Categorii

Set cadou brichete

Suport bricheta Altora

Suport retractabil pentru brichete

Suport pentru bricheta AltoraSuport retractabil pentru brichete.Lungime: 80 cmMaterial: metal, plastic si material cauciucatCulori disponibile: rosu, alb, albastru, negru si rozSuportul este conceput pentru a tine orice tip de bricheta de dimensiune standard. Cu ajutorul carabinei metalice poate fi agatat cu usurinta la curea sau rucsac si va ofera acces rapid la un foc.Pastrarea brichetei intr-un suport retractabil Altora va scapa de ‘imprumutarea’ nedorita a brichetei de catre prieteni ;)Ideal..

Set Gentelo 2 Black

Set cadou tabachera cu bricheta metalica.

Descriere set tabachera cu bricheta Gentelo 2Contine:- tabachera metalica pentru 20 tigari.- bricheta metalica cu benzina.Livrare in cutie cadou Gentelo!Brichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate.Gama completa de set cadou (click)..

Set Gentelo 4 Cars

Set cadou tabachera cu bricheta metalica.

Descriere Set Gentelo 4 CarsSet cadou cu tabachera si o bricheta pe benzina, diferite modeleContine:1x tabachera metalica pentru 20 tigari king size.1x bricheta metalica cu benzina.Livrare in cutie cadou Gentelo!Modelele trimise sunt aleatoriu si nu au o ordine!Din motive de siguranta brichetele sunt livrate fara benzina.Gama completa de set cadou (click)..

Set Gentelo 5

Set cadou bricheta, zaruri si carti de joc Poker

Set cadou bricheta benzina Gentelo 5 Setul contine: - 1 pachet carti de joc Poker - 5 zaruri- 1 bricheta metalica cu benzinaBricheta se livreaza fara benzina, trebuie incarcata.Se livreaza in cutie cadou Gentelo!Gama completa de set cadou brichete (click)..

Cutie Cadou Brichete Zippo

1 bucata/display
Descriere Cutie Cadou Brichete ZippoCutie cadou pentru brichete Zippo si benzina.1 x loc pentru bricheta Zippo1 x loc pentru benzina ZippoGama completa de produse Zippo (click)..

70988B Bricheta Aragaz

Bricheta pentru aragaz.

Bricheta aragaz Caracteristici: - flacara normala - bricheta reincarcabila cu gaz - reglaj pentru controlul fluxului de gaz. - bricheta confectionata din plastic Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 5 minute cu flacara deschisa. Gama completa de brichete flacara normala (click)..

Bricheta Set 17 - Knife

Bricheta cu gaz, contine lama cutit.

Bricheta metalica cu gaz, forma de briceag. Bricheta reincarcabila cu gaz, flacara antivant...

190200 Set Cadou Zippo

Setul contine : benzina, pietre si bricheta Zippo

Set Zippo Contine : - bricheta Zippo - pietre bricheta Zippo - benzina Zippo..

Bricheta Set 2 Old

Bricheta metalica cu benzina

Descriere Bricheta Set 2 OldTip flacara: normalaCombustibil: benzinaSe livreaza in cutie cadou.Bricheta se livreaza fara benzina, trebuie incarcata.Info: Fiecare bricheta vine insotita de un pachet de 9 pietre de schimb pentru brichete RioTabak.Gama completa de brichete cu benzina (click)..

Bricheta Set 27

Set cadou bricheta, zaruri si carti de joc Poker

Set cadou bricheta metalica 27Setul contine:- 1 pachet carti de joc Poker- 5 zaruri- 1 bricheta metalica cu gaz (flacara antivant)Bricheta se livreaza fara gaz, trabuie incarcata.Se livreaza in set cadou Gentelo!Gama completa de set cadou brichete (click)..

255091 Set Cadou Zippo Rainbow

Set cadou Zippo (bricheta, tabachera)

Set Cadou bricheta Zippo Rainbow Setul contine: - Bricheta Zippo cromata Rainbow cu benzina - Tabachera cromata Rainbow, capacitate 20 tigari Livrare in cutie cadou Zippo.Gama completa de brichete Zippo (click)..

524901 Set Zippo Fumator Trabucuri

Set cadou Zippo (insert + scrumiera trabuc)

Set cadou Zippo fumator trabucuri Setul contine: - bricheta Zippo insert cu jet dublu - functioneaza cu gaz - scrumiera Zippo pentru trabuc confectionata integral din ceramica. Gama completa de set cadou (click)..

Set Cadou Trabucuri WinJet No. 1

Set bricheta si cutter trabucuri.

Descriere set cadou trabucuri WinJet No. 1Set cadou pentru trabucuri cu bricheta si cutter confectionate din otel inoxidabil.Setul contine:1x Bricheta pentru trabuc cu arzator cu flacara antivant si suport pentru trabuc1x Cutter pentru trabuc cu inel de 58 (22.83 mm)Se livreaza in cutie cadou WinJet.Gama completa de seturi cadou (click)..

Set Cadou Trabucuri WinJet No. 2

Set bricheta si cutter trabucuri.

Descriere set cadou trabucuri WinJet No. 2Set cadou pentru trabucuri cu bricheta si cutter confectionate din otel inoxidabil.Setul contine:1x Bricheta pentru trabuc cu arzator cu flacara antivant.1x Cutter pentru trabuc cu inel de 58 (22.83 mm)Se livreaza in cutie cadou WinJet.Gama completa de seturi cadou (click)..

Set Gentelo 3

Set cadou tabachera cu bricheta metalica.

Set cadou Gentelo 3 Contine: - tabachera metalica pentru 20 tigari. - bricheta metalica cu benzina. Livrare in cutie cadou Gentelo! Brichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate. Gama completa de set cadou (click)..

Bricheta Djeep Altora

10 buc/display

Bricheta Djeep Altora Caracteristici: - flacara normala calda - 3500 aprinderi garantat - aprindere cu piatra - reglaj pentru controlul fluxului de aer si gaz - functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) - bricheta confectionata din plastic rezistent Producator: Djeep Tara de productie: Franta Nu este recomandat sa se foloseasca mai mult de 10 secunde cu flacara deschisa Gama completa de brichete cu gaz (click)..

Bricheta Set 26 - briceag

Bricheta metalica cu gaz, 1 bucata/display.

Bricheta metalica antivant cu gaz, forma de briceag. Bricheta reincarcabila cu gaz, flacara antivant...

Bricheta Set 11

Bricheta metalica cu benzina, 1 bucata/display.

Descriere bricheta Set 11Tip flacara: normalaCombustibil: benzinaMaterial: metalBrichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate.Bricheta vine in cutie cadou.Info: Fiecare bricheta vine insotita de un pachet de 9 pietre de schimb pentru brichete RioTabak.Gama completa de brichete cu benzina (click)..

Bricheta Set 14

Bricheta metalica cu benzina, 1 bucata/display.

Bricheta metalica cu benzina in set. Brichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate...

Bricheta Set 28 - Glont

Bricheta metalica cu benzina.

Bricheta metalica cu benzina. Brichetele se livreaza fara benzina, trebuiesc incarcate...