Categorii

250022 Bricheta Arzator Eurojet Black

Bricheta arzator cu gaz.

Bricheta cu arzator Eurojet Black Caracteristici: - aprindere quart - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - temperatura flacara: maxim 1300 grade C - siguranta pentru aprindere accidentala - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. ..

251013 Bricheta antivant EuroJet

Bricheta antivant EuroJet.

Bricheta metalica antivant EuroJet Caracteristici: - 1 arzator - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functionaza cu gaz butan(gaz de bricheta, nu este inclus) - confectionata din otel inoxidabil Livrare in cutie cadou EuroJet. Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa...

Bricheta EuroJet Insert Double Flame

Interior bricheta EuroJet Insert Double Flame.

Interior pentru bricheta EuroJet Insert Double Flame Caracteristici: Tip flacara: antivant - dublu jet Functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) Material: otel inoxidabil Compatibil cu toate carcasele tip Zippo. Brichetele se livreaza fara gaz, trebuiesc incarcate. Gama completa de accesorii brichete (click)..

Bricheta Metalica Angel 9

Bricheta metalica cu benzina, 4 bucati/display.

Bricheta metalica cu benzina Angel 9. Brichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate. Diferite modele. ..

Bricheta Metalica DM2

Bricheta metalica cu benzina, 10 bucati/display.

Bricheta metalica cu benzina DM 2 Brichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate...

Bricheta Djeep Altora

10 buc/display

Bricheta Djeep Altora Caracteristici: - flacara normala calda - 3500 aprinderi garantat - aprindere cu piatra - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - bricheta confectionata din plastic rezistent Producator: Djeep Tara de productie: Franta Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta Angel 21 Weed (LED)

Bricheta piezo cu lanterna, 50 buc/display.

Bricheta piezo cu led Angel 21 Weed Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - bricheta confectionata din metal - Lanterna LED incorporat Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Angel 32

50 brichete/display

Bricheta ieftina de vanzare Caracteristici: - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - bricheta confectionata din plastic Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Angel 4 Rubber Gold

Bricheta piezo.

Bricheta piezo cu gaz Angel 4 Rubber Gold. Brichete reincarcabile, material exterior cauciucat. Culoare : negru mat  ..

Bricheta Gaz 3 (desfacator)

Bricheta piezo cu desfacator, 50 bucati/display

Bricheta cu desfacator Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - bricheta confectionata din plastic - desfacator sticle/capace Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Gaz 4 LED

Bricheta piezo cu lanterna, 50 bucati/display

Bricheta cu led Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - bricheta confectionata din metal - Lanterna LED incorporat Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Gaz 5 LED

Bricheta piezo cu lanterna, 50 bucati/display

Bricheta cu lumina Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - bricheta confectionata din metal - Lanterna LED incorporat Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Gaz 6 LED

Bricheta piezo cu lanterna, 50 bucati/display

Bricheta cu lanterna Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - bricheta confectionata din metal - Lanterna LED incorporat Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Angel 23 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display.

Bricheta antivant piezo Angel 23 Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click) ..

Bricheta Angel 28 Turbo

Bricheta piezo, 50 buc/display.

Bricheta piezo cu gaz Angel 28 Turbo. Brichete reincarcabile, flacara antivant, material exterior cauciucat. Culoare : negru mat ..

Bricheta Angel 34

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Bricheta antivant Angel 34 Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - exterior cauciucat Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta Angel 38

Bricheta antivant, 50 buc/display.

Bricheta antivant Angel 38 Caracteristici: - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - dimensiune standard - confectionata din plastic rezistent - exterior: cannabis Gama completa de brichete (click) ..

Bricheta Angel 46 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display.

Bricheta piezo antivant Angel 46 Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click) ..

Bricheta Angel 49 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display.

Bricheta ieftina antivant Angel 49 Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Angel 53

Bricheta antivant, 50 bucati/display.

Bricheta antivant ieftina Angel 53 Caracteristici: - flacara antivant - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta, nu este inclus) - dimensiune standard - confectionata din plastic rezistent - exterior: casino Gama completa de brichete flacara antivant (click)..

Bricheta cu benzina RioTabak

Bricheta metalica cu benzina.
Bricheta metalica cu benzina RioTabakTip flacara: normalaCombustibil: benzinaMaterial: metalExterior: negruBrichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate.Gama completa de brichete cu benzina (click)..

