Categorii

250022 Bricheta Arzator Eurojet Black

Bricheta arzator cu gaz.

Bricheta cu arzator Eurojet Black Caracteristici: - aprindere quart - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - temperatura flacara: maxim 1300 grade C - siguranta pentru aprindere accidentala - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. ..

251013 Bricheta antivant EuroJet

Bricheta antivant EuroJet.

Bricheta metalica antivant EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functionaza cu gaz butan(gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa...

Bricheta EuroJet Insert Double Flame

Interior bricheta EuroJet Insert Double Flame.

Interior pentru bricheta EuroJet Insert Double Flame Caracteristici: Tip flacara: antivant - dublu jet Functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) Material: otel inoxidabil Compatibil cu toate carcasele tip Zippo. Brichetele se livreaza fara gaz, trebuiesc incarcate. Gama completa de accesorii brichete (click)..

Bricheta Metalica Angel 14

Bricheta metalica cu benzina, 24 bucati/display.

Descriere bricheta Metalica Angel 14Tip flacara: normalaCombustibil: benzinaMaterial: metalDiverse Modele.Brichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate.Info: Fiecare bricheta vine insotita de un pachet de 9 pietre de schimb pentru brichete RioTabak.Gama completa de brichete cu benzina (click)..

Bricheta Metalica Angel 9

Bricheta metalica cu benzina, 4 bucati/display.

Bricheta metalica cu benzina Angel 9. Brichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate. Diferite modele. ..

Bricheta Metalica DM2

Bricheta metalica cu benzina, 10 bucati/display.

Bricheta metalica cu benzina DM 2 Brichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate...

Pietre pentru brichete RioTabak

9 pietre/pachet, 24 pachete/display

Pietre de schimb pentru brichete RioTabakPachetul contine 9 pietre de schimb pentru brichete.Gama completa de accesorii brichete (click)..

Suport bricheta Altora

Suport retractabil pentru brichete

Suport pentru bricheta AltoraSuport retractabil pentru brichete.Lungime: 80 cmMaterial: metal, plastic si material cauciucatCulori disponibile: rosu, alb, albastru, negru si rozSuportul este conceput pentru a tine orice tip de bricheta de dimensiune standard. Cu ajutorul carabinei metalice poate fi agatat cu usurinta la curea sau rucsac si va ofera acces rapid la un foc.Pastrarea brichetei intr-un suport retractabil Altora va scapa de ‘imprumutarea’ nedorita a brichetei de catre prieteni ;)Ideal..

Bricheta BIC Maxi Color (J26)

50 brichete/display

Bricheta din plastic BIC Maxi Color Caracteristici:- functioneaza cu gaz butan - confectionata din plastic Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta BIC Mini Pastel (J25)

50 brichete/display

Bricheta cu gaz BIC mini pastel Caracteristici:- functioneaza cu gaz butan - confectionata din plastic Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta BIC Slim (J23)

50 brichete/display

Bricheta colorata din plastic BIC Slim Caracteristici:- functioneaza cu gaz butan - confectionata din plastic Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta BIC Utility (J38)

16 brichete/display

Bricheta pentru aragaz BIC Utility Caracteristici:- functioneaza cu gaz butan - confectionata din plastic Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Gaz brichete RioTabak (300 ml) Universal

12 buc/folie, 72 buc/bax

Gaz incarcat brichete RioTabak (300 ml)Cantitate: 300 mlContine 5 duze/adaptoare diferite situate in interiorul capacului, asigurand compatibilitatea cu orice tip/model de bricheta reincarcabila cu gaz.Gaz lichefiat ultrarafinat de cea mai buna calitate, pentru performante excelente.Pastrati recipientul intr-un loc bine aerisit departe de orice sursa de incendiu.Luati masuri de precautie impotriva descarcarilor statice.Recipient sub presiune, nu-l expuneti la temperaturi de peste 50 grade Celsiu..

Bricheta Djeep Altora

10 buc/display

Bricheta Djeep Altora Caracteristici: - flacara normala calda - 3500 aprinderi garantat - aprindere cu piatra - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - bricheta confectionata din plastic rezistent Producator: Djeep Tara de productie: Franta Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa Gama completa de brichete cu gaz (click)..

260038 Bricheta EuroJet

25 bucati/display, flacara antivant
260038 Bricheta EuroJet anti-vant Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz - bricheta confectionata din metal Gama completa de brichete antivant (click)..

Bricheta Angel 21 Female dancer

Bricheta piezo, 50 buc/display

Bricheta piezo Angel 21 Female dancer Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz - bricheta confectionata din plastic Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Angel 22 (antivant) Metalic

Bricheta antivant, 25 bucati/display
Bricheta cu gaz Angel 22 Caracteristici:- flacara antivant- bricheta reincarcabila cu gaz- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz- bricheta confectionata din plastic rezistent (carcasa metalica)Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa.Gama completa de brichete cu flacara antivant (click) ..

Bricheta Angel 4 Rubber Gold

Bricheta piezo.

Bricheta piezo cu gaz Angel 4 Rubber Gold. Brichete reincarcabile, material exterior cauciucat. Culoare : negru mat  ..

Bricheta Angel 52 Color

50 brichete/display.

Bricheta cu gaz Angel 52 Color Brichete reincarcabile cu gaz. ..

Bricheta Gaz 1

Bricheta piezo, 50 bucati/display

Bricheta metalica gaz Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - bricheta confectionata din metal Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Gaz 10 (Harlequin)

Bricheta flacara normala, 50 buc/display.

