Categorii

Set cadou pentru vin.


Set Vin DM 1

Set cu 4 accesorii pentru vin.

Set cadou pentru vin DM 1 Sticla de vin confectionata din plastic cu 4 accesorii pentru vin. Contine: - inel - antipicurator - tirbuson- dop metalic Livrare in cutie cadou! Gama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM 15

Cutie cadou pentru vin.

Cutie pentru vin cu accesorii. Cutie din lemn pentru o sticla de vin cu accesorii: Livrare in cutie cadou...

Set Vin DM 20

Set cadou pentru vin, 2 sticle.

Set bautori vin DM 20 Cutie din lemn pentru 2 sticle de vin cu accesorii si exterior din piele ecologica. Capacitate: 2 sticle de vin Dimensiune: 35 x 20 x 15 cm Material: lemn si piele ecologica Gama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM 22 - tabla sah

Set pentru vin + tabla de sah.

Set pentru vin DM 22 Cutie confectionata din lemn cu 4 accesorii pentru vin + tabla de sah Setul contine:  - dop metalic - inel - tirbuson - antipicurator. Livrare in cutie cadou. Gama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM 25

Set cu accesorii pentru vin.

Set cadou pentru vin Setul contine: - inel - tirbuson - dop metalic - antipicurator Livrare in cutie de lemn...

Set Vin DM 5

Cutie cadou pentru vinuri.

Cutie pentru vin cu accesorii. Cutie din lemn pentru 2 sticle de vin cu accesorii: Livrare in cutie cadou...

Set Vin DM10

Set cu 5 accesorii pentru vin.

Set vin cadou DM 10 Sticla de vin confectionata din plastic cu 5 accesorii pentru vin. Contine: - inel - antipicurator - tirbuson - dop metalic - taietor de capison Livrare in cutie cadou! Gama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM13

Cutie cadou pentru vin.

Set cadou pentru vin DM13 Cutie confectionata din lemn cu 4 accesorii pentru vin + tabla de sah. Setul contine: - dop metalic - inel - tirbuson - termometru Gama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM14

Set cu accesorii pentru vin.

Set vin DM14Geanta confectionata din piele ecologica pentru 2 sticle de vin + 3 accesorii.Accesorii vin :  -inel-antipicurator-tirbuson..

Set Vin DM3

Set cu 4 accesorii pentru vin.

Set vin DM3 Cutie confectionata din lemn cu 4 accesorii pentru vin Accesorii vin :  -termometru-inel-antipicurator-tirbuson..

Set Vin DM4

Set cu 5 accesorii pentru vin.

Set vin DM4 Cutie confectionata din lemn cu 5 accesorii pentru vin Setul contine: - dop metalic - inel - antipicurator - tirbuson - termometru Gama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM6

Set cu 3 accesorii pentru vin.

Cadou bautori de vin DM 6 Pahar de vin confectionat din plastic cu 3 accesorii pentru vin. Contine: - inel - antipicurator - tirbuson Gama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM7

Set cu 4 accesorii pentru vin.

Set vin DM 7 Cutie confectionata din lemn cu 4 accesorii pentru vin. In aceasta cutie este prevazut un loc pentru o sticla de vin. Accesorii vin :  -dop metalic -inel -tirbuson -antipicurator    ..

Set Vin DM9

Set cu 4 accesorii pentru vin.

Set cadou accesorii vin DM9 Cutie confectionata din lemn cu 4 accesorii pentru vin. Setul contine: - inel - dop metalic - termometru - tirbuson Gama completa de set cadou pentru vin (click)..

Tirbuson

Tirbuson vin Tirbusonul este prevazut cu cutter pentru folii, desfacator pentru capace si spirala pentru indepartarea dopurilor de vin Caracteristici: Material: otel inoxidabil Lungime totala: 18 cm Gama completa de accesorii (click)..

Set Vin DM 24 - cutie vin

Cutie pentru sticla de vin.

Cutie eleganta pentru sticla de vin Cutie din lemn pentru o sticla de vin cu accesorii. Livrare in cutie cadou...

Set Vin DM 29

Set cu 7 accesorii pentru vin.

Set accesorii vin DM 29 Cutie de lemn cu 7 accesorii pentru vin. Contine: - inel - antipicurator - tirbuson - termomentru - 3x dop metalic Livrare in cutie de lemn. Gama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM 8

Set cu 4 accesorii pentru vin.

Set accesorii pentru vin cadou DM 8Sticla de vin confectionata din plastic cu 4 accesorii pentru vin.Contine:- inel- antipicurator- tirbuson- dop metalicLivrare in cutie cadou!Gama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM17

Set cu 4 accesorii pentru vin.

Set vin accesorii DM17 Cutia contine 4 accesorii pentru vin. Setul contine: inel tirbuson dop metalic antipicurator Gama completa de set pentru vin (click)..