Bricheta Gaz 12 LED Turbo (antivant)

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Bricheta piezo antivant Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - lanterna LED incorporata Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Gaz 13 LED Turbo (antivant)

Bricheta antivant, 50 bucati/display

Bricheta flacara antivant Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - lanterna LED incorporata Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Gaz 14 Metal Case

Bricheta antivant, 25 buc/display

Bricheta metalica antivant Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Gaz 15 Metal Case

Bricheta antivant, 25 buc/display

Bricheta flacara antivant Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Gaz 2 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display

Bricheta antivant gaz Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta Gaz 9 (antivant)

Bricheta antivant, 50 buc/display.

Bricheta antivant cu gaz Caracteristici: - flacara antivant - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu flacara antivant (click)..

Bricheta gaz RioTabak

Bricheta piezo, 50 buc/display
Bricheta piezo reincarcabila RioTabak Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - bricheta confectionata din plastic Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa. Gama completa de brichete cu gaz (click)..

240150 Bricheta Angel Austria Gold

Bricheta metalica cu benzina.

Bricheta metalica cu benzina Angel Austria Gold Brichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate...

240160 Bricheta Angel Austria Copper

Bricheta metalica cu benzina.

Bricheta metalica cu benzina Angel Austria Copper Brichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate...

240170 Bricheta Angel Austria Chrome

Bricheta metalica cu benzina.

Bricheta metalica cu benzina Angel Austria Chrome Brichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate...

Bricheta Clipper 1

24 bucati/display

Bricheta ClipperCaracteristici:- functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta)- piatra detasabila- confectionata din plastic- exterior: finger up animals 2Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta Clipper 10

24 bucati/display

Bricheta Clipper Better Half Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din plastic - exterior: better half Gama completa de brichete clipper (click)..

Bricheta Clipper 11

24 bucati/display

Bricheta Clipper de vanzare Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din plastic - exterior: hand to hand Gama completa de brichete (click)..

Bricheta Clipper 16 - rainbow

12 brichete/display

Bricheta metalica Clipper - rainbow Brichete reincarcabile, confectionata din metal. Livrare in cutie metalica Clipper. ..

Bricheta Clipper 18

24 bucati/display

Bricheta Clipper Finger up Animals 1 Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din plastic - exterior: finger up animals 1 Gama completa de brichete (click) ..

Bricheta Clipper 19

24 bucati/display

Bricheta cu gaz Clipper Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din plastic - exterior: wild clan 4 Gama completa de brichete cu gaz (click) ..

Bricheta Clipper 20

24 bucati/display

Bricheta Clipper de vanzare Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din plastic - exterior: hippie party Gama completa de brichete cu gaz (click) ..

Bricheta Clipper 21 Pop Covers

30 bucati/display

Bricheta Clipper cu husa Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din plastic - husa protectoare - exterior: animals Gama completa de brichete cu gaz (click) ..

Bricheta Clipper 22

24 bucati/display

Bricheta cu piatra Clipper Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din plastic - exterior: stickers pattern Gama completa de brichete cu gaz (click) ..

Bricheta Clipper 25

24 bucati/display

Bricheta Clipper Whales Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din plastic - exterior: whales Descopera gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta Clipper 26

24 bucati/display

Bricheta Clipper 26 Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din plastic - exterior: wild clan 3 Gama completa de brichete cu gaz (click) ..

Bricheta Clipper 27 Motards

12 brichete metalice/display

Bricheta Clipper metal Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din metal - exterior: argintiu deschis / argintiu inchis Livrare in cutie metalica Clipper. Descopera gama completa de bricheta cu gaz (click)..

Bricheta Clipper 29

24 brichete/display

Bricheta Clipper plastic Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din plastic - exterior: warm pattern Gama completa de brichete (click)..

Bricheta Clipper 30 Pop Covers

30 bucati/display

Bricheta Clipper cu cover Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din plastic - husa protectoare - exterior: humors Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta Clipper 33

24 brichete/display

Bricheta Clipper Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din plastic - exterior: tattoo sentences Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta Clipper 35 Red Devil

12 brichete metalice/display

Bricheta metalica Clipper Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din metal - exterior: rosu Livrare in cutie metalica Clipper. Descopera gama completa de brichete cu gaz (click) ..

Bricheta Clipper 36 Black and Silver

12 brichete metalice/display

Clipper metalic Black and Silver Caracteristici: - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - piatra detasabila - confectionata din metal - exterior: negru si argintiu Livrare in cutie metalica Clipper. Descopera gama completa de brichete cu gaz (click) ..