Categorii

Arome Narghilea

Arome narghilea RIO Rocks Capsuni

cantitate: 100g, aroma capsuni

Aroma RIO Rocks Strawberry - 100gAroma: capsuniCantitate: 100g100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturaleRIO Rocks by RioTabak este o gama de pietre aromate pentru narghilea, cu o structura speciala si poroasa, care permite vaporizarea aromelor pe baza de glicerina.Mod de utilizare:- scuturati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare;- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghilea;- adaugati folie aluminiu perfora..

Arome narghilea RIO Rocks Cirese

cantitate: 100g, aroma cirese

Arome narghilea fara tutun RIO Rocks Cherry - 100gAroma: cireseCantitate: 100g100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturaleRIO Rocks by RioTabak este o gama de pietre aromate pentru narghilea, cu o structura speciala si poroasa, care permite vaporizarea aromelor pe baza de glicerina.Mod de utilizare:- scuturati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare;- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghilea;- adaugati folie..

Arome narghilea RIO Rocks Menta cu Gheata

cantitate: 100g, aroma menta cu gheata

Pietre aromate narghilea RIO Rocks Ice Mint - 100gAroma: menta cu gheataCantitate: 100g100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturaleRIO Rocks by RioTabak este o gama de pietre aromate pentru narghilea, cu o structura speciala si poroasa, care permite vaporizarea aromelor pe baza de glicerina.Mod de utilizare:- scuturati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare;- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghilea;- adauga..

Arome narghilea RIO Rocks Pepene Verde

cantitate: 100g, aroma pepene verde

Pietre pentru narghilea RIO Rocks Watermelon - 100gAroma: pepene verdeCantitate: 100g100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturaleRIO Rocks by RioTabak este o gama de pietre aromate pentru narghilea, cu o structura speciala si poroasa, care permite vaporizarea aromelor pe baza de glicerina.Mod de utilizare:- scuturati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare;- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghilea;- adaugati..

Arome narghilea RIO Rocks Piersici

cantitate: 100g, aroma piersici

Arome narghilea calitate RIO Rocks Peach - 100gAroma: piersiciCantitate: 100g100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturaleRIO Rocks by RioTabak este o gama de pietre aromate pentru narghilea, cu o structura speciala si poroasa, care permite vaporizarea aromelor pe baza de glicerina.Mod de utilizare:- scuturati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare;- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghilea;- adaugati folie a..

Arome narghilea RIO Rocks Portocale

cantitate: 100g, aroma portocale

Arome narghilea pietre RIO Rocks Orange - 100gAroma: portocaleCantitate: 100g100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturaleRIO Rocks by RioTabak este o gama de pietre aromate pentru narghilea, cu o structura speciala si poroasa, care permite vaporizarea aromelor pe baza de glicerina.Mod de utilizare:- scuturati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare;- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghilea;- adaugati folie a..

Arome narghilea RIO Rocks Zmeura

cantitate: 100g, aroma zmeura

Aroma pentru narghilea RIO Rocks Raspberry - 100gAroma: zmeuraCantitate: 100g100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturaleRIO Rocks by RioTabak este o gama de pietre aromate pentru narghilea, cu o structura speciala si poroasa, care permite vaporizarea aromelor pe baza de glicerina.Mod de utilizare:- scuturati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare;- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghilea;- adaugati folie a..

Aroma narghilea RIO No. 2 (mere si gheata) 50g

cantitate: 50g, aroma mere si gheata

Aroma de narghilea RIO No. 2 Mere si Gheata 50g Aroma: mere si gheata Cantitate: 50gIngrediente: glicerina, zahar, celuloza si aroma100% fara nicotina/tutun, 100% cu arome naturaleDe ce sa te multumesti cu putin cand poti avea ceva extraordinar? Fie ca esti un fan al aromelor fructate sau le preferi pe cele inspirate de deserturi, RIO No.2 este o aroma dulce-acrisoara si racoroasa, care te va face sa tanjesti dupa mai mult. Aceasta aroma de mar si gheata este partenerul perfect, oferindu-..

Aroma narghilea RIO No. 4 (lamaie, vanilie si martipan) 50g

cantitate: 50g, aroma lamaie, vanilie si martipan

Aroma pentru narghilea RIO No. 4 Lamaie, Vanilie si Martipan 50g Aroma: lamaie, vanilie si martipan Cantitate: 50gIngrediente: glicerina, zahar, celuloza si aroma100% fara nicotina/tutun, 100% cu arome naturaleAi simtit vreodata ca iti lipseste ceva special? Vrei o pauza racoritoare de la aromele tale obisnuite? Ai pofta de ceva dulce si moale? RIO No. 4 Blanky – lamaie, vanilie & martipan iti va topi cu siguranta inima. Pregateste-te pentru o experienta paradisiaca! Blanky este amest..

