Categorii

Gaz brichete RioTabak (300 ml) Universal

12 buc/folie, 72 buc/bax

Gaz incarcat brichete RioTabak (300 ml)Cantitate: 300 mlContine 5 duze/adaptoare diferite situate in interiorul capacului, asigurand compatibilitatea cu orice tip/model de bricheta reincarcabila cu gaz.Gaz lichefiat ultrarafinat de cea mai buna calitate, pentru performante excelente.Pastrati recipientul intr-un loc bine aerisit departe de orice sursa de incendiu.Luati masuri de precautie impotriva descarcarilor statice.Recipient sub presiune, nu-l expuneti la temperaturi de peste 50 grade Celsiu..

Gaz brichete WinJet 90 ml

Gaz premium WinJet 90 ml.

Gaz WinJet pentru incarcat brichete si recomandat pentru brichetele marca WinJet. Gaz lichefiat ultrarafinat de cea mai buna calitate, pentru performante excelente. Pastrati recipientul intr-un loc bine aerisit departe de orice sursa de incendiu. Luati masuri de precautie impotriva descarcarilor statice. Recipient sub presiune, nu-l expuneti la temperaturi de peste 50 grade Celsius. Nu-l gauriti si n-l aruncati in foc! Inhalarea deliberata a continutului poate fi nociva sau chiar fatala...

Gaz Brichete Zippo 250ML

Cantitate: 250 ml

Gaz bricheta Zippo Cantitate: 250 ml Gaz lichefiat ultrarafinat de cea mai buna calitate, pentru performante excelente. Pastrati recipientul intr-un loc bine aerisit departe de orice sursa de incendiu. Luati masuri de precautie impotriva descarcarilor statice. Recipient sub presiune, nu-l expuneti la temperaturi de peste 50 grade Celsius. Nu-l gauriti si n-l aruncati in foc! Inhalarea deliberata a continutului poate fi nociva sau chiar fatala. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR !!! Gama comp..

Gaz brichete Eurojet 300 ml

12 buc/folie,72 buc/bax.

Gaz incarcat brichete ieftin Eurojet. Gaz lichefiat pentru incarcat orice tip, model de bricheta. Pastrati recipientul intr-un loc bine aerisit departe de orice sursa de incendiu. Luati masuri de precautie impotriva descarcarilor statice. Recipient sub presiune, nu-l expuneti la temperaturi de peste 50 grade Celsius. Nu-l gauriti si n-l aruncati in foc! Inhalarea deliberata a continutului poate fi nociva sau chiar fatala. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR !!!..