Categorii

Portofele pentru tutun din piele naturala si ecologica.


Borseta Altora Black on Black (Roll Your Own)

Borseta din piele naturala cu accesorii incluse.

Borseta Altora Black on Black Borseta confectionata manual din piele naturala de cea mai buna calitate. Interior captusit complet. Buzunar interior din piele naturala cu fermoar. Buzunar exterior cu fermoar. Portofel pentru tutun din piele naturala detasabil cu capse (include suport pentru foite si bricheta, doua buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun, poker inclus. Setul contine: borseta piele naturala Altora Darkside filtre tigari Altora Slim ..

Borseta Altora Venom (Roll Your Own)

Borseta din piele naturala cu accesorii incluse.

Borseta piele naturala Altora Venom Borseta confectionata manual din piele naturala de cea mai buna calitate. Interior captusit complet. Buzunar interior din piele naturala cu fermoar. Buzunar exterior cu fermoar. Portofel pentru tutun din piele naturala detasabil cu capse (include suport pentru foite si bricheta, doua buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun, poker inclus. Setul contine: borseta piele naturala Altora Venom filtre tigari Altora Sl..

Borseta Altora Wine (Roll Your Own)

Borseta Altora Wine Borseta confectionata manual din piele naturala de cea mai buna calitate. Interior captusit complet. Buzunar interior din piele naturala cu fermoar. Buzunar exterior cu fermoar. Portofel pentru tutun din piele naturala detasabil cu capse (include suport pentru foite si bricheta, doua buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun, poker inclus. Setul contine: borseta piele naturala Altora Wine filtre tigari Altora Slim Long XL foite..

Portofel Tutun Altora Blanky (piele)

Portofel tutun din piele naturala intoarsa.

Portofel Altora Blanky Confectonat din piele naturala intoarsa, culoare verde. Caracteristici: - inchidere cu banda elastica - include suport pentru foite si trei buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun.Handmade in Romania. Gama completa de portofele tutun piele naturala (click)..

Portofel Tutun Altora Copper (piele)

Portofel tutun din piele naturala intoarsa.

Portofel pentru tutun piele Altora Copper Confectonat din piele naturala intoarsa, culoare ruginiu. Caracteristici: - inchidere cu banda elastica - include suport pentru foite si trei buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun.Handmade in Romania. Gama completa de portofele tutun piele naturala (click)..

Portofel Tutun Altora Mocha (piele)

Portofel tutun din piele naturala intoarsa.

Portofel tutun piele naturala Altora Mocha Confectonat din piele naturala intoarsa, culoare maro. Caracteristici: - inchidere cu banda elastica - include suport pentru foite si trei buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun.Handmade in Romania. Gama completa de portofele tutun piele naturala (click)..

Portofel Tutun Altora Venom (piele)

Portofel tutun din piele naturala intoarsa.

Portofel tutun de rulat Altora Venom Confectonat din piele naturala intoarsa, culoare verde turcoaz. Caracteristici: - inchidere cu banda elastica - include suport pentru foite si trei buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun.Handmade in Romania. Gama completa de portofele tutun piele naturala (click)..

Portofel Tutun Altora Wine (piele)

Portofel tutun din piele naturala intoarsa.

Portofel piele naturala Altora Wine Confectonat din piele naturala intoarsa, culoare visiniu. Caracteristici: - inchidere cu banda elastica - include suport pentru foite si trei buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun.Handmade in Romania. Gama completa de portofele tutun piele naturala (click)..

Portofel Tutun RioTabak Canvas

Portofel tutun din material textil.

Portofel RioTabak Canvas Confectonat din material textil, culoare maro. Caracteristici: - inchidere cu banda elastica - include suport pentru foite si patru buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun.- tava de rulat din lemnHandmade in Romania. Gama completa de portofele tutun (click)..

Portofel Tutun RioTabak Enigma

Portofel tutun din material textil.

Portofel tutun RioTabak Enigma Confectonat din material textil, culoare albastru turcoaz. Caracteristici: - inchidere cu banda elastica - include suport pentru foite si patru buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun.- tava de rulat din lemnHandmade in Romania. Gama completa de portofele tutun (click)..

