Categorii

Aparate Injectat Tutun Long 100 MM.


Aparat injectat tutun RIO by RioTabak 100 mm

1 aparat/cutie, spatula + cap de schimb

Descriere aparat injectat tutun RIO by RioTabak 100 mmCaracteristici:Aparat special pentru injectat tuburi de tigari long cu lungimea de 100 mmPachetul contine: aparat, spatula presat tutun, cap de schimbGama completa de aparate injectat tutun long 100 mm (click)..

Aparat Electric Powermatic 3+

1 aparat/cutie

Aparat electric injectat tutun Powermatic 3 + Powermatic 3 este un aparat electric pentru injectat tutun, confectionat din materiale de calitate. Rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere, compatibil cu toate tipurile de tuburi standard (king size) si lungi (100 mm). Nu este compatibil cu tuburi tigari slim! Ecranul LCD va arata numarul de tigari facute si puteti alege densitatea de tutun dorita. Vine insotit de toate accesoriile necesare pentru curatat. Gama completa de aparate ..

Aparat Electric Powermatic 4

1 aparat/cutie

Aparat electric de facut tigari Powermatic 4 Powermatic 4 este un aparat electric pentru injectat tutun, confectionat din materiale de calitate. Robust, usor de manevrat, rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere, compatibil cu toate tipurile de tuburi standard (king size) si lungi (100 mm). Nu este compatibil cu tuburi tigari slim! Vine insotit de toate accesoriile necesare pentru curatat. Gama completa de aparate injectat tutun (click)..

Aparat Injectat Tutun Raw Reglabil

1 aparat/cutie, spatula + cap de schimb

Aparat injectat tutun Aparat reglabil RAW pentru injectat tuburi tigari goale. Este prevazut cu un sistem de reglaj a lungimii de injectare a tutunului. Se pot injecta tuburi tigari standard (84 mm) si tuburitigari lungi (100 mm). Pachetul contine: aparat, spatula presat tutun. Marca: RAW ..

Aparat Injectat Tutun Zen Reglabil

1 aparat/cutie, spatula

Aparat pentru injectat tutun manual Zen Reglabil. Este prevazut cu un sistem de reglaj a lungimii de injectare a tutunului. Se pot injecta tuburi tigari cu lungime de : 84 MM, 100 MM. Pachetul contine: aparat, spatula presat tutun...

Aparat Injectat Tutun Cartel Long

1 aparat/cutie, cap de schimb

Aparat pentru inejctat tutun manual. Destinat pentru injectarea tuburilor de tigari Long 100 MM. Pachetul contine : aparat, cap de schimb..

Aparat Electric Powermatic 2

1 aparat/cutie

Aparat injectat tutun electric Powermatic 2 Powermatic 2 este un aparat electric pentru injectat tutun, cu umplere verticala si mecanism tip lingura. Rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere, compatibila cu toate tipurile de tuburi standard (king size) si lungi (100 mm). Nu este compatibil cu tuburi tigari slim! Protectie impotriva blocajelor cu tutun.  Vine insotit de toate accesoriile necesare pentru curatat + tavita detasabila pentru depozitarea tigarilor. Gama completa de ap..

Aparat Injectat Tutun Prestige 100 MM

1 aparat/cutie

Aparat pentru injectat tutun manual. Destinat pentru injectarea tuburilor de tigari Long 100 MM. Pachetul contine : aparat..