si gheata.

Descriere pouch nicotina Altora Mango Ice Galaxy Strong 60 mg Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: mango si gheata racoritoare Concentratie nicotina: 60 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 30 de minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi.A..

Pouch nicotina Altora Mint Ice Cold Galaxy Strong (60 mg)

Aroma de menta si gheata.

Descriere pouch nicotina Altora Mint Ice Cold Galaxy Strong 60 mg Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta si gheata racoritoare Concentratie nicotina: 60 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 30 de minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe ..

Pouch nicotina Altora Vanilla Ice Galaxy Strong (60 mg)

Aroma de vanilie si gheata.

Descriere pouch nicotina Altora Vanilla Ice Galaxy Strong 60 mg Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: vanilie si gheata racoritoare Concentratie nicotina: 60 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 30 de minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe ..

Pouch nicotina Altora Watermelon Ice Galaxy Strong (60 mg)

Aroma de pepene rosu si gheata.

Descriere pouch nicotina Altora Watermelon Ice Galaxy Strong 60 mg Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: pepene rosu si gheata racoritoare Concentratie nicotina: 60 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 30 de minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicot..

Pouch nicotina Altora Bubblegum Ice Extra Strong (30 mg)

Aroma de bubblegum si ice.

Pouch cu nicotina Altora Bubblegum Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: guma de mestecat racoritoare Concentratie nicotina: 30 mg/g (12,8 mg pliculet) Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 30 de minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina p..

Pouch nicotina Altora Menthol Tobacco Ice Extra Strong (30 mg)

Aroma de menta, tutun si gheata racoritoare.

Snus nicotina Altora Menthol Tobacco Ice Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta, tutun si gheata racoritoare Concentratie nicotina: 30 mg/g (12,8 mg pliculet) Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 30 de minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicoti..

Pouch nicotina Altora Mint Ice Extra Strong (30 mg)

Aroma de menta si gheata racoritoare.

Pliculete cu nicotina Altora Mint Ice Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta si gheata racoritoare Concentratie nicotina: 30 mg/g (12,8 mg pliculet) Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 30 de minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi.A..

Pouch nicotina Killa 13 Strong (16 mg)

Aroma de energizant, fructe de padure si menta.

Pliculete cu nicotina Killa 13 Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: energizant, fructe de padure si menta Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Apple Strong (16 mg)

Aroma de mere.

Nicotina Killa Apple Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: mere Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Banana Ice Mini Strong (16 mg)

Aroma de banane si gheata.

Plicuri nicotina Killa Banana Ice Mini Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: banane si gheata Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 30 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Banana Ice Strong (16 mg)

Aroma de banane si gheata.

Pouch nicotina Killa Banana Ice Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: banane si gheata Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Blueberry Mini Strong (16 mg)

Aroma de afine.

Pouch-uri Killa Blueberry Mini Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: afine Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 30 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Blueberry Strong (16 mg)

Aroma de coacaze negre.

Pouch nicotina Killa Blueberry Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: coacaze Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Bubblegum Strong (16 mg)

Aroma de guma de mestecat.

Plic nicotina Killa Bubblegum Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: guma de mestecat Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Cappuccino Mini Strong (16 mg)

Aroma de cappuccino.

Snus Killa Cappuccino Mini Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: cappuccino Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 30 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Cola Strong (16 mg)

Aroma de cola.

Pliculete nicotina Killa Cola Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: cola Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Cold Mint Mini Strong (16 mg)

Aroma de menta.

Snus Killa Cold Mint Mini Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 30 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Cold Mint Strong (16 mg)

Aroma de menta.

Plic Nicotina Killa Cold Mint Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).  Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Cold X Mint Strong (16 mg)

Aroma de menta si gheata.

Pouch-uri cu nicotina Killa Cold X Mint Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta racoritoare Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).  Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Double Dutch Cold Strong (16 mg)

Aroma de menta indulcita.

Pouch Killa Double Dutch Cold Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta indulcita Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Frosted Mint Mini Strong (16 mg)

Aroma de menta cu gheata.

Pliculete cu nicotina Killa Frosted Mint Mini Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta cu gheata Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 30 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Frosted Mint Strong (16 mg)

Aroma de menta si gheata.

Pliculet cu nicotina Killa Frosted Mint Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta cu gheata Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).  Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Grape Ice Strong (16 mg)

Aroma de struguri si gheata.

Pliculet nicotina Killa Grape Ice Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: struguri si gheata Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare.Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism.Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Mango Ice Mini Strong (16 mg)

Aroma de mango cu gheata.

Pouch-uri nicotina Killa Mango Ice Mini Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: mango cu gheata Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 30 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Mango Ice Strong (16 mg)

Aroma de mango si gheata.

Nicotine pouches Killa Mango Ice Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: mango si gheata Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Melon Strong (16 mg)

Aroma de pepene galben.

Nicotina Killa Melon Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: pepene galben Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Mocca Mini Strong (16 mg)

Aroma de cafea.

