Categorii

Tutun de rulat tigari

Tutun de rulat tigari.


Tutun Altora Green Virginia 40g (T&T)

10 pachete/folie (+ foite)

Tutun de rulat Altora Green Virginia 40gTutunul Altora Green Virginia este un amestec de tutun Flue Curred si alte tutunuri Virginia cu arome usoare si dulci.Acest blend unic ofera o aroma usor dulce, ardere lina si nu are postgust neplacut.Amestec tutun: Virginia si Flue CurredTarie: mediu Gramaj: 40gTara de provenienta: OlandaFiecare pachet de tutun Altora Green Virginia vine insotit de 1 x pachet cu 50 foite Altora Brown Cut Corners.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varst..

Tutun Altora Yellow Virginia 30g (T&T)

5 pachete/folie (+ foite)

Tutun pentru rulat Altora Yellow Virginia 30g Tutunul Altora Yellow Virginia este un blend fin si dulce de tutunuri Virginia si Oriental, cu provenienta din cele mai insorite tari.Acest blend unic ofera o aroma usor dulce, ardere lina si nu are postgust neplacut.Amestec tutun: Virginia si OrientalTarie: mediu Gramaj: 30gFiecare pachet de tutun Altora Yellow Virginia vine insotit de 1 x pachet cu 50 foite Altora Brown Cut Corners.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de p..

Tutun The Turner Dark 30g (T&T)

5 pachete/folie, 150 pachete/bax (+ foite)

Tutun The TURNER Dark 30g Turner Dark este un tutun negru de calitate superioara pentru rulat tigari, produs in Belgia, din mix-uri de tutun Kentucky cu Burley pentru o tarie si aroma puternica. Tarie: strong (tare)Fiecare pachet de tutun The Turner vine insotit de 1 x pachet cu 50 foite Altora Brown Cut Corners. Istoria marcii Turner: www.colonelturner.ro Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sana..

Tutun The Turner Original 30g (T&T)

5 pachete/folie, 150 pachete/bax (+ foite)

Tutun The TURNER Original 30g Turner Original este un tutun de calitate superioara pentru rulat tigari, produs in Belgia, dintr-o selectie de 14 tipuri de tutun, acest mixt exceptional ii ofera o aroma deosebita si unica. Tarie: mediuFiecare pachet de tutun The Turner vine insotit de 1 pachet cu 50 foite Altora Brown Cut Corners. Istoria marcii Turner: www.colonelturner.ro Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul da..

Tutun The Turner Virginia 30g (T&T)

5 pachete/folie, 150 pachete/bax (+ foite)

Tutun The TURNER Virginia 30g Turner Virginia este un tutun blond de calitate superioara pentru rulat tigari, produs in Belgia, din cel mai bune si fine tutunuri Virginia, pline de aroma si gust. Tarie: light (slab)Fiecare pachet de tutun The Turner vine insotit de 1 pachet cu 50 foite Altora Brown Cut Corners. Istoria marcii Turner: www.colonelturner.ro Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza g..

Tutun Flandria Sauvage 30g (T&T)

100% fara aditivi: 10 pachete/folie.

Tutun fara aditivi Flandria Sauvage 30gFlandria Sauvage este un tutun de calitate, produs natural, fara aditivi, respectand intocmai gustul frunzelor de tutun, fara arome artificiale si agenti de textura.- tutun de calitate: selectare riguroasa a celor mai bune frunze de tutun care provin din intreaga lume.- frunze de tutun indepartate manual: sunt utilizate doar frunze de tutun taiate manual.- frunze de tutun fara pedunculi (cotoare): pedunculul este inlaturat manual.- tutun natural 100% fara a..

Tutun Flandria Virginia Green 30g (T&T)

10 pachete/folie
Tutun rulat Flandria Virginia Green 30g (T&T)Virginia Green este un amestec atent selectionat din tutun Virginia, un adevarat clasic englezesc.Frunzele din tutun Flandria sunt selectate manual, nu contin cotoare deoarece pendunculul este inlaturat manual.Cernere dubla (fara praf), taiere extra fina.Amestec tutun: VirginiaTarie: mediuGramaj: 30gFiecare pachet de tutun pentru rulat Flandria Virginia Green vine insotit de 1 x pachet cu 50 foite Altora Brown Cut Corners.Acest produs se adreseaza..

