Categorii

Narghilea cu un furtun.


98247 Narghilea Kaya Clear ELOX 56 CM

Narghilea sticla cu captator de melasa.

Kaya Kaya Clear ELOX 56 CM Se pot conecta maxim 2 furtunuri! Inaltime: 56 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: transparent si albastru Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghilea Molasses catcher - captator melasa, aduna lichidul din tutun si aroma care se scurge jos din creuzet in coloana de fum a narghilelei Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin inso..

Narghilea Aladin Admiral Gold 50 CM

Narghilea cu un furtun
Narghilea de calitate Aladin Admiral Gold 50 CMSet pot conecta maxim 2 furtunuri!Inaltime: 50 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: negru, transparent si auriuCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusSistem Click-Lock.Silencer inclus - filtru silentios montat in coloana de fum.Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info:&n..

Narghilea Aladin Admiral Green 50 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea premium Aladin Admiral Green 50 CMSet pot conecta maxim 2 furtunuri!Inaltime: 50 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: negru, transparent si verdeCreuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclusSistem Click-Lock.Silencer inclus - filtru silentios montat in coloana de fum.Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea.Info: ..

Narghilea Aladin Alux Admiral Black 65 CM

Narghilea profesionala Aladin 

Narghilea profesionala Aladin  Aladin Alux Admiral Black este o narghilea confectionata din sticla de inalta calitate, si aluminiu. Se pot conecta doua furtunuri! Inaltime: 62 cm Lungime furtun din silicon: 150 cm  Culoare: negru cu transparent Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghilea Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Producator: Ala..

Narghilea Aladin Alux Admiral Blue 62 CM

Narghilea profesionala Aladin 

Narghilea premium Aladin Alux Admiral Blue 62 CM Se pot conecta patru furtunuri! Inaltime: 62 cm Lungime furtun din silicon: 150 cm  Culoare: negru si albastru Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghilea Creuzet cu sita mockingbird inclus. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitat..

Narghilea Aladin Alux Admiral Green 65 CM

Narghilea profesionala Aladin 

Narghilea profesionala Aladin Alux Admiral Green Aladin Alux Admiral Green este o narghilea confectionata din sticla de inalta calitate, si aluminiu. Se pot conecta doua furtunuri! Inaltime: 62 cm Lungime furtun din silicon: 150 cm  Culoare: verde cu negru si transparent Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghilea Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni ..

Narghilea Aladin Alux Admiral Orange 65 CM

Narghilea profesionala Aladin 

Narghilea pentru fumat Aladin Alux Admiral Orange Aladin Alux Admiral Orange este o narghilea confectionata din sticla de inalta calitate, si aluminiu. Se pot conecta doua furtunuri! Inaltime: 62 cm Lungime furtun din silicon: 150 cm  Culoare: portocaliu cu negru si transparent Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghilea Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instru..

Narghilea Aladin Alux Admiral White 62 CM

Narghilea profesionala Aladin 

Narghilea profesionala Aladin Alux Admiral White 62 CM Se pot conecta patru furtunuri! Inaltime: 62 cm Lungime furtun din silicon: 150 cm  Culoare: negru si transparent Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghilea Creuzet cu sita mockingbird inclus. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalt..

Narghilea Aladin Bangkok 2 Black 63 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea de vanzare Aladin Bangkok 2 Black 63 CM Inaltime: 63 cm Lungime furtun: 160 cm Culoare: negru   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Aladin Gama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea Aladin Bangkok 2 Gold 63 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea de calitate Aladin Bangkok 2 Gold 63 CM Inaltime: 63 cm Lungime furtun: 160 cm Culoare: auriu   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Aladin Gama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea Aladin Bangkok 2 Green 63 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea egipteana Aladin Bangkok 2 Green 63 CM Inaltime: 63 cm Lungime furtun: 160 cm Culoare: verde Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: AladinGama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea Aladin Bangkok 2 White 63 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea Aladin Bangkok 2 White 63 CM Inaltime: 63 cm Lungime furtun: 160 cm Culoare: alb   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Aladin Gama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea Aladin MVP 460 M1 Rainbow

Narghilea cu un furtun!