Portofel Tutun RioTabak Hunter

Portofel tutun din material textil.

Portofel de tutun RioTabak Hunter Confectonat din material textil, culoare gri. Caracteristici: - inchidere cu banda elastica - include suport pentru foite si patru buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun.- tava de rulat din lemnHandmade in Romania. Gama completa de portofele tutun (click)..

Portofel Tutun RioTabak Imperial

Portofel tutun din material textil.

Portofel premium tutun RioTabak Imperial Confectonat din material textil, culoare visiniu. Caracteristici: - inchidere cu banda elastica - include suport pentru foite si patru buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun.- tava de rulat din lemnHandmade in Romania. Gama completa de portofele tutun (click)..

Portofel Tutun RioTabak Spicy

Portofel tutun din material textil.

Portofel tutun de rulat RioTabak Spicy Confectonat din material textil, culoare portocaliu. Caracteristici: - inchidere cu banda elastica - include suport pentru foite si patru buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun.- tava de rulat din lemnHandmade in Romania. Gama completa de portofele tutun (click)..

Portofel Tutun RioTabak Army (piele)

Portofel tutun din piele naturala intoarsa.

Portofel tutun RioTabak Army Confectonat din piele naturala intoarsa, culoare verde. Caracteristici: - inchidere cu capse - include doua buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun.Handmade in Romania. Gama completa de portofele tutun piele naturala (click)..

Portofel Tutun RioTabak Denim (piele)

Portofel tutun din piele naturala intoarsa.

Portofel pentru tutun RioTabak Denim Confectonat din piele naturala intoarsa, culoare albastru. Caracteristici: - inchidere cu capse - include doua buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun.Handmade in Romania. Gama completa de portofele tutun piele naturala (click)..

Portofel Tutun RioTabak Ilu (piele)

Portofel tutun din piele naturala intoarsa.

Portofel piele tutun RioTabak Ilu Confectonat din piele naturala intoarsa, culoare visiniu. Caracteristici: - inchidere cu capse - include doua buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun.Handmade in Romania. Gama completa de portofele tutun piele naturala (click)..

Portofel Tutun RioTabak Sage (piele)

Portofel tutun din piele naturala intoarsa.

Portofel de tutun RioTabak Sage Confectonat din piele naturala intoarsa, culoare verde spre gri. Caracteristici: - inchidere cu capse - include doua buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun.Handmade in Romania. Gama completa de portofele tutun piele naturala (click)..

628492 Portofel Tutun Kavatza

Portofel tutun din piele naturala.

Portofel tutun Kavatza Caracteristici: - confectionat din piele - deschidere cu capse - doua buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun - tava mica de rulare din lemn Producator: Kavatza..

861150 Portofel Tutun Angelo Piele

Portofel pentru tutun Angelo Confectionat din piele naturala, culoare galben. Caracteristici - deschidere cu capse - un buzunar pe exterior cu fermoar - doua buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun captusit cu material siliconat. ..

861310 Portofel Tutun Angelo Piele

Portofel pentru tutun Angelo Confectionat din piele naturala, culoare crem. Caracteristici - portofel dame - trei buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun. ..

861450 Portofel Tutun Angelo Piele

Portofel tutun piele naturala.

Portofel pentru tutun Angelo Confectionat din piele naturala, culoare negru. Caracteristici - portofel slim - trei buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun. ..

861480 Portofel Tutun Angelo Piele

Portofel pentru tutun Angelo Confectionat din piele naturala, culoare maro. Caracteristici - deschidere cu capse - buzunar interior pentru tutun - buzunar pentru bricheta tip Zippo - doua buzunare pentru accesorii si foite ..

863000 Portofel tutun Angelo Black - piele naturala

Latime portofel : 16 cm

Portofel pentru tutun, foite tigari, accesorii, marca Angelo Confectionat din piele naturala, culoare negru. Caracteristici - deschidere cu capse - trei buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun captusit cu material textil. ..