Aroma narghilea RIO No. 8 (fructe de cactus si gheata) 50g

cantitate: 50g, aroma fructe de cactus si gheata

Aroma narghilea RIO No. 8 Fructe de cactus si gheata 50g Aroma: fructe de cactus si gheata Cantitate: 50gIngrediente: glicerina, zahar, celuloza si aroma100% fara nicotina/tutun, 100% cu arome naturalePregateste-te sa zdrobesti poftele cu aceasta noua aroma gustoasa! Ce este mai bun decat o aroma racoritoare de vara? O aroma delicioasa, unica cu fructe de cactus de care nu te mai saturi! Aceasta fuziune de fructe iti va innebuni papilele gustative cu aroma sa uimitoare. Nona este realizata din..

Aroma narghilea RIO No. 9 (menta) 50g

cantitate: 50g, aroma menta

Aroma narghilea fara nicotina RIO No. 9 Menta 50g Aroma: menta Cantitate: 50gIngrediente: glicerina, zahar, celuloza si aroma100% fara nicotina/tutun, 100% cu arome naturaleImagineaza-ti ca iei o pauza de la programul tau incarcat si te relaxezi cu o narghilea aromatizata, plina de gust de menta. Nu subestima niciodata puterea pe care ti-o ofera menta. Intr-un amestec puternic, Alexandra ofera o explozie racoritoare acestei arome esentiale care revigoreaza. Este perfecta pentru ..

Aroma narghilea RIO No. 10 (mango, ananas si gheata) 50g

cantitate: 50g, aroma mango, ananas si gheata

Aroma narghilea RIO No. 10 Mango, ananas si gheata 50g Aroma: mango, ananas si gheata Cantitate: 50gIngrediente: glicerina, zahar, celuloza si aroma100% fara nicotina/tutun, 100% cu arome naturalePatricia este un nou tip de aroma care iti ofera toate bunatatile fructate dintr-o singura lovitura. Si cu arome precum mango si ananas, este greu sa stai departe de ea! Patricia este o experienta in sine. Te vei bucura atat de mult de arome incat nu te vei mai putea satura de ele. De fiecare data can..

Aroma narghilea RIO No. 12 (pepene, fructul pasiunii) 50g

cantitate: 50g, aroma pepene, fructul pasiunii

Aroma de narghilea RIO No. 12 Pepene, fructul pasiunii 50g Aroma: pepene, fructul pasiunii Cantitate: 50gIngrediente: glicerina, zahar, celuloza si aroma100% fara nicotina/tutun, 100% cu arome naturaleAroma crocanta de pepene galben de la Bia, combinata cu cea dulce si picanta de fructul pasiunii, ofera o experienta unica si racoritoare de narghilea. Aromele sunt atat de perfect echilibrate incat vei dori sa o fumezi toata ziua! Da-i drumul, rasfata-te cu acest amestec relaxant si exotic de ar..

Aroma narghilea RIO No. 13 (mere verzi si rosii) 50g

cantitate: 50g, aroma mere verzi si rosii

Aroma de narghilea RIO No. 13 Mere verzi si rosii 50g Aroma: mere verzi si mere rosii Cantitate: 50gIngrediente: glicerina, zahar, celuloza si aroma100% fara nicotina/tutun, 100% cu arome naturaleMerele verzi si rosii merg mana in mana, nu-i asa? Nu ai chef sa savurezi o placinta cu mere proaspata si crocanta atunci cand te relaxezi langa semineu? Cand te gandesti la asta, nu sunt multe lucruri care pot egala sentimentul de a sta pe spate si de a te bucura de un amestec neted de arome somptuoa..

Aroma narghilea RIO No. 14 (soc negru, citrice, ghimbir) 50g

cantitate: 50g, aroma soc negru, citrice si ghimbir

Aroma narghilea RIO No. 14 Soc negru, citrice si ghimbir 50g Aroma: soc negru, citrice si ghimbir Cantitate: 50gIngrediente: glicerina, zahar, celuloza si aroma100% fara nicotina/tutun, 100% cu arome naturaleCum te simti dupa un tratament dulce? Minunat cu siguranta! Acelasi lucru este valabil si pentru aromele de narghilea, acestea sunt atat de captivante si delicioase incat cer sa fie rasfatate. Atunci cand ai chef de ceva inedit, dar in acelasi timp indulgent, Silvia este exact ceea ce ai n..

