Categorii

Accesorii pentru narghilea.


51008 Sita narghilea Kaya

Sita metalica pentru arome si tutun de narghilea

Sita metalica pentru arome si tutun de narghilea Diametru : 5 cm Adancime : 2,5 cm Sita metalica pentru creuzet narghilea, se foloseste cu tutun de narghilea si pietre/arome narghilea.  Se plaseaza in interiorul creuzetului dupa care adugati dupa preferinta tutun sau arome. important ! – aceasta este o sita doar pentru tutun sau arome, NU este pentru carbuni, atentie la ce creuzet aveti pe narghilea deoarece este compatibil DOAR cu creuzetele care au un diametru mai mare de 5 cm si o adan..

Perii Narghilea ALADIN Coloana

Perii pentru coloana narghilea, marca ALADIN Perii pentru curatat narghilea : - cu aceasta perie speciala, foarte eficienta si practica, puteti fi sigur ca in coloana de fum nu raman reziduuri ce ar putea afecta gustul si savoarea narghilelei - se recomanda curatarea coloanei de fum cu peria speciala de fiecare data cand schimbati aroma - pentru a prelungi durata de viata a narghilelei, curatati coloana de fum dupa fiecare folosire Pretul afisat este pentru o bucata. Fabricate in Germania..

Perii narghilea Aladin Sticla

Perii pentru vas narghilea Aladin Perii pentru curatat narghilea: - cu aceasta perie speciala, foarte eficienta si practica, puteti fi sigur ca in vasul de narghilea nu raman reziduri ce ar putea afecta gustul si savoarea narghilelei - se recomanda curatarea vasului de narghilea de fiecare data cand schimbati aroma - pentru a prelungi durata de viata a narghilelei, curatati vasul de narghilea dupa fiecare folosire Pretul afisat este pentru o bucata.Gama completa de accesorii narghilea (clic..

343402 Aprinzator carbuni narghilea Golden River 1000W

Aprinzator carbuni de narghilea.

Aprinzator de carbuni Golden River 1000W Putere: 1000W Alimentare: 220/240VDimensiuni: 23,5 x 23,5 x 10 cm Gratar din otel inoxidabil inclus. Protectie impotriva supraincalzirii. Gama completa de accesorii narghilea (click)..

600356 Aprinzator carbuni narghilea Zorr 600W

Aprinzator carbuni de narghilea.

Aprinzator electric pentru carbuni narghilea Zorr 600W Putere: 600W 220/230V, 50/60Hz Inaltime: 19 cm Material: metal Functie inteligenta de temperatura Consum redus de energie Protectie impotriva supraincalzirii Acest produs este fabricat in conformitate cu standardele BS EN ISO22702:2003 Gama completa de accesorii narghilea (click)..

63656 Cleste carbuni Kaya SAW

Lungime: 33 cm

Cleste narghilea Kaya SAW Lungime: 33 cm Material: otel inoxidabil si lemn Gama completa de accesorii pentru nargilea (click)..

63807 Cupola antivant KAYA din sticla

Inaltime : 22 cm

Cupola antivant pentru narghilea – confectionata din sticla rezistenta la temperaturi inalte. Diametru : 11,50 cm Inaltime : 22 cm Recomandata a se folosi cand se fumeaza in aer liber. Impiedica arderea rapida a aromei si consumarea carbunilor. Compatibila cu narghilea de dimensiuni mijlocii si mari. Producator : KAYA..

70349 Tava pentru Narghilea Kaya

Tava pentru narghilea KAYA

Tava inox pentru narghilea KAYADiametru: 22 cmDiametru gaura: 20 mmInaltime: 20 mmMaterial: otel inoxidabil (cromat)Producator: KayaAtentie! Coloana de fum din poza secundara nu este inclusa!Gama completa de accesorii pentru narghilea (click)..

91919 Tava pentru narghilea Kaya Black

Tava pentru narghilea Kaya Black

Tava pentru narghilea Kaya Black Diametru: 20 cm Diametru gaura: 18 mm Culoare: negru Material: otel inoxidabil Producator: Kaya..

99219 Perforator folie narghilea

Perforator folie narghilea.

Perforator pentru folie narghilea Caracteristici: Lungime totala: 10 cm Lungime perforator: 4 cm Confectionat din arc metalic flexibil. Descopera gama completa de accesorii narghilea (click)..

99804 Tava-scrumiera pentru narghilea KAYA

Diametru : 25 cm, sticla si inox.

Tava-scrumiera pentru narghilea marca Kaya. Diametru : 25 cm Diametru gaura : 2 cm Grosime sticla : 5 mm Tava pentru narghilea / scrumiera pentru narghilea, ofera un spatiu mare pentru cenusa. Indiferent ce narghilea alegeti, ea vine insotita de toate accesoriile necesare pentru folosinta inclusiv tava pentru carbuni. confectionata din sticla securizata. Producator : Kaya..

Cleste carbuni Eldin

Lungime: 22 cm

Cleste narghilea Kaya Eldin Material: metal Lungime: 22 cm Gama completa de accesorii pentru nargilea (click)..

Cleste carbuni Emira

Lungime: 23 cm

Cleste metalic narghilea Aladin Emira Material: metal Lungime: 23 cm Gama completa de accesorii pentru nargilea (click)..

Cleste carbuni narghilea Kaya Hammer

Lungime: 30 cm

Cleste inox carbuni narghilea Kaya HammerLungime: 30 cmLatime: 2 cmMaterial: otel inoxidabilPerforator folie aluminiu narghilea inclus.Producator: KayaGama completa de accesorii pentru narghilea (click)..

Cleste carbuni narghilea Klein

Lungime: 30 cm

Cleste metalic pentru carbuni de narghilea Klein Lungime: 30 cmMaterial: otel inoxidabilMarca: AladinGama completa de accesorii pentru nargilea (click)..

Cleste carbuni narghilea Spiky

Lungime: 18 cm

Cleste carbuni narghilea Spiky Lungime: 18 cm Material: otel inoxidabil Gama completa de accesorii pentru nargilea (click)..

Cleste carbuni narghilea Wing

Lungime: 16 cm

Cleste din inox pentru carbuni WingLungime: 16 cmMaterial: otel inoxidabilProducator: KayaGama completa de accesorii pentru narghilea (click)..

Cleste carbuni Syna

Lungime: 23 cm

Cleste narghilea Syna Material: metal Lungime: 23 cm Gama completa de accesorii pentru nargilea (click)..

Cupola Antivant Narghilea Big

Diametru : 110 mm

Cupola Antivant Big Size pentru narghilea. Recomandata a se folosi cand se fumeaza in aer liber. Impiedica arderea rapida a aromei si consumarea carbunilor. Compatibila cu narghilea de dimensiuni mijlocii si mari...

Cupola Termofor Narghilea Egipt

Inaltime: 26 cm

Cupola antivant Narghilea Egipt Diametru : 95 mm Inaltime: 260 mm Recomandata a se folosi cand se fumeaza in aer liber. Impiedica arderea rapida a aromei si consumarea carbunilor. Compatibila cu narghilea de dimensiuni mijlocii si mari. Tara de provenienta: Egipt..

Desinator Carbuni HMD Kefo

HMD desinator pentru narghilea

Desinator carbuni narghilea HMD Kefo Sistem de management al caldurii emanate de catre carbuni. Inlocuieste folia de aluminiu. Intrarea de caldura poate fi controlata perfect astfel incat sa se poata prelungii sesiunea de fumat narghilea fara a arde tutunul sau aroma. Confectionat din aluminiu Diametru depozitare carbuni: 78 mm Diametru baza (montare creuzet): 69 mm Capacitate carbuni: 4 Culoare: alb, albastru, negru sau rosu   Gama de accesorii pentru narghilea (click)..

Firebug Heat Management

Heat management pentru carbuni narghilea

Firebug Heat Management Sistem de management al caldurii emanate de catre carbuni. Inlocuieste folia de aluminiu. Intrarea de caldura poate fi controlata perfect astfel incat sa se poata prelungii sesiunea de fumat narghilea fara a arde tutunul sau aroma. Confectionat din aluminiu Inaltime: 30 mm Diametru baza(montare creuzet): 60 mm   Gama de accesorii pentru narghilea (click)..

Folie narghilea Rio No. 2 (20 m)

Folie aluminiu pentru carbuni de narghilea.

Folie aluminiu carbuni narghilea Rio 20 mFolie din aluminiu extra groasa pentru carbuni de narghilea.Rezistenta indelungata la temperaturi ridicate.Nu rugineste si nu dizolva niciun material toxic in timpul utilizarii.Lungime: 20 mLatime: 12.5 cmGrosime: 40 microniGama completa de accesorii narghilea (click)..

Folie narghilea Rio No.1 (10 m)

Folie aluminiu pentru carbuni de narghilea.

Folie aluminiu pentru carbuni narghilea RioFolie din aluminiu extra groasa pentru carbuni de narghilea.Rezistenta indelungata la temperaturi ridicate.Nu rugineste si nu dizolva niciun material toxic in timpul utilizarii.Lungime: 10 mLatime: 12.5 cmGrosime: 40 microniGama completa de accesorii narghilea (click)..

Folii Aluminiu Aladin 100 buc

Ambalate cate 100 folii/pachet.

Folii aluminiu Aladin pentru carbuni Folie din aluminiu patrata pentru carbuni de narghilea. Ambalate cate 100 folii/pachet. Gama completa de accesorii narghilea (click) ..

Furculita cu ac narghilea

Furculita pentru mix arome si perforare folie.

Furculita cu ac narghilea Accesoriu practic pentru punerea si aranjarea aromei sau a tutunului in creuzet. Poate fi folosit si ca perforator folie narghilea. Lungime: 17 cm Material: metal Vine insotit de husa din piele ecologica. Gama completa de accesorii pentru nargilea (click)..

Heat Manager Big Star

Heat management pentru narghilea

The Block Heat Management narghilea Big Star Sistem de management al caldurii emanate de catre carbuni. Inlocuieste folia de aluminiu. Intrarea de caldura poate fi controlata perfect astfel incat sa se poata prelungi sesiunea de fumat narghilea fara a arde tutunul sau aroma. Confectionat din aluminiu Inaltime: 40 mm Diametru baza (montare creuzet): 75 mmLungime maner: 42 mmAtentie! Creuzetul din poza secundara nu este inclus! Gama de accesorii pentru narghilea (click)..

Ice Bazooka Aladin Black

Lungime 36 CM.

Sipca pentru narghilea ICE BAZOOKA Aladin Black Sipca special conceputa pentru racire a fumului de narghilea inainte de inhalare. Mod de utilizare : introduceti in frigider timp de 1-2 ore contine un mix de glicerina special conceputa pentru inghetat montati pe furtunul de narghilea inainte de a incepe sa fumati Cu aceasta sipca ICE BAZOOKA de la ALADIN, veti avea parte de un fumat racoritor si o experienta de neuitat ! Lungime : 36 cm Diametru sipca : 6 cm P..

Ice Bazooka Aladin White

Lungime 36 CM.

Sipca pentru narghilea ICE BAZOOKA Aladin White Sipca special conceputa pentru racire a fumului de narghilea inainte de inhalare. Mod de utilizare : introduceti in frigider timp de 1-2 ore contine un mix de glicerina special conceputa pentru inghetat montati pe furtunul de narghilea inainte de a incepe sa fumati Cu aceasta sipca ICE BAZOOKA de la ALADIN, veti avea parte de un fumat racoritor si o experienta de neuitat ! Lungime : 36 cm Diametru sipca : 6 cm P..

Mini LED Narghilea – Vas

Diametru : 5 cm

LED pentru vas de narghilea Se monteaza la vasul de narghilea, lumineaza de la baza in sus. Caracteristici: – bec LED – diametru – 5 cm Tara de provenienta : Germania..

Perforator folie narghilea RYO

Perforator folie narghilea.

Perforator folie pentru narghilea RYO Caracteristici: Diametru: 6 cm Inaltime: 6 cm Material: plastic Spini: inox (9 mm) Gama completa de accesorii narghilea (click)..

Perii curatat narghilea aluminium

Perie pentru curatat creuzetul de narghilea.

Perie din aluminium pentru curatat creuzetul de narghilea. cu aceasta perie speciala, foarte eficienta si practica, puteti fi sigur ca creuzet nu raman reziduuri ce ar putea afecta gustul si savoarea narghilelei se recomanda curatarea creuzetului cu peria speciala de fiecare data cand schimbati aroma sau tutunul lungime 9 cm inaltime perii 1,5 cm Producator : KAYA..

Pompa electrica carbuni narghilea Aladin

Pompa aprins carbuni narghilea.

Pompa electrica carbuni narghilea Aladin Aceasta pompa de aer permite aprinderea rapida si fara efort a carbunilor de narghilea. Prevazuta cu un set de mustiucuri universale, alimentare 220 V. Producator: Aladin..

Protectie carbuni narghilea

1 bucata/cutie

Protectie pentru carbuni narghilea Grila de protectie previne caderea carbunilor si a jarului. Caracteristici: Inaltime: 20 cm Diametru: 13 cm Material: metal Culoare: argintiu Gama completa de accesorii narghilea (click)..

Recipient arome narghilea - inox

Capacitate : 1 kg

Recipient stocat arome narghilea sau tutun. Confectionat din inox, capac din sticla cu garnitura. Capacitate : 1 kg ..

Silencer-Difusor Narghilea Aladin

Acesta este un filtru silent pentru coloana de fum a narghilelei – confectionat din silicon

Acesta este un filtru silent pentru coloana de fum a narghilelei – confectionat din silicon Datorita gaurilor multiple acesta imparte bulele mari de aer in particule mai mici, ca urmare narghileaua se fumeaza mai silentios.   Producator : Aladin..