Descriere Bricheta Gaz 10 (Harlequin)Caracteristici:- aprindere cu piatra- flacara normala- bricheta reincarcabila cu gaz- reglaj pentru controlul fluxului de gaz- bricheta confectionata din plastic- diferite culori (Harlequin)Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Gaz 11 (suport telefon)

Bricheta piezo, 50 buc/display.
Bricheta suport de telefon cu gaz Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz - bricheta confectionata din plastic- prevazuta cu un suport pentru telefon Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Gaz 3 (desfacator)

Bricheta piezo cu desfacator, 50 bucati/display

Bricheta cu desfacator Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - bricheta confectionata din plastic - desfacator sticle/capace Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Gaz 4 LED

Bricheta piezo cu lanterna, 50 bucati/display

Bricheta cu led Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - bricheta confectionata din metal - Lanterna LED incorporat Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Gaz 5 (Sexy Girls)

Bricheta piezo, 50 bucati/display

Descriere Bricheta Gaz 5 (Sexy Girls)Caracteristici:- aprindere piezo- flacara normala- bricheta reincarcabila cu gaz- reglaj pentru controlul fluxului de gaz- bricheta confectionata din plastic- diferite modeleGama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Gaz 6 (antivant)

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Descriere Bricheta Gaz 6 cu flacara antivant Caracteristici:- aprindere piezo- flacara antivant- bricheta reincarcabila cu gaz- reglaj pentru controlul fluxului de gaz- bricheta confectionata din plastic Gama completa de brichete flacara antivant (click)..

Bricheta Gaz 9 Color Mini

Bricheta flacara normala, 50 buc/display.

Descriere Bricheta Gaz 9Caracteristici:- aprindere cu piatra- flacara normala- bricheta reincarcabila cu gaz- reglaj pentru controlul fluxului de gaz- bricheta confectionata din plastic- diferite culoriGama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Angel 23

Bricheta piezo, 50 buc/display.

Bricheta plastic piezo Angel 23Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz - bricheta confectionata din plastic Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta Angel 24 (antivant)

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Descriere bricheta Angel 24 (antivant)Bricheta din plastic cu print exterior si flacara antivantCaracteristici:flacara antivantbricheta reincarcabila cu gazreglaj pentru controlul fluxului de gazbricheta confectionata din plasticGama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Angel 28 Turbo

Bricheta piezo, 50 buc/display.

Bricheta piezo cu gaz Angel 28 Turbo. Brichete reincarcabile, flacara antivant, material exterior cauciucat. Culoare : negru mat ..

Bricheta Angel 34

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Bricheta antivant Angel 34 Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - exterior cauciucat Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta Angel 41 Turbo

Bricheta antivant 25 bucati/display.

Descriere Bricheta antivant Angel 41 Turbo Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Gama completa de brichete flacara antivant (click) ..

Bricheta Angel 44 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display.

Descriere bricheta Angel 44 (antivant)Bricheta cu exterior metalic si flacara antivantCaracteristici:flacara antivantbricheta reincarcabila cu gazreglaj pentru controlul fluxului de gazbricheta confectionata din plastic cu exterior metalicGama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Angel 45 (antivant)

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Descriere bricheta Angel 45 (antivant)Bricheta confectionata din plastic cu flacara antivantCaracteristici:flacara antivantbricheta reincarcabila cu gazreglaj pentru controlul fluxului de gazbricheta confectionata din plasticGama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Angel 46 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display.

Bricheta piezo antivant Angel 46 Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click) ..

Bricheta Angel 49 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display.

Bricheta ieftina antivant Angel 49 Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta cu benzina RioTabak

Bricheta metalica cu benzina.

Descriere bricheta cu benzina RioTabakTip flacara: normalaCombustibil: benzinaMaterial: metalExterior: negruBrichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate.Info: Fiecare bricheta vine insotita de un pachet de 9 pietre de schimb pentru brichete RioTabak.Gama completa de brichete cu benzina (click)..

Bricheta Gaz 12 LED Turbo (antivant)

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Bricheta piezo antivant Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - lanterna LED incorporata Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Gaz 13 LED Turbo (antivant)

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Bricheta flacara antivant Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - lanterna LED incorporata Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Gaz 15 i-Lighter Large

30 bucati/display

Descriere Bricheta Gaz 15 i-Lighter LargeCaracteristici:- flacara normala- aprindere cu piatra- bricheta reincarcabila cu gaz- reglaj pentru controlul fluxului de aer si gazGama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Gaz 2 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display

Bricheta antivant gaz Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Gaz 8 (antivant)

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Descriere bricheta gaz 8 antivant din plastic Caracteristici:- aprindere piezo - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz - bricheta confectionata din plastic Gama completa de brichete flacara antivant (click)..

Bricheta gaz RioTabak

Bricheta piezo, 50 buc/display

Bricheta piezo din plastic RioTabak Caracteristici: - flacara normala - bricheta confectionata din plastic Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta Narcos Seria 1

30 bucati/display

Descriere Bricheta Narcos Seria 1 Caracteristici: - flacara normala- aprindere cu piatra - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Narcos Seria 2

30 bucati/display

Descriere Bricheta Narcos Seria 2 Caracteristici: - flacara normala- aprindere cu piatra - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Narcos Seria 3

30 bucati/display

Descriere Bricheta reincarcabila Narcos Seria 3 Caracteristici: - flacara normala- aprindere cu piatra - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Gama completa de brichete flacara normala (click)..

240130 Bricheta Angel Austria Chrome

Bricheta metalica cu benzina.

Bricheta metalica cu benzina Angel Austria Chrome Tip flacara: normala Combustibil: benzina Material: metal Exterior: argintiu Brichetele se livreaza fara benzina, trebuie incarcate. Gama completa de brichete cu benzina (click)..

240150 Bricheta Angel Austria Gold

Bricheta metalica cu benzina.

Bricheta metalica cu benzina Angel Austria Gold Brichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate...