Categorii

Carbuni Narghilea

Carbuni pentru narghilea.


Carbuni Narghilea Golden River Cocos (40 mm)

10 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Golden River Cocos 40 mmPretul afisat este pentru un pachet cu 10 tablete de carbuni. Diametru: 40 mmObtinuti din coaja de cocos presata. Fumul acestora este inodor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare.Acesti carbuni sunt folositi si recomandati de toti fumatorii experimentati de narghilea. Tara de provenienta : GermaniaDescopera gama completa de carbuni pentru narghilea (click)..

Carbuni Carbopol Air Crown (40 Mmm)

10 pachete/display

Descriere carbuni Carbopol Air Crown (40 mm)Pachet cu 10 tablete de carbuni autoaprinzatori pentru narghilea.Caracteristici:Diametru carbune: 40 mmTimp de ardere: +/- 60 minuteAprindere rapida, ardere lenta, air heat, putere calorica foarte mare.Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tablete de carbuni.Tara de provenienta: PoloniaGama completa de carbuni narghilea (click)..

Carbuni Narghilea Cocodice-Cocos (1 kg)

64 carbuni/pachet

Carbuni din cocos pentru narghilea, marca Cococdice la pachet de 1 kg. Dimensiune carbune: 26x26x26 mm Acesti carbuni de narghilea sunt obtinuti din lemn de cocos presat. Fumul acestora este inodor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare. Acesti carbuni sunt folositi si recomandati de toti fumatorii experimentati de narghilea. Tara de provenienta: Germania Gama completa de carbuni narghilea (click)..

Carbuni Narghilea Golden River (33 mm)

10 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Golden River 33 mm Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tablete de carbuni.Diametru: 33 mm Tara de provenienta: GermaniaDescopera gama completa de carbuni pentru narghilea (click) ..

Carbuni Narghilea Golden River (40 mm)

10 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Golden River 40 mm Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tablete de carbuni.Diametru: 40 mm Tara de provenienta: GermaniaDescopera gama completa de carbuni pentru narghilea (click)..

Carbuni Narghilea Golden River Capsuni (33 mm)

10 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Golden River Capsuni 33 mm Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tablete de carbuni.Diametru: 33 mm Aroma: capsuni Tara de provenienta: GermaniaDescopera gama completa de carbuni pentru narghilea (click) ..

Carbuni Narghilea Golden River Cirese (33 mm)

10 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Golden River Cirese 33 mm Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tablete de carbuni.Diametru: 33 mm Aroma: cirese Tara de provenienta: GermaniaDescopera game completa de carbuni pentru narghilea (click) ..

Carbuni Narghilea Golden River Menta (33 mm)

10 bucati/pachet

Carbuni pentru narghilea Golden River Menta 33 mm Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tablete de carbuni.Diametru: 33 mm Aroma: menta Tara de provenienta: GermaniaDescopera gama completa de carbuni pentru narghilea (click) ..

Carbuni Narghilea Golden River Mere (33 mm)

10 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Golden River Mere 33 mm Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tablete de carbuni. Aroma: mere Tara de provenienta: GermaniaDescopera gama completa de carbuni pentru narghilea (click)..

Carbuni Narghilea Golden River Mixed Colors (33 mm)

10 carbuni/pachet, 8 pachete/display

Descriere Carbuni Narghilea Golden River Mixed Colors (33 mm)Pachet cu 10 tablete de carbuni colorati autoaprinzatori pentru narghilea.Diametru carbune: 33 mmAprindere rapida, se pot aprinde cu orice tip de bricheta.Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tablete de carbuni.Gama completa de carbuni narghilea (click)..

Carbuni Narghilea Golden River Premium Cocos (1 kg)

64 carbuni/pachet

Carbuni narghilea Golden River Premium Cocos Pretul afisat este pentru un pachet cu 1 kg carbuni. Dimensiune carbune: 26x26x26 mm Obtinuti din lemn de cocos presat. Fumul acestora este inodor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare. Acesti carbuni sunt folositi si recomandati de toti fumatorii experimentati de narghilea. Tara de provenienta: Germania Gama completa de carbuni narghilea (click)..

Carbuni Narghilea Tom Coco Blue (1 kg)

120 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Tom Cococha BLUE. Pretul afisat este pentru un pachet TOM COCOCHA BLUE 1 kg. Dimensiune carbune: 25x25x15 mm Obtinuti din lemn de cocos presat. Fumul acestora este inodor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare. Dintr-o cutie de 120 buc se pot prepara 120 portii, de fiecare data cate o tableta. Acesti carbuni sunt folositi si recomandati de toti fumatorii experimentati de narghilea. Tara de provenienta : Germania Gama completa de carbun..

Carbuni narghilea Tom Coco C27 Purple (1 kg)

54 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Tom Coco C28 PurpleCutia contine 54 carbuni pentru narghilea. Dimensiune carbune: 27 x 27 x 27 mm Obtinuti din lemn de cocos presat. Fumul acestora este inodor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare. Acesti carbuni sunt folositi si recomandati de toti fumatorii experimentati de narghilea.Pretul afisat este pentru un pachet Tom Coco C28 Purple 1 KG. Tara de provenienta: Germania Gama completa de carbuni narghilea (click)..

Carbuni Narghilea Tom Coco C28 (1 kg)

50 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Tom Cococha C28 1KG Pretul afisat este pentru un pachet Tom Cococha C28 1KG Cutia contine 50 carbuni. Dimensiune carbune: 28x28x28 mm Obtinuti din lemn de cocos presat. Fumul acestora este inodor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare. Acesti carbuni sunt folositi si recomandati de toti fumatorii experimentati de narghilea. Tara de provenienta: Germania Gama completa de carbuni narghilea (click)..

Carbuni Narghilea Tom Coco Diamonds (1 kg)

64 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Tom Cococha Diamonds 1 kg Obtinuti 100% din coaja de nuca de cocos, nu contine sulf, ardere curata fara gust si miros, economic si ecologic, fumul acestora este inodor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare. Dupa cum arde, carbunii din cocos natural lasa reziduri foarte mici, cenusa cantareste doar 5% din greutatea carbunelui initial, 80% mai putin fata de un carbune obisnuit. Carbunele se pregateste pentru aprindere cu un cleste pentru carbuni..

Carbuni Narghilea Tom Coco Diamonds (54)

54 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Tom Cococha Diamonds. Pretul afisat este pentru un pachet cu 54 tablete carbuni. Obtinuti din lemn de cocos presat. Fumul acestora este inodor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare. Dintr-o cutie de 54 buc se pot prepara 54 portii,de fiecare data cate o tableta. Acesti carbuni sunt folositi si recomandati de toti fumatorii experimentati de narghilea. Tara de provenienta : Germania..

Carbuni Narghilea Tom Coco Gold (1 kg)

72 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Tom Cococha Premium Gold 1 kg. Dimensiune carbune: 25x25x25 mm Obtinuti din lemn de cocos natural presat. Dintr-o cutie de 72 buc se pot prepara 72 portii, de fiecare data cate o tableta. Fumul acestora este inodor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare. Acesti carbuni sunt folositi si recomandati de toti fumatorii experimentati de narghilea. Tara de provenienta : Germania Gama completa de carbuni narghilea (click)..

Carbuni Narghilea Tom Coco Gold (20 kg)

Cantitate: 20 kg

Descriere carbuni narghilea Tom Coco Gold (20 kg)Pretul afisat este pentru un pachet de 20kg.Caracteristici:Dimensiune carbune: 25 x 25 x 25 mmObtinuti din lemn de cocos presat.Fumul acestora este indoor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare.Acesti carbuni sunt fololositi si recomandati de toti fumatorii experimentati de narghilea.Tara de provenienta: GermaniaGama completa de carbuni narghilea (click)..

Carbuni Narghilea Tom Coco Gold (3 kg) - Big Box

216 carbuni/pachet

Carbuni din cocos 100% pentru narghilea Tom Cococha Gold 3 kg. Obtinuti din lemn de cocos natural presat. Dintr-o cutie de 216 buc se pot prepara 216 portii, de fiecare data cate o tableta. Fumul acestora este inodor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare. Acesti carbuni sunt folositi si recomandati de toti fumatorii experimentati de narghilea. Tara de provenienta : Germania..

Carbuni Narghilea Tom Coco Premium Gold (9)

9 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Tom Cococha Premium Gold. Pretul afisat este pentru un pachet cu 9 tablete carbuni. Obtinuti din lemn de cocos presat. Fumul acestora este inodor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare. Acesti carbuni sunt folositi si recomandati de toti fumatorii experimentati de narghilea. Tara de provenienta : Germania..

Carbuni Narghilea Tom Coco Silver (1 kg)

60 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Tom Cococha Silver 1 kg. Dimensiune carbune: 50x27 mm Obtinuti din lemn de cocos natural presat, forma rotunda cu 3 bucati pretaiate. Fumul acestora este inodor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare. Acesti carbuni sunt folositi si recomandati de toti fumatorii experimentati de narghilea. Tara de provenienta : Germania Gama completa de carbuni narghilea (click)..

Carbuni Narghilea One Nation 1 kg

Cantitate: 1 kg

Carbuni cocos narghilea One Nation 1KG Pretul afisat este pentru un pachet One Nation 1KG Dimensiune carbune: 26x26x26 mm Obtinuti din lemn de cocos presat. Fumul acestora este indoor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare. Acesti carbuni sunt fololositi si recomandati de toti fumatorii experimentati de narghilea. Tara de provenienta: Germania Gama completa de carbuni pentru narghilea (click)..

Carbuni Carbopol (40 mm)

10 Pachete/display

Descriere Carbuni Narghilea Carbopol (40 Mm)Pachet cu 10 tablete de carbuni autoaprinzatori pentru narghilea.Caracteristici:Diametru carbune: 40 mmTimp de ardere: +/- 45 minuteAprindere rapida, ardere lenta, putere calorica foarte mare.Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tablete de carbuni.Tara de provenienta: PoloniaGama completa de carbuni narghilea (click)..

Carbuni Carbopol Quick Lite (35 mm)

10 carbuni/pachet, 10 pachete/display

Descriere Carbuni Carbopol Quick Lite (35 mm)Pachet cu 10 carbuni autoaprinzatori pentru narghilea.Caracteristici:Diametru carbune: 35 mmTimp de ardere: +/- 45 minuteAprindere rapida, ardere lenta, putere calorica mare.Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tablete de carbuni.Tara de provenienta: PoloniaGama completa de carbuni narghilea (click)..

Carbuni Narghilea Belgian (40 mm)

10 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Belgian Instant-Lite 40 mm. Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tablete de carbuni. Carbuni autoaprinzatori, aprindere rapida, ardere lenta, putere calorica foarte mare. Tara de provenienta : Belgia..

Carbuni Narghilea Golden River Cocos (1 kg)

64 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Golden River Cocos Pretul afisat este pentru un pachet cu 1 kg carbuni. Dimensiune carbune: 26x26x26 mm Obtinuti din lemn de cocos presat. Fumul acestora este inodor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare. Acesti carbuni sunt folositi si recomandati de toti fumatorii experimentati de narghilea. Tara de provenienta: Germania Gama completa de carbuni narghilea (click)..

Carbuni Narghilea Three Kings (33 mm)

10 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Three Kings 33 mm. Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tablete de carbuni. Aprindere Rapida. Ardere Lenta. Durata Arderii 30 - 40 minute. Tara de provenienta : Olanda..

Carbuni Narghilea Three Kings (40 mm)

10 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Three Kings 40 mm. Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tablete de carbuni. Aprindere Rapida. Ardere Lenta. Durata Arderii 30 - 40 minute. Tara de provenienta : Olanda..

Carbuni Narghilea Tom Coco Blue (3 kg) - Big Box

360 carbuni/pachet

Carbuni narghilea din cocos Tom Cococha BLUE 3kg. Pretul afisat este pentru un pachet TOM COCOCHA BLUE 3kg. Obtinuti din lemn de cocos presat. Fumul acestora este inodor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare. Acesti carbuni sunt folositi si recomandati de toti fumatorii experimentati de narghilea. Tara de provenienta : Germania..

Carbuni Narghilea Tom Coco Gold C26 (1 kg)

64 carbuni/pachet

Carbuni pentru narghilea Tom Cococha Gold C26 1KG Pretul afisat este pentru un pachet Tom Cococha Gold C26 1KG Cutia contine 64 carbuni. Dimensiune carbune: 26x26x26 mm Obtinuti din lemn de cocos presat. Fumul acestora este inodor iar arderea lenta le garanteaza o putere calorica foarte mare. Acesti carbuni sunt folositi si recomandati de toti fumatorii experimentati de narghilea. Tara de provenienta: Germania Gama completa de carbuni narghilea (click)..