863002 Portofel tutun Angelo Brown - piele naturala

Latime portofel : 16 cm

Portofel pentru tutun, foite tigari, accesorii, marca Angelo Confectionat din piele naturala, culoare maro. Caracteristici - deschidere cu capse - doua buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun. ..

863006 Portofel Tutun Angelo - piele

Portofel din piele naturala pentru tutun marca Angelo Confectionat din piele naturala, culoare negru, model floral. Caracteristici - deschidere cu capse - buzunar interior pentru tutun - doua buzunare pentru accesorii si foite..

863007 Portofel Tutun Angelo - piele

Portofel din piele naturala pentru tutun marca Angelo Confectionat din piele naturala, culoare maro, model floral. Caracteristici - deschidere cu capse - buzunar interior pentru tutun - doua buzunare pentru accesorii si foite..

863008 Portofel tutun Angelo Black - piele naturala

Latime portofel : 16 cm

Portofel pentru tutun, foite tigari, accesorii, marca Angelo Confectionat din piele naturala, culoare negru. Caracteristici - deschidere cu o singura capsa - trei buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun captusit cu material textil. ..

863009 Portofel tutun Angelo Brown - piele naturala

Latime portofel : 16 cm

Portofel pentru tutun, foite tigari, accesorii, marca Angelo Confectionat din piele naturala, culoare maro. Caracteristici - deschidere cu o singura capsa - trei buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun captusit cu material textil. ..

Borseta RAW Smell Proof

Borseta tutun antimiros RAW.

Borseta RAW Smell Proof Borseta antimiros de la RAW, confectionata din materiale de calitate. 5 straturi pentru protectie miros! Fermuar cu banda de silicon! Este borseta potrivita pentru fumatorul potrivit :) Lungime 20 cm Latime 5 cm Inaltime 12 cm RAW - calitate care dureaza!..

Borseta RAW Weekender

Borseta tutun RAW

Borseta RAW Weekender Borseta complecta a fumatorului de rulate marca RAW 6 straturi pentru protectie miros! Fermuar cu banda de silicon! 2 buzunare mari cu fermuar! Buzunar dedicat pentru rolling box, foite tigari de toate dimensiunile, conuri, filtre si tot ce tine de rulat! Cea mai buna si complexa borseta pentru fumatori! Lungime 21 cm Latime 7 cm Inaltime 16 cm RAW - calitate care dureaza!..

Portofel Tutun Angel Black 2

Portofel pentru tutun de rulat Angel Black 2. Include suport pentru foite mici si doua buzunare interioare. Buzunarul din spate este pentru pachetul de tutun si cel din fata pentru filtre si bricheta...

Portofel tutun RAW

Portofel pentru tutun marca RAW Include suport pentru foite standard si king size. Buzunare pe interior dintre care unul special captusit pentru tutun. Calitate premium, confectionat din bumbac si material textil.         ..

Portofel Tutun RYO 11 Pipa

Portofel pentru tutun de pipa

Portofel pentru tutun de pipa RYO 11 Saculet pentru tutun confectionat din piele ecologica, culoare neagra.Caracteristici:- inchidere cu cordon- inaltime: 11 cmGama completa de portofele pentru pipa (click)..

Portofel Tutun Ryo 2 Black

Portofel din piele ecologica.

Portofel tutun din piele ecologica Ryo Black Confectonat din piele ecologica, culoare neagra. Caracteristici: - deschidere cu capse - patru buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun si unul pentru accesorii RYO. - un buzunar pe exterior Gama completa de portofele tutun (click)..

Portofel Tutun Ryo 3 Brown

Portofel din piele ecologica.

Portofel tutun piele ecologica Ryo Brown Confectonat din piele ecologica, culoare maro. Caracteristici: - deschidere cu capse - patru buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun si unul pentru accesorii RYO. - un buzunar pe exterior Gama completa de portofele tutun (click)..

Portofel Tutun Ryo 4 Black

Portofel din piele ecologica.

Portofel tutun rulat Ryo Black Confectonat din piele ecologica, culoare neagra. Caracteristici: - deschidere cu capse - patru buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun si unul pentru accesorii RYO. - un buzunar pe exterior Gama completa de portofele tutun (click)..

