Categorii

Trabucurile shortfiller sunt produse in intregime mecanizat (machine-made)


Tigari de foi RIO by RioTabak Corona Cigars (25)

25 tigari de foi/cutie

Tigari de foi RIO by RioTabak Corona Cigars Cutie de lemn cu 25 tigari de foi. Produs in Belgia de catre J.CORTES CIGARS Lungime: 125 mm Diametru: 16 mm Umplutura: Java Besuki, Brazil Mata fina, Dominican, Colombian si Burley Invelis: Java Besuki Tarie: mediu Pretul afisat este pentru o cutie. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Marca: RIO by RioTabak Gama completa de ti..

Trabucuri Don Alfredo Corona 2

2 trabucuri/pachet

Trabucuri corona size Don Alfredo Pachet cu 2 trabucuri ambalate individual. Lungime trabuc: 135 mm Inel: 41 (16.1 mm) Tarie: mediu Pretul afisat este pentru un pachet. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur...

Trabucuri Don Alfredo Half Corona 5

5 trabucuri/pachet

Trabucuri half corona Don Alfredo Pachet cu 5 trabucuri ambalate individual. Lungime trabuc: 108 mm Inel: 26 (10.24 mm) Tarie: mediu Pretul afisat este pentru un pachet. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur...

Trabucuri El Triunfo Wide Robusto 10

10 trabucuri/folie

Trabucuri de vanzare El Triunfo Natural Wrapper Wide Robusto Pachet cu 10 trabucuri shortfiller. Lungime: 127 mm Inel: 54 (21.2 mm) Tarie: strong Marca: Casa Turrent Pretul afisat este pentru un pachet. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur...

Trabucuri El Triunfo XXL 10

10 trabucuri/folie

Trabucuri mexicane El Triunfo Natural Wrapper XXL Pachet cu 10 trabucuri shortfiller. Lungime: 152 mm Inel: 60 (23.6 mm) Tarie: strong Marca: Casa Turrent Pretul afisat este pentru un pachet. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur...

Trabucuri H. Upmann Coronas Major Tubos (25)

25 trabucuri/cutie

Trabucuri H. Upmann Coronas Major Tubos 25Cutie din lemn cu 25 trabucuri ambalate individual in tub de pastrare.Lungime: 132 mmInel: 42 (16.5  mm)Umplutura: CubaInvelis: CubaTarie: slab - mediuPretul afisat este pentru o cutie.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de trabucuri (click)..

Trabucuri Quintero Favoritos (25)

25 trabucuri/folie

Trabucuri Quintero Favoritos 25Pachet cu 25 trabucuri cubaneze.Lungime: 115 mmInel: 50 (19.6 mm)Umplutura: CubaInvelis: CubaTarie: mediuPretul afisat este pentru un pachet.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Gama completa de trabucuri (click)..

Trabucuri Villa Dominicana Robusto (10)

10 trabucuri/pachet

Trabucuri Villa Dominicana Robusto 10Pachet cu 10 trabucuri.Lungime: 127 mmInel: 50 (19.6 mm)Umplutura: Republica Dominicana si NicaraguaInvelis: Connecticut EcuadorTarie: slab - mediuPretul afisat este pentru un pachet.Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani !Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur.Marca: VilligerGama completa de trabucuri (click)..

Trabucuri Villiger Blue Tube Cuban Filler

3 trabucuri/folietub de pastrare

Trabucuri cuba Villiger Blue Tube Cuban Filler Pachet cu 3 trabucuri ambalate individual in tub de aluminiu. Lungime: 170 mm Umplutura: Cuba Invelis: Indonezia Tarie: mediu Pretul afisat este pentru un pachet. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Gama completa de trabucuri (click)..

Trabucuri Villiger Red Tube Vanilla

3 trabucuri/folie, tub de pastrare

Trabucuri aromate Villiger Red Tube Vanilla Pachet cu 3 trabucuri ambalate individual in tub de aluminiu. Lungime: 170 mm Umplutura: Cuba, Brazilia, Rep Dominicana, Indonezia Invelis: Ecuador Tarie: mediu Pretul afisat este pentru un pachet. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Gama completa de trabucuri (click)..

Trabucuri Villiger Black Tube Sumatra

3 trabucuri/folietub de pastrare

Trabucuri Villiger Black Tube Sumatra Pachet cu 3 trabucuri ambalate individual in tub de aluminiu. Lungime: 170 mm Umplutura: Brazilia, Cuba, Rep Dominicana Invelis: Indonezia Tarie: mediu Pretul afisat este pentru un pachet. Acest produs se adreseaza exclusiv persoanelor cu varsta de peste 18 ani ! Tutunul dauneaza grav sanatatii dumneavoastra si a celor din jur. Gama completa de trabucuri (click)..