Categorii

Tigari de foi Piff Puff Bordo 240g (cirese) 25

25 tigari de foi/pachet, 20 pachete/bax, aroma cirese

Tigari de foi Piff Puff Bordo 240g 25 Tigari de foi fara filtru cu aroma de cirese realizate din tutun maruntit de calitate superioara. Pachetul contine 25 tigari de foi aromate ambalate individual in folie de protectie. Aroma: cirese Tarie: slab - mediu Gramaj: 240g +/- 10% Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Piff Puff Gama completa de tigari..

Tigari de Foi Piff Puff Gold 240g (vanilie) 25

25 tigari de foi/pachet, 20 pachete/bax, aroma vanilie

Tigari de foi cu aroma de vanilie Piff Puff Gold Tigari de foi fara filtru cu aroma de vanilie. Pachetul contine 25 tigari de foi aromate ambalate individual in folie de protectie. Aroma: vanilie Tarie: slab - mediu Gramaj: 240g +/- 10% Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Piff Puff Gama completa de tigari de foi ieftine (click)..

Tigari de foi Captain Black Filter Beige 10 (vanilie)

10 tigari de foi/pachet, aroma vanilie

Tigari de foi cu aroma Captain Black Filter Beige Pachetul contine 10 tigari de foi aromate Captain Black Mini Cigarillo Filter Beige (Vanilla).Aroma: vanilie Lungime: 90 mm Diametru: 8 mm Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Tara de origine: BelgiaMarca: Captain Black Gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de foi Captain Black Filter Ruby 10 (cirese)

10 tigari de foi/pachet, aroma cirese

Tigari de foi aromate Captain Black Filter Ruby Pachetul contine 10 tigari de foi aromate Captain Black Mini Cigarillo Filter Ruby (Cherry).Aroma: cirese Lungime: 90 mm Diametru: 8 mm Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Tara de origine: BelgiaMarca: Captain Black Gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de Foi RIO Garnet by RioTabak (10)

10 tigari de foi/pachet, 10 pachete/cartus, aroma struguri

Tigari de foi aromate RIO Garnet by RioTabak Tigari de foi cu filtru cu aroma de struguri. Pachetul contine 10 tigari de foi aromate cu filtru. Aroma: struguri Tutun: American Blend Lungime: 84 mm Diametru: 8 mm Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: RioTabak Gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de Foi RIO Peridot by RioTabak (10)

10 tigari de foi/pachet, 10 pachete/cartus, aroma menta

Tigari de foi mentolate RIO Peridot by RioTabak Tigari de foi cu filtru cu aroma de menta. Pachetul contine 10 tigari de foi aromate cu filtru. Aroma: menta Tutun: American Blend Lungime: 84 mm Diametru: 8 mm Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: RioTabak Gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de Foi RIO Ruby by RioTabak (10)

10 tigari de foi/pachet, 10 pachete/cartus, aroma cirese

Tigari de foi cu aroma de cirese RIO Ruby by RioTabak Tigari de foi cu filtru cu aroma de cirese. Pachetul contine 10 tigari de foi aromate cu filtru. Aroma: cirese Tutun: American Blend Lungime: 84 mm Diametru: 8 mm Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: RioTabak Gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de foi Senator Filter Brown (50)

50 tigari de foi/pachet, aroma vanilie si caramel

Tigari de foi vanilie Senator Filter Brown (50)Tigari de foi cu filtru cu aroma de vanilie si caramel.Pachetul contine 50 tigari de foi aromate.Aroma: vanilie si caramelTutun: American BlendLungime: 84 mmDiametru: 8 mmTarie: slabAcest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: SenatorGama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de foi Senator Filter Green Ice Click (17)

17 tigari de foi/pachet, filtru click, aroma menta

Tigari de foi cu click Senator Filter Green Ice Click Tigari de foi cu filtru click cu aroma de menta. Pachetul contine 17 tigari de foi aromate cu click. Aroma: menta Lungime: 84 mm Diametru: 8 mm Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de foi Senator Filter Red (50)

50 tigari de foi/pachet, aroma cirese

Tigari de foi cirese Senator Filter Red (50)Tigari de foi cu filtru cu aroma de cirese.Pachetul contine 50 tigari de foi aromate.Aroma: cireseTutun: American BlendLungime: 84 mmDiametru: 8 mmTarie: slabAcest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani!Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: SenatorGama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de foi Senator Filter Wild Ice Click (17)

17 tigari de foi/pachet, filtru click, aroma fructe de padure si menta

Tigari de foi aromate Senator Filter Wild Ice Click Tigari de foi cu filtru click cu aroma de fructe de padure si menta. Pachetul contine 17 tigari de foi aromate cu click. Aroma: fructe de padure menta Lungime: 84 mm Diametru: 8 mm Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de Foi Senator Flavus 10g (4)

4 tigari de foi/pachet, 10 pachete/display, aroma vanilie

Tigari de foi aromate Senator Midi Flavus Pachetul contine 4 tigari de foi aromate ambalate individual in folie de protectie, invelis din tutun natural. Aroma: vanilie Tarie: mediu Lungime: 98 mm Diametru: 10 mm Gramaj: 10g +/- 10% Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Senator Gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de Foi Senator Midi Argentum 10g (4)

4 tigari de foi/pachet, 10 pachete/display, aroma naturala

Tigari de foi Senator Midi Argentum Pachetul contine 4 tigari de foi aromate ambalate individual in folie de protectie, invelis din tutun natural. Aroma: naturala Tarie: mediu Lungime: 98 mm Diametru: 10 mm Gramaj: 10g +/- 10% Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Senator   Gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de Foi Senator Ostrum 10g (4)

4 tigari de foi/pachet, 10 pachete/display, aroma struguri

Tigari de foi ieftine Senator Midi Ostrum Pachetul contine 4 tigari de foi aromate ambalate individual in folie de protectie, invelis din tutun natural. Aroma: struguri Tarie: mediu Lungime: 98 mm Diametru: 10 mm Gramaj: 10g +/- 10% Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Senator   Gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de Foi Senator Rubinus 10g (4)

4 tigari de foi/pachet, 10 pachete/display, aroma cirese

Tigari de foi cirese Senator Midi Rubinus Pachetul contine 4 tigari de foi aromate ambalate individual in folie de protectie, invelis din tutun natural. Aroma: cirese Tarie: mediu Lungime: 98 mm Diametru: 10 mm Gramaj: 10g +/- 10% Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Senator   Gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de Foi Senator Viridis 10g (4)

4 tigari de foi/pachet, 10 pachete/display, aroma menta

Tigari de foi mentolate Senator Midi Viridis Pachetul contine 4 tigari de foi aromate ambalate individual in folie de protectie, invelis din tutun natural. Aroma: menta Tarie: mediu Lungime: 98 mm Diametru: 10 mm Gramaj: 10g +/- 10% Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Senator   Gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de Foi Pipers Gold (10)

10 tigari de foi/pachet, 10 pachete/display, aroma vanilie

Tigari de foi aromate Pipers Gold Pachet cu 10 tigari de foi fara filtru, aroma de vanilie. Aroma: vanilie Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur...

Tigari de Foi Pipers Red (10)

10 tigari de foi/pachet, 10 pachete/display, aroma cirese

Tigari de foi aromate Pipers Red Pachet cu 10 tigari de foi fara filtru, aroma de cirese. Aroma: cirese Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur...

Tigari de Foi Silverado Click Purple Green (10)

10 tigari de foi/pachet, filtru click, aroma fructe de padure si menta

Tigari de foi Silverado Click Purple Green Tigari de foi cu filtru click cu aroma de fructe de padure si menta Pachetul contine 10 tigari de foi aromate cu click. Aroma: fructe padure si menta Lungime: 84 mm Diametru: 8 mm Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Silverado Gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de Foi Silverado Fresh Click (10)

10 tigari de foi/pachet, filtru click, aroma menta

Tigari de foi Silverado Click Fresh Tigari de foi cu filtru click cu aroma de menta. Pachetul contine 10 tigari de foi aromate cu click. Aroma: menta Lungime: 84 mm Diametru: 8 mm Tarie: mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Silverado Gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de foi Silverado Quattro Gold 10g (4)

4 tigari de foi/pachet,10 pachete/display, aroma vanilie

Tigari de foi Silverado Quattro Gold - aroma de vanilie Pachet cu 4 tigari de foi fara filtru, ambalate individual. Gramaj net : 10g +/-10% Pretul afisat este pentru un pachet cu 4 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Gama completa de tigari de foi (click)  ..

Tigari de foi Silverado Quattro Green 10g (4)

4 tigari de foi/pachet, 10 pachete/display, aroma menta

Tigari de foi Silverado Quattro Green - aroma de menta Pachet cu 4 tigari de foi fara filtru cu aroma de menta, ambalate individual. Aroma: menta Tarie: mediu Gramaj: 10g +/-10% Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Gama completa de tigari de foi cu arome (click)  ..

Tigari de foi Silverado Quattro Ruby 10g (4)

4 tigari de foi/pachet, 10 pachete/display, aroma cirese

Tigari de foi Silverado Quattro Ruby - aroma de cirese Pachet cu 4 tigari de foi fara filtru, ambalate individual. Gramaj net : 10g +/-10% Pretul afisat este pentru un pachet cu 4 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Gama completa de tigari de foi (click)  ..

Tigari de foi Ambasciator Italico Giallo Suave (5)

5 tigari de foi/pachet, aroma note usoare aromatice

Tigari de foi Ambasciator Italico Giallo Suave 5 Pachetul contine 5 tigari de foi confectionate manual. Tigari de foi usoare, aromatice. Lungime : 79 mm Diametru : 14 mm Pretul afisat este pentru un pachet cu 5 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de provenienta : Italia..

Tigari de foi Ambasciator Italico IL Buttero (5)

5 tigari de foi/pachet, aroma piper si lemn

Tigari de foi Ambasciator Italico IL Buttero 5 Pachetul contine 5 tigari de foi confectionate manual. Tigari de foi mediu spre tari, arome de piper, lemn. Lungime : 79 mm Diametru : 14 mm Pretul afisat este pentru un pachet cu 5 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de provenienta : Italia..

Tigari de foi Ambasciator Italico Nero (5)

5 tigari de foi/pachet, aroma dulce

Tigari de foi Ambasciator Italico Nero 5 Pachetul contine 5 tigari de foi confectionate manual. Tigari de foi medii, arome dulci. Lungime : 79 mm Diametru : 14 mm Pretul afisat este pentru un pachet cu 5 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de provenienta : Italia..

Tigari de foi Ambasciator Italico Rosso Arabico (5)

5 tigari de foi/pachet, aroma cafea

Tigari de foi Ambasciator Italico Rosso Arabico 5 Pachetul contine 5 tigari de foi confectionate manual. Tigari de foi medii, arome de cafea. Lungime : 79 mm Diametru : 14 mm Pretul afisat este pentru un pachet cu 5 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de provenienta : Italia..

Tigari de foi Essenze Bisou Nude (10)

10 tigari de foi/pachet

Tigari de foi fara filtru Essenze Bisou Nude Pachet metalic cu 10 tigari de foi fara filtru. Tarie: mediu Lungime: 78 mm Diametru: 7 mm (slim) Bisou Nude - O calatorie exotica cu frunzele de lombok indonezian, kasturi si samsun turcesc, combinate natural intr-o aventura pe termen lung cu invelisul frantuzesc burley. Tara de productie: Ungaria Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii ..

Tigari de foi Essenze Cavendish Fire (10)

10 tigari de foi/pachet

Tigari de foi Essenze Cavendish Fire Pachet metalic cu 10 tigari de foi fara filtru. Tarie: mediu Lungime: 78 mm Diametru: 7 mm (slim) Cavendish Fire - Infasurat in frunze crescute in inima vulcanica a Javei. O aroma naturala, cu note de tutun cavendish, face ca amestecul sa fie neted si potrivit. pentru propria ta liniste interioara. Tara de productie: Ungaria Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul daune..

Tigari de foi Essenze Indian Summer (10)

10 tigari de foi/pachet

Tigari de foi aromate Essenze Indian Summer Pachet metalic cu 10 tigari de foi fara filtru. Tarie: mediu Lungime: 78 mm Diametru: 7 mm (slim) Indian Summer - Invelit in celebra nuanta Connecticut - frunzele aurii ale Anzilor. Atent selectate, frunze precum lombokul indonezian, kasturi si samsunul turcesc se armonizeaza perfect cu note de vanilie aromata. Tara de productie: Ungaria Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului C..

Tigari de foi Essenze Smokey Taboo (10)

10 tigari de foi/pachet

Tigari de foi ieftine Essenze Smokey Taboo Pachet metalic cu 10 tigari de foi fara filtru. Tarie: mediu Lungime: 78 mm Diametru: 7 mm (slim) Smokey Taboo - In interiorul frunzelor malawi burley, amestecul esential de halfzware cu tutun fierbinte, intunecat, condimentat cu samsun turc oriental si latakia siriana unica. O nota de cavendish ce tachineaza bestia fumului. Tara de productie: Ungaria Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consi..

Tigari de Foi Handelsgold Blond (5)

5 tigari de foi/pachet, aroma vanilie

Tigari de foi Handelsgold Vanilla Cigarillos Pachetul contine 5 tigari de foi ambalate individual. Tigari de foi cu aroma de vanilie. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Producator : Arnold Andre GmbH&Co...

Tigari de foi Handelsgold Blue (5)

5 tigari de foi/pachet, aroma ciocolata

Tigari de foi cu aroma de ciocolata Tigari Handelsgold Blue (chocolate) Pachetul contine 5 tigari de foi cu gust de ciocolata, ambalate individual. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Handelsgold..

Tigari de Foi Handelsgold Red (5)

5 tigari de foi/pachet, aroma cirese

Tigari de foi Handelsgold Cherry Cigarillos Pachetul contine 5 tigari de foi ambalate individual. Tigari de foi cu aroma de cirese. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Producator : Arnold Andre GmbH&Co...

Tigari de foi Handelsgold White (5)

5 tigari de foi/pachet, aroma cocos

Tigari de foi cu aroma de cocos Tigari Handelsgold White (cocos) Pachetul contine 5 tigari de foi cu gust de cocos, ambalate individual. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Handelsgold..

Tigari de Foi La Aurora Principes Corona Blond (5)

5 tigari de foi/pachet, aroma vanilie

Tigari de Foi La Aurora Principes Corona Vanilla - BLOND Pachet cu 5 tigari de foi ambalate individual in folie de aluminiu. Aroma : vanilie Pretul afisat este pentru un pachet cu 5 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de origine : Republica Dominicana..

Tigari de Foi La Aurora Principes Corona Caribbean (5)

5 tigari de foi/pachet, aroma rom

Tigari de Foi La Aurora Principes Corona Rum - CARIBBEAN Pachet cu 5 tigari de foi ambalate individual in folie de aluminiu. Aroma : rom Pretul afisat este pentru un pachet cu 5 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de origine : Republica Dominicana..

Tigari de Foi La Aurora Principes Corona Red (5)

5 tigari de foi/pachet, aroma cirese

Tigari de Foi La Aurora Principes Corona Cherry - RED Pachet cu 5 tigari de foi ambalate individual in folie de aluminiu. Aroma : cirese Pretul afisat este pentru un pachet cu 5 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de origine : Republica Dominicana..

Tigari de Foi Maya Red (10)

10 tigari de foi/pachet, aroma cirese

Tigari de foi cu aroma de cirese Tigari de foi aromate cu gust de cirese Maya Red Pachet cu 10 tigari de foi fara filtru, aroma de cirese, ambalate individual. Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. ..

Tigari de Foi Maya Yellow (10)

10 tigari de foi/pachet, aroma vanilie

Tigari de foi cu aroma de vanilie Tigari de foi aromate cu gust de vanilie Maya Yellow Pachet cu 10 tigari de foi fara filtru, aroma de vanilie, ambalate individual. Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. ..

Tigari de Foi Principes Chicos Blond (5)

5 tigari de foi/pachet, aroma vanilie

Tigari de foi cu aroma de vanilie Principes Chicos Blond Tigari de foi fara filtru cu aroma de vanilie. Pachetul contine 5 tigari de foi aromate ambalate individual in folie de aluminiu. Aroma: vanilie Tarie: mediu Lungime: 124 mm Inel: 38 Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Aurora Principes Gama completa de tiga..

Tigari de Foi Principes Chicos Brown (5)

5 tigari de foi/pachet, aroma ciocolata

Tigari de foi aromate Principes Chicos Brown Tigari de foi fara filtru cu aroma de ciocolata. Pachetul contine 5 tigari de foi aromate ambalate individual in folie de aluminiu. Aroma: ciocolata Tarie: mediu Lungime: 124 mm Inel: 38 Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Aurora Principes Gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de Foi Principes Chicos Original (5)

5 tigari de foi/pachet

Tigari din foi Principes Chicos Original Pachetul contine 5 tigari de foi ambalate individual in folie de aluminiu. Aroma: natural Tarie: mediu Lungime: 124 mm Inel: 38 Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Aurora Principes Gama completa de tigari de foi fara filtru (click)..

Tigari de Foi Principes Chicos Red (5)

5 tigari de foi/pachet, aroma cirese

Tigari de foi cirese Principes Chicos Red Tigari de foi fara filtru cu aroma de cirese. Pachetul contine 5 tigari de foi aromate ambalate individual in folie de aluminiu. Aroma: cirese Tarie: mediu Lungime: 124 mm Inel: 38 (14.9 mm) Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Aurora Principes Gama completa de tigari de f..

Tigari de Foi Punta Cana Brown (ciocolata)

5 tigari de foi/pachet, aroma ciocolata

Tigari de foi aroma ciocolata Punta Cana Brown Aroma: ciocolata Pachetul contine 5 tigari de foi fara filtru, aroma ciocolata. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de Foi Punta Cana Red (cirese)

5 tigari de foi/pachet, aroma cirese

Tigari de foi aroma cirese Punta Cana Red Cherry Aroma: cirese Pachetul contine 5 tigari de foi fara filtru, aroma cirese. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de tigari de foi cu arome (click)..

Tigari de Foi Toscanello Bianco (5)

5 tigari de foi/pachet, aroma grappa

Tigari de foi Toscanello Bianco Grappa Pachetul contine 5 tigari de foi confectionate manual. Tigari de foi cu aroma de grappa (bautura alcoolica specific italiana). Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Producator : Manifatture Sigaro Toscano..

Tigari De Foi Toscanello Castano (5)

5 tigari de foi/pachet, aroma alune

Toscanello Castano Raffinato - tigari de foi cu aroma de alune Note de alune. Lungime : 79,50 mm Diametru : 14,50 mm Pretul afisat este pentru un pachet cu 5 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur...