Categorii

Bricheta EuroJet Insert Double Flame

Interior bricheta EuroJet Insert Double Flame.

Interior pentru bricheta EuroJet Insert Double Flame Caracteristici: Tip flacara: antivant - dublu jet Functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) Material: otel inoxidabil Compatibil cu toate carcasele tip Zippo. Brichetele se livreaza fara gaz, trebuiesc incarcate. Gama completa de accesorii brichete (click)..

Benzina Lux 133 ml

Cantitate: 133 ml, 12 buc/display.

Benzina pentru brichete LUX 133 ML Capacitate: 133 ml Mod de utilizare: Se ridica supapa de incarcare in pozitie verticala si se preseaza recipientul. Dupa utilizare supapa se inchide la loc pentru evaporarea fluidului. Recipientul se pastreaza inchis, departe de surse de caldura si in loc bine ventilat. A nu se varsa continutul in sistemul de canalizare! Nu inspirati vaporii din recipient! Periculos in contact cu pielea! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR !!! Gama completa de brichete cu b..

Benzina Zippo 125 ml

Cantitate : 125 ml, 24 buc/display.

Benzina Zippo pentru incarcat brichete. Mod de utilizare Se ridica supapa de incarcare in pozitie verticala si se preseaza recipientul. Dupa utilizare supapa se inchide la loc pentru evaporarea fluidului. Recipientul se pastreaza inchis, departe de surse de caldura si in loc bine ventilat. A nu se varsa continutul in sistemul de canalizare! Nu inspirati vaporii din recipient! Periculos in contact cu pielea! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR !!!..

Gaz brichete Eurojet 300 ml

12 buc/folie,72 buc/bax.

Gaz incarcat brichete ieftin Eurojet. Gaz lichefiat pentru incarcat orice tip, model de bricheta. Pastrati recipientul intr-un loc bine aerisit departe de orice sursa de incendiu. Luati masuri de precautie impotriva descarcarilor statice. Recipient sub presiune, nu-l expuneti la temperaturi de peste 50 grade Celsius. Nu-l gauriti si n-l aruncati in foc! Inhalarea deliberata a continutului poate fi nociva sau chiar fatala. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR !!!..

Gaz brichete WinJet 90 ml

Gaz premium WinJet 90 ml.

Gaz WinJet pentru incarcat brichete si recomandat pentru brichetele marca WinJet. Gaz lichefiat ultrarafinat de cea mai buna calitate, pentru performante excelente. Pastrati recipientul intr-un loc bine aerisit departe de orice sursa de incendiu. Luati masuri de precautie impotriva descarcarilor statice. Recipient sub presiune, nu-l expuneti la temperaturi de peste 50 grade Celsius. Nu-l gauriti si n-l aruncati in foc! Inhalarea deliberata a continutului poate fi nociva sau chiar fatala...

199680 Zippo Insert - GAZ

Bricheta Zippo insert cu gaz (torta).

Bricheta Zippo Insert GAZ Bricheta Zippo Insert cu gaz de schimb cu cele pe benzina. Bricheta se livreaza fara gaz. Marca: Zippo ..

151754 Zippo ARC-X Insert

Interior bricheta Zippo ARC-X Insert

Interior bricheta Zippo USB Caracteristici: Tip flacara: arc (antivant) Baterie: 200 mAh Timp incarcare: 1 ora (100%) Material: otel inoxidabil Cablu micro USB inclus Compatibil cu toate carcasele Zippo Standard (NU se potriveste cu carcase SLIM) Marca: Zippo Gama completa de accesorii Zippo (click) ..

158940 Zippo Power Kit

Canistra portabila benzina Zippo.

Zippo Power Kit Canistra portabila benzina Zippo Caracteristici: Material: aluminiu Capacitate: 15 ml Inaltime: 6.5 cm Diametru: 2 cm Se poate atasa cu usurinta pe rucsac, chei, etc... Gama completa de produse Zippo (click)..

190060 Toc Bricheta Zippo

Toc pentru brichete Zippo.

Toc pentru brichete Zippo Confectionat din plastic rezistent, culoare neagra. Sistem de prindere la curea. Dimensiune universala, special gandita pentru brichetele Zippo. Atentie! Bricheta nu este inclusa! Gama completa de accesorii Zippo (click)..

190080 Port Bricheta Zippo Brown

Port bricheta Zippo Brown Confectionat din piele naturala, culoare maro...

190090 Port Bricheta Zippo Black

Port bricheta Zippo Black Confectionat din piele naturala, culoare negru...

191200 Toc Bricheta Zippo

Toc pentru brichete Zippo.

Toc piele brichete Zippo Confectionat din piele, culoare neagra. Sistem de prindere la curea cu capsa metalica Securizare toc cu capsa metalica Dimensiune universala, special gandita pentru brichetele Zippo. Atentie! Bricheta nu este inclusa! Gama completa de accesorii Zippo (click)..

610010 Chibrituri pentru Pipa

Cutia contine 60 de chibrituri.

Chibrituri pentru pipa Cutia contine 60 de chibrituri. Fabricate in Germania...

Bricheta Angel Insert

Refil cu gaz.

Brichete Angel Insert Bricheta complecta de schimb pentru brichetele metalice tip Zippo. Brichetele se livreaza fara gaz, trebuiesc incarcate. ..

Cutie Brichete Angel

1 bucata/display

Cutie pentru brichete metalice Dedicata doar pentru brichete cu benzina (Zippo, Angel si DM) Culoare: argintiu Culoare burete interior: negru Gama completa de accesorii brichete (click)..

Fitil Brichete Zippo

24 pachete/display

Fitil pentru brichete Zippo Pachetul contine un fitil Zippo...

Pietre pentru bricheta Clipper

9 pietre/pachet, 24 pachete/display.

Pietre pentru bricheta Clipper Pachetul contine 9 pietre..

Pietre Pentru Brichete Zippo

Ambalate cate 6 pietre/set, 24/display.

Pietre pentru brichete Zippo Pretul afisat este pentru un set cu 6 pietre...

Rezerva tija cu piatra Clipper

10 rezerve/display.

Rezerva tija cu piatra Clipper Pachetul contine tija cu piatra pentru bricheta Clipper...

Set Fitil Pietre Brichete

20 bucati/display.

Set fitil si pietre pentru brichete Setul contine: - 8 pietre - un fitil..

Vitrina colectie brichete Clipper (72)

Dimensiune: 6,5 x 42 x 42

Dulap colectie brichete Clipper Vitrina de colectie din lemn alb pentru 72 de brichete Clipper. Capacitate: 72 brichete Dimensiune: 6,5 x 42 x 42 cm Material: lemn alb si plexiglas Atentie! Brichetele nu sunt incluse! Pozele sunt cu titlu de prezentare! Se livreaza in cutie protejata, atent pregatita pentru curier! Gama completa de accesorii (click)..

171760 Zippo Fire Starter

Zippo fire starter.

Zippo Fire Starter Confectionat din lemn de cedru reciclat si ceara. Utilizare : - exterior, aprindere foc de tabara, grill, etc. - se rupe in 4 bucati dupa care se sfarma Producator : Zippo  ..

Bricheta Angel Insert Turbo

Interior bricheta Angel Insert Turbo Gaz.

Interior bricheta Angel Insert Turbo Caracteristici: Tip flacara: antivant Functioneaza cu gaz butan (gaz de bricheta) Material: otel inoxidabil Compatibil cu toate carcasele tip Zippo. Brichetele se livreaza fara gaz, trebuiesc incarcate. Gama completa de accesorii brichete (click) ..