Categorii

Arome SMOKS pentru aromatizat tutun.


Arome tutun RioTabak Amber Tobacco 30 ml

10 bucati/display

Aroma de tutun RioTabak AmberAromele de tutun RioTabak ofera tutunului un gust unic. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte usor de utilizat, datorita ambalajului sub forma de sticluta cu pulverizator, ceea ce permite sa pulverizati aroma pe tutun in mod usor. Nu necesita diluare. Aroma: tutun amberCantitate: 30 ml Compozitie: apa, compozitie aromata, propilenglicolContinutul unei sticlute este sufic..

Arome tutun RioTabak American Blend 30 ml

10 bucati/display

Aroma tutun vrac RioTabak American BlendAromele de tutun RioTabak ofera tutunului un gust unic. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte usor de utilizat, datorita ambalajului sub forma de sticluta cu pulverizator, ceea ce permite sa pulverizati aroma pe tutun in mod usor. Nu necesita diluare. Aroma: tutun american blendCantitate: 30 ml Compozitie: apa, compozitie aromata, propilenglicolContinutul unei..

Arome tutun RioTabak Burley 30 ml

10 bucati/display

Arome tutun firicel RioTabak BurleyAromele de tutun RioTabak ofera tutunului un gust unic. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte usor de utilizat, datorita ambalajului sub forma de sticluta cu pulverizator, ceea ce permite sa pulverizati aroma pe tutun in mod usor. Nu necesita diluare. Aroma: tutun burleyCantitate: 30 ml Compozitie: apa, compozitie aromata, propilenglicolContinutul unei sticlute est..

Arome tutun RioTabak Cafea 30 ml

10 bucati/display

Aroma pentru tutun natural RioTabak CafeaAromele de tutun RioTabak ofera tutunului un gust unic. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte usor de utilizat, datorita ambalajului sub forma de sticluta cu pulverizator, ceea ce permite sa pulverizati aroma pe tutun in mod usor. Nu necesita diluare. Aroma: cafeaCantitate: 30 ml Compozitie: apa, compozitie aromata, propilenglicolContinutul unei sticlute este..

Arome tutun RioTabak Ciocolata 30 ml

10 bucati/display

Aroma tutun RioTabak CiocolataAromele de tutun RioTabak ofera tutunului un gust unic. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte usor de utilizat, datorita ambalajului sub forma de sticluta cu pulverizator, ceea ce permite sa pulverizati aroma pe tutun in mod usor. Nu necesita diluare. Aroma: ciocolataCantitate: 30 ml Compozitie: apa, compozitie aromata, propilenglicolContinutul unei sticlute este sufici..

Arome tutun RioTabak Cirese 30 ml

10 bucati/display

Arome pentru tutun vrac RioTabak CireseAromele de tutun RioTabak ofera tutunului un gust unic. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte usor de utilizat, datorita ambalajului sub forma de sticluta cu pulverizator, ceea ce permite sa pulverizati aroma pe tutun in mod usor. Nu necesita diluare. Aroma: cireseCantitate: 30 ml Compozitie: apa, compozitie aromata, propilenglicolContinutul unei sticlute este ..

Arome tutun RioTabak Cirese Dulci 30 ml

10 bucati/display

Arome tutun RioTabak Cirese DulciAromele de tutun RioTabak ofera tutunului un gust unic. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte usor de utilizat, datorita ambalajului sub forma de sticluta cu pulverizator, ceea ce permite sa pulverizati aroma pe tutun in mod usor. Nu necesita diluare. Aroma: cirese dulciCantitate: 30 ml Compozitie: apa, compozitie aromata, propilenglicolContinutul unei sticlute este ..

Arome tutun RioTabak CM Tobacco 30 ml

10 bucati/display

Arome pentru tutun RioTabak CM TobaccoAromele de tutun RioTabak ofera tutunului un gust unic. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte usor de utilizat, datorita ambalajului sub forma de sticluta cu pulverizator, ceea ce permite sa pulverizati aroma pe tutun in mod usor. Nu necesita diluare. Aroma: tutunCantitate: 30 ml Compozitie: apa, compozitie aromata, propilenglicolContinutul unei sticlute este su..

Arome tutun RioTabak DH Tobacco 30 ml

10 bucati/display

Arome tutun vrac RioTabak DH TobaccoAromele de tutun RioTabak ofera tutunului un gust unic. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte usor de utilizat, datorita ambalajului sub forma de sticluta cu pulverizator, ceea ce permite sa pulverizati aroma pe tutun in mod usor. Nu necesita diluare. Aroma: tutunCantitate: 30 ml Compozitie: apa, compozitie aromata, propilenglicolContinutul unei sticlute este sufi..

Arome tutun RioTabak DV Tobacco 30 ml

10 bucati/display

Arome tutun de vanzare RioTabak DV TobaccoAromele de tutun RioTabak ofera tutunului un gust unic. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte usor de utilizat, datorita ambalajului sub forma de sticluta cu pulverizator, ceea ce permite sa pulverizati aroma pe tutun in mod usor. Nu necesita diluare. Aroma: tutunCantitate: 30 ml Compozitie: apa, compozitie aromata, propilenglicolContinutul unei sticlute est..

