Categorii

610030 Chibrituri pentru Trabuc

Cutia contine 18 de chibrituri.

Chibrituri pentru trabucuri Cutia contine 18 de chibrituri. Fabricate in Germania...

224130 Bricheta trabuc Winjet

Bricheta trabucuri, punch inclus.

Bricheta pentru trabucuri WinJet Caracteristici: - 2 arzatoare - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta nu este inclus) - bricheta confectionata din otel inoxidabil - bricheta contine punch pentru trabucuri. Livrare in cutie cadou WinJet...

224170 Bricheta Trabucuri EuroJet (4 x Jet)

Bricheta cu 4 arzatoare

Bricheta pentru trabuc EuroJet Caracteristici: - 4 arzatoare - aprindere quart - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din plastic rezistent si otel inoxidabil - inaltime: 85 mm - lungime: 30 mm - grosime: 20 mm Livrare in cutie cadou EuroJet Gama completa de brichete pentru trabucuri (click) ..

256014 Bricheta trabucuri Eurojet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta arzator trabucuri EuroJet Caracteristici: - 3 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221009 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta trabuc EuroJet Caracteristici: - 3 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221011 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta arzator trabucuri EuroJet Caracteristici: - 3 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221012 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta cu arzator EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221013 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta arzator EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221014 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta pentru trabucuri EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221072 Bricheta Arzator WinJet

Bricheta arzator cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta cu arzator WinJetCaracteristici:- 2 arzatoare- aprindere quart- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet...

221530 Bricheta Arzator WinJet

Bricheta arzator cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta cu arzator WinJetCaracteristici:- 3 arzatoare- aprindere quart- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou Eurojet...

221540 Bricheta Arzator WinJet

Bricheta arzator cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta cu arzator WinJetCaracteristici:- 3 arzatoare- aprindere quart- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil cu insertii de carbon- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet...

221550 Bricheta Trabucuri Winjet

Bricheta trabucuri, punch inclus.
Bricheta pentru trabucuri, punch inclus marca Winjet Caracteristici: -3 arzatoare -flacara antivant -reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz -functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) -bricheta confectionata din otel inoxidabil -bricheta contine punch pentru taiat trabucuri Livrare in cutie cadou WinJet. ..

223050 Bricheta Arzator WinJet

Bricheta arzator cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta cu arzator WinJetCaracteristici:- 4 arzatoare- aprindere quart- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet...

224060 Bricheta Arzator WinJet - punch

arzator + punch trabucuri.

Arzator pentru trabucuri WinJet - cromata, punch inclus. Caracteristici:- 3 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet...

224070 Bricheta Arzator WinJet

Arzator + punch trabucuri.

Arzator pentru trabucuri WinJet Caracteristici: - 4 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - bricheta confectionata din otel inoxidabil - bricheta contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou WinJet. ..

224080 Bricheta Trabucuri WinJet

Bricheta trabucuri, punch inclus.

Bricheta trabucuri WInjet - punch inclus Caracteristici: - 1 arzator - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou WinJet. ..

224090 Bricheta Trabucuri WinJet

Bricheta trabucuri, punch inclus.

Bricheta pentru trabucuri cu punch inclus Caracteristici: - 1 arzatoar - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functionaza cu gaz butan(gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou WinJet. ..

224111 Bricheta Trabucuri Winjet

Bricheta trabucuri + punch.

Bricheta pentru trabucuri WinJet (trijet) Caracteristici:- 3 arzatoare- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil.- bricheta contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou WinJet. ..

224112 Bricheta Trabucuri Winjet

Bricheta trabucuri + punch inclus.

Bricheta pentru trabucuri WinJet (trijet) Caracteristici:- 3 arzatoare- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil.- bricheta contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou WinJet. ..