Aroma narghilea RIO No. 15 (bubblegum, scortisoara) 50g

cantitate: 50g, aroma bubblegum, scortisoara

Aroma narghilea RIO No. 15 Bubblegum si scortisoara 50g Aroma: bubblegum si scortisoara Cantitate: 50gIngrediente: glicerina, zahar, celuloza si aroma100% fara nicotina/tutun, 100% cu arome naturaleDoresti o aroma de shisha care nu este doar delicioasa, ci si nostalgica? Sara are raspunsul pentru tine. RIO No. 15 Sara este o aroma de bubblegum si scortisoara, care iti va innebuni simturile. Cu dulceata sa subtila si mirosul sau distinctiv, aceasta ii va impresiona cu siguranta pe toti cei care..

Aroma narghilea Elysar Apple (200g)

cantitate: 200g, aroma mere

Descriere aroma narghilea Elysar Apple 200gAroma: mereCantitate: 200gPasta de celuloza este o alternativa la tutunul obisnuit de narghilea si este formata in principal din fibre de celuloza si glicerina.100% fara nicotina si fara tutunMod de utilizare:- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu pietrele pentru narghilea sau tutun de narghilea.- adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni.- adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos).- Enjoy it !Tara de origine: UngariaGam..

Aroma narghilea Elysar Blueberry (200g)

cantitate: 200g, aroma coacaze

Descriere aroma narghilea Elysar Blueberry 200gAroma: coacazeCantitate: 200gPasta de celuloza este o alternativa la tutunul obisnuit de narghilea si este formata in principal din fibre de celuloza si glicerina.100% fara nicotina si fara tutunMod de utilizare:- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu pietrele pentru narghilea sau tutun de narghilea.- adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni.- adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos).- Enjoy it !Tara de origine: UngariaG..

Aroma narghilea Elysar Grape (200g)

cantitate: 200g, aroma struguri

Descriere aroma narghilea Elysar Grape 200gAroma: struguriCantitate: 200gPasta de celuloza este o alternativa la tutunul obisnuit de narghilea si este formata in principal din fibre de celuloza si glicerina.100% fara nicotina si fara tutunMod de utilizare:- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu pietrele pentru narghilea sau tutun de narghilea.- adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni.- adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos).- Enjoy it !Tara de origine: Ungari..

Aroma narghilea Elysar Grape Blueberry (200g)

cantitate: 200g, aroma struguri si coacaze

Descriere aroma narghilea Elysar Grape Blueberry 200gAroma: struguri si coacazeCantitate: 200gPasta de celuloza este o alternativa la tutunul obisnuit de narghilea si este formata in principal din fibre de celuloza si glicerina.100% fara nicotina si fara tutunMod de utilizare:- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu pietrele pentru narghilea sau tutun de narghilea.- adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni.- adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos).- Enjoy it !Ta..

Aroma narghilea Elysar Grape Mint (200g)

cantitate: 200g, aroma struguri si menta

Descriere aroma narghilea Elysar Grape Mint 200gAroma: struguri si mentaCantitate: 200gPasta de celuloza este o alternativa la tutunul obisnuit de narghilea si este formata in principal din fibre de celuloza si glicerina.100% fara nicotina si fara tutunMod de utilizare:- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu pietrele pentru narghilea sau tutun de narghilea.- adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni.- adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos).- Enjoy it !Tara de o..

Aroma narghilea Elysar Honey Moon (200g)

cantitate: 200g, aroma pepene verde, pepene galben si mere

Descriere aroma narghilea Elysar Honey Moon 200gAroma: pepene verde, pepene galben si mereCantitate: 200gPasta de celuloza este o alternativa la tutunul obisnuit de narghilea si este formata in principal din fibre de celuloza si glicerina.100% fara nicotina si fara tutunMod de utilizare:- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu pietrele pentru narghilea sau tutun de narghilea.- adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni.- adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos).- Enjoy ..

Aroma narghilea Elysar Ice Blueberry (200g)

cantitate: 200g, aroma coacaze si gheata

Descriere aroma narghilea Elysar Ice Blueberry 200gAroma: coacaze si gheataCantitate: 200gPasta de celuloza este o alternativa la tutunul obisnuit de narghilea si este formata in principal din fibre de celuloza si glicerina.100% fara nicotina si fara tutunMod de utilizare:- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu pietrele pentru narghilea sau tutun de narghilea.- adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni.- adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos).- Enjoy it !Tara d..