Arome tutun RioTabak KT Tobacco 30 ml

10 bucati/display

Aroma tutun de calitate RioTabak KT TobaccoAromele de tutun RioTabak ofera tutunului un gust unic. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte usor de utilizat, datorita ambalajului sub forma de sticluta cu pulverizator, ceea ce permite sa pulverizati aroma pe tutun in mod usor. Nu necesita diluare. Aroma: tutunCantitate: 30 ml Compozitie: apa, compozitie aromata, propilenglicolContinutul unei sticlute es..

Arome tutun RioTabak MB Tobacco 30 ml

10 bucati/display

Aroma pentru tutun RioTabak MB TobaccoAromele de tutun RioTabak ofera tutunului un gust unic. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte usor de utilizat, datorita ambalajului sub forma de sticluta cu pulverizator, ceea ce permite sa pulverizati aroma pe tutun in mod usor. Nu necesita diluare. Aroma: tutunCantitate: 30 ml Compozitie: apa, compozitie aromata, propilenglicolContinutul unei sticlute este su..

Arome tutun RioTabak Menta 30 ml

10 bucati/display

Aroma tutun mentolat RioTabak MentaAromele de tutun RioTabak ofera tutunului un gust unic. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte usor de utilizat, datorita ambalajului sub forma de sticluta cu pulverizator, ceea ce permite sa pulverizati aroma pe tutun in mod usor. Nu necesita diluare. Aroma: mentaCantitate: 30 ml Compozitie: apa, compozitie aromata, propilenglicolContinutul unei sticlute este sufic..

Arome tutun RioTabak Prune 30 ml

10 bucati/display

Aroma tutun prune RioTabak PruneAromele de tutun RioTabak ofera tutunului un gust unic. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte usor de utilizat, datorita ambalajului sub forma de sticluta cu pulverizator, ceea ce permite sa pulverizati aroma pe tutun in mod usor. Nu necesita diluare. Aroma: pruneCantitate: 30 ml Compozitie: apa, compozitie aromata, propilenglicolContinutul unei sticlute este suficien..

Arome tutun RioTabak Vanilie 30 ml

10 bucati/display

Aroma pentru tutun vanilie RioTabak VanilieAromele de tutun RioTabak ofera tutunului un gust unic. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte usor de utilizat, datorita ambalajului sub forma de sticluta cu pulverizator, ceea ce permite sa pulverizati aroma pe tutun in mod usor. Nu necesita diluare. Aroma: vanilieCantitate: 30 ml Compozitie: apa, compozitie aromata, propilenglicolContinutul unei sticlute ..

Arome tutun RioTabak Virginia 30 ml

10 bucati/display

Aroma RioTabak VirginiaAromele de tutun RioTabak ofera tutunului un gust unic. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte usor de utilizat, datorita ambalajului sub forma de sticluta cu pulverizator, ceea ce permite sa pulverizati aroma pe tutun in mod usor. Nu necesita diluare. Aroma: tutun virginiaCantitate: 30 ml Compozitie: apa, compozitie aromata, propilenglicolContinutul unei sticlute este suficien..

Arome tutun RioTabak WN Tobacco 30 ml

10 bucati/display

Aroma tutun natural RioTabak WN TobaccoAromele de tutun RioTabak ofera tutunului un gust unic. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte usor de utilizat, datorita ambalajului sub forma de sticluta cu pulverizator, ceea ce permite sa pulverizati aroma pe tutun in mod usor. Nu necesita diluare. Aroma: tutunCantitate: 30 ml Compozitie: apa, compozitie aromata, propilenglicolContinutul unei sticlute este s..

Card Aromat Tigari RioTabak Blueberry Mint

20 bucati/display.

Card aromat pentru tigari RioTabak Blueberry Mint Card cu aroma de coacaze si menta pentru aromatizarea tigarilor si a tutunului. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 30 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma dorita Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Card Aromat Tigari RioTabak Strong Menthol

20 bucati/display.

Card mentolat tigari RioTabak Strong Menthol Card cu aroma de menta puternica pentru aromatizarea tigarilor si a tutunului. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 30 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma dorita Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Card Aromat Tigari Senator Cherry

25 bucati/display.

Card aromat tigari Senator Cherry Card cu aroma de cirese pentru aromatizarea tigarilor si a tutunului. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 30 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma dorita Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Card Aromat Tigari Senator Ice

25 bucati/display.

Card aromatizant tigari Senator Ice Card cu aroma mentolata, rece ca gheata pentru aromatizarea tigarilor si a tutunului. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 30 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma dorita Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Card Aromat Tigari Senator Menthol

25 bucati/display.

Card aromat pentru tigari Senator Menthol Card cu aroma de menta pentru aromatizarea tigarilor si a tutunului. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 30 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma dorita Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Card Aromat Tigari Senator Mint Lemon

25 bucati/display.

Card aromatizant pentru tigari Senator Ice Mint Lemon Card cu aroma de menta si lamaie pentru aromatizarea tigarilor si a tutunului. Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 30 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma dorita Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Card Aromat Tigari Frizc Double Apples

25 bucati/display.