Narghilea de calitate Aladin MVP 460 M1 Rainbow 46 CM Se pot conecta doua furtunuri! Inaltime: 46 cm Lungime furtun silicon: 160 cm  Culoare: rainbow Silencer - inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Sistem Click-Lock - sistem filetare modern pentru vas cu narghilea Creuzet Optimus Eco cu sita Mockingbird inclus   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cle..

Narghilea Dream All in Clear 42 CM

Narghilea transparenta Dream All in Clear 42 CM Inaltime: 42 cm Lungime: 150 cm Culoare: negru si alb Sistem Click-Lock   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea (click)..

Narghilea Narikela Black Orange 69 CM

Narghilea NARIKELA cu un furtun.

Narghilea NARIKELA Black Orange 69 CM cu un furtun. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, in afara de arome si carbune . info : narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil, narghilea profesionala...

Narghilea Nebula Rhea 40 CM

Narghilea Nebula Rhea.

Narghilea Nebula Rhea 40 CM cu un furtun Inaltime : 40 cm Lungime furtun : 150 cm Culoare: transparent Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si de tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata complect din sticla de inalta calitate, doar furtunul este din silicon. Aromele, carbunii si tutunul pentru narghilea se pot achizitiona separat din cat..

Narghilea Nebula Telesto 59 CM

Narghilea din sticla.

Narghilea din sticla Aladin Nebula Telesto 59 CM Se pot conecta maxim 2 furtunuri! Inaltime: 59 cm Lungime furtun: 150 cm Culoare: transparent Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Aladin ..

Narghilea Oduman Junior

Narghilea portabila din sticla premium.

Narghilea portabila Oduman N5 Junior Inaltime: 30 cm Lungime furtun silicon: 113 cm Culoare: transparent Creuzet – nu este inclus Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta (fara creuzet), instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Oduman ..

Narghilea Oduman N5 Clear

Narghilea profesionala Oduman.

Narghilea Oduman N5 Narghilea profesionala Oduman cu un furtun si silencer inclus. Inaltime: 43 cm Lungime furtun: 160 cm Culoare: transparenta Silencer – este un filtru silentios inclus in coloana de fum. LED – inclus, lumineaza vasul de narghilea (montat la baza) Creuzet – nu este inclus, aveti libertatea de a va alege creuzetul potrivit aici! Recomandare creuzet narghilea: - Phunnel pentru utilizarea cu pasta narghilea Hookah Squeeze - restul de creuzete pentru utilizare cu arome na..

Narghilea Oduman Smoke X

Narghilea portabila din sticla premium.

Narghilea Oduman Smoke X Inaltime(fara creuzet): 22 cm Lungime furtun silicon: 110 cm Culoare: transparent Silencer inclus - filtru silentios montat in coloana de fum. LED – inclus, lumineaza vasul de narghilea (montat la baza) Bol - sticla robusta termorezistenta in forma de cub - trapezoidal Creuzet – nu este inclus Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta (fara creuzet), instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite ..

Narghilea Xerxes Blue 65 CM

Narghilea Xerxes cu un furtun.

Narghilea Xerxes Blue 65 CM cu un furtun. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, in afara de arome si carbune . info : narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil, narghilea profesionala...

Narghilea Dream All in Green 42 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea ieftina Dream All in Green 42 CM Inaltime: 42 cm Lungime: 150 cm Culoare: verde si gri Sistem Click-Lock   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea (click)..

Narghilea Dream Amora Black 23 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea cu un furtun Dream Amora Black 23 CM Inaltime: 23 cm Lungime: 100 cm Culoare: negru Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea (click)..

