Categorii

Mustiuc si Garnituri narghilele

Mustiuc pentru narghilea si garnituri.


72774 Mustiuc lemn Kaya Cobra - sculptat

Se conecteaza la furtunul de narghilea, lemn sculptat.

Mustiuc din lemn pentru narghilea, marca Kaya – sculptat. Se conecteaza la furtunul de narghilea, un mustiuc rar intalnit si elegant. lungime maner – 26 cm dimaetru – 2 cm Producator : Kaya..

Maner furtun narghilea Aladin X1

Lungime: 29 cm

Mustiuc pentru narghilea Aladin Confectionat din otel inoxidabil Caracteristici : Lungime maner: 29 cm Culoare: albastru Doua piese, conector narghilea si maner. Producator: Aladin..

Maner furtun narghilea Aladin x2

Lungime: 29 cm

Mustiuc metalic narghilea Aladin Confectionat din otel inoxidabil Caracteristici : Lungime maner: 29 cm Culoare: rosu Doua piese, conector narghilea si maner. Producator: Aladin..

Maner furtun narghilea Aladin X3

Lungime: 29 cm

Mustiuc narghilea Aladin Confectionat din otel inoxidabil Caracteristici : Lungime maner: 29 cm Culoare: negru Doua piese, conector narghilea si maner. Producator: Aladin..

Maner furtun narghilea Aladin X4 Sticla

Lungime: 39 cm

Maner pentru narghilea Aladin X4 Sticla Confectionat integral din sticla. Caracteristici:Lungime: 39 cmDiametru: 18 mmCuloare: transparentO singura piesaGama completa de accesorii narghilea (click)..

Maner furtun narghilea Aladin X5 Black

Lungime: 38 cm

Mustiuc maner pentru narghilea Aladin Confectionat din aluminiu Caracteristici: Lungime maner: 38 cm Culoare: negru Producator: AladinGama completa de mustiucuri pentru narghilea (click)..

Mustiuc Color Dreamliner 1 (100 buc)

Plic cu 100 bucati, lungime: 55 mm

Mustiuc pentru narghilea Dreamliner 1. Confectionat din plastic. Lungime : 55 mm Diametru : 10 mm..

Mustiuc Color Dreamliner 2 (100 buc)

Plic cu 100 bucati, lungime: 30 mm

Mustiuc pentru narghilea Dreamliner 2. Confectionat din plastic. Lungime : 30 mm Diametru : 10 mm..

Mustiuc Narghilea Kaya Neon 50 Buc

Confectionate din plastic, ambalate individual.

Mustiuc plastic narghilea KAYA Neon 50Confectionate din plastic, ambalate individual.Lungime: 92 mmDiametru: 10 mmPretul afisat este pentru o punga cu 50 mustiucuri.Gama completa de accesorii pentru narghilea (click)..

Mustiuc narghilea portabil

Mustiuc narghilea portabil.

Mustiuc sticla narghilea portabil Mustiuc narghilea confectionat din sticla Caracteristici: Lungime mustiuc: 5,5 cm Diametru mustiuc: 1.6 cm Material mustiuc: sticla Adaptor: silicon Snur textil detasabil (45 cm) Descopera gama completa de mustiucuri si garnituri narghilea (click)..

Mustiuc Narghilea Stick Me (Berry Mix)

Aroma fructe de padure.

Descriere mustiuc narghilea Stick Me (Berry Mix)Mustiuc pentru narghilea cu aroma direct in atasament.Aroma: Fructe de padureCompatibil cu toate tipurile de mustiucuri furtun narghilea.Aroma rezista pana la 10 ore de fumat.Pretul afisat este pentru o bucata.Gama completa de mustiuc pentru narghilea (click)..

Mustiuc Narghilea Stick Me (Cactus Mint)

Aroma cactus si menta.

Descriere mustiuc narghilea Stick Me (Cactus Mint)Mustiuc pentru narghilea cu aroma direct in atasament.Aroma: Cactus si mentaCompatibil cu toate tipurile de mustiucuri furtun narghilea.Aroma rezista pana la 10 ore de fumat.Pretul afisat este pentru o bucata.Gama completa de mustiuc pentru narghilea (click)..

Mustiuc Narghilea Stick Me (Grapefruit Lime)

Aroma grapefruit si lamaie verde.

Descriere mustiuc narghilea Stick Me (Grapefruit Lime)Mustiuc pentru narghilea cu aroma direct in atasament.Aroma: Grapefruit si lamaie verdeCompatibil cu toate tipurile de mustiucuri furtun narghilea.Aroma rezista pana la 10 ore de fumat.Pretul afisat este pentru o bucata.Gama completa de mustiuc pentru narghilea (click)..