Tutun Flandria Virginia Yellow 30g (T&T)

10 pachete/folie
Tutun Flandria Virginia Yellow 30g (T&T)Virginia Yellow este un blend echilibrat din tutun Virginia si Oriental cu textura fina, perfect pentru rulat.Frunzele din tutun Flandria sunt selectate manual, nu contin cotoare deoarece pendunculul este inlaturat manual.Cernere dubla (fara praf), taiere extra fina.Amestec tutun: Virginia si OrientalTarie: lightGramaj: 30gFiecare pachet de tutun pentru rulat Flandria Virginia Yellow vine insotit de 1 x pachet cu 50 foite Altora Brown Cut Corners.Acest..

Tutun Look Out Halfzware Shag 40g (T&T)

10 pachete/folie.

Descriere tutun Look Out Halfzware Shag 40gPachetul contine 40 grame de amestec traditional de tutun Virginia si Smoked Kentucky.Caracteristici:Amestec tutun: Virginia si smoked KentuckyTarie: mediuGramaj: 40gProdus in OlandaFiecare pachet de tutun Look Out vine insotit de 1 x pachet cu 50 foite Altora Brown Cut Corners.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur..

Tutun Drum Original 50g (T&T)

5 pachete/folie

Tutun de rulat Drum Original 50g Tutunul Drum Original este un amestec de tutun Dark Kentucky si Virginia cu o aroma placuta si o tarie medie.Amestec tutun: Dark Kentucky si VirginiaTarie: mediu Gramaj: 50gTara de provenienta: OlandaAcest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Drum White 50g (T&T)

5 pachete/folie

Tutun de rulat Drum White 50g Tutunul Drum White este un amestec de tutun Dark Kentucky si Virginia cu o aroma fina si o tarie usoara.Amestec tutun: Dark Kentucky si VirginiaTarie: slab - mediu Gramaj: 50gTara de provenienta: OlandaAcest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Golden Virginia 50g (T&T)

Gramaj: 50g

Descriere tutun Golden Virginia 50g Pachetul contine 50g tutun de rulat. Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Golden Virginia Gold 30g (T&T)

Gramaj: 30g

Tutun pentru rulat Golden Virginia Gold 30g Pachetul contine 30g tutun pentru rulat. Tarie: light Fiecare pachet de tutun Golden Virginia Original Gold vine insotit de 1 pachet cu 50 foite Rizla Red. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Golden Virginia Gold 50g (T&T)

Gramaj: 50g

Tutun Golden Virginia Gold 50g Pachetul contine 50g tutun de rulat.Amestec tutun: VirginiaTarie: slab Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Golden Virginia Original 30g (T&T)

Gramaj: 30g

Tutun de rulat Golden Virginia Original Pachetul contine 30g tutun pentru rulat. Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Marlboro Azure 30g (T&T)

10 pachete/folie

Descriere Tutun Marlboro Azure 30gPachetul contine 30 grame de tutun firicel pentru rulat, inchidere zip-lock.Caracteristici:Amestec tutun: Oriental Burley si VirginiaTarie: mediuGramaj: 30gAcest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Marlboro Gold 30g (T&T)

10 pachete/folie

Descriere Tutun Marlboro Gold 30gPachetul contine 30 grame de tutun firicel pentru rulat, inchidere zip-lock.Caracteristici:Amestec tutun: White Burley si VirginiaTarie: mediuGramaj: 30gAcest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Senator Halfzware Shag 30g (T&T)

Vanzare la display: 10 pachete.
Tutun de rulat Senator Blue Halfzware Shag Pachetul contine 35g tutun fin taiat de calitate superioara. Tarie: mediu spre tare Tutun destinat pentru rulat tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Continental Tobacco..

Tutun Bali Shag BLUE 40g (T&T)

Gramaj : 40g

Tutun Bali Shag Blue American Blend 40g. Pachetul contine 40g tutun firicele de calitate superioara + 50 foite pentru rulat Bali Shag. Amestec tutun : Virginia, Burley si Oriental. Tarie: slab Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Scandinavian Tobacco Group..

Tutun Bali Shag GREEN 40g (T&T)

Gramaj : 40g

Tutun Bali Shag Premium Virginia 40g. Pachetul contine 40g tutun firicele de calitate superioara + 50 foite pentru rulat Bali Shag. Amestec tutun : Virginia si Dark Tobaccos. Tare: slab Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Scandinavian Tobacco Group..

