Categorii

Cutter pentru trabucuri

311001 Cutter trabucuri WinJet V-Cut

1 cutter/pachet

Cutter taiat trabucuri Winjet V-Cut Cutter trabucuri in forma de V. Inaltime: 6 cm Inel: 51 (20 mm) Material: otel inoxidabil Exterior: cauciucat Culoare: negru si argintiu Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

311005 Cutter trabucuri WinJet V-Cut

1 cutter/pachet

Cutter pentru trabucuri Winjet V-Cut Cutter trabucuri in forma de V. Inaltime: 6 cm Inel: 51 (20 mm) Material: otel inoxidabil Culoare: negru si argintiu Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

500025 Cutter trabucuri Angelo

1 cutter/pachet

Cutter taietura V trabuc Angelo Confectionat din otel inoxidabil prevazut cu lame pentru taietura in forma de V. Culoare: negruInel cutter: 54 (21.26 mm) Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

500026 Cutter trabucuri Angelo

1 cutter/pachet

Cutter trabucuri Angelo Rose Gold Cutter pentru taiat trabucurile cu doua lame din otel inoxidabil.Material: otel inoxidabilCuloare: rose gold Inel: 61 (24.02 mm) Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

500027 Cutter trabucuri Angelo HEX

1 cutter/pachet

Cutter trabucuri Angelo hexagonal Cutter pentru taiat trabucurile cu doua lame din otel inoxidabil.Material: otel inoxidabilCuloare: negru Inel: 61 (24.02 mm) Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

500028 Cutter trabucuri Angelo HEX Copper

1 cutter/pachet

Cutter hexagon copper Angelo Cutter pentru taiat trabucurile cu doua lame din otel inoxidabil.Material: otel inoxidabilCuloare: cupru Inel: 61 (24.02 mm) Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

500031 Cutter trabucuri Angelo Gold

1 cutter/pachet

Descriere cutter trabucuri AngeloCutter pentru taiat trabucuri cu doua lame din otel inoxidabil.Material: Otel inoxidabilCuloare: AuriuExterior: Print carbon auriuInel: 60 (23.62 mm)Se livreaza in cutie cadou Angelo.Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

500032 Cutter Angelo Carbon Print

1 cutter/pachet

Descriere cutter Angelo Carbon PrintCutter pentru taiat trabucurile in forma de V.Material: plastic si otel inoxidabilCuloare: negruExterior: print carbonInel: 60 (23.62 mm)Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

500050 Ghilotina trabucuri Angelo Black

1 cutter/pachet

Ghilotina trabucuri de masa AngeloConfectionat din otel inoxidabil, prevazut cu sertar pentru resturi.Inaltime: 19 cmInel cutter: 51 (20 mm)Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

500140 Cutter trabucuri Angelo

1 cutter/pachet

Cutter Trabucuri Angelo Cutter metalic, invelit in plastic...

500210 Cutter trabuc Angelo Carbon Crom

1 cutter/pachet

Cutter pentru trabucuri Angelo cromat, insertii din carbon, cu doua lame din otel inoxidabil. Se livreaza in cutie cadou Angelo, acest cutter este unul profesional si elegant. Diametru cutter pentru trabuc : 23 mm..

500270 Cutter trabuc Angelo crom

1 cutter/pachet

Cutter pentru trabucuri Angelo cromat cu doua lame din otel inoxidabil. Se livreaza in cutie cadou Angelo, un cutter modern si usor de utilizat. Diametru cutter pentru trabuc : 21 mm..

500410 Cutter trabucuri Angelo

1 cutter/pachet

Cutter Trabucuri Angelo Cutter metalic, invelit in plastic...

500520 Cutter trabuc Angelo big-size

1 cutter/pachet

Cutter pentru trabucuri Angelo cu doua lame din otel inoxidabil. Acest cutter este pentru trabucuri cu inel extra large. Se livreaza in cutie cadou Angelo. Diametru cutter pentru trabuc : 30 mm..

500660 Cutter trabuc Angelo rubber

1 cutter/pachet

Cutter pentru trabucuri Angelo confectionat din metal cu invelis din cauciuc. Diametru cutter pentru trabuc : 21 mm..

500670 Cutter trabucuri Angelo V-CUT

1 cutter/pachet

Cutter pentru trabucuri Angelo confectionat din metal cu invelis din cauciuc. Cutter trabucuri in forma de V...

500680 Ghilotina trabucuri Angelo

1 ghilotina/pachet

Ghilotina premium pentru trabucuri Angelo Confectionat din otel inoxidabil, prevazut cu suport si maner din lemn. Inel: 31 si 58 ( 12.2 si 22.5 cm)Material: otel inoxidabil si lemnDimensiuni: 15 x 7 x 9 cm Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

501001 Punch trabucuri Angelo

1 punch/pachet

Descriere punch trabucuri Angelo Punch cu 3 dimensiuni pentru trabucuri confectionat din otel inoxidabil.Diametru: 8 / 10 / 13 mmMaterial: otel inoxidabilPoate fi folosit si pe post de breloc.Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

502001 Foarfeca Trabuc Angelo

1 cutter/pachet

Descriere foarfeca trabuc AngeloFoarfeca cutter de calitate confectionata din otel inoxidabil.Caracteristici:Lungime foarfeca: 12,5 cmCuloare: Maner negruMaterial: MetalicaLivrare in cutie cadou AngeloGama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

591111 Cutter trabucuri otel

1 cutter/pachet

Cutter double cut trabucuri din otel Confectionat din otel inoxidabil prevazut cu lame pentru taietura double cut. Culoare: argintiuInel cutter: 55 (21.65 mm) Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

592121 Punch trabucuri Bullet Chrome

1 punch/pachet
Punch trabucuri Bullet ChromePunch pentru trabucuri in forma de glont confectionat din otel inoxidabil.Diametru: 8 mmMaterial: otel inoxidabilPoate fi folosit si pe post de breloc.Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

Punch trabucuri Angelo

1 punch/pachet

Punch Trabucuri Angelo Punch metalic, invelit in plastic...

287021 Punch Trabucuri Caseti cu Stand Black

1 punch/pachet

Descriere punch trabucuri Caseti cu Stand BlackStand pentru trabucuri cu doua punchuri confectionat din otel inoxidabil si plastic.Caracteristici:Diametru: 6 mm si 8 mmMaterial: otel inoxidabil si plasticCuloare: NegruPoate fi folosit si pe post de suport pentru trabucuri.Se livreaza in cutie cadou Caseti.Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

287022 Punch Trabucuri Caseti cu Stand Blue

1 punch/pachet

Descriere punch trabucuri Caseti cu Stand BlueStand pentru trabucuri cu doua punchuri confectionat din otel inoxidabil si plastic.Caracteristici:Diametru: 6 mm si 8 mmMaterial: otel inoxidabil si plasticCuloare: AlbastruPoate fi folosit si pe post de suport pentru trabucuri.Se livreaza in cutie cadou Caseti.Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

287023 Punch Trabucuri Caseti cu Stand Red

1 punch/pachet

Descriere punch trabucuri Caseti cu Stand RedStand pentru trabucuri cu doua punchuri confectionat din otel inoxidabil si plastic.Caracteristici:Diametru: 6 mm si 8 mmMaterial: otel inoxidabil si plasticCuloare: RosuPoate fi folosit si pe post de suport pentru trabucuri.Se livreaza in cutie cadou Caseti.Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

287025 Punch Trabucuri Caseti cu Stand Grey

1 punch/pachet

Descriere punch trabucuri Caseti cu Stand GreyStand pentru trabucuri cu doua punchuri confectionat din otel inoxidabil si plastic.Caracteristici:Diametru: 6 mm si 8 mmMaterial: otel inoxidabil si plasticCuloare: GriPoate fi folosit si pe post de suport pentru trabucuri.Se livreaza in cutie cadou Caseti.Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

500006 Cutter trabuc Angelo - stripe blade

1 cutter/pachet

Cutter trabucuri de vanzare, marca Angelo - confectionat din metal cu doua lame din otel inoxidabil. Se livreaza in cutie cadou Angelo, acest cutter vine in cutie cadou Angelo. Diametru cutter pentru trabuc : 29 mm..

500013 Cutter trabuc Angelo Black

1 cutter/pachet

Cutter pentru taiat trabuc Angelo Black Confectionat din plastic rezistent, prevazut cu doua lame din otel inoxidabil. Usor de manevrat datorita formei ergonomice, sistemul ghilotina al cutterului este actionat prin apasarea butonului central. Inaltime cutter: 7.5 cm Latime cutter: 5,5 cm Diametru cutter: 27 mm..

500040 Cutter trabuc Angelo

1 cutter/pachet

Cutter metalic Angelo Confectionat din otel inoxidabil, prevazut cu doua lame din otel inoxidabil. Lungime cutter: 9 cm Inel cutter: 58 (22.8 mm) Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

500070 Cutter trabuc Angelo Black

1 cutter/pachet

Cutter pentru trabucuri Angelo confectionat din plastic cu doua lame din otel inoxidabil. Diametru cutter pentru trabuc : 26 mm..

500100 Cutter trabuc Angelo

1 cutter/pachet

Cutter pentru taiat trabucuri Angelo Confectionat din otel inoxidabil, prevazut cu doua lame din otel inoxidabil. Lungime cutter: 10 cm Inel cutter: 58 (22.8 mm) Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

500110 Cutter trabucuri Angelo

1 cutter/pachet

Cutter trabuc metalic Angelo Confectionat din otel inoxidabil, prevazut cu doua lame din otel inoxidabil. Lungime cutter: 9 cm Inel cutter: 58 (22.8 mm) Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

500250 Cutter trabuc Angelo

1 cutter/pachet

Cutter taiat trabuc Angelo Confectionat din otel inoxidabil, prevazut cu doua lame din otel inoxidabil. Lungime cutter: 9 cm Inel cutter: 55 (21.6 mm) Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

501000 Punch Trabucuri Angelo

1 punch/pachet

Descriere punch trabucuri AngeloPunch pentru trabucuri confectionat din otel inoxidabil.Diametru: 8 mmMaterial: otel inoxidabilPoate fi folosit si pe post de breloc.Se livreaza in cutie cadou Angelo.Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

501020 Punch trabucuri Angelo

1 punch/pachet

Punch trabucuri AngeloPunch pentru trabucuri cu blocator pentru o indemanare mai buna.Diametru: 8 mmMaterial: otel inoxidabilPoate fi folosit si pe post de breloc.Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

501070 Punch trabucuri Angelo

1 punch/pachet

Punch trabucuri Angelo  Confectionat din otel inoxidabil, este un puch elegant cu blocator pentru o indemanare mai buna. Diametru punch: 6 mm Livrare in cutie cadou, se poate folosi si pe post de breloc (doar la fumatorii de trabucuri)..

502010 Foarfeca trabuc Angelo Crom

1 foarfeca/pachet

Foarfeca pentru trabucuri Angelo cromata. Se livreaza in cutie cadou Angelo. Lungime foarfeca : 15 cm..

502020 Foarfeca trabuc Angelo Crom

1 foarfeca/pachet

Foarfeca pentru trabucuri Angelo Crom Foarfeca trabucuri confectionata din otel inoxidabil. Lungime foarfeca: 11.7 cm Livrare in cutie cadou Angelo Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

502040 Foarfeca trabuc Angelo Black

1 foarfeca/pachet

Foarfeca pentru taiat trabucuri Angelo Black Foarfeca eleganta confectionata din otel inoxidabil. Lungime foarfeca: 14 cm Culoare foarfeca: negru mat Livrare in cutie cadou Angelo...

591082 Cutter trabucuri Black

1 cutter/pachet

Cutter taiat trabuc Black Confectionat din plastic rezistent, prevazut cu doua lame din otel inoxidabil. Inel: 63 (24,8 mm)Contine suport pentru trabucuriGama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

591821 Foarfeca cutter trabucuri

1 foarfeca/pachet

Foarfeca cutter trabucuri Foarfeca pentru taiat trabucuri confectionata din otel inoxidabil.Lungime foarfeca: 15 cm Inel: 34 si 58 (13,5 si 23 mm)Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

500230 Cutter trabuc Angelo

1 cutter/pachet

Cutter trabucuri Angelo Confectionat din otel inoxidabil, prevazut cu doua lame din otel inoxidabil. Lungime cutter: 9 cm Inel cutter: 55 (21.6 mm) Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

500280 Cutter trabuc Angelo metal

1 cutter/pachet

Cutter pentru trabucuri Angelo metalic cu doua lame din otel inoxidabil. Se livreaza in cutie cadou Angelo. Diametru cutter pentru trabuc : 21 mm..

281060 Bricheta trabucuri cu cutter Caseti

1 bucata/display, flacara antivant

Bricheta pentru trabucuri cu cutter Caseti Caracteristici: - 1 arzator - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil - contine cutter pentru taiat trabucuri - inel: 44 (17.32 mm) Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete pentru trabucuri (click)..

287010 Cutter trabuc Caseti Black

1 cutter/pachet

Cutter premium pentru taiat trabuc Caseti Black Confectionat din otel inoxidabil, prevazut cu doua lame din otel inoxidabil. Inaltime cutter: 6.8 cm Latime cutter: 4.1 cm Diametru cutter: 52 mm Livrare in cutie cadou Caseti...

287011 Cutter trabucuri Caseti Red

1 cutter/pachet

Descriere cutter trabucuri Caseti RedCutter trabucuri cu doua lame din otel inoxidabil.Inaltime cutter: 6.8 cmLatime cutter: 4.1 cmInel: 56 (22.05 mm)Culoare: RosuLivrare in cutie cadou Caseti.Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

287012 Cutter Trabucuri Caseti Orange

1 cutter/pachet

Descriere cutter trabucuri Caseti OrangeCutter trabucuri cu doua lame din otel inoxidabil.Inaltime cutter: 6.8 cmLatime cutter: 4.1 cmInel: 56 (22.05 mm)Culoare: PortocaliuLivrare in cutie cadou Caseti.Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..

287013 Cutter trabucuri Caseti Yellow

1 cutter/pachet

Descriere cutter trabucuri Caseti YellowCutter trabucuri cu doua lame din otel inoxidabil.Inaltime cutter: 6.8 cmLatime cutter: 4.1 cmInel: 56 (22.05 mm)Culoare: GalbenLivrare in cutie cadou Caseti.Gama completa de cutter pentru trabucuri (click)..