Categorii

Set cadou pentru vin.


Tirbuson

Tirbuson vin Tirbusonul este prevazut cu cutter pentru folii, desfacator pentru capace si spirala pentru indepartarea dopurilor de vin Caracteristici: Material: otel inoxidabil Lungime totala: 18 cm Gama completa de accesorii (click)..

Set Vin DM 15

Set cu 4 accesorii pentru vin.

Set cutie cadou pentru vin DM15Cutie din lemn cu 4 accesorii pentru vin.Setul contine:- inel- antipicurator- tirbuson- taietor de capisonCapacitate: 2 sticle de vinExterior cutie: piele ecologicaGama completa de seturi pentru vin (click)..

Set Vin DM 19

Set cu 4 accesorii pentru vin.

Descriere Set Vin DM 19 Setul contine:dop metalicineltirbusonantipicuratorGama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM 20

Set cadou pentru vin, 2 sticle.

Descriere set vin DM 20Setul contine:- inel- antipicurator- tirbuson- taietor de capisonCapacitate: 2 sticle de vinExterior cutie: piele ecologicaGama completa de seturi pentru vin (click)..

Set Vin DM 21

Set cadou vin cu 4 accesorii.

Cadouri pentru vin in set DM 21. Setul contine accesorii pentru vin: - dop metalic - antipicurator - tirbuson - inel Livrare in cutie din lemn.  ..

Set Vin DM 22 - tabla sah

Set pentru vin + tabla de sah.

Set pentru vin DM 22 Cutie confectionata din lemn cu 4 accesorii pentru vin + tabla de sah Setul contine:  - dop metalic - inel - tirbuson - antipicurator. Livrare in cutie cadou. Gama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM 25

Set cu accesorii pentru vin.

Set cadou pentru vin Setul contine: - inel - tirbuson - dop metalic - antipicurator Livrare in cutie de lemn...

Set Vin DM10

Set cu 3 accesorii pentru vin.

Descriere set vin DM 10Cutie confectionata din lemn cu 3 accesorii pentru vinContine:- inel- antipicurator- tirbusonLivrare in cutie cadou!Gama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM12

Set cu 4 accesorii pentru vin.

Set pentru vin DM12 Cutie din lemn, contine 4 accesorii pentru vin. Setul contine: - inel - tirbuson - dop metalic - antipicurator Gama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM13

Cutie cadou pentru vin.

Set cadou pentru vin DM13 Cutie confectionata din lemn cu 4 accesorii pentru vin + tabla de sah. Setul contine: - dop metalic - inel - tirbuson - termometru Gama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM17

Set cu 4 accesorii pentru vin.

Set vin accesorii DM17 Cutia contine 4 accesorii pentru vin. Setul contine: inel tirbuson dop metalic antipicurator Gama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM3

Set cu 4 accesorii pentru vin.

Set vin DM3 Cutie confectionata din lemn cu 4 accesorii pentru vin Accesorii vin :  -termometru-inel-antipicurator-tirbuson..

Set Vin DM4

Set cu 5 accesorii pentru vin.

Set vin DM4 Cutie confectionata din lemn cu 5 accesorii pentru vin Setul contine: - dop metalic - inel - taietor de capison - tirbuson - termometru Gama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM6

Set cu 3 accesorii pentru vin.

Descriere set Vin DM6Cutie confectionata din lemn cu 3 accesorii pentru vinContine:- inel- antipicurator- tirbusonLivrare in cutie cadou!Gama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM9

Set cu 4 accesorii pentru vin.

Set cadou accesorii vin DM9 Cutie confectionata din lemn cu 4 accesorii pentru vin. Setul contine: - inel - dop metalic - termometru - tirbuson Gama completa de set cadou pentru vin (click)..

Set Vin DM 1

Set cu 4 accesorii pentru vin.

Set cadou pentru vin DM 1 Sticla de vin confectionata din plastic cu 4 accesorii pentru vin. Contine: - inel - antipicurator - tirbuson- dop metalic Livrare in cutie cadou! Gama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM 24 - cutie vin

Cutie pentru sticla de vin.

Cutie eleganta pentru sticla de vin Cutie din lemn pentru o sticla de vin cu accesorii. Livrare in cutie cadou...

Set Vin DM 29

Set cu 3 accesorii pentru vin.

Set accesorii vin DM 29 Cutie de lemn cu 3 accesorii pentru vin. Setul contine:inelantipicuratortirbusoncapacitate: 2 sticle de vinGama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM 5

Set cadou pentru vin, 2 sticle.

Descriere set vin DM 5Setul contine:- inel- antipicurator- tirbuson- taietor de capisonCapacitate: 2 sticle de vinExterior cutie: piele ecologicaGama completa de seturi pentru vin (click)..

Set Vin DM 8

Set cu 4 accesorii pentru vin.

Set accesorii pentru vin cadou DM 8Sticla de vin confectionata din plastic cu 4 accesorii pentru vin.Contine:- inel- antipicurator- tirbuson- dop metalicLivrare in cutie cadou!Gama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM11

Set cu 4 accesorii pentru vin.

Set vin DM11 Cutie confectionata din lemn cu 4 accesorii pentru vin. Accesorii vin :   -antipicurator -dop metalic -inel -tirbuson..

Set Vin DM14

Set cu accesorii pentru vin.

Set vin DM14Geanta confectionata din piele ecologica pentru 2 sticle de vin + 3 accesorii.Accesorii vin :  -inel-antipicurator-tirbuson..

Set Vin DM18

Set cu 5 accesorii pentru vin.

Set cadou pentru vin DM 18Cutie de lemn cu 5 accesorii pentru vin.Setul contine:dop metalicineltirbusontermometrutaietor de capisondimensiuni: 19 x 20 x 6 cmGama completa de set pentru vin (click)..

Set Vin DM7

Set cu 4 accesorii pentru vin.

Set vin DM 7 Cutie confectionata din lemn cu 4 accesorii pentru vin. In aceasta cutie este prevazut un loc pentru o sticla de vin. Accesorii vin :  -dop metalic -inel -tirbuson -antipicurator    ..