Tutun Bali Shag Halfzware 40g (T&T)

Gramaj : 40g

Tutun Bali Shag Halfzware 40g. Pachetul contine 40g tutun firicele de calitate superioara + 50 foite pentru rulat Bali Shag. Amestec tutun : Dark Kentucky si Golden Virginia. Tarie: tare Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Scandinavian Tobacco Group..

Tutun Bali Shag RED 40g (T&T)

Gramaj : 40g

Tutun Bali Shag Rounded 40g. Amestec tutun : Golden Virginia si Oriental. Tarie: tare Pachetul contine 40g tutun firicele de calitate superioara + 50 foite pentru rulat Bali Shag. Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Scandinavian Tobacco Group..

Tutun Bali Shag Silver American Blend 35g (T&T)

5 pachete/folie

Tutun Bali Shag Silver American Blend 35g Pachetul contine 65g tutun de rulat. Amestec tutun: Virginia, Burley si Oriental. Tarie: slab - mediuGramaj: 35g Tutun destinat pentru rulat tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Scandinavian Tobacco GroupGama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Bali Shag WHITE 40g (T&T)

Gramaj : 40g

Tutun Bali Shag White Halfzware 40g. Pachetul contine 40g tutun firicele de calitate superioara + 50 foite pentru rulat Bali Shag. Amestec tutun : Dark Kentucky si Golden Virginia. Tarie: slab Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Scandinavian Tobacco Group..

Tutun Bali Shag YELLOW 40g (T&T)

Gramaj : 40g

Tutun Bali Shag Mellow Taste Virginia 40g. Pachetul contine 40g tutun firicele de calitate superioara + 50 foite pentru rulat Bali Shag. Amestec tutun : Virginia si Kentucky. Tarie: mediu Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Scandinavian Tobacco Group..

Tutun Casablanca 30g (T&T)

Gramaj: 30g

Tutun de rulat Casablanca 30g Pachetul contine 30g tutun. Tarie: medu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur...

Tutun CHE Blue Halfzware 30g (T&T)

Gramaj: 30g

Tutun de rulat ieftin CHE Blue Halfzware Pachetul contine 30g tutun de rulat. Amestec tutun: Virginia si Dark Kentucky Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun CHE Red Virginia 30g (T&T)

Gramaj: 30g

Tutun pentru rulat CHE Red Virginia Pachetul contine 30g tutun de rulat. Amestec tutun: Virginia Tarie: tare Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Chesterfield Blue 35g (T&T)

Gramaj : 35g

Tutun CHESTERFIELD Blue 35g Pachetul contine 35g tutun pentru rulat tigari. Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Chesterfield..

Tutun Chesterfield True Blue 35g (T&T)

Gramaj : 35g

Tutun CHESTERFIELD True Blue 35g Pachetul contine 35g tutun pentru rulat tigari. Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Chesterfield..

Tutun Eastwood Authentic 30g (T&T)

Gramaj : 30g

Tutun Eastwood authentic 30g - amestec de tutunuri galbene aromate Pachetul contine 30g. Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca : Eastwood..

Tutun Eastwood Golden Green 30g (T&T)

Gramaj : 30g

Tutun Eastwood golden virginia 30g - amestec clasic englezesc. Pachetul contine 30g. Tarie: slab - mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca : Eastwood..

Tutun Mac Baren Amsterdamer 30g (T&T)

Gramaj : 30g

Tutun MAC BAREN Amsterdamer original 30g Pachetul contine 30g tutun aromat de calitate superioara, atent selectionat, oferind o experienta unica de fumat. Amsterdamer Original - un blend de exceptie, din tutun Virginia Gold cu o mica aditie de tutun Burley. Note picante, dar totodata dulci.  Tarie : slab spre medium. Tutun destinat pentru rulat tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav ..

Tutun Mac Baren Choice Barista No 09 30g (T&T)

Gramaj: 30g

Tutun de vanzare MAC BAREN choice barista No 09 la 30 grame Pachetul contine 30g tutun. Amestec tutun silk cut Virginia, Burley, Orient cu note aromatice de cafea. Tarie : medie Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Tara de provenienta : Danemarca ..

Tutun Mac Baren Choice Dark No 16 30g (T&T)

Gramaj: 30g

Tutun de vanzare MAC BAREN choice dark No 16 la 30 grame Pachetul contine 30g tutun. Amestec tutun silk cut Virginia, Burley, Orient cu note aromatice de ciocolata neagra. Tarie : medie Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Tara de provenienta : Danemarca..

