Categorii

Tutun narghilea HAIFA Arctic Wind (menta)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Arctic Wind 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma : menta Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Orion Sp z.o.o. ..

Tutun narghilea HAIFA Blue Velvet (coacaze)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Blue Velvet 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma: coacaze Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp z.o.o. ..

Tutun narghilea HAIFA Cairo Night (struguri)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Cairo Night 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma: struguri Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp z.o.o. ..

Tutun narghilea HAIFA Cold Wind (pepene rosu, menta)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Cold Wind 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma: pepene rosu si menta Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp z.o.o. ..

Tutun narghilea HAIFA Lady in Red (capsuni)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Lady in Red 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma: capsuni Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp z.o.o. ..

Tutun narghilea HAIFA Red Lips (cirese)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Red Lips 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma: cirese Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp z.o.o. ..

Tutun narghilea HAIFA Red Mystery (pepene rosu)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Red Mystery 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma: pepene rosu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp z.o.o. ..

Tutun narghilea HAIFA Sweet Pussy (pepene galben)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Sweet Pussy 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma: piersici Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp z.o.o. ..

Tutun narghilea HAIFA Yellow Tree (lamaie)

Gramaj : 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Yellow Tree 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma: lamaie Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Orion Sp z.o.o. ..

Tutun Narghilea Marif Double A (2 mere)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Marif 2 mere 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: 2 mere Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Marif..

Tutun Narghilea Marif Mixed F (fructe de padure)

Gramaj: 50g

Tutun aromat pentru narghilea Marif Fructe de padure 50g Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: fructe de padure Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Marif..

Tutun Narghilea Marif WMC (pepene rosu & menta)

Gramaj: 50g

Tutun aromat pentru narghilea Marif Pepene Rosu si Menta Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea. Aroma: pepene rosu si menta Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator: Marif..

Tutun narghilea HAIFA Double Shot (2 mere)

Gramaj: 50g

Tutun pentru narghilea Haifa Double Shot Pachetul contine 50g tutun aromat pentru narghilea si este ambalat in cutie de plastic rotunda ! (poza este cu titlu de prezentare) Aroma: 2 mere Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Producator : Orion Sp z.o.o. Gama completa de tutun pentru narghilea (click)..