Categorii

Click (capsule)

Capsule, filtre si tuburi tigari cu click


Capsule tigari RIO Easy Click Capsuni

50 capsule/cutie

Capsule aromate cu aplicator Rio Click Capsuni Capsule cu aroma de capsuni. Contine: Cutie aplicator cu 50 capsule Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul varfului aplicator- se scoate o singura capsula afara din cutie - se introduce capsula in filtru cu partea arcuita a aplicatoruluiSe mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)Gama completa de capsule pentru tigari (click)..

Capsule tigari RIO Easy Click Cola

50 capsule/cutie

Capsule aromatizante tigari RIO Easy Click Cola Capsule cu aroma de cola. Contine: Cutie aplicator cu 50 capsule Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul varfului aplicator- se scoate o singura capsula afara din cutie - se introduce capsula in filtru cu partea arcuita a aplicatoruluiSe mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)Gama completa de capsule pentru tigari (click)..

Capsule tigari RIO Easy Click Cuisoare

50 capsule/cutie

Capsule aroma cu aplicator Rio Click Cuisoare Capsule cu aroma de cuisoare. Contine: Cutie aplicator cu 50 capsule Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul varfului aplicator- se scoate o singura capsula afara din cutie - se introduce capsula in filtru cu partea arcuita a aplicatoruluiSe mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)Gama completa de capsule pentru tigari (click)..

Capsule tigari RIO Easy Click Ice Menthol

50 capsule/cutie

Capsule tigari click RIO Easy Click Ice Menthol Capsule cu aroma de menta. Contine: Cutie aplicator cu 50 capsule Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul varfului aplicator- se scoate o singura capsula afara din cutie - se introduce capsula in filtru cu partea arcuita a aplicatoruluiSe mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)Gama completa de capsule pentru tigari (click)..

Capsule tigari RIO Easy Click Menta

50 capsule/cutie

Capsule click cu aplicator Rio Click Menta Capsule cu aroma de menta. Contine: Cutie aplicator cu 50 capsule Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul varfului aplicator- se scoate o singura capsula afara din cutie - se introduce capsula in filtru cu partea arcuita a aplicatoruluiSe mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)Gama completa de capsule pentru tigari (click)..

Capsule tigari RIO Easy Click Mure

50 capsule/cutie

Capsule tigari click RIO Easy Click Mure Capsule cu aroma de mure. Contine: Cutie aplicator cu 50 capsule Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul varfului aplicator- se scoate o singura capsula afara din cutie - se introduce capsula in filtru cu partea arcuita a aplicatoruluiSe mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)Gama completa de capsule pentru tigari (click)..

Capsule tigari RIO Easy Click Pepene Galben

50 capsule/cutie

Capsule cu aplicator Rio Click Pepene Galben Capsule cu aroma de pepene galben. Contine: Cutie aplicator cu 50 capsule Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul varfului aplicator- se scoate o singura capsula afara din cutie - se introduce capsula in filtru cu partea arcuita a aplicatoruluiSe mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)Gama completa de capsule pentru tigari (click)..

Capsule tigari RIO Easy Click Pepene Verde

50 capsule/cutie

Capsule cu aroma cu aplicator Rio Click Pepene Verde Capsule cu aroma de pepene verde. Contine: Cutie aplicator cu 50 capsule Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul varfului aplicator- se scoate o singura capsula afara din cutie - se introduce capsula in filtru cu partea arcuita a aplicatoruluiSe mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)Gama completa de capsule pentru tigari (click)..

Capsule tigari RioTabak Apple Mint

100 capsule/cutie, 64 cutii/bax

Capsule tigari RioTabak Apple Mint Capsule cu aroma de mere si menta. Contine: Cutie cu +/- 100 capsule Betisor pentru introdus capsule in filtru. Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul betisorului. - se introduce capsula in filtru. - se apasa capsula cu ajutorul betisorului spre mijlocul filtrului. Utilizare video (click) Se mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)..

Capsule tigari RioTabak Berry Mint

100 capsule/cutie, 64 cutii/bax

Capsule tigari RioTabak Berry Mint Capsule cu aroma de coacaze si menta. Contine: Cutie cu +/- 100 capsule Betisor pentru introdus capsule in filtru. Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul betisorului. - se introduce capsula in filtru. - se apasa capsula cu ajutorul betisorului spre mijlocul filtrului. Utilizare video (click) Se mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)..

Capsule tigari RioTabak Cherry Mint

100 capsule/cutie, 64 cutii/bax

Capsule aromate tigari RioTabak Cherry Mint Capsule cu aroma de cirese si menta. Contine: Cutie cu +/- 100 capsule Betisor pentru introdus capsule in filtru. Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul betisorului. - se introduce capsula in filtru. - se apasa capsula cu ajutorul betisorului spre mijlocul filtrului. Utilizare video (click) Se mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)..

Capsule tigari RioTabak Lime Mint

100 capsule/cutie, 64 cutii/bax

Capsule RioTabak Lime Mint Capsule cu aroma de lamaie verde si menta. Contine: Cutie cu +/- 100 capsule Betisor pentru introdus capsule in filtru. Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul betisorului. - se introduce capsula in filtru. - se apasa capsula cu ajutorul betisorului spre mijlocul filtrului. Utilizare video (click) Se mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)..

Capsule tigari RioTabak Strong Menthol

100 capsule/cutie, 64 cutii/bax

Capsule tigari mentolate RioTabak Strong Menthol Capsule cu aroma de menta puternica. Contine: Cutie cu +/- 100 capsule Betisor pentru introdus capsule in filtru. Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul betisorului. - se introduce capsula in filtru. - se apasa capsula cu ajutorul betisorului spre mijlocul filtrului. Utilizare video (click) Se mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)..

Capsule tigari RioTabak Vanilla Mint

100 capsule/cutie, 64 cutii/bax

Capsule pentru tigari RioTabak Vanilla Mint Capsule cu aroma de vanilie si menta. Contine: Cutie cu +/- 100 capsule Betisor pentru introdus capsule in filtru. Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul betisorului. - se introduce capsula in filtru. - se apasa capsula cu ajutorul betisorului spre mijlocul filtrului. Utilizare video (click) Se mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)..

Card Aromat Tigari RioTabak Blueberry Mint

20 bucati/display.

Card aromat pentru tigari RioTabak Blueberry Mint Card cu aroma de coacaze si menta pentru aromatizarea tigarilor si a tutunului. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 30 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma doritaPretul afisat este pentru 1 card. Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Card Aromat Tigari RioTabak Strong Menthol

20 bucati/display.

Card mentolat tigari RioTabak Strong Menthol Card cu aroma de menta puternica pentru aromatizarea tigarilor si a tutunului. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 30 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma doritaPretul afisat este pentru 1 card. Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Capsule Frutta Mojito Mint

100 capsule/cutie, 40 bucati/display

Capsule aromatizante Frutta Mojito Capsule cu aroma de mojito. Cutia contine: Borcan cu +/- 100 capsule Betisor pentru introdus capsule in filtru. Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul betisorului. - se introduce capsula in filtru. - se apasa capsula cu ajutorul betisorului spre mijlocul filtrului. Utilizare video (click) Se mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)..

Capsule MCT Menta

100 capsule/cutie, 40 bucati/display.

Capsule tigari MCT Menthol Capsule cu aroma de menta. Cutia contine: Borcan cu +/- 100 capsule Betisor pentru introdus capsule in filtru. Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul betisorului. - se introduce capsula in filtru. - se apasa capsula cu ajutorul betisorului spre mijlocul filtrului. Utilizare video (click) Se mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)..

Capsule MCT Spearmint

100 capsule/cutie, 40 bucati/display.

Capsule aromate tigari MCT Spearmint Capsule cu aroma de menta. Cutia contine: Borcan cu +/- 100 capsule Betisor pentru introdus capsule in filtru. Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul betisorului. - se introduce capsula in filtru. - se apasa capsula cu ajutorul betisorului spre mijlocul filtrului. Utilizare video (click) Se mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)Gama completa de capsule pentru tigari (click)..

Card Aromat Tigari Senator Menthol

25 bucati/display.

Card aromat pentru tigari Senator Menthol Card cu aroma de menta pentru aromatizarea tigarilor si a tutunului. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 30 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma doritaPretul afisat este pentru 1 card. Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Injector capsule tigari CapsuleTech

40 bucati/display

Aparat injectat capsule CapsuleTech Va permite sa introduceti capsula aromata in filtrul de tigara din cateva miscari simple. Inaltime: 8,1 cm Lungime: 3,2 cm Grosime: 1,9 cm Material: plastic Culoare: negru si gri Utilizare video (click) Compatibil cu tigari diametru regular si slim. Poate fi folosit doar cu capsule aromate (click)..

Injector manual Capsule (breloc)

100 bucati/display

Aparat injectat capsule manual CapsuleTech Breloc Va permite sa introduceti capsula aromata in filtrul de tigara din cateva miscari simple. Inaltime: 1,2 cm Lungime: 3 cm Grosime: 1,5 cm Material: plastic rezistent Culoare: alb Utilizare video (click) Compatibil cu orice filtru de tigara...

Stick aromat tigari SpearWind Menthol

40 bucati/display.

Stick aromat tigari SpearWind Menthol Stick cu aroma de mentol. Inaltime: 7,5 cm Diametru: 8 mm Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 60 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma dorita Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Filtre Tigari Dark Horse Slim - menthol crush 6/15 (60)

60 filtre/plic, 16 plicuri/display

Filtre tigari slim mentolate cu capsula DARK HORSE MENTHOL CRUSH Pachetul contine 60 de filtre mentolate.Diametru: 6 mmLungime: 15 mm Tehnologie noua : filtre tigari normale, pentru menthol se apasa (click) pe filtru.Gama completa de filtre tigari mentolate (click) ..

Stick aromat tigari Fresh Orange

Stick aromat pentru tigari FrutaStick Fresh Orange Stick cu aroma de portocale Cu fiecare stick puteti aromatiza aproximativ 800 - 1000 tigari. Utilizare: - se umezeste filtrul de tigara - se trage o linie pe lungimea tigarii Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Tuburi Tigari Click MCT (20 mm) 100

100 tuburi/cutie, 40 cutii/bax

Tuburi tigari pentru injectat tutun Click MCT. Cutia contine 100 de tuburi cu filtru alb de 20 MM cu CLICK Menthol. Tehnologie noua : tuburi tigari normale, pentru menthol se apasa pe filtru. Dimensiune standard. Acestea pot fi folosite pentru orice aparat de injectat tutun...

Tuburi Tigari Click MCT Spearmint (20 mm) 100

100 tuburi/cutie, 40 cutii/bax

Tuburi tigari click MCT Spearmint 100Cutia contine 100 de tuburi slim cu filtru alb (click).Tehnologie noua: tuburi tigari normale, pentru aroma se apasa pe filtru.Caracteristici:Lungime tub: 84 mmDiametru: 8 mmLungime filtru: 20 mmCuloare filtru: albAroma: mentaGama completa de tuburi tigari mentolate (click)..

Tuburi Tigari MCT Slim Click Menthol (20 mm) 100

100 tuburi/cutie, 40 cutii/bax

Tuburi tigari MCT Slim Click Menthol Cutia contine 100 de tuburi slim cu filtru alb (click). Tehnologie noua: tuburi tigari normale, pentru menthol se apasa pe filtru. Caracteristici: Lungime tub: 80 mm Diametru: 7 mm Lungime filtru: 20 mm Culoare filtru: alb Aroma: menta Gama completa de tuburi tigari slim (click) ..

Filtre Tigari Frutta Click Fructe Padure - Menta 6/19 (100)

100 filtre/plic, 20 plicuri/display

Filtre tigari cu click Frutta Fructe Padure - Menta Plicul contine 100 de filtre slim long cu click. Aroma: frute de padure si menta Diametru: 6 mm Lungime: 19 mm Gama completa de filtre tigari aromate (click)..