Narghilea Dream Ankara 50 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea de vanzare Dream Ankara Inaltime: 50 cm Lungime furtun: 150 cm Culoare: verde si transparent Sistem Click-Lock Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea Dream Antalya 44 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea de vanzare Dream Antalya 44 CM Inaltime: 44 cm Lungime furtun: 145 cm  Culoare: negru, transparent si roz auriu Sistem Click-Lock Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea cu un furtun (click)..

Narghilea Dream Aswan 70 cm DeLuxe

Narghilea de lux cu un furtun.

Narghilea de calitate Dream Aswan 70 CM Inaltime: 70 cm Lungime furtun silicon: 150 cm Culoare: transparent si negru Sistem Click-Lock Creuzet cu sita Mockingbird inclus Molasses catcher - captator melasa, aduna lichidul din tutun si aroma care se scurge jos din creuzet in coloana de fum a narghilelei. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. P..

Narghilea Dream Black Click 72 CM

Narghilea cu un furtun!
Narghilea inalta Dream Black Click 72 CMSet pot conecta maxim 2 furtunuri!Inaltime: 72 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: negru, transparent si albastruSistem Click-LockCreuzet cu sita Mockingbird inclusMolasses catcher - captator melasa, aduna lichidul din tutun si aroma care se scurge jos din creuzet in coloana de fum a narghilelei.Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de ar..

Narghilea Dream Black Dhaka 42 CM

Narghilea cu un furtun!
Narghilea de calitate Dream Black Dhaka 42 CMInaltime: 42 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: rosuSistem Click-LockPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: DreamlinerGama completa de narghilea cu un furtun (click)..

Narghilea Dream Clear Chrome 55 CM

Sistem click-lock.

Narghilea de fumat transparenta Dream Clear Chrome 55 CM - sistem click-lock Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, in afara de arome si carbune...

Narghilea Dream Clear Istanbul 44 CM

Narghilea cu un furtun.

Narghilea eleganta Dream Clear Istanbul 44 CM Inaltime: 44 cm Lungime furtun: 120 cm Culoare: albastru si transparent Sistem Click-Lock Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea cu un furtun (cl..

Narghilea Dream Dexor 42 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea cadou Dream Dexor 42 CMInaltime: 42 cmLungime furtun silicon: 150 cmCuloare: negruSistem Click-LockPachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj.Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil.Producator: DreamlinerGama completa de narghilea cu un furtun (click)..

Narghilea Dream Giza 65 CM

Narghilea cu un furtun.

Narghilea de calitate Dream Giza 65 CM Inaltime: 65 cm Lungime furtun: 150 cm Culoare: negru, gold si transparent Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilele (click) ..

Narghilea Dream Granada Edfu 36 CM

Narghilea cu un furtun.

Narghilea cadou Dream Granada Edfu 36 CM Inaltime: 36 cm Lungime furtun: 120 cm Culoare: violet Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea Dream Hurgada Gold 45 CM

Narghilea cu un furtun.

Narghilea Dream Gold 47 CM Inaltime: 45 cm Lungime furtun: 155 cm  Culoare: gold, negru si transparent Silencer inlus - filtru silentios montat in coloana de fum. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Gama completa de narghilele (click)..

Narghilea Dream Ivaniczki Black 45 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea de calitate Dream Ivaniczki Black 55 CM Inaltime: 45 cm Lungime furtun: 120 cm Culoare: negru si transparent Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea Dream Kairo 52 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea de calitate Dream Kairo 52 CM Inaltime: 52 cm Lungime: 160 cm Culoare: rosu, negru si transparent Sistem Click-Lock Creuzet cu sita mockingbird inclus   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea (click)..

Narghilea Dream Kongo 89 CM

Narghilea cu un furtun
Narghilea premium Dream Kongo 89 CMInaltime: 89 cmLungime furtun: 150 cmCuloare: transparent si negruSilencer inclus - filtru silentios montat in coloana de fum.Creuzet cu sita mockingbird inclusLED RGB - cu telecomanda inclus, lumineaza vazul de narghilea (montat la baza)Molasses catcher - captator melasa, aduna lichidul din tutun si aroma care se scurge jos din creuzet in coloana de fum a narghilelei.Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni d..

Narghilea Dream Madaras 52 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea de lux Dream Madaras 52 CM Inaltime: 52 cm Lungime: 145 cm Culoare: gri si alb Sistem Click-Lock Creuzet cu sita mockingbird inclus   Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea (click)..

Narghilea Dream Maia 89 CM

Narghilea cu un furtun
Narghilea cu un furtun Dream Maia 89 CMInaltime: 89 cmLungime furtun: 150 cmCuloare: transparent si negruSilencer inclus - filtru silentios montat in coloana de fum.Creuzet cu sita mockingbird inclusLED RGB - cu telecomanda inclus, lumineaza vazul de narghilea (montat la baza)Molasses catcher - captator melasa, aduna lichidul din tutun si aroma care se scurge jos din creuzet in coloana de fum a narghilelei.Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiu..

Narghilea Dream Maia Black 27 CM

Narghilea Dream Maia Black 27 CM cu un furtun. Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, in afara de arome si carbune...

Narghilea Dream Mariuca Blue 44 CM

Narghilea cu un furtun.

Narghilea Dream Mariuca Blue 44 CM Inaltime: 44 cm Lungime furtun: 120 cm Culoare: albastru si transparent Sistem Click-Lock Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea Dream RYO 36 CM

Narghilea cu un furtun.

Narghilea mica Dream RYO 36 CM Inaltime: 36 cm Lungime furtun: 120 cm Culoare: rosu si negru Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea Dream Sahara 40 CM

Narghilea cu un furtun

Narghilea Dream Sahara 40 CM Inaltime: 40 cm Lungime furtun silicon: 100 cm Culoare: transparent si negru Sistem Click-Lock Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. ..

Narghilea Dream Senzo 58 CM

Narghilea cu un furtun.

Narghilea de masa Dreamliner Senzo 58 CM Inaltime: 58 cm Lungime furtun: 150 cm Culoare: rosu, negru si transparent Sistem Click-Lock Creuzet cu sita mockingbird inclus Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamline..

Narghilea Dream Syrah 60 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea premium Dream Syrah 60 CM Inaltime: 60 cm Lungime furtun: 150 cm Culoare: negru, roz si transparent Sistem Click-Lock Creuzet cu sita mockingbird inclus Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea Dream Tanta 55 cm

Narghilea roz, un furtun, Dream Tanta

Narghilea roz, un furtun, Dream Tanta Inaltime : 55 cm Lungime furtun : 120 cm Culoare: roz si transparent Sistem click-lock (vas) Silencer inclus in coloana de fum Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de arome, carbuni si de tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla si aluminiu, calitate premium. Producator : Dreamliner..

Narghilea Dream Zagazig 56 CM

Narghilea cu un furtun!

Narghilea de fumat Dream Zagazig Inaltime: 56 cm Lungime furtun: 120 cm Culoare: negru si transparent Sistem Click-Lock Pachetul vine insotit cu toate accesoriile necesare pentru folosinta, instructiuni de montaj. Narghilea impreuna cu accesoriile nu vin insotite de cleste, arome, carbuni si tutun pentru narghilea. Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil. Producator: Dreamliner Gama completa de narghilea cu un furtun (click) ..

Narghilea ALADIN 2GO

Narghilea portabila, de calatorie.

Narghilea Narghilea ALADIN 2GO portabila cu un furtun. Se poate conecta maxim 1 furtun! Inaltime: 25 cm Bol: sticla Silencer – inclus, este un filtru silentios inclus in coloana de fum. Sistem Click-Lock – sistem filetare modern pentru vas cu narghilea   Narghilea nu vine insotita de: creuzet si furtun narghilea! Info: narghilea confectionata din sticla de inalta calitate si otel inoxidabil, ambalaj in forma de cilindru. Producator: Aladin..