Categorii

Pietre On The ROCX

Arome pentru narghilea marca On The ROCX


Arome narghilea On the ROCX Blueberry

cantitate: 100g, 12 buc/display, aroma coacaze negre

Arome pentru narghilea On the ROCX Blueberry Cantitate : 100g Aroma : coacaze negre 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Aceste pietre aromate ofera fumatorilor aceeasi aroma deosebita si norii de fum care in mod normal s-ar obtine cu tutun pentru narghilea. Tutunul traditional pentru narghilea contine : glicerina, melasa, arome si frunze de tutun dar pietrele aromate On The ROCX inlocuiesc acest tutun cu un gel hidroponic 100% natural. In acest mod va puteti bucura de a..

Arome narghilea On the ROCX Cherry

cantitate: 100g, 12 buc/display, aroma cirese

Arome pentru narghilea On the ROCX Cherry Cantitate : 100g Aroma : cirese 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Aceste pietre aromate ofera fumatorilor aceeasi aroma deosebita si norii de fum care in mod normal s-ar obtine cu tutun pentru narghilea. Tutunul traditional pentru narghilea contine : glicerina, melasa, arome si frunze de tutun dar pietrele aromate On The ROCX inlocuiesc acest tutun cu un gel hidroponic 100% natural. In acest mod va puteti bucura de aroma pe o ..

Arome narghilea On the ROCX Green Apple

cantitate: 100g, 12 buc/display, aroma mar verde

Arome pentru narghilea On the ROCX Green Apple Cantitate : 100g Aroma : mar verde 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Aceste pietre aromate ofera fumatorilor aceeasi aroma deosebita si norii de fum care in mod normal s-ar obtine cu tutun pentru narghilea. Tutunul traditional pentru narghilea contine : glicerina, melasa, arome si frunze de tutun dar pietrele aromate On The ROCX inlocuiesc acest tutun cu un gel hidroponic 100% natural. In acest mod va puteti bucura de aro..

Arome narghilea On the ROCX Lemon Mint

cantitate: 100g, 12 buc/display, aroma lamaie si menta

Arome pentru narghilea On the ROCX Lemon Mint Cantitate : 100g Aroma : lamaie si menta 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Aceste pietre aromate ofera fumatorilor aceeasi aroma deosebita si norii de fum care in mod normal s-ar obtine cu tutun pentru narghilea. Tutunul traditional pentru narghilea contine : glicerina, melasa, arome si frunze de tutun dar pietrele aromate On The ROCX inlocuiesc acest tutun cu un gel hidroponic 100% natural. In acest mod va puteti bucura d..

Arome narghilea On the ROCX Mint

cantitate: 100g, 12 buc/display, aroma menta

Arome pentru narghilea On the ROCX Mint Cantitate : 100g Aroma : menta 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Aceste pietre aromate ofera fumatorilor aceeasi aroma deosebita si norii de fum care in mod normal s-ar obtine cu tutun pentru narghilea. Tutunul traditional pentru narghilea contine : glicerina, melasa, arome si frunze de tutun dar pietrele aromate On The ROCX inlocuiesc acest tutun cu un gel hidroponic 100% natural. In acest mod va puteti bucura de aroma pe o per..

Arome narghilea On the ROCX Orange

cantitate: 100g, 12 buc/display, aroma portocale

Arome pentru narghilea On the ROCX Orange Cantitate : 100g Aroma : portocale 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Aceste pietre aromate ofera fumatorilor aceeasi aroma deosebita si norii de fum care in mod normal s-ar obtine cu tutun pentru narghilea. Tutunul traditional pentru narghilea contine : glicerina, melasa, arome si frunze de tutun dar pietrele aromate On The ROCX inlocuiesc acest tutun cu un gel hidroponic 100% natural. In acest mod va puteti bucura de aroma pe..

Arome narghilea On the ROCX Peach

cantitate: 100g, 12 buc/display, aroma piersici

Arome pentru narghilea On the ROCX Peach Cantitate : 100g Aroma : piersici 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Aceste pietre aromate ofera fumatorilor aceeasi aroma deosebita si norii de fum care in mod normal s-ar obtine cu tutun pentru narghilea. Tutunul traditional pentru narghilea contine : glicerina, melasa, arome si frunze de tutun dar pietrele aromate On The ROCX inlocuiesc acest tutun cu un gel hidroponic 100% natural. In acest mod va puteti bucura de aroma pe o..

Arome narghilea On the ROCX Raspberry

cantitate: 100g, 12 buc/display, aroma zmeura

Arome pentru narghilea On the ROCX Raspberry Cantitate : 100g Aroma : zmeura 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Aceste pietre aromate ofera fumatorilor aceeasi aroma deosebita si norii de fum care in mod normal s-ar obtine cu tutun pentru narghilea. Tutunul traditional pentru narghilea contine : glicerina, melasa, arome si frunze de tutun dar pietrele aromate On The ROCX inlocuiesc acest tutun cu un gel hidroponic 100% natural. In acest mod va puteti bucura de aroma pe..

Arome narghilea On the ROCX Strawberry

cantitate: 100g, 12 buc/display, aroma capsuni

Arome pentru narghilea On the ROCX Strawberry Cantitate : 100g Aroma : capsuni 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Aceste pietre aromate ofera fumatorilor aceeasi aroma deosebita si norii de fum care in mod normal s-ar obtine cu tutun pentru narghilea. Tutunul traditional pentru narghilea contine : glicerina, melasa, arome si frunze de tutun dar pietrele aromate On The ROCX inlocuiesc acest tutun cu un gel hidroponic 100% natural. In acest mod va puteti bucura de aroma ..

Arome narghilea On the ROCX Watermelon

cantitate: 100g, 12 buc/display, aroma pepene verde

Arome pentru narghilea On the ROCX Watermelon Cantitate : 100g Aroma : pepene verde 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Aceste pietre aromate ofera fumatorilor aceeasi aroma deosebita si norii de fum care in mod normal s-ar obtine cu tutun pentru narghilea. Tutunul traditional pentru narghilea contine : glicerina, melasa, arome si frunze de tutun dar pietrele aromate On The ROCX inlocuiesc acest tutun cu un gel hidroponic 100% natural. In acest mod va puteti bucura de a..

Arome narghilea On the ROCX Watermelon Mint

cantitate: 100g, 12 buc/display, aroma pepene verde si menta

Arome pentru narghilea On the ROCX Watermelon Mint Cantitate : 100g Aroma : pepene verde si menta 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Aceste pietre aromate ofera fumatorilor aceeasi aroma deosebita si norii de fum care in mod normal s-ar obtine cu tutun pentru narghilea. Tutunul traditional pentru narghilea contine : glicerina, melasa, arome si frunze de tutun dar pietrele aromate On The ROCX inlocuiesc acest tutun cu un gel hidroponic 100% natural. In acest mod va pute..