Categorii

Arome Tutun Scentit

Arome tutun Scentit Cafe 1,5 ml

Mac Baren scentit cafea.

Scentit Cafe - aroma de cafea pentru tutun Produsul vine sub forma unei pipete cu 1.5 ml de lichid aromat ce ofera tutunului un gust perfect si o aroma de durata. Modul de folosire implica deschiderea recipientului si varsarea continutului acestuia peste tutunul din plic. Pachetul se sigileaza si se lasa timp de 15 minute, dupa care poate fi consumat in conditii normale. Intreaga gama Scentit a fost creata pentru linia de tutun Choice a Mac Baren. Fiecare aroma este perfect gandita si cre..

Arome tutun Scentit Cherry 1,5 ml

Mac Baren scentit cherry.

Scentit Cherry - aroma de cirese pentru tutun Produsul vine sub forma unei pipete cu 1.5 ml de lichid aromat ce ofera tutunului un gust perfect si o aroma de durata. Modul de folosire implica deschiderea recipientului si varsarea continutului acestuia peste tutunul din plic. Pachetul se sigileaza si se lasa timp de 15 minute, dupa care poate fi consumat in conditii normale. Intreaga gama Scentit a fost creata pentru linia de tutun Choice a Mac Baren. Fiecare aroma este perfect gandita si ..

Arome tutun Scentit Chocolate 1,5 ml

Mac Baren scentit ciocolata.

Scentit Chocolate - aroma de ciocolata pentru tutun Produsul vine sub forma unei pipete cu 1.5 ml de lichid aromat ce ofera tutunului un gust perfect si o aroma de durata. Modul de folosire implica deschiderea recipientului si varsarea continutului acestuia peste tutunul din plic. Pachetul se sigileaza si se lasa timp de 15 minute, dupa care poate fi consumat in conditii normale. Intreaga gama Scentit a fost creata pentru linia de tutun Choice a Mac Baren. Fiecare aroma este perfect gandi..