Categorii

Tutun narghilea HAIFA Yellow Tree (lamaie)

Gramaj : 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Yellow Tree 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma: lamaie Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp z.o.o. ..

Tutun Narghilea Marif Double A (2 mere)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Marif 2 mere 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: 2 mere Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Marif..

Tutun Narghilea Marif Mixed F (fructe de padure)

Gramaj: 50g

Tutun aromat pentru narghilea Marif Fructe de padure 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: fructe de padure Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Marif..

Tutun Narghilea Marif WMC (pepene rosu & menta)

Gramaj: 50g

Tutun aromat pentru narghilea Marif Pepene Rosu si Menta Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: pepene rosu si menta Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Marif..

Tutun Narghilea Taboo Alien Twist (limeta inghetata) 50g

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Taboo Alien Twist Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: limeta cu gheata Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp.z.o.o.Gama completa de tutun pentru narghilea (click) ..

Tutun Narghilea Taboo American Pie (mere) 50g

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Taboo American Pie Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: mere Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp.z.o.o.Gama completa de tutun pentru narghilea (click) ..

Tutun Narghilea Taboo Bahama Mama (Ananas, Banane, Cocos)

Gramaj: 50g

Descriere tutun narghilea Taboo Bahama Mama Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: ananas, banane si cocos Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp.z.o.o.Gama completa de tutun pentru narghilea (click) ..

Tutun Narghilea Taboo Bikini Sunset (pepene galben, guma) 50g

Gramaj: 50g

Tutun aromat de vanzare Taboo Bikini Sunset Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: pepene galben si guma Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp.z.o.o.Gama completa de tutun pentru narghilea (click) ..

Tutun Narghilea Taboo Blue Bay (afine, menta) 50g

Gramaj: 50g

Tutun aromat de fumat Taboo Blue Bay Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: afine, menta Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp.z.o.o.Gama completa de tutun pentru narghilea (click) ..

Tutun Narghilea Taboo Cool Sunrise (piersica)

Gramaj: 50g

Tutun aromat narghilea Taboo Cool Sunrise Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: piersica Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp.z.o.o.Gama completa de tutun pentru narghilea (click) ..

Tutun Narghilea Taboo Copa Cabana (pina colada) 50g

Gramaj: 50g

Tutun narghilea Taboo Copa Cabana Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: pina colada Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp.z.o.o.Gama completa de tutun pentru narghilea (click) ..

Tutun Narghilea Taboo Mambo (capsuni, kiwi, cocos, piersici)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Taboo Mambo Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: capsuni, kiwi, cocos si piersici Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp.z.o.o.Gama completa de tutun pentru narghilea (click) ..

Tutun Narghilea Taboo Over The Rainbow (para, menta)

Gramaj: 50g, aroma 

Tutun aroma para Taboo Over the Rainbow Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: para, menta Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp.z.o.o.Gama completa de tutun pentru narghilea (click) ..

Tutun Narghilea Taboo Power Of Love (Pepene galben, Fructul pasiunii, Menta)

Gramaj: 50g

Descriere tutun narghilea Taboo Power of Love Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: pepene galben, fructul pasiunii si menta Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp.z.o.o.Gama completa de tutun pentru narghilea (click) ..

Tutun Narghilea Taboo Red Blast (menta, zmeura)

Gramaj: 50g

Tutun aromat de narghilea Taboo Red Blast Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: menta si zmeura Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp.z.o.o.Gama completa de tutun pentru narghilea (click) ..

Tutun Narghilea Taboo Seduction (pepene galben, piersici)

Gramaj: 50g

Tutun de narghilea cu aroma Taboo Seduction Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: pepene galben si piersici Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp.z.o.o.Gama completa de tutun pentru narghilea (click) ..

Tutun Narghilea Taboo Sexy Green (menta)

Gramaj: 50g

Tutun aromatizat Taboo Sexy Green Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: menta Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp.z.o.o.Gama completa de tutun pentru narghilea (click) ..

Tutun Narghilea Taboo Waterfall (Pepene rosu)

Gramaj: 50g

Tutun narghilea de vanzare Taboo Waterfall Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: pepene rosu si gheata Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp.z.o.o.Gama completa de tutun pentru narghilea (click) ..

Tutun narghilea HAIFA Arctic Wind (menta)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Arctic Wind 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma : menta Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Orion Sp z.o.o. ..

Tutun narghilea HAIFA Blue Velvet (coacaze)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Blue Velvet 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma: coacaze Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp z.o.o. ..

Tutun narghilea HAIFA Cairo Night (struguri)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Cairo Night 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma: struguri Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp z.o.o. ..

Tutun narghilea HAIFA Cold Wind (pepene rosu, menta)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Cold Wind 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma: pepene rosu si menta Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp z.o.o. ..

Tutun narghilea HAIFA Double Shot (2 mere)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Double Shot Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma: 2 mere Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Orion Sp z.o.o. Gama completa de tutun pentru narghilea (click)..

Tutun narghilea HAIFA Lady in Red (capsuni)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Lady in Red 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma: capsuni Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp z.o.o. ..

Tutun narghilea HAIFA Red Lips (cirese)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Red Lips 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma: cirese Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp z.o.o. ..

Tutun narghilea HAIFA Red Mystery (pepene rosu)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Red Mystery 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma: pepene rosu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp z.o.o. ..

Tutun narghilea HAIFA Sweet Pussy (pepene galben)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Sweet Pussy 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma: piersici Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp z.o.o. ..

Tutun Narghilea Taboo French Kiss (struguri, menta)

Gramaj: 50g

Tutun aromat narghilea Taboo French Kiss Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: struguri, menta Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp.z.o.o.Gama completa de tutun pentru narghilea (click) ..