Categorii

Aparate Injectat Tutun Electrice

Aparat Electric Powermatic 2

1 aparat/cutie

Aparat injectat tutun electric Powermatic 2 Powermatic 2 este un aparat electric pentru injectat tutun, cu umplere verticala si mecanism tip lingura. Rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere, compatibila cu toate tipurile de tuburi standard (king size) si lungi (100 mm). Nu este compatibil cu tuburi tigari slim! Protectie impotriva blocajelor cu tutun.  Vine insotit de toate accesoriile necesare pentru curatat + tavita detasabila pentru depozitarea tigarilor. Gama completa de ap..

Aparat Electric Powermatic 4

1 aparat/cutie

Aparat electric de facut tigari Powermatic 4 Powermatic 4 este un aparat electric pentru injectat tutun, confectionat din materiale de calitate. Robust, usor de manevrat, rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere, compatibil cu toate tipurile de tuburi standard (king size) si lungi (100 mm). Nu este compatibil cu tuburi tigari slim! Vine insotit de toate accesoriile necesare pentru curatat. Gama completa de aparate injectat tutun (click)..

Aparat Electric Powermatic 3+

1 aparat/cutie

Aparat electric injectat tutun Powermatic 3 + Powermatic 3 este un aparat electric pentru injectat tutun, confectionat din materiale de calitate. Rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere, compatibil cu toate tipurile de tuburi standard (king size) si lungi (100 mm). Nu este compatibil cu tuburi tigari slim! Ecranul LCD va arata numarul de tigari facute si puteti alege densitatea de tutun dorita. Vine insotit de toate accesoriile necesare pentru curatat. Gama completa de aparate ..