Aroma narghilea Elysar Lemon (200g)

cantitate: 200g, aroma lamaie

Descriere aroma narghilea Elysar Lemon 200gAroma: lamaieCantitate: 200gPasta de celuloza este o alternativa la tutunul obisnuit de narghilea si este formata in principal din fibre de celuloza si glicerina.100% fara nicotina si fara tutunMod de utilizare:- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu pietrele pentru narghilea sau tutun de narghilea.- adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni.- adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos).- Enjoy it !Tara de origine: UngariaG..

Aroma narghilea Elysar Lemon Mint (200g)

cantitate: 200g, aroma lamaie si menta

Descriere aroma narghilea Elysar Lemon Mint 200gAroma: lamaie si mentaCantitate: 200gPasta de celuloza este o alternativa la tutunul obisnuit de narghilea si este formata in principal din fibre de celuloza si glicerina.100% fara nicotina si fara tutunMod de utilizare:- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu pietrele pentru narghilea sau tutun de narghilea.- adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni.- adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos).- Enjoy it !Tara de ori..

Aroma narghilea Elysar Mint (200g)

cantitate: 200g, aroma menta

Descriere aroma narghilea Elysar Mint 200gAroma: mentaCantitate: 200gPasta de celuloza este o alternativa la tutunul obisnuit de narghilea si este formata in principal din fibre de celuloza si glicerina.100% fara nicotina si fara tutunMod de utilizare:- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu pietrele pentru narghilea sau tutun de narghilea.- adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni.- adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos).- Enjoy it !Tara de origine: UngariaGam..

Aroma narghilea Elysar Ms Mango (200g)

cantitate: 200g, aroma mango, fructul pasiunii si piersica

Descriere aroma narghilea Elysar Ms Mango 200gAroma: mango, fructul pasiunii si piersicaCantitate: 200gPasta de celuloza este o alternativa la tutunul obisnuit de narghilea si este formata in principal din fibre de celuloza si glicerina.100% fara nicotina si fara tutunMod de utilizare:- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu pietrele pentru narghilea sau tutun de narghilea.- adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni.- adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos).- Enjoy it..

Aroma narghilea Elysar Spearmint (200g)

cantitate: 200g, aroma guma de mestecat mentolata

Descriere aroma narghilea Elysar Spearmint 200gAroma: guma de mestecat mentolataCantitate: 200gPasta de celuloza este o alternativa la tutunul obisnuit de narghilea si este formata in principal din fibre de celuloza si glicerina.100% fara nicotina si fara tutunMod de utilizare:- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu pietrele pentru narghilea sau tutun de narghilea.- adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni.- adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos).- Enjoy it !T..

Aroma narghilea Elysar Watermelon (200g)

cantitate: 200g, aroma pepene rosu

Descriere aroma narghilea Elysar Watermelon 200gAroma: pepene rosuCantitate: 200gPasta de celuloza este o alternativa la tutunul obisnuit de narghilea si este formata in principal din fibre de celuloza si glicerina.100% fara nicotina si fara tutunMod de utilizare:- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu pietrele pentru narghilea sau tutun de narghilea.- adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni.- adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos).- Enjoy it !Tara de origine..

Arome narghilea RIO Rocks Afine

cantitate: 100g, aroma afine

Arome narghilea fara tutun RIO Rocks Blueberry - 100gAroma: afineCantitate: 100g100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturaleRIO Rocks by RioTabak este o gama de pietre aromate pentru narghilea, cu o structura speciala si poroasa, care permite vaporizarea aromelor pe baza de glicerina.Mod de utilizare:- scuturati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare;- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghilea;- adaugati foli..

Arome narghilea RIO Rocks Lamaie cu Menta - Gheata

cantitate: 100g, aroma lamaie cu menta - gheata

Aroma de narghilea RIO Rocks Ice Lemon Mint - 100gAroma: lamaie cu menta - gheataCantitate: 100g100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturaleRIO Rocks by RioTabak este o gama de pietre aromate pentru narghilea, cu o structura speciala si poroasa, care permite vaporizarea aromelor pe baza de glicerina.Mod de utilizare:- scuturati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare;- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghile..

Arome narghilea RIO Rocks Mere Verzi

cantitate: 100g, aroma mere verzi

Pietre narghilea RIO Rocks Green Apple - 100gAroma: mere verziCantitate: 100g100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturaleRIO Rocks by RioTabak este o gama de pietre aromate pentru narghilea, cu o structura speciala si poroasa, care permite vaporizarea aromelor pe baza de glicerina.Mod de utilizare:- scuturati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare;- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghilea;- adaugati folie a..

Arome narghilea RIO Rocks Pepene Verde cu Menta - Gheata

cantitate: 100g, aroma pepene verde cu menta

Arome pentru narghilea RIO Rocks Ice Watermelon - 100gAroma: pepene verde cu menta - gheataCantitate: 100g100% fara nicotina/tutun/tar, 100% cu arome naturaleRIO Rocks by RioTabak este o gama de pietre aromate pentru narghilea, cu o structura speciala si poroasa, care permite vaporizarea aromelor pe baza de glicerina.Mod de utilizare:- scuturati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare;- cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru..

Aroma narghilea RIO No. 1 (cirese si gheata) 50g

cantitate: 50g, aroma cirese si gheata

Aroma shisha RIO No. 1 Cirese si Gheata 50g Aroma: cirese si gheata Cantitate: 50gIngrediente: glicerina, zahar, celuloza si aroma100% fara nicotina/tutun, 100% cu arome naturaleTi-e dor de vara? Te gandesti la aroma delicioasa de cirese? Stii ce e mai bun decat ciresele proaspete? Cand prospetimea este cuplata cu catifelarea catifelata a ghetii. Asa se intampla cu Maria – cirese & gheata, si este o experienta fara egal. Versiunea sa dulce si satisfacatoare te va rasfata in permanenta, scu..

Aroma narghilea RIO No. 3 (afine si menta) 50g

cantitate: 50g, aroma afine si menta

Aroma pentru narghilea RIO No. 3 Afine si Menta 50g Aroma: afine si menta Cantitate: 50gIngrediente: glicerina, zahar, celuloza si aroma100% fara nicotina/tutun, 100% cu arome naturaleCine spune ca desertul trebuie sa fie dulce? Roxy este aici pentru a-ti schimba parerea cu delicioasa ei aroma de afine si menta. O combinatie unica de afine si menta, RIO No. 3 Roxy iti va lasa papilele gustative sa mearga in tara minunilor. Cu aroma sa exotica, te vei simti ca si cum ai incerca ceva cu tot..

Aroma narghilea RIO No. 5 (capsuni si banane) 50g

cantitate: 50g, aroma capsuni si banane

Aroma de narghilea RIO No. 5 Capsuni si Banane 50g Aroma: capsuni si banane Cantitate: 50gIngrediente: glicerina, zahar, celuloza si aroma100% fara nicotina/tutun, 100% cu arome naturaleTi-ai dorit vreodata sa gusti capsuni si banane amestecate intr-o delicioasa aroma? Suzanna ti-a citit gandurile si ti-a pregatit un amestec incantator de capsuni si banane care iti va lasa simturile incantate. Cu aroma sa dulce, Suzanna va fi cu siguranta pe placul chiar si al celui mai pretentios sp..

Aroma narghilea RIO No. 6 (vanilie si fistic) 50g

cantitate: 50g, aroma vanilie si fistic

Aroma narghilea tutun RIO No. 6 Vanilie si Fistic 50g Aroma: vanilie si fistic Cantitate: 50gIngrediente: glicerina, zahar, celuloza si aroma100% fara nicotina/tutun, 100% cu arome naturaleTe simti nostalgic? Sau poate ca esti in cautarea unui nou mod de a te rasfata? Oricum ar fi, RIO No. 6 Larisa cu savurosul gust dulce si cremos de vanilie si aroma bogata de fistic, este pregatita sa te rasfete zi de zi. Un amestec dulce si somptuos, aromele de vanilie si fistic se imbina delicios..

Aroma narghilea RIO No. 7 (pepene verde si gheata) 50g

cantitate: 50g, aroma pepene verde si gheata

Aroma pentru narghilea RIO No. 7 Pepene verde si Gheata 50g Aroma: pepene verde si gheata Cantitate: 50gIngrediente: glicerina, zahar, celuloza si aroma100% fara nicotina/tutun, 100% cu arome naturalePepene verde si gheata? Cu totii am trecut prin asta, nu-i asa? Un tratament racoritor intr-o zi calduroasa de vara, Ana are modalitatea ideala de a te racori. Un amestec de pepene verde si gheata, aceasta aroma este un rasfat care poate fi savurat in orice moment al anului, satisfacandu..

Aroma narghilea RIO No. 11 (pepene, mango, fructe de padure) 50g

cantitate: 50g, aroma pepene, mango, fructe de padure

Aroma narghilea RIO No. 11 Pepene, mango, fructe de padure 50g Aroma: pepene, mango, fructe de padure Cantitate: 50gIngrediente: glicerina, zahar, celuloza si aroma100% fara nicotina/tutun, 100% cu arome naturaleCand ai chef de ceva fructat, racoritor si dulce, care ar fi cea mai buna alegere? Noi spunem ca este Nina! Aceasta aroma contine un amestec suculent de ananas, mango si fructe de padure pentru a oferi o experienta delicioasa. Iti usureaza plictiseala si iti imbogateste experienta cu o..

Arome Narghilea Shiazo Acapulco

cantitate: 100g, aroma cocktail acapulco

Pietre aromate pentru narghilea Shiazo Acapulco Cantitate : 100g Aroma : cocktail acapulco 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Mod de utilizare - agitati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare; - cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghilea; - adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni; - adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos); - Enjoy it !   Fabricate in Germania Producator..

Arome Narghilea Shiazo Apple Pie

cantitate: 100g, aroma placinta cu mere

Pietre aromate pentru narghilea Shiazo Apple Pie Cantitate : 100g Aroma : Placinta cu mere 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Mod de utilizare - agitati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare; - cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghilea; - adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni; - adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos); - Enjoy it ! Fabricate in Germania Producator ..

Arome Narghilea Shiazo Banan

cantitate: 100g, aroma banane

Pietre aromate pentru narghilea Shiazo Banan Cantitate : 100g Aroma : banane 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Mod de utilizare - agitati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare; - cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghilea; - adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni; - adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos); - Enjoy it !   Fabricate in Germania Producator : Shiazo ..

Arome Narghilea Shiazo Blueberry

cantitate: 100g, aroma coacaze negre

Pietre aromate pentru narghilea Shiazo Blueberry Cantitate : 100g Aroma : coacaze negre 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Mod de utilizare - agitati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare; - cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghilea; - adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni; - adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos); - Enjoy it !   Fabricate in Germania Producator : ..

Arome Narghilea Shiazo Caipirinha

cantitate: 100g, aroma caipirinha

Pietre aromate pentru narghilea Shiazo Caipirinha Cantitate : 100g Aroma : caipirinha 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Mod de utilizare - agitati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare; - cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghilea; - adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni; - adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos); - Enjoy it !   Fabricate in Germania Producator : Sh..

Arome Narghilea Shiazo Cappuccino

cantitate: 100g, aroma cappuccino

Pietre aromate pentru narghilea Shiazo Cappuccino Cantitate : 100g Aroma : cappuccino 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Mod de utilizare - agitati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare; - cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghilea; - adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni; - adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos); - Enjoy it !   Fabricate in Germania Producator : Sh..

Arome Narghilea Shiazo Caribbean Dream

cantitate: 100g, aroma caribbean dream

Pietre aromate pentru narghilea Shiazo Caribbean Dream Cantitate : 100g Aroma : caribbean dream 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Mod de utilizare - agitati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare; - cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghilea; - adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni; - adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos); - Enjoy it !   Fabricate in Germania Produ..

Arome Narghilea Shiazo Cherry

cantitate: 100g, aroma cirese

Pietre aromate pentru narghilea Shiazo Cherry Cantitate : 100g Aroma : cirese 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Mod de utilizare - agitati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare; - cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghilea; - adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni; - adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos); - Enjoy it !   Fabricate in Germania Producator : Shiazo ..

Arome Narghilea Shiazo Chocolate

cantitate: 100g, aroma ciocolata

Pietre aromate pentru narghilea Shiazo Chocolate Cantitate : 100g Aroma : ciocolata 100% fara nicotina/tutun/tar , 100% cu arome naturale Mod de utilizare - agitati recipientul timp de 10 secunde, cu putin timp inainte de utilizare; - cu o lingura umpleti creuzetul asa cum ati face cu arome obisnuite sau tutun pentru narghilea; - adaugati folie aluminiu perforata pentru carbuni; - adaugati carbunii (recomandam carbuni din cocos); - Enjoy it !   Fabricate in Germania Producator : Shia..