251022 Bricheta trabucuri EuroJet

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta antivant trabucuri EuroJetCaracteristici:- 2 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabilLivrare in cutie cadou EuroJet.Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

251023 Bricheta trabucuri EuroJet

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta pentru trabuc EuroJet Caracteristici: - 2 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

251024 Bricheta trabucuri EuroJet

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta metalica trabucuri EuroJet Caracteristici: - 2 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

251025 Bricheta trabucuri EuroJet

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta reincarcabila pentru trabucuri EuroJet Caracteristici: - 2 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

251026 Bricheta trabucuri EuroJet

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta aprins trabucuri EuroJet Caracteristici: - 2 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

251027 Bricheta trabucuri EuroJet

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta trabucuri EuroJet Caracteristici: - 2 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

251028 Bricheta trabucuri EuroJet

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta de trabuc EuroJet Caracteristici: - 2 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

253001 Bricheta WinJet

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta antivant WinJet Caracteristici: - 1 arzator - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou WinJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete flacara antivant (click)..

253002 Bricheta WinJet

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta metalica antivant WinJet Caracteristici: - 1 arzator - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou WinJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete flacara antivant (click)..

253003 Bricheta Eurojet Black

Bricheta trabuc EuroJet.

Bricheta trabuc EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

253004 Bricheta Eurojet Carbon

Bricheta trabuc EuroJet.

Bricheta pentru trabucuri EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

253005 Bricheta EuroJet Gold

Bricheta trabuc EuroJet.

Bricheta de trabuc EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

256010 Arzator Eurojet Silver - punch trabucuri

Bricheta arzator cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta cu trei arzatoare Eurojet Silver pentru aprins trabucuri Caracteristici:- 3 arzatoare- aprindere quart- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou Eurojet.Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa...

256013 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta cu punch EuroJet Caracteristici: - 3 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

256100 Arzator trabuc Eurojet

Bricheta pentru trabuc, inclus punch.

Bricheta cu arzator Eurojet pentru trabucuri Caracteristici:- 3 arzatoare- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou Eurojet.Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa...

256120 Bricheta Arzator Eurojet

Bricheta arzator cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta cu arzator Eurojet pentru trabucuri Caracteristici:- 3 arzatoare- aprindere quart- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou Eurojet.Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa...

256130 Bricheta Arzator Eurojet

Bricheta arzator cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta cu arzator Eurojet pentru trabucuri Caracteristici:- 3 arzatoare- aprindere quart- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou Eurojet.Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa...

260022 Bricheta trabucuri EuroJet (punch)

6 bucati/display, punch inclus

Bricheta ieftina pentru trabucuri EuroJetCaracteristici:- 3 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou EuroJet.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

281060 Bricheta trabucuri cu cutter Caseti

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta pentru trabucuri cu cutter Caseti Caracteristici: - 1 arzator - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine cutter pentru taiat trabucuri - inel: 44 (18.9 mm) Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

310030 Bricheta trabucuri WinJet

1 bucata/display, punch inclus

Bricheta trabucuri de lux WinJet Caracteristici: - 2 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou WinJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

310031 Bricheta trabucuri WinJet

1 bucata/display, punch inclus

Bricheta cu punch WinJet Caracteristici: - 2 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou WinJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

310032 Bricheta trabucuri WinJet

1 bucata/display, punch inclus

Bricheta trabucuri reincarcabila WinJet Caracteristici: - 2 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou WinJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

310033 Bricheta trabucuri WinJet

1 bucata/display, punch inclus

Bricheta premium pentru trabucuri WinJet Caracteristici: - 2 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou WinJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

310034 Bricheta trabucuri WinJet

1 bucata/display, punch inclus

Bricheta trabucuri WinJetCaracteristici:- 4 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuri- poate fi folosit si ca suport pentru trabucLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

310035 Bricheta trabucuri WinJet

1 bucata/display, punch inclus

Bricheta trabucuri cu suport WinJetCaracteristici:- 4 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuri- poate fi folosit si ca suport pentru trabucLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

310036 Bricheta trabucuri WinJet

1 bucata/display, punch inclus

Bricheta premium trabucuri WinJetCaracteristici:- 4 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuri- poate fi folosit si ca suport pentru trabucLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

310037 Bricheta trabucuri WinJet

1 bucata/display, punch inclus

Bricheta arzator trabuc WinJetCaracteristici:- 4 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuri- poate fi folosit si ca suport pentru trabucLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

310038 Bricheta trabucuri WinJet

1 bucata/display, punch inclus

Bricheta suport trabucuri WinJetCaracteristici:- 4 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din otel inoxidabil- contine punch pentru trabucuri- poate fi folosit si ca suport pentru trabucLivrare in cutie cadou WinJet.Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..