Card aromat Frizc Mar Dublu Card cu aroma de mar dublu Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 60 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma dorita..

Stick aromat tigari SpearWind Menthol

40 bucati/display.

Stick aromat tigari SpearWind Menthol Stick cu aroma de mentol. Inaltime: 7,5 cm Diametru: 8 mm Utilizare: - se introduce in pachetul de tigari - se pastreaza 60 minute sau mai mult, depinde de preferinte - se scoate din pachet cand sa ajuns la aroma dorita Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Stick aromat tigari Cool Apple

Stick aromat tigari FrutaStick Cool Apple Stick cu aroma de mere Cu fiecare stick puteti aromatiza aproximativ 800 - 1000 tigari. Utilizare: - se umezeste filtrul de tigara - se trage o linie pe lungimea tigarii Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Stick aromat tigari Fresh Orange

Stick aromat pentru tigari FrutaStick Fresh Orange Stick cu aroma de portocale Cu fiecare stick puteti aromatiza aproximativ 800 - 1000 tigari. Utilizare: - se umezeste filtrul de tigara - se trage o linie pe lungimea tigarii Gama completa de card aromatizat tigari (click)..

Aroma Tigari Smoks Menthol Drip 15 ml

10 sticlute/display.

Aroma tigari menthol Smoks Drip 15 ml Sticla cu aroma de menthol prevazuta cu pipeta. MOD DE FOLOSIRE: -agitati recipientul inainte de folosire -se aplica picaturi Smoks Drip direct pe tigara sau filtru Indicii tigara slim: -aplicati 2 sau 3 picaturi pe tigara dupa care lasati sa se usuce Indicii tigara king size: -aplicati 4 sau 5 picaturi pe tigara dupa care lasati sa se usuce Indicii tutun de rulat si injectat: -se aplica 5 picaturi pe piatra din lut; -se asteapta 5 minute pentru c..

Arome Tutun Smoks Amber Tobacco 250 ml

AROME TUTUN SMOKS AMBER TOBACCO 250 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de folo..

Arome Tutun Smoks American Blend 250 ml

AROME TUTUN SMOKS AMERICAN BLEND 250 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de fol..

Arome Tutun Smoks Burley 250 ml

AROME TUTUN SMOKS BURLEY 250 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de folosire. D..

Arome Tutun Smoks C Tobacco 250 ml

AROME TUTUN SMOKS C TOBACCO 250 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de folosire..

Arome Tutun Smoks Cherry 250 ml

AROME TUTUN SMOKS CHERRY 250 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de folosire. D..

Arome Tutun Smoks Chocolate 250 ml

AROME TUTUN SMOKS CHOCOLATE 250 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de folosire..

Arome Tutun Smoks Coffee 250 ml

AROME TUTUN SMOKS COFFEE 250 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de folosire. D..

Arome Tutun Smoks D Tobacco 250 ml

AROME TUTUN SMOKS D TOBACCO 250 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de folosire..

Arome Tutun Smoks DV Tobacco 250 ml

AROME TUTUN SMOKS DV TOBACCO 250 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de folosir..

Arome Tutun Smoks KT Tobacco 250 ml

AROME TUTUN SMOKS KT TOBACCO 250 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de folosir..

Arome Tutun Smoks M Tobacco 250 ml

AROME TUTUN SMOKS M TOBACCO 250 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de folosire..

Arome Tutun Smoks Menthol 250 ml

AROME TUTUN SMOKS MENTHOL 250 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de folosire. ..

Arome Tutun Smoks P Tobacco 250 ml

AROME TUTUN SMOKS P TOBACCO 250 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de folosire..

Arome Tutun Smoks Vanilla 250 ml

Aroma tutun vanilie Smoks Vanilla 250 mlSubstantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de folo..

Arome Tutun Smoks Virginia Tobacco 250 ml

AROME TUTUN SMOKS VIRGINIA TOBACCO 250 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de f..

Arome Tutun Smoks Amber Tobacco 500 ml

AROME TUTUN SMOKS AMBER TOBACCO 500 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de folo..

Arome Tutun Smoks American Blend 500 ml

AROME TUTUN SMOKS AMERICAN BLEND 500 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de fol..

Arome Tutun Smoks Cherry 500 ml

AROME TUTUN SMOKS CHERRY 500 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de folosire. D..

Arome Tutun Smoks Chocolate 500 ml

AROME TUTUN SMOKS CHOCOLATE 500 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de folosire..

Arome Tutun Smoks Coffee 500 ml

AROME TUTUN SMOKS COFFEE 500 ML Substantele unice de parfumare din compozitia aromelor de tutun, ~ SMOKS ~ ofera tutunului natural un gust unic, asemanator celor mai cunoscute branduri. Continutul de propilenglicol ajuta mult la controlul umiditatii tutunului. Produsul este foarte uşor de utilizat, datorită ambalajului sub formǎ de sticlǎ cu pulverizator, ceea ce permite sǎ pulverizati aroma pe tutun în mod uşor. Nu necesita diluare. MOD DE FOLOSIRE: Agitati recipientul inainte de folosire. D..