Categorii

Tigari de Foi Cohiba Club (10)

10 tigari de foi/pachet, tutun cubanez

Tigari de Foi Cohiba Club 10 Pachet cu 10 tigari de foi cubaneze. Tarie : mediu spre tare Tutun : 100 % cubanez Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de origine : Cuba..

Tigari de Foi Cohiba Mini (10)

10 tigari de foi/pachet, tutun cubanez

Tigari de Foi Cohiba Mini 10 Pachet cu 10 tigari de foi cubaneze. Tarie : mediu spre tare Tutun : 100 % cubanez Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de origine : Cuba..

Tigari de Foi Cohiba Short (10)

10 tigari de foi/pachet, tutun cubanez

Tigari de Foi Cohiba Short 10 Pachet cu 10 tigari de foi cubaneze. Tarie : mediu spre tare Tutun : 100 % cubanez Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de origine : Cuba..

Tigari de Foi Cohiba White Club (10)

10 tigari de foi/pachet, tutun cubanez

Tigari de Foi Cohiba White Club 10 Pachet cu 10 tigari de foi cubaneze. Tarie : slab spre mediu Tutun : 100 % cubanez Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de origine : Cuba..

Tigari de Foi Cohiba White Mini (10)

10 tigari de foi/pachet, tutun cubanez

Tigari de Foi Cohiba White Mini 10 Pachet cu 10 tigari de foi cubaneze. Tarie : slab spre mediu Tutun : 100 % cubanez Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de origine : Cuba..

Tigari de foi Guantanamera Cristales (5)

5 tigari de foi/pachet, tutun cubanez, ambalate individual in tub de pastrare

Tigari de foi Guantanamera Cristales 5 Pachet cu 5 tigari de foi cubaneze ambalate individual in tub de pastrare. Lungime : 150 mm Inel : 42 (16.5 mm) Tarie : mediu Tutun : 100 % cubanez Pretul afisat este pentru un pachet. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Tara de origine : Cuba Gama completa de tigari de foi fara filtru (click)..

Tigari de foi Guantanamera Decimos (5)

5 tigari de foi/pachet

Tigari de foi Guantanamera Decimos Pachet cu 5 tigari de foi cubaneze ambalate individual. Lungime : 134 mm Inel : 38 (14.9 mm) Tarie : slab Tutun : 100 % cubanez Pretul afisat este pentru un pachet. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Tara de origine : Cuba Gama completa de tigari de foi fara filtru (click)..

Tigari de foi Guantanamera Minutos (3)

3 tigari de foi/pachet, tutun cubanez

Tigari de foi Guantanamera Minutos Pachet cu 3 tigari de foi cubaneze ambalate individual in tub de pastrare. Lungime : 108 mm Inel : 43 (16.9 mm) Tarie : slab Pretul afisat este pentru un pachet. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Tara de origine : Cuba Gama completa de tigari de foi fara filtru (click)..

Tigari de Foi Guantanamera Puritos (5)

5 tigari de foi/pachet, tutun cubanez

Tigari de foi Guantanamera Puritos Pachet cu 5 tigari de foi ambalate individual. Tarie : mediu Tutun : 100 % cubanez Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 2001/37/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Tara de origine : Cuba Gama completa de tigari de foi fara filtru (click)..

Tigari de Foi Montecristo Club (10)

10 tigari de foi/pachet, tutun cubanez

Tigari de foi Montecristo Club. Pachetul contine 10 tigari de foi . Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de origine : Cuba..

Tigari de Foi Montecristo Mini (10)

10 tigari de foi/pachet, tutun cubanez

Tigari de foi Montecristo Mini Pachetul contine 10 tigari de foi . Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de origine : Cuba..

Tigari de Foi Montecristo Puritos (5)

5 tigari de foi/pachet, tutun cubanez

Tigari de Foi Montecristo Puritos Pachet cu 5 tigari de foi ambalate individual. Tarie : mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de origine : Cuba..

Tigari de Foi Montecristo Short (10)

10 tigari de foi/pachet, tutun cubanez

Tigari de foi cubaneze Montecristo Short Pachetul contine 10 tigari de foi. Lungime: 82 mm Inel: 27 (10,6 mm) Tarie: mediu Pretul afisat este pentru un pachet. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Gama completa de tigari de foi cubaneze (click)..

Tigari de Foi Partagas Chicos (5)

5 tigari de foi/pachet, tutun cubanez

Tigari de Foi Partagas Chicos Pachet cu 5 tigari de foi ambalate individual. Tarie : mediu spre tare Tutun : 100 % cubanez Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de origine : Cuba..

Tigari de Foi Partagas Club (10)

10 tigari de foi/pachet, tutun cubanez

Tigari de Foi Partagas Serie Club 10 Pachet cu 10 tigari de foi cubaneze. Tarie : mediu spre tare Tutun : 100 % cubanez Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de origine : Cuba..

Tigari de Foi Partagas Mini (10)

10 tigari de foi/pachet, tutun cubanez

Tigari de Foi Partagas Serie Mini 10 Pachet cu 10 tigari de foi cubaneze. Tarie : mediu spre tare Tutun : 100 % cubanez Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de origine : Cuba..

Tigari de Foi Romeo Y Julieta Mini (10)

10 tigari de foi/pachet, tutun cubanez

Tigari de foi Romeo Y Julieta Mini Pachetul contine 10 tigari de foi . Pretul afisat este pentru un pachet cu 10 tigari de foi. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de origine : Cuba..

Tigari de Foi Romeo Y Julieta Puritos (5)

5 tigari de foi/pachet, tutun cubanez

Tigari de Foi Romeo Y Julieta Puritos Pachet cu 5 tigari de foi ambalate individual. Tarie : mediu Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.   Tara de origine : Cuba..

Tigari de Foi Trinidad Short (10)

10 tigari de foi/pachet, tutun cubanez

Tigari de foi cubaneze Trinidad Short Pachet cu 10 tigari de foi cubaneze. Lungime : 82 mm Diametru : 10 mm Tarie : mediu spre tare Tutun : 100 % cubanez Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: Trinidad..

Tigari de Foi Cohiba 5 Limited Edition

5 tigari de foi/pachet, tutun cubanez

Tigari de Foi Cohiba Limited Edition Pachet cu 5 tigari de foi cubaneze. Tarie: slab-mediu Lungime: 82 mm Diametru: 10,6 mm Tutun: 100 % cubanez Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEETutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Tara de origine: Cuba Gama completa de tigari de foi (click)..

Tigari de foi Guantanamera Cristales (10)

10 tigari de foi/pachet, tutun cubanez, ambalate individual in tub de pastrare

Tigari de foi Guantanamera Cristales 10 Pachet cu 10 tigari de foi cubaneze ambalate individual in tub de pastrare. Lungime : 150 mm Inel : 42 (16.5 mm) Tarie : mediu Tutun : 100 % cubanez Pretul afisat este pentru un pachet. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Directiva Consiliului CE 89/662/CEE Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Tara de origine : Cuba Gama completa de tigari de foi fara filtru (click)..