Categorii

Narghilea cu un furtun

Narghilea cu un furtun.


Narghilea Aladin Alux Admiral Black 62 CM

Narghilea profesionala Aladin 

Narghilea calitate Aladin Alux Admiral Black Se pot conecta patru furtunuri! Inaltime: 62 cmLungime furtun din silicon: 150 cm Culoare: negruSilencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum.Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghileaCreuzet Optimus Eco cu sita mockingbird inclus. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel ..

Narghilea Aladin Alux Admiral Blue 62 CM

Narghilea profesionala Aladin

Narghilea premium Aladin Alux Admiral Blue 62 CM Se pot conecta patru furtunuri! Inaltime: 62 cm Lungime furtun din silicon: 150 cm  Culoare: negru si albastru Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghilea Creuzet cu sita mockingbird inclus. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta c..

Narghilea Aladin Alux Admiral Orange 62 CM

Narghilea profesionala Aladin 

Narghilea moderna Aladin Alux Admiral Orange Se pot conecta patru furtunuri! Inaltime: 62 cmLungime furtun din silicon: 150 cm Culoare: negru si portocaliuSilencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum.Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghileaCreuzet Optimus Eco cu sita mockingbird inclus. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta cal..

Narghilea Aladin Alux Admiral White 62 CM

Narghilea profesionala Aladin 

Narghilea profesionala Aladin Alux Admiral White 62 CM Se pot conecta patru furtunuri! Inaltime: 62 cm Lungime furtun din silicon: 150 cm  Culoare: negru si transparent Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghilea Creuzet cu sita mockingbird inclus. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalt..

Narghilea Aladin Bangkok 2 Gold 63 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea de calitate Aladin Bangkok 2 Gold 63 CM Inaltime: 63 cm Lungime furtun: 160 cm Culoare: auriu   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Aladin Gama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea Aladin Bangkok 2 Green 63 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea egipteana Aladin Bangkok 2 Green 63 CM Inaltime: 63 cm Lungime furtun: 160 cm Culoare: verde Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinGama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea Aladin Bangkok 2 White 63 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea Aladin Bangkok 2 White 63 CM Inaltime: 63 cm Lungime furtun: 160 cm Culoare: alb   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Aladin Gama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea Aladin Epox 360 Black Gold 36 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea un furtun Aladin Epox 360 Black GoldInaltime: 36 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: transparent si negruCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusSilencer – inclus, este un filtru silentios in coloana de fumSistem Click-Lock – sistem filetare modern pentru vas narghileaPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si de tutun pentru narghilea.Info: narghilea conf..

Narghilea Aladin Epox 360 Black Matte

Narghilea cu un furtun

Narghilea premium Aladin Epox 360 Black MatteInaltime: 36 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: argintiu si negru matCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusSilencer – inclus, este un filtru silentios in coloana de fumSistem Click-Lock – sistem filetare modern pentru vas narghileaPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si de tutun pentru narghilea.Info: narghilea conf..

Narghilea Aladin MVP 460 M1 Rainbow

Narghilea profesionala Aladin
Narghilea de calitate Aladin MVP 460 M1 Rainbow 46 CM Se pot conecta doua furtunuri! Inaltime: 46 cm Lungime furtun silicon: 160 cm  Culoare: rainbow Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghilea Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cle..

Narghilea Egipteana T79 Blue 47 CM

Narghilea egipteana cu un furtun.

Descriere narghilea Egipteana T79 Blue 47 CMInaltime: 47 cmLungime furtun: 150 cmCuloare: albastruPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata manual in Egipt, mici imperfectiuni si diferente pentru fiecare model in parte!Gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

Narghilea Nebula Rhea 40 CM

Narghilea Nebula Rhea.

Narghilea Nebula Rhea 40 CM cu un furtun Inaltime : 40 cm Lungime furtun : 150 cm Culoare: transparent Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si de tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata complect din sticla de inalta calitate, doar furtunul este din silicon. Aromele, carbunii si tutunul pentru narghilea se pot achizitiona separat din cat..

