Categorii

Portofel Tutun Piele Ecologica

Portofele pentru tutun confectionate din piele ecologica.


Portofel Tutun Angel Black 2

Portofel pentru tutun de rulat Angel Black 2. Include suport pentru foite mici si doua buzunare interioare. Buzunarul din spate este pentru pachetul de tutun si cel din fata pentru filtre si bricheta...

Portofel Tutun RYO 11 Pipa

Portofel pentru tutun de pipa

Portofel pentru tutun de pipa RYO 11 Saculet pentru tutun confectionat din piele ecologica, culoare neagra.Caracteristici:- inchidere cu cordon- inaltime: 11 cmGama completa de portofele pentru pipa (click)..

628911 Portofel tutun Zippo

Portofel tutun din material textil si piele naturala.

Portofel pentru tutun Zippo Confectonat din material textil (denim) si piele naturala. Caracteristici: - inchidere magnetica - include suport pentru foite si doua buzunare pe interior, dintre care unul dedicat pentru tutun. Gama completa de portofele tutun piele naturala (click)..

RAW Ryot Flat Pack (antimiros)

Confectionat din material cauciucat durabil.
RAW Ryot Flat PackInchidere cu scai.Etansare anti miros.Rezistenta la apa (impermeabil).Rezistenta indelungata.Dimensiuni: 2,8 x 16 x 8,9 cmGama completa de accesorii (click)..

Portofel Tutun Angel Black

Portofelul pentru tutun de rulat Angel Black. Include suport pentru foite mici si doua buzunare interioare. Buzunarul din spate este pentru pachetul de tutun si cel din fata pentru filtre si bricheta...