Mustiuc Narghilea Stick Me (Ice Candy)

Aroma bomboane racoritoare.

Descriere mustiuc narghilea Stick Me (Ice Candy)Mustiuc pentru narghilea cu aroma direct in atasament.Aroma: Bomboane racoritoareCompatibil cu toate tipurile de mustiucuri furtun narghilea.Aroma rezista pana la 10 ore de fumat.Pretul afisat este pentru o bucata.Gama completa de mustiuc pentru narghilea (click)..

Mustiuc Narghilea Stick Me (Lemongrass)

Aroma citronela.

Descriere mustiuc narghilea Stick Me (Lemongrass)Mustiuc pentru narghilea cu aroma direct in atasament.Aroma: CitronelaCompatibil cu toate tipurile de mustiucuri furtun narghilea.Aroma rezista pana la 10 ore de fumat.Pretul afisat este pentru o bucata.Gama completa de mustiuc pentru narghilea (click)..

Mustiuc Narghilea Stick Me (Lime)

Aroma lamaie verde.

Descriere mustiuc narghilea Stick Me (Lime)Mustiuc pentru narghilea cu aroma direct in atasament.Aroma: Lamaie verdeCompatibil cu toate tipurile de mustiucuri furtun narghilea.Aroma rezista pana la 10 ore de fumat.Pretul afisat este pentru o bucata.Gama completa de mustiuc pentru narghilea (click)..

Mustiuc Narghilea Stick Me (Sweet Mint)

Aroma menta dulce.

Descriere mustiuc narghilea Stick Me (Sweet Mint)Mustiuc pentru narghilea cu aroma direct in atasament.Aroma: Menta dulceCompatibil cu toate tipurile de mustiucuri furtun narghilea.Aroma rezista pana la 10 ore de fumat.Pretul afisat este pentru o bucata.Gama completa de mustiuc pentru narghilea (click)..

Mustiuc Narghilea Stick Me (Watermelon)

Aroma pepene rosu.

Descriere mustiuc narghilea Stick Me (Watermelon)Mustiuc pentru narghilea cu aroma direct in atasament.Aroma: Pepene rosuCompatibil cu toate tipurile de mustiucuri furtun narghilea.Aroma rezista pana la 10 ore de fumat.Pretul afisat este pentru o bucata.Gama completa de mustiuc pentru narghilea (click)..

05576 Garnituri narghilea Kaya

Diametru: 39 mm

Garnituri de schimb narghilea Kaya Caracteristici: Diametru: 39 mmInaltime: 25 mmMaterial: cauciucPretul afisat este pentru o singura garnitura. Gama completa de garnituri narghilea (click)..

63053 Garnituri narghilea creuzet Kaya

1 garnitura/pachet

Garnitura creuzet narghilea Kaya Caracteristici: Material: cauciucInaltime: 18 mmDiametru: 20 mm Gama completa de mustiucuri si garnituri narghilea (click)..

Garnituri Narghilea Aladin No. 1

Diametru : 45 mm

Garnituri pentru narghilea Aladin Caracteristici:Material: silicon termorezistentDiametru: 45 mmGama completa de mustiuc si garnituri narghilea (click)..

Garnituri Narghilea Big Size

Diametru : 10 mm

Garnituri pentru narghilea. Compatibile cu narghilea de dimensiuni mijlocii si mari...

Mustiuc Aladin Carbon

Lungime : 38 cm

Mustiuc pentru narghilea, marca Aladin. Confectionat din aluminiu, exterior din carbon. Caracteristici : lungime maner – 38 cm culoare argintiu Tara de origine: Germania  ..

Mustiuc Color Dreamliner 3 (100 buc)

Plic cu 100 bucati, lungime: 37 mm

Mustiuc pentru narghilea Dreamliner 3. Confectionat din plastic. Lungime : 37 mm Diametru : 10 mm..

05587 Garnituri narghilea Kaya

Diametru: 36 mm
Garnituri cauciuc narghilea Kaya Caracteristici: Diametru: 36 mmInaltime: 26 mmMaterial: cauciucPretul afisat este pentru o singura garnitura. Gama completa de garnituri narghilea (click)..

63031 Garnituri furtun narghilea Kaya

1 garnitura/pachet

Garnituri pentru furtun narghilea Kaya Caracteristici: Material: silicon termorezistent Inaltime: 15 mm Diametru inferior: 10 mmDiametru superior: 15 mmGrosime perete: 3 mmCompatibil cu orice narghilea (indiferent de marca sau dimensiunile narghilelei) Gama completa de mustiuc si garnituri narghilea (click)..