Narghilea Dream All in Green 42 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea ieftina Dream All in Green 42 CM Inaltime: 42 cm Lungime: 150 cm Culoare: verde si gri Sistem Click-Lock   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea (click)..

Narghilea Dream Aswan 70 cm DeLuxe

Narghilea de lux cu un furtun.

Narghilea de calitate Dream Aswan 70 CM Inaltime: 70 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: transparent si negru Sistem Click-Lock Creuzet cu sita Mockingbird inclus Molasses catcher - captator melasa, aduna lichidul din tutun si aroma care se scurge jos din creuzet in coloana de fum a narghilelei. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. P..

Narghilea Dream Madaras 52 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea de lux Dream Madaras 52 CM Inaltime: 52 cm Lungime: 145 cm Culoare: gri si alb Sistem Click-Lock   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea (click)..

Narghilea Dream Mariuca Blue 44 CM

Narghilea cu un furtun.

Narghilea Dream Mariuca Blue 44 CM Inaltime: 44 cm Lungime furtun: 120 cm Culoare: albastru si transparent Sistem Click-Lock Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea Aladin 2GO Black 23 CM

Narghilea portabila, de calatorie.

Descriere narghilea Aladin 2GO Black 23 CMInaltime: 23 cmCuloare: negru cu bol transparentSistem Click-LockColoana de fum - confectionata otel inoxidabilPachetul nu vine insotit de: creuzet si furtun narghilea!Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinGama completa de narghilea cu un furtun (click)..

Narghilea Aladin 2GO Rainbow 23 CM

Narghilea portabila, de calatorie.

Descriere narghilea Aladin 2GO Rainbow 23 CMInaltime: 23 cmCuloare: argintiu cu bol rainbowSistem Click-LockColoana de fum - confectionata otel inoxidabilPachetul nu vine insotit de: creuzet si furtun narghilea!Narghileaua impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinGama completa de narghilea cu un furtun (click)..

Narghilea Aladin Admiral Green 50 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea premium Aladin Admiral Green 50 CMSet pot conecta maxim 2 furtunuri!Inaltime: 50 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: negru, transparent si verdeCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusSistem Click-Lock.Silencer inclus - filtru silentios montat in coloana de fum.Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: ..

Narghilea Aladin Admiral Silver 50 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea profesionala Aladin Admiral Silver 50 CM Se pot conecta doua furtunuri! Inaltime: 50 cm Lungime furtun silicon: 150 cm  Culoare: transparent si argintiu Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghilea Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin in..

Narghilea Aladin Alux Blue 47 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea de calitate Aladin Alux Blue 47 CM Inaltime: 47 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: negru, transparent si albastru Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus. Sistem Click-Lock. Silencer inlus - filtru silentios montat in coloana de fum. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata d..

Narghilea Aladin Alux Gold 48 CM

Narghilea Aladin cu un furtun.

Narghilea Aladin Alux Gold 48 CM Inaltime: 48 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: negru, transparent si auriu Creuzet Optimus Eco inclus. Sistem Click-Lock. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Aladin Gama completa de narghilel..

Narghilea Aladin Alux Gold 50 CM

Narghilea Aladin cu un furtun.

Narghilea premium Aladin Alux Gold 50 CM Inaltime: 50 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: negru, transparent si auriu Sistem Click-Lock. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Aladin Gama completa de narghilele (click) ..

Narghilea Aladin Alux M7 Black 53 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea moderna Aladin Alux M7 BlackSe pot conecta maxim 4 furtunuri.Inaltime: 53 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: transparent si negruCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusSilencer – inclus, este un filtru silentios in coloana de fumSistem Click-Lock – sistem filetare modern pentru vas narghileaPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si de tutun pentru nargh..

Narghilea Aladin Alux M7 Copper 53 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea calitativa Aladin Alux M7 CopperSe pot conecta maxim 4 furtunuri.Inaltime: 53 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: cupru, transparent si negruCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusSilencer – inclus, este un filtru silentios in coloana de fumSistem Click-Lock – sistem filetare modern pentru vas narghileaPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si de tutun p..

Narghilea Aladin Alux M9 Rainbow 44 CM

Narghilea cu un furtun.

Descriere narghilea Aladin Alux M9 RainbowNarghilea confectionata din otel inoxidabil cu bol de sticla.Caracteristici:Inaltime: 44 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: MulticolorSilencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fumCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghileaua impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si de tutun pentru narghilea.Producator: ..

Narghilea Aladin Alux Marmor Black 38 CM

Narghilea cu un furtun

Descriere narghilea Aladin Alux Marmor Black 38 CMInaltime: 38 cmLungime furtun: 150 cmCuloare: marmura neagraSistem Click-LockColoana de fum - confectionata din aluminiuCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusaPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producato..

Narghilea Aladin Alux Marmor White 38 CM

Narghilea cu un furtun.

Narghilea de fumat Aladin Marmor White 38 CM Set pot conecta maxim 2 furtunuri! Inaltime: 38 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: negru, transparent si gri Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus Sistem Click-Lock. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si..

Narghilea Aladin Alux Red 48 CM

Narghilea Aladin cu un furtun.

Narghilea de lux Aladin Alux Red 48 CM Inaltime: 48 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: negru, transparent si rosu Creuzet Optimus Eco inclus. Sistem Click-Lock. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Aladin Gama completa de narg..

Narghilea Aladin Alux Red 55 CM

Narghilea profesionala Aladin

Narghilea de calitate Aladin Alux Red 55 CM Se pot conecta doua furtunuri! Inaltime: 55 cm Lungime furtun din silicon: 150 cm  Culoare: violet, portocaliu si transparent Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum.Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: Alad..

Narghilea Aladin Alux Silver (Mod.3) 48 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea de vanzare Aladin Alux Silver Set pot conecta maxim 2 furtunuri! Inaltime: 48 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: negru, transparent si argintiu Creuzet cu sita mockingbird inclus Sistem Click-Lock. Silencer inclus - filtru silentios montat in coloana de fum. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghi..

Narghilea Aladin Alux Silver 48 CM

Narghilea Aladin cu un furtun.

Narghilea de vanzare Aladin Alux Silver 48 CM Inaltime: 48 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: negru, transparent si argintiu Creuzet Optimus Eco inclus. Sistem Click-lock. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Aladin Gama compl..

Narghilea Aladin Bangkok2 Purple 63 CM

Narghilea cu un furtun!

Descriere narghilea Aladin Bangkok2 Purple 63 CMInaltime: 63 cmLungime furtun: 150 cmCuloare: argintiu cu bol movSistem Click-LockColoana de fum - confectionata otel inoxidabilPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinGama completa de narghilea cu un..

Narghilea Aladin Epox Green Glow 36 CM

Narghilea premium cu un furtun!

Narghilea eleganta Aladin Epox Green Glow 36 CM Inaltime: 36 cm Lungime furtun silicon: 150 cm  Culoare: argintiu, galben si transparent Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus Coloana de fum - confectionata pe exterior din rasina epoxidica si particule fosforescente. Bol: sticla cu particule fosforescente   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Nargh..

Narghilea Aladin Epox Rose Copper 36 CM

Narghilea premium cu un furtun!

Narghilea de calitate Aladin Epox Rose Copper 36 CM Inaltime: 36 cm Lungime furtun silicon: 150 cm  Culoare: crem si cupru Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus Coloana de fum - confectionata pe exterior din rasina epoxidica   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pe..

Narghilea Aladin Epox Turquoise Gold 36 CM

Narghilea premium cu un furtun!

Narghilea moderna Aladin Epox Turquoise Gold 36 CM Inaltime: 36 cm Lungime furtun silicon: 150 cm  Culoare: albastru turcoaz si auriu Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus Coloana de fum - confectionata pe exterior din rasina epoxidica   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni ..

Narghilea Aladin Invi Nano Gun Metal

Narghilea portabila, de calatorie.