Portofel Tutun Ryo 5 Brown

Portofel din piele ecologica.

Portofel pentru tutun piele ecologica Ryo Brown Confectonat din piele ecologica, culoare maro. Caracteristici: - deschidere cu capse - patru buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun si unul pentru accesorii RYO. - un buzunar pe exterior Gama completa de portofele tutun (click)..

Portofel Tutun Ryo 6 (piele)

Portofel din piele naturala.

Portofel tutun piele naturala Ryo  Confectonat din piele naturala, culoare neagra. Caracteristici: - inchidere cu banda elastica - include suport pentru foite si sapte buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun. Gama completa de portofele tutun piele naturala (click)..

Portofel Tutun Ryo 8 (piele)

Portofel din piele naturala.

Portofel pentru tutun din piele naturala Ryo  Confectonat din piele naturala, culoare albastru. Caracteristici: - inchidere cu banda elastica - include suport pentru foite si sapte buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun. Gama completa de portofele tutun piele naturala (click)..

Portofel Tutun Ryo 9 (piele)

Portofel din piele naturala.

Portofel tutun piele Ryo  Confectonat din piele naturala, culoare maro. Caracteristici: - inchidere cu banda elastica - include suport pentru foite si sapte buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun. Gama completa de portofele tutun piele naturala (click)..

Portofel tutun Zorr Black

Portofel tutun piele naturala.

Portofel tutun piele naturala Zorr Black Confectonat din piele naturala, culoare negra. Caracteristici: - deschidere cu capse - doua buzunare pe interior, dintre care unul dediccat pentru tutun si unul pentru accesorii RYO. Gama completa de portofele tutun (click)..

Portofel tutun Zorr Brown

Portofel tutun piele naturala.

Portofel tutun din piele naturala Zorr Brown Confectonat din piele naturala, culoare maro. Caracteristici: - deschidere cu capse - doua buzunare pe interior, dintre care unul dediccat pentru tutun si unul pentru accesorii RYO. Gama completa de portofele tutun (click)..

Portofel tutun Zorr Grey

Portofel tutun piele naturala.

Portofel pentru tutun piele Zorr Grey Confectonat din piele naturala, culoare gri. Caracteristici: - deschidere cu capse - doua buzunare pe interior, dintre care unul dediccat pentru tutun si unul pentru accesorii RYO. Gama completa de portofele tutun (click)..

Borseta Altora Vintage (Roll Your Own)

Borseta din piele naturala cu accesorii incluse.

Borseta barbati Altora Vintage Borseta confectionata manual din piele naturala de cea mai buna calitate. Interior captusit complet. Buzunar interior din piele naturala cu fermoar. Buzunar exterior cu fermoar. Portofel pentru tutun din piele naturala detasabil cu capse (include suport pentru foite si bricheta, doua buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun, poker inclus. Setul contine: borseta piele naturala Altora Vintage filtre tigari Altora Slim ..

880073 Portofel Tutun Piele Zippo

Confectionat din piele naturala.


Portofel tutun din piele naturala ZIPPO Confectionat din piele naturala, culoare negru. Caracteristici: - deschidere cu capse - doua buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun. Producator: Zippo..

628912 Portofel tutun Zippo

Portofel tutun din material textil si piele naturala.

Portofel tutun Zippo Confectonat din material textil si piele naturala. Caracteristici: - inchidere cu banda - include suport pentru foite si doua buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun. Gama completa de portofele tutun piele naturala (click)..

Portofel Tutun Ryo 10 (piele)

Portofel din piele naturala intoarsa.

Portofel tutun piele intoarsa RYO Confectonat din piele naturala intoarsa, culoare neagra. Caracteristici: - inchidere cu capse - include suport pentru foite si trei buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun. Gama completa de portofele tutun piele naturala (click)..

628911 Portofel tutun Zippo

Portofel tutun din material textil si piele naturala.

Portofel pentru tutun Zippo Confectonat din material textil (denim) si piele naturala. Caracteristici: - inchidere magnetica - include suport pentru foite si doua buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun. Gama completa de portofele tutun piele naturala (click)..