Categorii

610030 Chibrituri pentru Trabuc

Cutia contine 18 de chibrituri.

Chibrituri pentru trabucuri Cutia contine 18 de chibrituri. Fabricate in Germania...

221016 Bricheta trabucuri WinJet (punch)

Bricheta 2 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta otel inoxidabil WinJet punchCaracteristici:- 2 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete cu arzator (click)..

221017 Bricheta trabucuri WinJet (punch)

Bricheta 2 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta pentru trabuc WinJet punchCaracteristici:- 2 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete cu arzator (click)..

221018 Bricheta trabucuri WinJet (punch)

Bricheta 4 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta aprins trabucuri WinJet punchCaracteristici:- 4 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete cu arzator (click)..

221019 Bricheta trabucuri WinJet (punch)

Bricheta 2 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta trabuc cu punch inclus WinjetCaracteristici:- 2 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221021 Bricheta trabucuri WinJet (punch)

Bricheta 2 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta metalica WinJet punch inclusCaracteristici:- 2 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221022 Bricheta trabucuri WinJet (punch)

Bricheta 4 arzatoare + punch trabucuri.

Bricheta cu arzatoare WinJet punchCaracteristici:- 4 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuri- poate fi folosita si ca suport pentru trabucLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

224130 Bricheta trabuc Winjet

Bricheta trabucuri, punch inclus.

Bricheta pentru trabucuri WinJet Caracteristici: - 2 arzatoare - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta nu este inclus) - bricheta confectionata din otel inoxidabil - bricheta contine punch pentru trabucuri. Livrare in cutie cadou WinJet...

224170 Bricheta Trabucuri EuroJet (4 x Jet)

Bricheta cu 4 arzatoare

Bricheta pentru trabuc EuroJet Caracteristici: - 4 arzatoare - aprindere quart - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din plastic rezistent si otel inoxidabil - inaltime: 85 mm - lungime: 30 mm - grosime: 20 mm Livrare in cutie cadou EuroJet Gama completa de brichete pentru trabucuri (click) ..

251021 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet, 1 bucata/display

Bricheta pentru trabucuri EuroJet Caracteristici: - 3 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

256014 Bricheta trabucuri Eurojet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta arzator trabucuri EuroJet Caracteristici: - 3 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

310040 Bricheta trabucuri WinJet (punch)

Bricheta 4 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta trabucuri de lux WinJet punchCaracteristici:- 4 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuri- poate fi folosita si ca suport pentru trabucLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

310041 Bricheta trabucuri WinJet (punch)

Bricheta 4 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta calitate premium WinJet punchCaracteristici:- 4 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuri- poate fi folosita si ca suport pentru trabucLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

310043 Bricheta trabuc WinJet (Punch)

Bricheta 2 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta cu gaz trabuc WinJet punchCaracteristici:- 2 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete cu arzator (click) ..

310044 Bricheta trabuc WinJet (Punch)

Bricheta 2 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta trabuc arzator WinJet punchCaracteristici:- 2 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete cu arzator (click) ..

310045 Bricheta trabuc WinJet (Cutter)

Bricheta 2 arzatoare cu gaz + cutter trabucuri.
Bricheta pentru trabuc WinJet cutterCaracteristici:- 2 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine cutter pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete cu arzator (click) ..

310046 Bricheta trabuc WinJet (Cutter)

Bricheta 2 arzatoare cu gaz + cutter trabucuri.

Bricheta trabuc arzator WinJet cutterCaracteristici:- 2 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine cutter pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete cu arzator (click) ..

310047 Bricheta trabuc WinJet (Cutter)

Bricheta 2 arzatoare cu gaz + cutter trabucuri.

Bricheta trabuc cutter inclus WinjetCaracteristici:- 2 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine cutter pentru trabucuri- inel: 58 (22.83 mm)Livrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete cu arzator (click) ..

310048 Bricheta trabuc WinJet (Cutter)

Bricheta 2 arzatoare cu gaz + cutter trabucuri.
Bricheta trabuc cu gaz Winjet cutterCaracteristici:- 2 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine cutter pentru trabucuri- inel: 58 (22.83 mm)Livrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete cu arzator (click) ..