Narghilea de calatorie Aladin Invi Nano Gun Metal Inaltime: 20 cm Diametru bol: 9 cm Lungime furtun din silicon: 130 cm  Culoare: transparent si argintiu Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Narghilea NU vine insotita de creuzet! Vine insotita de geanta pentru transport. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta(fara creuzet), instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inox..

Narghilea Aladin MVP 360 Blue Gold 36 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea premium Aladin MVP 360 Blue Gold 36 CM Se pot conecta doua furtunuri! Inaltime: 36 cm Lungime furtun silicon: 160 cm  Culoare: albastru, negru si auriu Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghilea Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin ins..

Narghilea Aladin MVP 360 Gold Red 36 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea moderna Aladin MVP 360 Gold Red 36 CM Inaltime: 36 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: negru, rosu si auriu Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus Sistem Click-Lock. Silencer inclus - filtru silentios montat in coloana de fum. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din stic..

Narghilea Aladin MVP 460 M1 Black

Narghilea cu un furtun!

Narghilea cadou Aladin MVP 460 M1 Black 46 CM Se pot conecta doua furtunuri! Inaltime: 46 cm Lungime furtun silicon: 160 cm  Culoare: negru/gri Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghilea Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, a..

Narghilea Aladin MVP 460 M1 Silver & Black

Narghilea profesionala Aladin
Narghilea Aladin MVP 460 M1 Silver and BlackSe pot conecta doua furtunuri!Inaltime: 46 cmLungime furtun silicon: 160 cmCuloare: argintiu si negruSilencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum.Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghileaCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghileaua impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si ..

Narghilea Aladin MVP 550 Turquoise 55 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea Aladin MVP 550 Turquoise Se pot conecta maxim 4 furtunuri! Inaltime: 55 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: negru, argintiu si albastru turcoaz Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus. Sistem Click-Lock. Silencer inlus - filtru silentios montat in coloana de fum. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. I..

Narghilea Aladin MVP A36 Glow in Dark 36 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea fosforescenta Aladin MVP A36 Glow in Dark 36 CM Set pot conecta maxim 2 furtunuri! Inaltime: 36 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: transparent si argintiu Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus Sistem Click-Lock. Silencer inclus - filtru silentios montat in coloana de fum. Bol: sticla cu particule fosforescente Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin inso..

Narghilea ALADIN New York 80 CM

Narghilea Aladin cu un furtun.

Narghilea ALADIN New York 80 CM cu un furtun. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, in afara de arome si carbune . info : narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil, narghilea profesionala...

64942 Narghilea Kaya Elox Stallion Red 41 CM (metal case)

Narghilea cu un furtun! Cutie metalica!

Narghilea Kaya Elox Stallion Red 41 CMInaltime: 41 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: rosuSilencer inclus - filtru silentios montat in coloana de fum.Narghilea vine insotita de heat management Big Star.Creuzet din silicon si ceramica.Se livreaza in cutie din aluminiu!Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confection..

83833 Narghilea Kaya Cocktail Glass 62 CM

Narghilea cu un furtun.

Narghilea sticla Kaya Cocktail Glass 62 CM Set pot conecta maxim 2 furtunuri! Inaltime: 62 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: transparent Narghilea vine insotita de heat management. Coloana de fum, mustiuc si creuzet - confectionate integral din sticla Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Kaya Gama completa de n..

87041 Narghilea Kaya Caro Red 58 CM

Narghilea cu un furtun.

Narghilea premium Kaya Caro Red 58 CM Inaltime : 58 cm Lungime furtun : 150 cm Culoare: rosu si negru Sistem Click-Lock Silencer inclus - filtru silentios montat in coloana de fum. Creuzet cu sita mockingbird inclus Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta cal..

87042 Narghilea Kaya Caro Blue 58 CM

Narghilea cu un furtun.

Descriere Narghilea Kaya Caro Blue 58 CMCaracteristici:Inaltime : 58 cmLungime furtun : 150 cmCuloare: albastru si negruSistem Click-LockSilencer inclus - filtru silentios montat in coloana de fum.Creuzet cu heat manager big starPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidab..