Categorii

Aparate Injectat Tutun cu manivela.


Aparat Injectat Tutun OCB Mikromatic DUO

1 aparat/cutie, 6 cutii/bax

Aparat pentru injectat tutun cu manivela OCB Mikromatic DUO, metalica si usor de folosit. Robusta si usor de manevrat, aparatul are un lacas care se umple cu tutun, puneti tubul pentru umplut si rotiti manivela. Tigareta dumneavoastra este gata. Rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere. Destinat tuburilor de tigari standard cu filtru de 15 MM , 25 MM. Fabricat in China...

Aparat Injectat Tutun OCB TOP-O-MATIC

1 aparat/cutie, 6 cutii/display

Aparat pentru injectat tutun cu manivela OCB TOP-O-MATIC, metalica si usor de folosit, avand o functie in plus fata de alte aparate. Aparatul cu manivela OCB TOP-O-MATIC va permite sa selectati dimensiunea tubului pe care doriti sa il umpleti. Puteti opta pentru tigarete normale, king size sau de 100 mm. Robusta si usor de manevrat, aparatul are un lacas care se umple cu tutun, puneti tubul pentru umplut si rotiti manivela. Tigareta dumneavoastra este gata. Rezistenta indelungata, eficienta s..

Aparat Injectat Tutun Powermatic 1+ Elite

1 aparat/cutie

Aparat injectat tutun cu manivela Powermatic 1+ Aparatul cu manivela Powermatic 1+ va permite sa selectati dimensiunea tubului pe care doriti sa il umpleti. Puteti opta pentru tigarete normale king size. Robust si usor de manevrat, aparatul are un lacas care se umple cu tutun, puneti tubul pentru umplut si trageti manivela. Tigareta dumneavoastra este gata. Rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere, compatibila cu toate tipurile de tuburi. Dimensiuni: 21 x 14 x 8,5 cm Cutia conti..

Aparat Injectat Tutun Rollo Micro Slim (5,5 mm) cu Manivela

1 aparat/cutie

Aparat de injectat tutun cu manivela Rollo Micro Slim 5,5 mm Robust si usor de manevrat, aparatul are un lacas care se umple cu tutun, puneti tubul pentru umplut si rotiti manivela. Tigareta dumneavoastra este gata. Metalic, rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere. Destinat tuburilor de tigari cu diametrul de 5,5 mm si o lungime totala a tubului de 80 mm.Gama completa de aparate injectat tutun cu manivela (click)..

Aparat Injectat Tutun Rollo Ultra Slim (6,5 mm) cu Manivela

1 aparat/cutie

Aparat pentru facut tigari cu manivela Rollo Ultra Slim 6,5 mm Robust si usor de manevrat, aparatul are un lacas care se umple cu tutun, puneti tubul pentru umplut si rotiti manivela. Tigareta dumneavoastra este gata. Metalic, rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere. Destinat tuburilor de tigari cu diametrul de 6,5 mm si o lungime totala a tubului de 80 mm.Gama completa de aparate injectat tutun cu manivela (click)..

Aparat Injectat Senator Master Regular (8 MM) cu Manivela

1 aparat/cutie

Descriere aparat injectat Senator Master Regular (8 MM) cu ManivelaRobust si usor de manevrat, aparatul are un lacas care se umple cu tutun, puneti tubul pentru umplut si rotiti manivela.Tigareta dumneavoastra este gata. Rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere.Dimensiuni: 21.5 x 15 x 8.5Iluminare LEDDestinat tuburilor de tigari normale cu diametrul de 8 mm!Aparatul vine insotit de accesorii extra: tava pentru tutun, perie pentru tutun, sticluta pulverizator arome, futac.Gama complet..

Aparat Injectat Senator Master Slim (6,5 MM) cu Manivela

1 aparat/cutie

Descriere aparat injectat Senator Master Slim (6,5 MM) cu ManivelaRobust si usor de manevrat, aparatul are un lacas care se umple cu tutun, puneti tubul pentru umplut si rotiti manivela.Tigareta dumneavoastra este gata. Rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere.Dimensiuni: 21.5 x 15 x 8.5Iluminare LEDDestinat tuburilor de tigari slim cu diametrul de 6,5 mm!Aparatul vine insotit de accesorii extra: tava pentru tutun, perie pentru tutun, sticluta pulverizator arome, futac.Gama comp..

Aparat Injectat Tutun Senator cu Manivela Slim

1 aparat/cutie

Aparat injectat tutun cu manivela Senator Slim Chrome Aparatul cu manivela Senator Ultra Slim Chrome este conceput pentru umplut tuburi tigari slim si ultra slim cu diametrul incepand de la 6,5 mm si cu o lungime totala a tubului de 84 mm. Robust si usor de manevrat, aparatul are un lacas care se umple cu tutun, puneti tubul pentru umplut si rotiti manivela. Tigareta dumneavoastra este gata. Metalic, rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere, compatibil cu toate tipurile de tubur..

Aparat Injectat Tutun Angel cu Manivela

1 aparat/cutie

Aparat pentru injectat tutun cu manivela Angel. Robusta si usor de manevrat, aparatul are un lacas care se umple cu tutun, puneti tubul pentru umplut si rotiti manivela. Tigareta dumneavoastra este gata. Rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere. Destinat tuburilor de tigari standard cu filtru de 15 MM , 20 MM..

Aparat Injectat Tutun Angel Pro Metalic

1 aparat/cutie

Aparat injectat cu manivela Angel Pro Metalic Robust si usor de manevrat, aparatul are un lacas care se umple cu tutun, puneti tubul pentru umplut si rotiti manivela. Tigareta dumneavoastra este gata. Rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere. Destinat tuburilor de tigari standard cu filtru de 15 MM, 20 MM.Aparatul vine insotit de accesorii extra: tava pentru tutun, perie pentru tutun, sticluta pulverizator arome, futac.Gama completa de aparate de injectat cu manivela (click)..

Aparat Injectat Tutun OCB Easy Slide Reglabil

1 aparat/cutie

Aparat tigari cu manivela OCB Easy Slide Reglabil Robust si usor de manevrat, aparatul are un lacas care se umple cu tutun, puneti tubul pentru umplut si rotiti manivela. Tigareta dumneavoastra este gata. Rezistenta indelungata, eficienta sporita de umplere. Destinat tuburilor de tigari standard cu filtru de 15 MM , 25 MM.NU ESTE COMPATIBIL CU TUBURILE DE 100 MM! Contine spatula pentru presat tutun.Dimensiuni: 15 x 15 x 95 cmFabricat in China.Gama completa de aparate injectat tutun cu m..