Categorii

Pasta Hookah Squeeze

Pasta Narghilea Hookah Squeeze 2 Apples 25g

cantitate: 25g, aroma doua mere

Pasta de fumat narghilea Hookah Squeeze 2 Apples 25g Cantitate: 25g Aroma: doua mere 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in ceramica. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare aproximativ 3 grame de pasta ..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze Arctic Ice

cantitate: 50g, aroma gheata

Pasta aromata pentru narghilea Hookah Squeeze Arctic Ice Cantitate: 50g Aroma: gheata 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare aproximativ 3 grame de pasta ..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze Banana 25g

cantitate: 25g, aroma banane

Pasta de fumat narghilea Hookah Squeeze Banana 25gCantitate: 25g Aroma: banane 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare aproximativ 3 grame de pasta Mod..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze Big Red 25g

cantitate: 25g, aroma guma de mestecat mentolata si scortisoara

Descriere pasta narghilea Hookah Squeeze Big Red 25gCantitate: 25g Aroma: guma de mestecat mentolata si scortisoara 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt nece..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze Black Mint 25g

cantitate: 25g, aroma menta picanta si trestie de zahar

Pasta aromata narghilea Hookah Squeeze Black Mint 25g Cantitate: 25g Aroma: menta picanta si trestie de zahar 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare a..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze Blueberry 25g

cantitate: 25g, aroma coacaze

Pasta aromata pentru narghilea Hookah Squeeze Blueberry 25g Cantitate: 25g Aroma: coacaze 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare aproximativ 3 gr..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze Cherry 25g

cantitate: 25g, aroma cirese

Pasta aromata pentru narghilea Hookah Squeeze Cherry 25g Cantitate: 25g Aroma: cirese 100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare aproximativ 3 grame d..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze Cooling 25g

cantitate: 25g, aroma gheata racoritoare

Pasta aromata pentru narghilea Hookah Squeeze Cooling 25g Cantitate: 25g Aroma: gheata racoritoare 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare aproximati..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze Green Apple 25g

cantitate: 25g, aroma mar verde

Pasta aromata pentru narghilea Hookah Squeeze Green Apple 25g Cantitate: 25g Aroma: mar verde 100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare aproximativ 3..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze Lychee 25g

cantitate: 25g, aroma lici

Pasta aromata pentru narghilea Hookah Squeeze Lychee 25g Cantitate: 25g Aroma: lici 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare aproximativ 3 grame de past..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze Mango 25g

cantitate: 25g, aroma mango

Pasta aromata pentru narghilea Hookah Squeeze Mango 25g Cantitate: 25g Aroma: mango 100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare aproximativ 3 grame de pasta..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze Maracuja 25g

cantitate: 25g, aroma fructul pasiunii

Pasta aromata pentru narghilea Hookah Squeeze Maracuja 25g Cantitate: 25g Aroma: fructul pasiunii 100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare aproximat..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze Mint 25g

cantitate: 25g, aroma menta

Pasta aromata pentru narghilea Hookah Squeeze Mint 25g Cantitate: 25g Aroma: menta 100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare aproximativ 3 grame de pasta ..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze MintBerry 25g

cantitate: 25g, aroma menta si fructe de padure

Pasta aromata pentru narghilea Hookah Squeeze MintBerry 25g Cantitate: 25g Aroma: menta si fructe de padure 100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in ceramica. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt ne..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze Peach 25g

cantitate: 25g, aroma piersica

Pasta aromata pentru narghilea Hookah Squeeze Peach 25g Cantitate: 25g Aroma: piersica 100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare aproximativ 3 grame ..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze Pineapple 25g

cantitate: 25g, aroma ananas

Pasta aromata pentru narghilea Hookah Squeeze Pineapple 25g Cantitate: 25g Aroma: ananas 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare aproximativ 3 grame ..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze Raspberry 25g

cantitate: 25g, aroma zmeura

Pasta aromata pentru narghilea Hookah Squeeze Raspberry 25gCantitate: 25g Aroma: zmeura 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare aproximativ 3 ..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze Strawberry 25g

cantitate: 25g, aroma capsuni

Pasta aromata pentru narghilea Hookah Squeeze Strawberry 25g Cantitate: 25g Aroma: capsuni 100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare aproximativ 3 grame..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze Sweet Melon 25g

cantitate: 25g, aroma pepene

Pasta aromata narghilea Hookah Squeeze Sweet Melon 25g Cantitate: 25g Aroma: pepene 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare aproximativ 3 grame de pa..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze Watermelon 25g

cantitate: 25g, aroma pepene verde

Pasta aromata pentru narghilea Hookah Squeeze Watermelon 25g Cantitate: 25g Aroma: pepene verde 100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare aproximativ..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze White Caek 25g

cantitate: 25g, aroma prajitura cu caramel si popcorn

Descriere pasta narghilea Hookah Squeeze White Caek25gCantitate: 25g Aroma: prajitura de vanilie cu caramel si popcorn 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in creuzet. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt n..

Pasta Narghilea Hookah Squeeze White Grape 25g

cantitate: 25g, aroma struguri albi

Aroma pentru narghilea Hookah Squeeze White Grape 25gCantitate: 25g Aroma: struguri albi 100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturale Pastele pentru narghilea Hookah Squeeze, cu gust intens, transforma experienta fumatului de narghilea fara tutun in ceva nou. Pastele aromate pot fi amestecate la dozare dupa plac in ceramica. Granule cu consistenta cremoasa care contin extract presat de aroma de fructe Pentru un fumat 45 de minute sunt necesare aproximativ 3 gram..