Tutun Mac Baren Choice Supreme No 03 30g (T&T)

Gramaj : 30g

Tutun de vanzare MAC BAREN choice supreme no 03 la 30 grame Pachetul contine 30g tutun. Amestec tutun silk cut Virginia, Burley, Orient cu note aromatice de cirese. Tarie : medie Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Tara de provenienta : Danemarca..

Tutun Mac Baren Django 100% Tabac 30g (T&T)

Gramaj: 30g

Tutun MAC BAREN Django 100% TABAC 30g Amestec tutun: 100 % Virginia Tarie: mediu Pachetul contine 30g tutun aroma naturala de calitate superioara, atent selectionat, oferind o experienta unica de fumat. Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: MAC BAREN..

Tutun Mac Baren Django Original 30g (T&T)

Gramaj  30g

Tutun MAC BAREN Django Aromatique 30g Pachetul contine 30g tutun aromat de calitate superioara, atent selectionat, oferind o experienta unica de fumat. Amestec tutun: Virginia, Burley, Kentucky Tarie: slab Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: MAC BAREN..

Tutun Mac Baren GREEN 30g (T&T)

Gramaj : 30g

Tutun Mac Baren Virginia Blend 30g Pachetul contine 30g tutun firicele de calitate superioara, taiat fin fara resturi si bucati de tulpina. Amestec tutun : Virginia si Dark Kentucky. Tarie : mediu spre tare. Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Tara de provenienta : Danemarca..

Tutun Mac Baren Halfzware Shag 30g (T&T)

Gramaj : 30g

Tutun Mac Baren Halfzware Shag 30g Pachetul contine 30g tutun firicele de calitate superioara, atent selectionat, taiat fin fara resturi si bucati de tulpina. Amestec tutun : 100% Virginia. Tarie : slab spre tare. Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Tara de provenienta : Danemarca..

Tutun Mac Baren Himalaya 30g (T&T)

5 pachete/folie, Gramaj : 30g

Descriere Tutun Mac Baren Himalaya 30gPachetul contine 30 grame de tutun pentru rulat.Caracteristici:Tarie: slabGramaj: 30gAcest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Mac Baren Kashmir 30g (T&T)

5 pachete/folie, Gramaj : 30g

Descriere Tutun Mac Baren Kashmir 30gPachetul contine 30 grame de tutun pentru rulat.Caracteristici:Tarie: slabGramaj: 30gAcest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Mac Baren No Name White 30g (T&T)

5 pachete/folie, Gramaj: 30g

Descriere Tutun Mac Baren No Name White 30gPachetul contine 30 grame de tutun pentru rulat tigari.Caracteristici:Tarie: slab spre mediuGramaj: 30gAcest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de tutun de rulat tigari (click)..

Tutun Pueblo BLUE 30g (T&T)

Gramaj : 30g

Tutun de rulat Pueblo Blue 30g - este un tutun destinat pentru rulat tigari. Pachetul contine 30g tutun firicele de calitate superioara. Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Poschl Tabak GmbH&Co...

Tutun Pueblo Classic 30g (T&T)

Gramaj : 30g

Tutun de rulat Pueblo Classic 30g Este un tutun destinat pentru rulat tigari. Pachetul contine 30g tutun firicele de calitate superioara. Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Producator : Poschl Tabak GmbH&Co...

Tutun Red Bull Halfzware Shag 30g (T&T)

Gramaj: 30g

Tutun Red Bull Halfzware Shag 30g. Pachetul contine 30g tutun firicele de calitate superioara. Amestec tutun: Kentucky aromatic. Tarie: mediu Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Poschl Tabak GmbH&Co...

Tutun Red Bull Virginia Shag 30g (T&T)

Gramaj : 30g

Tutun Red Bull Virginia Shag 30g Pachetul contine 30g tutun firicele de calitate superioara. Amestec tutun : Virginia. Tarie: mediu Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Poschl Tabak GmbH&Co...

Tutun Red Bull Zware Shag 30g (T&T)

Gramaj: 30g

Tutun Red Bull Zware Shag 30g Pachetul contine 30g tutun firicele de calitate superioara. Amestec tutun : Kentucky. Tarie: mediu Tutun destinat pentru rulat tigari si injectat tuburi de tigari. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Poschl Tabak GmbH&Co...