Categorii

Aparate Injectat Tutun reglabile pentru tuburi tigari cu filtru de : 20, 25 MM.


Aparat Injectat Tutun Cartel Universal

1 aparat/cutie, spatula + cap de schimb

Aparat pentru injectat tutun manual Cartel Universal. Este prevazut cu un sistem de reglaj a lungimii de injectare a tutunului. Se pot injecta tuburi tigari standard cu filtru de : 15 MM, 20 MM, 25 MM. Pachetul contine: aparat, cap de schimb, spatula presat tutun...

Aparat Injectat Tutun Gizeh Vario

1 aparat/cutie, spatula

Aparat pentru injectat tutun manual Gizeh Vario. Este prevazut cu un sistem de reglaj a lungimii de injectare a tutunului. Se pot injecta tuburi tigari standard cu filtru de : 15 MM, 25 MM. Pachetul contine: aparat, spatula presat tutun. ..

Aparat Injectat Tutun Golden Gate

1 aparat/cutie, spatula + cap de schimb

Aparat pentru injectat tutun manual. Este prevazut cu un sistem de reglaj a lungimii de injectare a tutunului. Se pot injecta  tuburi tigari cu filtru de : 15 MM, 20 MM. Pachetul contine: aparat, cap de schimb, spatula presat tutun...

Aparat Injectat Tutun OCB Easy Slide Reglabil

1 aparat/cutie

Aparat tigari cu manivela OCB Easy Slide Reglabil Robust si usor de manevrat, aparatul are un lacas care se umple cu tutun, puneti tubul pentru umplut si rotiti manivela. Tigareta dumneavoastra este gata. Rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere. Destinat tuburilor de tigari standard cu filtru de 15 MM , 25 MM.NU ESTE COMPATIBIL CU TUBURILE DE 100 MM! Contine spatula pentru presat tutun.Dimensiuni: 15 x 15 x 95 cmFabricat in China.Gama completa de aparate injectat tutun cu m..

Aparat Injectat Tutun OCB MYO Reglabil

1 aparat/cutie, spatula

Aparat facut tigari OCB MYO Reglabil Este prevazut cu un sistem de reglaj a lungimii de injectare a tutunului.Se pot injecta tuburi tigari standard cu filtru de: 15 MM si 25 MM.NU ESTE COMPATIBIL CU TUBURILE DE 100 MM!Pachetul contine: aparat si spatula presat tutun.Gama completa de aparate injectat tutun reglabile (click)..

Aparat Injectat Tutun OCB Reglabil

1 aparat/cutie, spatula + cap de schimb

Aparat reglabil pentru injectat tigari marca OCB. Este prevazut cu un sistem de reglaj a lungimii de injectare a tutunului. Se pot injecta tuburi tigari standard cu filtru de : 15 MM, 25 MM. Pachetul contine: aparat, cap de schimb, spatula presat tutun. ..

Aparat Injectat Tutun West

1 aparat/cutie, spatula + cap de schimb

Aparat pentru injectat tutun manual West. Este prevazut cu un sistem de reglaj a lungimii de injectare a tutunului. Se pot injecta tuburi tigari cu filtru de : 15 MM, 20 MM. Pachetul contine: aparat, cap de schimb, spatula presat tutun. ..

Aparat Injectat Tutun Zen Reglabil

1 aparat/cutie, spatula

Aparat pentru injectat tutun manual Zen Reglabil. Este prevazut cu un sistem de reglaj a lungimii de injectare a tutunului. Se pot injecta tuburi tigari cu lungime de : 84 MM, 100 MM. Pachetul contine: aparat, spatula presat tutun...

Aparat Injectat Tutun Columbus

1 aparat/cutie, spatula + cap de schimb

Aparat pentru injectat tutun manual. Este prevazut cu un sistem de reglaj a lungimii de injectare a tutunului. Se pot injecta tuburi tigari cu filtru de : 15 MM, 20 MM. Pachetul contine: aparat, cap de schimb, spatula presat tutun...

Aparat Injectat Tutun Dark Horse DUO

1 aparat/cutie, spatula

Aparat pentru injectat tutun manual Dark Horse DUO. Este prevazut cu un sistem de reglaj a lungimii de injectare a tutunului. Se pot injecta tuburi tigari cu filtru de : 15 MM, 24 MM. Pachetul contine: aparat, spatula presat tutun. ..

Aparat Injectat Tutun Raw Reglabil

1 aparat/cutie, spatula + cap de schimb

Aparat injectat tutun Aparat reglabil RAW pentru injectat tuburi tigari goale. Este prevazut cu un sistem de reglaj a lungimii de injectare a tutunului. Se pot injecta tuburi tigari standard (84 mm) si tuburitigari lungi (100 mm). Pachetul contine: aparat, spatula presat tutun. Marca: RAW ..