Filtre Tigari Frutta Click Mere - Menta 6/19 (100)

100 filtre/plic, 20 plicuri/display

Filtre rulat tigari cu click Frutta Mere Menta Plicul contine 100 de filtre slim long cu click. Aroma: mere si menta Diametru filtru: 6 mm Lungime filtru: 19 mm Gama completa de filtre tigari slim (click)..

Filtre Tigari Click Menthol MCT - regular 8/17 (100)

100 filtre/plic, 12 plicuri/display

Filtre pentru rulat foite Click MCT Pachetul contine 100 de filtre cu CLICK Menthol.Diametru: 8 mmLungime: 17 mm Tehnologie noua : filtre tigari normale, pentru menthol se apasa pe filtru.Gama completa de filtre tigari mentolate (click)..

Filtre Tigari Click Menthol MCT Slim 6/17 (100)

100 filtre/plic, 20 plicuri/display

Filtre pentru rulat foite Click MCT Slim Pachetul contine 100 de filtre cu CLICK Menthol.Diametru: 6 mm Lungime: 17 mm Tehnologie noua: filtre tigari normale, pentru menthol se apasa pe filtru.Gama completa de filtre tigari mentolate (click) ..

Tuburi Tigari Cartel Click Menthol (20 mm) 100

100 tuburi/cutie, 40 cutii/bax

Tuburi tigari pentru injectat tutun. Cutia contine 100 de tuburi cu filtru alb de 20 MM cu click menthol. Tehnologie noua : tuburi tigari normale, pentru menthol se apasa pe filtru. Dimensiune standard. Acestea pot fi folosite pentru orice aparat de injectat tutun...

Tuburi Tigari Frutta Click Apple Mint (20 mm) 100

100 tuburi/cutie, 40 cutii/bax

Tuburi tigari pentru injectat tutun Frutta Click Apple Mint. Cutia contine 100 de tuburi cu filtru alb de 20 MM cu CLICK aroma de mere cu menta. Tehnologie noua : tuburi tigari normale, pentru aroma se apasa pe filtru. Dimensiune standard. Acestea pot fi folosite pentru orice aparat de injectat tutun. ..

Tuburi Tigari Frutta Click Berry Mint (20 mm) 100

100 tuburi/cutie, 40 cutii/bax

Tuburi tigari pentru injectat tutun Frutta Click Berry Mint. Cutia contine 100 de tuburi cu filtru alb de 20 MM cu CLICK aroma de fructe de padure. Tehnologie noua : tuburi tigari normale, pentru aroma de capsuni se apasa pe filtru. Dimensiune standard. Acestea pot fi folosite pentru orice aparat de injectat tutun...

Tuburi Tigari Frutta Click Portocale (20 mm) 100

100 tuburi/cutie, 40 cutii/bax

Tuburi tigari pentru injectat tutun Frutta Click de Portocale. Cutia contine 100 de tuburi cu filtru alb de 20 MM cu CLICK pentru aroma de portocale. Tehnologie noua : tuburi tigari normale, pentru aroma de portocale se apasa pe filtru. Dimensiune standard. Acestea pot fi folosite pentru orice aparat de injectat tutun...

Tuburi Tigari Frutta Click Strawberry (20 mm) 100

100 tuburi/cutie, 40 cutii/bax

Tuburi tigari pentru injectat tutun Frutta Click Strawberry. Cutia contine 100 de tuburi cu filtru alb de 20 MM cu CLICK aroma de capsuni. Tehnologie noua : tuburi tigari normale, pentru aroma de capsuni se apasa pe filtru. Dimensiune standard. Acestea pot fi folosite pentru orice aparat de injectat tutun...

Tuburi Tigari Frutta Click Vanilla (20 mm) 100

100 tuburi/cutie, 40 cutii/bax

Tuburi tigari pentru injectat tutun Frutta Click Vanilla. Cutia contine 100 de tuburi cu filtru alb de 20 MM cu CLICK aroma de vanilie. Tehnologie noua : tuburi tigari normale, pentru aroma de vanilie se apasa pe filtru. Dimensiune standard. Acestea pot fi folosite pentru orice aparat de injectat tutun. ..