Pouch nicotina Killa Mocca Mini Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: cafea Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 30 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Pineapple Strong (16 mg)

Aroma de ananas.

Pouch cu nicotina Killa Pineapple Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: ananas Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).  Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Spearmint Strong (16 mg)

Aroma de menta puternica.

Pliculete cu nicotina Killa Spearmint Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta puternica Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Strawberry Cheesecake Strong (16 mg)

Aroma de capsuni si cheesecake.

Pouch-uri nicotina Killa Strawberry Cheesecake Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: capsuni si cheesecake Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Strawberry Lychee Strong (16 mg)

Aroma de capsuni si lici.

Plic cu nicotina Killa Strawberry Lychee Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: capsuni si lici Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Watermelon Strong (16 mg)

Aroma de pepene verde.

Nicotine pouches Killa Watermelon Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: pepene verde Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).  Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa XXL Cold Mint Strong (16 mg)

Aroma de menta.

Pouch Killa Cold Mint XXL Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 30 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Senator Classic Tobacco

Pouch-uri cu nicotina, aroma tutun.

Snus nicotina Senator Classic Tobacco Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: tutun Concentratie nicotina: 20 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa timp de 5 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi. Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Senator Fresh Mint

Pouch-uri cu nicotina, aroma menta.

Nicotina Senator Fresh Mint Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta Concentratie nicotina: 20 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa timp de 5 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi. Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Senator Ice Mint

Pouch-uri cu nicotina, aroma menta cu gheata.

Plic cu nicotina Senator Ice Mint Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta cu gheata Concentratie nicotina: 20 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa timp de 5 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi. Gama completa de pouch cu nicotina (click..

Pouch nicotina Senator Mint Raspberry

Pouch-uri cu nicotina, aroma zmeura si menta

Pouch nicotina Senator Strong Mint Raspberry Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: zmeura si menta Concentratie nicotina: 20 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa timp de 5 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi. Gama completa de pouch cu nico..

Pouch nicotina Senator Mint Watermelon

Pouch-uri cu nicotina, aroma pepene verde si menta

Pouch-uri nicotina Senator Strong Mint Watermelon Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: pepene verde si menta Concentratie nicotina: 20 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa timp de 5 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi. Gama completa de po..

Pouch nicotina Senator Mint Wintergreen Berry

Pouch-uri cu nicotina, aroma wintergreen si menta

Pouch nicotina Senator Mint Wintergreen Berry Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: wintergreen si menta Concentratie nicotina: 20 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa timp de 5 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul).Atentie! Nu se recomanda sa depasiti 150 mg de nicotina pe zi. Gama completa de pouch c..

Pouch nicotina Kurwa Fresh Cola Vanilla Cherry Strong (25 mg)

Aroma de cola, vanilie si cirese.

Snus Kurwa Fresh Cola Vanilla Cherry Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: cola, vanilie si cirese Concentratie nicotina: 25 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 30 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Pablo Ice Cold Extra Strong (30 mg)

Aroma de menta racoritoare.

Pouch nicotina Pablo Ice Cold Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta racoritoare Concentratie nicotina: 30 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Pablo Red Extra Strong (30 mg)

Aroma de mentol si ardei iute.

Pliculete nicotina Pablo Red Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta iute Concentratie nicotina: 30 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Pablo X Ice Cold Extra Strong (30 mg)

Aroma de menta racoritoare si tutun.

Pouch-uri nicotina Pablo X Ice Cold Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: menta racoritoare si tobacco Concentratie nicotina: 30 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Cappuccino Strong (16 mg)

Aroma de cappuccino.

Pliculet nicotina Killa Cappuccino Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: cappuccino Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa Mocca Strong (16 mg)

Aroma de cafea.

Pouch cu nicotina Killa Mocca Extra Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: cafea Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Killa White Coffee Strong (16 mg)

Aroma de cafea alba.

Pouch nicotina Killa White Coffee Strong Ofera o absorbtie a nicotinei cu un efect imediat si rapid. Aroma: cafea alba Concentratie nicotina: 16 mg/g Tarie: tare Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 60 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-ul). Gama completa de pouch cu nicotina (click)..

Pouch nicotina Loop Jalapeno Lime Extra Strong (4)

Pouch-uri cu nicotina (snus), aroma chilli si lime.

Pouch nicotina Loop Jalapeno Lime Extra Strong Pliculetele (pouch-urile) cu nicotina sunt un sistem nou de absortie a nicotinei in organism si pot inlocui produsele din tutun sau vaping pe baza de tabac. Aroma: chili si lime Concentratie nicotina: 20 mg/g Tarie: tare (4/4) Plicuri / cutie: 20 buc Cum se foloseste? Plasati pliculetul (pouch-ul) in spatele buzei superioare. Se lasa intre 5 si 40 minute pentru a se elibera nicotina in organism. Dupa utilizare aruncati pliculetul (pouch-u..