250022 Bricheta Arzator Eurojet Black

Bricheta arzator cu gaz.

Bricheta cu arzator Eurojet Black Caracteristici: - aprindere quart - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - temperatura flacara: maxim 1300 grade C - siguranta pentru aprindere accidentala - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. ..

251013 Bricheta antivant EuroJet

Bricheta antivant EuroJet.

Bricheta metalica antivant EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functionaza cu gaz butan(gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa...

Bricheta Angel 35

Bricheta antivant, 50 bucati/display.

Bricheta cu flacara antivant Angel 35 Caracteristici: - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din plastic Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta Angel 39

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Bricheta reglabila cu gaz Angel 39 Caracteristici: - flacara antivant - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - reglaj pentru controlul fluxului de gaz - bricheta confectionata din plastic - exterior print Gama completa de brichete cu gaz (click) ..

Bricheta Angel 45

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Bricheta ieftina gaz Angel 45 Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - bricheta confectionata din plastic - exterior print Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta Angel 22 (antivant) Metalic

Bricheta antivant, 25 bucati/display
Bricheta cu gaz Angel 22 Caracteristici:- flacara antivant- bricheta reincarcabila cu gaz- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- bricheta confectionata din plastic rezistent (carcasa metalica)Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa.Gama completa de brichete cu flacara antivant (click) ..

Bricheta Angel 23 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display.

Bricheta antivant piezo Angel 23 Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click) ..

Bricheta Angel 24 (antivant)

Bricheta antivant, 25 bucati/display

Bricheta piezo cu gaz Angel 24 Caracteristici:- flacara antivant- bricheta reincarcabila cu gaz- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- bricheta confectionata din plastic rezistent (carcasa metalica)Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa.Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Angel 28 Turbo

Bricheta piezo, 50 buc/display.

Bricheta piezo cu gaz Angel 28 Turbo. Brichete reincarcabile, flacara antivant, material exterior cauciucat. Culoare : negru mat ..

Bricheta Angel 34

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Bricheta antivant Angel 34 Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - exterior cauciucat Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta Angel 41 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display.

Bricheta Angel antivant Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click) ..

Bricheta Angel 46 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display.

Bricheta piezo antivant Angel 46 Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click) ..

Bricheta Angel 49 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display.

Bricheta ieftina antivant Angel 49 Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Angel 54 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display

Bricheta antivant Angel 54Caracteristici:- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- confectionata din plastic rezistent- exterior: printGama completa de brichete flacara antivant (click)..

Bricheta Gaz 12 LED Turbo (antivant)

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Bricheta piezo antivant Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - lanterna LED incorporata Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Gaz 13 LED Turbo (antivant)

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Bricheta flacara antivant Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - lanterna LED incorporata Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Gaz 15 Metal Case

Bricheta antivant, 25 buc/display

Bricheta flacara antivant Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Gaz 2 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display

Bricheta antivant gaz Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

253288 Bricheta Eurojet

Bricheta cu gaz, 1 bucata/display.

Bricheta de calitate din metal EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabilLivrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu gaz (click) ..

224170 Bricheta Trabucuri EuroJet (4 x Jet)

Bricheta cu 4 arzatoare

Bricheta pentru trabuc EuroJet Caracteristici: - 4 arzatoare - aprindere quart - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din plastic rezistent si otel inoxidabil - inaltime: 85 mm - lungime: 30 mm - grosime: 20 mm Livrare in cutie cadou EuroJet Gama completa de brichete pentru trabucuri (click) ..

250023 Bricheta antivant Eurojet Black

Bricheta antivant Eurojet Black

Bricheta antivant cu arzator Eurojet Black Caracteristici: -1 arzator -flacara antivant -reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz -functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) -bricheta confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou Eurojet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa..

250024 Bricheta Eurojet

Bricheta cu gaz cromata.

Bricheta cu arzator Eurojet - livrare in cutie cadou Caracteristici: - aprindere quart - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - bricheta confectionata din metal  Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa...

250033 Bricheta Eurojet Jet-Chrome

Bricheta metalica cu gaz, 1 bucata/display.

Bricheta Eurojet Jet-Chrome Caracteristici - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - exterior metalic. Livrare in cutie cadou Eurojet...

250034 Bricheta Eurojet Jet-Gun

Bricheta metalica cu gaz, 1 bucata/display.

Bricheta Eurojet Jet-Gun Caracteristici - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - exterior metalic. Livrare in cutie cadou Eurojet...

250112 Bricheta Eurojet Austria

Bricheta metalica cu gaz, 1 bucata/display.

Bricheta Eurojet AUSTRIA Caracteristici - bricheta reincarcabila cu gaz - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou Eurojet...

250114 Bricheta Eurojet Austria

Bricheta metalica cu gaz, 1 bucata/display.

Bricheta Eurojet AUSTRIA Caracteristici - bricheta reincarcabila cu gaz - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou Eurojet...

251017 Bricheta EuroJet

Bricheta metalica antivant EuroJet.

Bricheta reincarcabila antivant EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu gaz (click)..

251018 Bricheta EuroJet

Bricheta metalica antivant EuroJet.

Bricheta antivant ieftina EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu gaz (click)..

251019 Bricheta EuroJet

Bricheta metalica antivant EuroJet.

Bricheta gaz antivant EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu gaz (click)..

251650 Bricheta Eurojet

Bricheta metalica cu gaz, 1 bucata/display.

Bricheta Eurojet Caracteristici - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou Eurojet...

256014 Bricheta trabucuri Eurojet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta arzator trabucuri EuroJet Caracteristici: - 3 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

260012 Bricheta Eurojet Duoflame

Torta Eurojet, 25 buc/display.

Bricheta Eurojet Duoflame. Caracteristici - 1 flacara antivant turbo - 1 flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - confectionata din plastic rezistent,..

260013 Bricheta Torta Eurojet

Torta Eurojet, 25 buc/display.

Torta mini Eurojet Caracteristici:- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- temperatura flacara: maxim 900 grade C- siguranta pentru aprindere accidentala- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa...

260015 Bricheta Torta Eurojet

Torta Eurojet, 20 buc/display.

Torta Eurojet - bricheta cu un arzator. Caracteristici:- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- temperatura flacara: maxim 900 grade C- siguranta pentru aprindere accidentala- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa...

260021 Bricheta EuroJet Metalic

25 bucati/display, flacara antivant

Bricheta reincarcabila antivant EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou WinJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete flacara antivant (click)..

221008 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta pentru trabucuri EuroJet Caracteristici: - 3 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221009 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta trabuc EuroJet Caracteristici: - 3 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221011 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta arzator trabucuri EuroJet Caracteristici: - 3 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221012 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta cu arzator EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221013 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta arzator EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221014 Bricheta trabucuri EuroJet

Bricheta trabuc EuroJet + punch trabucuri.

Bricheta pentru trabucuri EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou EuroJet. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

221072 Bricheta Arzator WinJet

Bricheta arzator cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta cu arzator WinJetCaracteristici:- 2 arzatoare- aprindere quart- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet...

221530 Bricheta Arzator WinJet

Bricheta arzator cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta cu arzator WinJetCaracteristici:- 3 arzatoare- aprindere quart- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou Eurojet...

221540 Bricheta Arzator WinJet

Bricheta arzator cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta cu arzator WinJetCaracteristici:- 3 arzatoare- aprindere quart- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil cu insertii de carbon- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet...

221550 Bricheta Trabucuri Winjet

Bricheta trabucuri, punch inclus.
Bricheta pentru trabucuri, punch inclus marca Winjet Caracteristici: -3 arzatoare -flacara antivant -reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz -functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) -bricheta confectionata din otel inoxidabil -bricheta contine punch pentru taiat trabucuri Livrare in cutie cadou WinJet. ..

223050 Bricheta Arzator WinJet

Bricheta arzator cu gaz + punch trabucuri.

Bricheta cu arzator WinJetCaracteristici:- 4 arzatoare- aprindere quart- flacara antivant- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet...

224060 Bricheta Arzator WinJet - punch

arzator + punch trabucuri.

Arzator pentru trabucuri WinJet - cromata, punch inclus. Caracteristici:- 3 arzatoare- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus)- bricheta confectionata din otel inoxidabil- bricheta contine punch pentru trabucuriLivrare in cutie cadou WinJet...

224070 Bricheta Arzator WinJet

Arzator + punch trabucuri.

Arzator pentru trabucuri WinJet Caracteristici: - 4 arzatoare - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - bricheta confectionata din otel inoxidabil - bricheta contine punch pentru trabucuri Livrare in cutie cadou WinJet. ..