Suport Carbuni Narghilea Kaya Danubian

Inaltime: 38 cm


Suport pentru carbuni de narghilea marca Kaya Danubian - acest suport pentru carbuni de narghilea-incinisi este foarte util in transportul de la aprinzator la narghilea fara a avea surpirze neplacute. - inclus si un suport pentru cleste. - vas cu capac confectionat din otel inoxidabil, rezistent la temperaturi inalte. Diametru: 16 cm Inaltime: 38 cm Producator : KAYA..

Suport Carbuni Narghilea Kaya Oriental

Inaltime: 32 cm

Suport carbuni narghilea Kaya Acest suport pentru carbuni de narghilea-incinisi este foarte util in transportul de la aprinzator la narghilea fara a avea surpirze neplacute. Include si un suport pentru cleste. Confectionat din otel inoxidabil, rezistent la temperaturi inalte. Producator: Kaya Gama completa de accesorii narghilea (click)..

Vas Narghilea DM 5 Blue

Inaltime : 26 cm

Vas de sticla pentru narghilea. Culoare : albastru..

Vas Narghilea DM 6 Red

Inaltime : 26 cm

Vas de sticla pentru narghilea. Culoare : rosu Diametru : 45 mm..

Set Mockingbird

1 creuzet/pachet

Set Mockingbird pentru narghilea Set compus din creuzet si sita Mockingbird. Caracteristici: Diametru cupa: 60 mm Inaltime: 80 mm Diametru baza: 25 mm Creuzet confectionat din lut, compatibil cu narghilea de dimensiuni mijlocii si mari. Indiferent ce narghilea alegeti, ea vine insotita de toate accesoriile necesare pentru folosinta inclusiv creuzet. Tara de provenienta: Germania Gama completa de creuzet narghilea (click)..

Sita Mockingbird Narghilea

Diametru : 90 mm

Sita Mockingbird pentru narghilea Se ataseaza pe creuzet iar deasupra se pot pune carbunii aprinsi. Perfect compatibila cu creuzet Aladin, creuzetul se achizitioneaza separat...

Maner furtun narghilea Aladin X1

Lungime: 29 cm

Mustiuc pentru narghilea Aladin Confectionat din otel inoxidabil Caracteristici : Lungime maner: 29 cm Culoare: albastru Doua piese, conector narghilea si maner. Producator: Aladin..

Maner furtun narghilea Aladin x2

Lungime: 29 cm

Mustiuc metalic narghilea Aladin Confectionat din otel inoxidabil Caracteristici : Lungime maner: 29 cm Culoare: rosu Doua piese, conector narghilea si maner. Producator: Aladin..

Maner furtun narghilea Aladin X4 Sticla

Lungime: 39 cm

Maner pentru narghilea Aladin X4 Sticla Confectionat integral din sticla. Caracteristici:Lungime: 39 cmDiametru: 18 mmCuloare: transparentO singura piesaGama completa de accesorii narghilea (click)..

Maner furtun narghilea Aladin X5 Black (Set)

Lungime: 38 cm

Mustiuc maner pentru narghilea Aladin Confectionat din aluminiu Caracteristici: Lungime maner: 38 cm Culoare: negru Doua piese, conector narghilea si maner. Producator: AladinGama completa de mustiucuri pentru narghilea (click)..

Perii curatat narghilea bol

Perie pentru curatat bol de narghileaPerii pentru curatat narghilea:- cu aceasta perie speciala, foarte eficienta si practica, puteti fi sigur ca in vasul de narghilea nu raman reziduuri ce ar putea afecta gustul si savoarea narghilelei- se recomanda curatarea vasului de narghilea de fiecare data cand schimbati aroma- pentru a prelungi durata de viata a narghilelei, curatati vasul de narghilea dupa fiecare folosirePretul afisat este pentru o bucata.Gama completa de accesorii narghilea (click)..

343400 arzator carbuni Golden River

Arzator pentru carbuni de narghilea 600W.

Arzator pentru carbuni de narghilea, marca Golden River Dotat cu gratar din tabla, pe care se poate aseza carbunii. Important: acest produs nu este facut pentru uz industrial, deci, folosirea lui in fiecare zi in permanenta duce la defectarea lui deoarece carbunele de narghilea se incalzeste la 600 grade celsius. Buton pentru reglare temperatura. 600 W, AC 220 -240 V 50/ 60 Hz.electric. Acest produs este fabricat in conformitate cu standardele BS EN ISO22702:2003. Tara..