310049 Bricheta trabucuri WinJet (punch)

Bricheta 3 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta eleganta cu LED Winjet punchCaracteristici:- 3 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- lumini LED incorporate- contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

310051 Bricheta trabucuri WinJet (punch)

Bricheta 3 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta de lux Winjet punch inclusCaracteristici:- 3 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuri- poate fi folosita si ca suport pentru trabucLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

310052 Bricheta trabucuri WinJet (punch)

Bricheta 3 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta cu gaz premium Winjet punchCaracteristici:- 3 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuri- poate fi folosita si ca suport pentru trabucLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

310053 Bricheta trabucuri WinJet (punch)

Bricheta 3 arzatoare cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta reincarcabila de lux WinJetCaracteristici:- 3 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuri- poate fi folosita si ca suport pentru trabucLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221008 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta pentru trabucuri EuroJet Caracteristici: - 3 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221009 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta trabuc EuroJet Caracteristici: - 3 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221011 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta arzator trabucuri EuroJet Caracteristici: - 3 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221012 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta cu arzator EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221013 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta arzator EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221014 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta pentru trabucuri EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221540 Bricheta Arzator WinJet

Bricheta arzator cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta cu arzator WinJetCaracteristici:- 3 arzatoare- aprindere quart- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil cu insertii de carbon- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet...

221550 Bricheta Trabucuri Winjet

Bricheta trabucuri, punch inclus.
Bricheta pentru trabucuri, punch inclus marca Winjet Caracteristici: -3 arzatoare -flacara antivant -reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz -functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) -bricheta confectionata din otel inoxidabil -bricheta contine punch pentru taiat trabucuri Livrare in cutie cadou WinJet. ..

224060 Bricheta Arzator WinJet - punch

arzator + punch trabucuri.

Arzator pentru trabucuri WinJet - cromata, punch inclus. Caracteristici:- 3 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet...

224070 Bricheta Arzator WinJet

Arzator + punch trabucuri.

Arzator pentru trabucuri WinJet Caracteristici: - 4 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - bricheta confectionata din otel inoxidabil - bricheta contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou WinJet. ..

224111 Bricheta Trabucuri Winjet

Bricheta trabucuri + punch.

Bricheta pentru trabucuri WinJet (trijet) Caracteristici:- 3 arzatoare- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil.- bricheta contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou WinJet. ..

251022 Bricheta trabucuri EuroJet

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta antivant trabucuri EuroJetCaracteristici:- 2 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabilLivrare in cutie cadou EuroJet.Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

251024 Bricheta trabucuri EuroJet

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta metalica trabucuri EuroJet Caracteristici: - 2 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

251025 Bricheta trabucuri EuroJet

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta reincarcabila pentru trabucuri EuroJet Caracteristici: - 2 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

251026 Bricheta trabucuri EuroJet

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta aprins trabucuri EuroJet Caracteristici: - 2 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

251027 Bricheta trabucuri EuroJet

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta trabucuri EuroJet Caracteristici: - 2 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

251028 Bricheta trabucuri EuroJet

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta de trabuc EuroJet Caracteristici: - 2 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

253001 Bricheta Trabuc WinJet

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta antivant WinJet Caracteristici: - 1 arzator - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou WinJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete flacara antivant (click)..

253002 Bricheta WinJet

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta metalica antivant WinJet Caracteristici: - 1 arzator - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou WinJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete flacara antivant (click)..

253003 Bricheta Eurojet Black

Bricheta trabuc EuroJet.

Bricheta trabuc EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

253004 Bricheta Eurojet Carbon

Bricheta trabuc EuroJet.

Bricheta pentru trabucuri EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

253005 Bricheta EuroJet Gold

Bricheta trabuc EuroJet.

Bricheta de trabuc EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

256000 Arzator Eurojet - punch trabucuri

Bricheta arzator cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta cu trei arzatoare Eurojet pentru aprins trabucuri Caracteristici:- 3 arzatoare- aprindere quart- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou Eurojet.Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa...

256010 Arzator Eurojet Silver - punch trabucuri

Bricheta arzator cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta cu trei arzatoare Eurojet Silver pentru aprins trabucuri Caracteristici:- 3 arzatoare- aprindere quart- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou Eurojet.Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa...

256120 Bricheta Arzator Eurojet

Bricheta arzator cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta cu arzator Eurojet pentru trabucuri Caracteristici:- 3 arzatoare- aprindere quart- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou Eurojet.Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa...