Categorii

250022 Bricheta Arzator Eurojet Black

Bricheta arzator cu gaz.

Bricheta cu arzator Eurojet Black Caracteristici: - aprindere quart - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - temperatura flacara: maxim 1300 grade C - siguranta pentru aprindere accidentala - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. ..

251013 Bricheta antivant EuroJet

Bricheta antivant EuroJet.

Bricheta metalica antivant EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functionaza cu gaz butan(gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa...

Bricheta EuroJet Insert Double Flame

Interior bricheta EuroJet Insert Double Flame.

Interior pentru bricheta EuroJet Insert Double Flame Caracteristici: Tip flacara: antivant - dublu jet Functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) Material: otel inoxidabil Compatibil cu toate carcasele tip Zippo. Brichetele se livreaza fara gaz, trebuiesc incarcate. Gama completa de accesorii brichete (click)..

Bricheta Metalica Angel 14

Bricheta metalica cu benzina, 24 bucati/display.

Bricheta metalica cu benzina Angel 14. Brichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate. Diferite modele. ..

Bricheta Metalica Angel 9

Bricheta metalica cu benzina, 4 bucati/display.

Bricheta metalica cu benzina Angel 9. Brichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate. Diferite modele. ..

Pietre pentru brichete RioTabak

9 pietre/pachet, 24 pachete/display

Pietre de schimb pentru brichete RioTabakPachetul contine 9 pietre de schimb pentru brichete.Gama completa de accesorii brichete (click)..

Suport bricheta Altora

Suport retractabil pentru brichete

Suport pentru bricheta AltoraSuport retractabil pentru brichete.Lungime: 80 cmMaterial: metal, plastic si material cauciucatCulori disponibile: rosu, alb, albastru, negru si rozSuportul este conceput pentru a tine orice tip de bricheta de dimensiune standard. Cu ajutorul carabinei metalice poate fi agatat cu usurinta la curea sau rucsac si va ofera acces rapid la un foc.Pastrarea brichetei intr-un suport retractabil Altora va scapa de ‘imprumutarea’ nedorita a brichetei de catre prieteni ;)Ideal..

Bricheta Angel 35

Bricheta antivant, 50 bucati/display.

Bricheta cu flacara antivant Angel 35 Caracteristici: - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din plastic Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta Angel 39

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Bricheta reglabila cu gaz Angel 39 Caracteristici: - flacara antivant - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - reglaj pentru controlul fluxului de gaz - bricheta confectionata din plastic - exterior print Gama completa de brichete cu gaz (click) ..

Bricheta Angel 45

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Bricheta ieftina gaz Angel 45 Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - bricheta confectionata din plastic - exterior print Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta Djeep Altora

10 buc/display

Bricheta Djeep Altora Caracteristici: - flacara normala calda - 3500 aprinderi garantat - aprindere cu piatra - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - bricheta confectionata din plastic rezistent Producator: Djeep Tara de productie: Franta Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa Gama completa de brichete cu gaz (click)..

260037 Bricheta Eurojet

20 bucati/display, flacara antivant

Bricheta metalica Eurojet Rainbow Matt Caracteristici: - 1 arzator - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functionaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Gama completa de brichete antivant (click)..

260038 Bricheta EuroJet

25 bucati/display, flacara antivant
260038 Bricheta EuroJet anti-vant Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz - bricheta confectionata din metal Gama completa de brichete antivant (click)..

Bricheta Angel 21 Female dancer

Bricheta piezo, 50 buc/display

Bricheta piezo Angel 21 Female dancer Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz - bricheta confectionata din plastic Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Angel 4 Rubber Gold

Bricheta piezo.

Bricheta piezo cu gaz Angel 4 Rubber Gold. Brichete reincarcabile, material exterior cauciucat. Culoare : negru mat  ..

Bricheta Angel 52 Color

50 brichete/display.

Bricheta cu gaz Angel 52 Color Brichete reincarcabile cu gaz. ..

Bricheta Gaz 1

Bricheta piezo, 50 bucati/display

Bricheta metalica gaz Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - bricheta confectionata din metal Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Gaz 11 (suport telefon)

Bricheta piezo, 50 buc/display.
Bricheta suport de telefon cu gaz Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz - bricheta confectionata din plastic- prevazuta cu un suport pentru telefon Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Gaz 3 (desfacator)

Bricheta piezo cu desfacator, 50 bucati/display

Bricheta cu desfacator Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - bricheta confectionata din plastic - desfacator sticle/capace Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Gaz 4 LED

Bricheta piezo cu lanterna, 50 bucati/display

Bricheta cu led Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - bricheta confectionata din metal - Lanterna LED incorporat Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Gaz 5 LED

Bricheta piezo cu lanterna, 50 bucati/display

Bricheta cu lumina Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - bricheta confectionata din metal - Lanterna LED incorporat Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Gaz 7 (lingou)

Bricheta gaz in forma de longou de aur.

Bricheta lingou de aur Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - bricheta confectionata din metal - dimensiuni: 67 x 26 x 11 mm Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Angel 23

Bricheta piezo, 50 buc/display.

Bricheta plastic piezo Angel 23Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz - bricheta confectionata din plastic Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta Angel 34

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Bricheta antivant Angel 34 Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - exterior cauciucat Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta Angel 41 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display.

Bricheta Angel antivant Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click) ..

Bricheta Angel 46 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display.

Bricheta piezo antivant Angel 46 Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click) ..

Bricheta Angel 49 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display.

Bricheta ieftina antivant Angel 49 Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta cu benzina RioTabak

Bricheta metalica cu benzina.

Bricheta metalica cu benzina RioTabakTip flacara: normalaCombustibil: benzinaMaterial: metalExterior: negruBrichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate.Gama completa de brichete cu benzina (click)..

Bricheta Gaz 12 LED Turbo (antivant)

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Bricheta piezo antivant Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - lanterna LED incorporata Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Gaz 13 LED Turbo (antivant)

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Bricheta flacara antivant Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - lanterna LED incorporata Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Gaz 9 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display.

Bricheta antivant cu gaz Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta gaz RioTabak

Bricheta piezo, 50 buc/display

Bricheta piezo din plastic RioTabak Caracteristici: - flacara normala - bricheta confectionata din plastic Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu gaz (click)..

240130 Bricheta Angel Austria Chrome

Bricheta metalica cu benzina.

Bricheta metalica cu benzina Angel Austria Chrome Tip flacara: normala Combustibil: benzina Material: metal Exterior: argintiu Brichetele se livreaza fara benzina, trebuie incarcate. Gama completa de brichete cu benzina (click)..

240150 Bricheta Angel Austria Gold

Bricheta metalica cu benzina.

Bricheta metalica cu benzina Angel Austria Gold Brichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate...

240160 Bricheta Angel Austria Copper

Bricheta metalica cu benzina.

Bricheta metalica cu benzina Angel Austria Copper Brichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate...

Bricheta Clipper 1

24 bucati/display

Bricheta ClipperCaracteristici:- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta)- piatra detasabila- confectionata din plastic- exterior: Psycho FormalinGama completa de brichete clipper (click)..

Bricheta Clipper 10 Sunset Gradient

12 bucati/display

Bricheta Clipper Sunset Gradient Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din metal - exterior: Sunset GradientLivrare in cutie metalica Clipper. Gama completa de brichete Clipper (click)..

Bricheta Clipper 11 Gold

12 bucati/display

Bricheta Clipper reutilizabila Gold Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din metal - exterior: GoldLivrare in cutie metalica Clipper. Gama completa de brichete Clipper (click)..

Bricheta Clipper 12

24 bucati/display

Bricheta originala Clipper Hippie Lifestyle 2 Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din plastic - exterior: Hippie Lifestyle 2 Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta Clipper 13

24 brichete/display

Bricheta ieftina Clipper Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din plastic - exterior: Reggae Life Gama completa de brichete (click)..

Bricheta Clipper 14 Deep Blue

12 brichete metalice/display

Bricheta metalica Clipper de vanzare Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din metal - exterior: deep blue Livrare in cutie metalica Clipper. Descopera gama completa de bricheta cu gaz (click)..

Bricheta Clipper 15

24 bucati/display

Bricheta cu gaz Clipper Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din plastic - exterior: Real Fabric Gama completa de brichete clipper (click)..

Bricheta Clipper 16 - rainbow

12 brichete/display

Bricheta metalica Clipper - rainbow Brichete reincarcabile, confectionata din metal. Livrare in cutie metalica Clipper. ..

Bricheta Clipper 17 Gradient Elegance

12 brichete metalice/display

Bricheta metalica Clipper Gradient Elegance Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din metal - exterior: Gradient Elegance Livrare in cutie metalica Clipper. Descopera gama completa de bricheta cu gaz (click)   ..

Bricheta Clipper 18 Leaves Silhouette

12 bucati/display

Bricheta Clipper metal Leaves Silhouette Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din metalic - exterior: Leaves SilhouetteLivrare in cutie metalica Clipper. Gama completa de brichete Clipper (click) ..

Bricheta Clipper 19

24 bucati/display

Bricheta cu gaz Clipper Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din plastic - exterior: Hippie Lifestyle Gama completa de brichete cu gaz (click) ..

Bricheta Clipper 2

24 bucati/display

Bricheta de vanzare Clipper Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din plastic - exterior: Terror Pumpkins Gama completa de brichete cu gaz (click) ..

Bricheta Clipper 20 Metallic Flowers

12 brichete/display

Bricheta gaz Clipper Metallic Flowers Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din metal - exterior: Metallic FlowersLivrare in cutie metalica Clipper. Gama completa de brichete Clipper (click) ..