Heets Russet Selection

Pret maximal: 21 lei

Arome Heets Russet Selection Aceste rezerve sunt produse din tutun 100% care nu arde. Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale) A se utiliza doar cu tehnologia IQOS HeatControl. Interzisa vanzarea catre minori. Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti sa fumati..

Heets Silver Selection

Pret maximal: 21 lei

Rezerve tutun Heets Silver Selection Aceste rezerve sunt produse din tutun 100% care nu arde. Sugestii de utilizare si/sau precautii (Mentiuni legale) A se utiliza doar cu tehnologia IQOS HeatControl. Interzisa vanzarea catre minori. Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE. Fumatul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Fumatul in timpul sarcinii dauneaza copilului dumneavoastra. Protejati copiii: nu-i lasati sa respire fumul dumneavoastra. Fumatul da dependenta, nu incepeti s..

Capsule tigari RioTabak Orange Mint

100 capsule/cutie, 64 cutii/bax

Capsule tigari RioTabak Orange Mint Capsule cu aroma de portocale si menta. Contine: Cutie cu +/- 100 capsule Betisor pentru introdus capsule in filtru. Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul betisorului. - se introduce capsula in filtru. - se apasa capsula cu ajutorul betisorului spre mijlocul filtrului. Utilizare video (click) Se mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)..

Capsule Frutta Apple Mint

100 capsule/cutie, 40 bucati/display

Capsule pentru tigari Frutta Apple Mint Capsule cu aroma de mar si menta. Cutia contine: Borcan cu +/- 100 capsule Betisor pentru introdus capsule in filtru. Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul betisorului. - se introduce capsula in filtru. - se apasa capsula cu ajutorul betisorului spre mijlocul filtrului. Utilizare video (click) Se mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)..

Capsule Frutta Berry Mint

100 capsule/cutie, 40 bucati/display

Capsule pentru tigari Frutta Berry Mint Capsule cu aroma de fructe de padure si menta Cutia contine: Borcan cu +/- 100 capsule Betisor pentru introdus capsule in filtru. Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul betisorului. - se introduce capsula in filtru. - se apasa capsula cu ajutorul betisorului spre mijlocul filtrului. Utilizare video (click) Se mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)..

Capsule Frutta TropiCool

100 capsule/cutie, 40 bucati/display

Capsule aromate tigari Frutta Tropicool Capsule cu aroma de fructe tropicale. Cutia contine: Borcan cu +/- 100 capsule Betisor pentru introdus capsule in filtru. Utilizare: - se face o gaura in filtru cu ajutorul betisorului. - se introduce capsula in filtru. - se apasa capsula cu ajutorul betisorului spre mijlocul filtrului. Utilizare video (click) Se mai pot injecta cu aparat injectat capsule (click)..

Card Aromat Tigari Senator Cherry

25 bucati/display.

Card aromat tigari Senator Cherry Card cu aroma de cirese pentru aromatizarea tigarilor si a tutunului. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 30 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma doritaPretul afisat este pentru 1 card. Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Card Aromat Tigari Senator Ice

25 bucati/display.

Card aromatizant tigari Senator Ice Card cu aroma mentolata, rece ca gheata pentru aromatizarea tigarilor si a tutunului. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 30 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma doritaPretul afisat este pentru 1 card. Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Card Aromat Tigari Senator Mint Lemon

25 bucati/display.

Card aromatizant pentru tigari Senator Ice Mint Lemon Card cu aroma de menta si lamaie pentru aromatizarea tigarilor si a tutunului. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 30 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma doritaPretul afisat este pentru 1 card. Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Card Aromat Tigari Frizc Double Apples

25 bucati/display.

Card aromat Frizc Mar Dublu Card cu aroma de mar dublu Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 60 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma doritaPretul afisat este pentru 1 card...