Categorii

Husa pentru pachetele de tigarete


Husa Pachet Tigari Lungi Z5

Husa pachete de tigari lungi Z5 Mod de utilizare:- confectionata din carton - se introduce un pachet de tigari  - compatibil doar cu pachete de tigari long- dimensiuni: 7,5 x 5,5 x 1,4 cm..

Husa Pachet Tigari Lungi Z7

Husa pachet de tigari lungi Z7 Mod de utilizare: - confectionata din carton- se introduce un pachet de tigari  - compatibil doar cu pachete de tigari long- dimensiuni: 7,5 x 5,5 x 1,4 cm ..

Husa Pachet Tigari Lungi Z9

Husa pentru pachet de tigari lungi Z9 Mod de utilizare: - confectionata din carton- se introduce un pachet de tigari  - compatibil doar cu pachete de tigari long- dimensiuni: 7,5 x 5,5 x 1,4 cm..

Husa Pachet Tigari Regular Z1

Husa pentru pachet de tigari regular Z1 Mod de utilizare: - confectionata din carton- se introduce un pachet de tigari  - compatibil doar cu pachete de tigari regular- dimensiuni: 7,5 x 5,5 x 1,4 cm..

Husa Pachet Tigari Regular Z11

Husa pachete tigari regular Z11 Mod de utilizare: - confectionata din carton- se introduce un pachet de tigari  - compatibil doar cu pachete de tigari regular- dimensiuni: 7,5 x 5,5 x 1,4 cm..

Husa Pachet Tigari Regular Z6

Husa pachet tigari regular Z6 Mod de utilizare: - confectionata din carton- se introduce un pachet de tigari  - compatibil doar cu pachete de tigari regular- dimensiuni: 7,5 x 5,5 x 1,4 ..

Husa Pachet Tigari Regular Z8

Husa pachet tigari regular Z8 Mod de utilizare: - confectionata din carton- se introduce un pachet de tigari  - compatibil doar cu pachete de tigari regular- dimensiuni: 7,5 x 5,5 x 1,4 cm..

Husa Pachet Tigari Slim Z10

Husa pentru pachet tigari slim Z10 Mod de utilizare: - confectionat din carton- se introduce un pachet de tigari  - compatibil doar cu pachete de tigari slim- dimensiuni: 7,5 x 5,5 x 1,4 cm..

Husa Pachet Tigari Slim Z2

Husa pachete tigari slim Z2 Mod de utilizare: - confectionat din carton- se introduce un pachet de tigari  - compatibil doar cu pachete de tigari slim- dimensiuni: 7,5 x 5,5 x 1,4 cm..

Husa Pachet Tigari Slim Z3

Husa pachet tigari slim Z3 Mod de utilizare: - confectionat din carton- se introduce un pachet de tigari  - compatibil doar cu pachete de tigari slim- dimensiuni: 7,5 x 5,5 x 1,4 cm..

Husa Pachet Tigari Slim Z4

Husa pachet tigari slim Z4 Mod de utilizare: - confectionat din carton- se introduce un pachet de tigari  - compatibil doar cu pachete de tigari slim- dimensiuni: 7,5 x 5,5 x 1,4 cm..

Pachet Tigari Clic Box Print 12

Pachet pentru tigari Clic Box Print 12 Pachet confectionat din cauciuc pentru pachetele de tigari. Caracteristici: - confectionat din cauciuc - compatibil doar cu pachete de tigari Regular - inaltime: 97 mm - lungime: 63 mm - grosime: 30 mm Gama completa de pachete tigari (click)  ..

Pachet Tigari KORONA Smoke Box

18 pachete/display.

Pachet Tigari Clic Box Aluminiu Pachet confectionat din carton pentru tigari,. Caracteristici: - se introduce un pachet de tigari in KORONA Smoke Box - compatibil doar cu pachete de tigari standard King Size Diverse modele si culori. Gama completa de pachete tigari (click)..